קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה|יש לי קצת בעיה כנסו..
    על ידי KoniMelMel בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 20-09-2008, 13:24
  2. [עזרה] יש לי עוד בעיה עכשיו עם כל הביטורנט
    על ידי XFecToR בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 30-04-2006, 14:16
  3. חייב עזרה!! דחוף יש לי בעיה חמורה באינטרנט
    על ידי The Raven בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 28-02-2006, 13:49
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 30-12-2005, 17:12
  5. חדשה קצת בעיה אם המסגרת...
    על ידי KingpiN בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17-10-2005, 20:56
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

עזרה|יש לי קצת בעיה

ברירת מחדל עזרה|יש לי קצת בעיה

עריכה*

לפני כמה שבועות, התחלתי עם בחורה במועדון (פרסמתי גם אשכול על זה), זה היה בימים שרק התחלתי פיקאפ... לאחר מכן זרמנו וכו' ראיתי שהיא נדלקה עליי, היא שלחה לי הודעות וגם איכשהו מצאה אותי בפייס. שלחתי לה הודעה אם היא רוצה לבוא אליי, קיצר היא אמרה לי שאם מישו בא אז אני, קיצר זיינו אחד לשני קצת ת'שכל ובסופו של דבר היא באה אליי אחרי שבוע, שכבנו הכנתי לה אפילו ארוחה חח... הקיצר, עזבו שבסקס עצמו היא עצבנה אותי פשוט היא לא מוצאת חן בעיניי בגרוש ושאני לא בסטלה הבנתי שהתחלתי עם ילדה שהייתה נראה לי HB7.5, בעצם שכבתי עם ילדה ש היא HB5.5... לאחר מכן היא שלחה לי הודעות בפלא וחפרה לי ועניתי לה בתשובות קצרות וחסרות טעם שתעזוב אותי... עברו שבועיים אתמול הייתי בבסיס שלחה לי הודעה מה נעלמת, מה נהיית ילד עם פוזה, לפני זה לא היית ככה (כיאילו היא מכירה אותי שנה) עכשיו הקטע אני לא יודע מה לעשות, בנתיים אין לי חברה ויש לי תצרכים שלי ואני לא יודע אם לשמור איתה על קשר ולהמשיך להפגש איתה כדאי לפרוק עליה ת'סחורה אבל הבעיה שהיא לא מוצאת חן בעיניי וגם אני מרגיש רע עם זה שבסה''כ שיחקתי איתה והיא נדלקה עליי רצח.

עכשיו לדבר השני שיש לי בעיה איתו, יש דבר אצלי שאני לא יודע אם הוא טוב או רע, אני מאוד אפרקטיבי, בהתחלה אני מראה שאני מאוד אדיש וזה גם בטבעי שלי אני אדיש, אבל פתאום אני נהיה היפרטקיבי עושה שטויות, דוגמא לסט שהיה לי... ניגשיתי ל2 בחורות, אחר HB8, שניה HB6... בהתחלה התחלתי עם HB8, דיברתי איתה כמה דק' ולאחר מכן עשיתי שיחה בערך של 20 דק' עם HB6, אחרי זה HB8 התחילה לשאול אותי שאלות וכו' והתחלנו ממש גם לגעת אחד בשני, לעשות מסאג'ים אחד בשני (זה היה בבריכה) אמרתי לה שהיד שלי נתפסה וכו', התחלתי לדבר איתן על סקס (תמיד אני גולש לשיחות האלה כי אני חרמן מת) ואז אני מתחיל לצחוק, לעשות שטויות, להיות היפרקטיבי כיאילו אני מרגיש שאני מוריד לעצמי ת'ערך עם החרא הזה, בסופו של דבר השגתי מס' פלאפון אבל סתם נהיינו מין ידידים כאלה, עברו 3 ימים והתחלנו לדבר שיחות נפש אז עשיתי על X עשיתי טעות של מפגר... קיצר איך לבלום ת'עצמי מלהיות הפרקטיבי ושתוניק? כי במבט ראשוני אני מראה על עצמי כבנאדם רציני, יודע מה הוא רוצה, ויש לי גם אדישות טבעית כזאת ושאני מרגיש שאני נתקע זהו פתאום עולה בי צד היפרקטיבי וליצני. תודה לעוזרים.
    נערך לאחרונה על ידי Psycho Sid; 17-09-2012 בשעה 18:20.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני מצטער אחי...אבל לא הבנתי כלום חח תנסה לסדר מחדש את האשכול ותשים כל שאלה בנפרד אי אפשר להבין כלום...

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אני מצטער אחי...אבל לא הבנתי כלום חח תנסה לסדר מחדש את האשכול ותשים כל שאלה בנפרד אי אפשר להבין כלום...
    ערכתי אחי.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

עכשיו הכל ברור, כל הכבוד
    בקשר לאחד- כמו שאמרת...אתה גבר. היא צריכה להבין מתישהו שגברים זה עם של צרכים, אם היא לא תבין היום היא תבין מחר, ואם לא מחר אז מחרתיים שגבר אחר שירצה לדחוף את הזין שלו איפה שהוא והיא תיהיה שם..אז הוא יבחר בה. היא תצטרך להבין את זה מתישהו, אז להצטער..אין לך על מה. אתה יכול להיות בן אדם נחמד וריגשי ולהגיד לה "מאמי..מאד נהנתי איתך, היה לי איתך ממש כיף את אחלה של בחורה, אבל...בלהבלהבלהבלה" ולסגור את זה בצורה יפה. או שפשוט תיהיה גבר נורמלי ואל תענה לסמסים ולא לטלפונים..אם היא תראה אותך בבסיס פשוט תגיד לה "עזבי..לא מתאים, תביני אותי ובלהבלהלבה" ותחתוך לה בפנים.

בקשר לשתיים- לא הבנתי למה זה מפריע לך? זה מעולה שיש לך שני צדדים! אני להפך ממך גבר! אני תמיד עושה שטויות, אני מתנהג כמו ילד קטן, אני מדבר עם נשים אך ורק על סקס, אני כל הזמן משתמש בשפה זולה, "שפת רחוב", אני אוהב לקלל ואני נהנה לעשות כמה שיותר שטויות! אז למה להפסיק עם זה? כי זה מי שאתה? עם זה באמת כל כך מפריע לך...בזמן שאתה מפתח שיחה עם בחורה שרק הכרת תגיד לה "מאמי, אם את שמה לב שאני פתאום מתהפך ומתחיל לעשות שטויות, מדבר שטויות ולא שם לב..תגידי לי, בסדר?" זה מראה שאתה אחראי על עצמך, אתה מודע לעצמך אבל אתה לא יודע ממש איך לשלוט בזה..וזה בסדר גמור! הבחורה אפילו לפי דעתי תרגיש שהיא קשורה אלייך מאד ברגע שתגיד את זה..

עכשיו הכל ברור, כל הכבוד
    בקשר לאחד- כמו שאמרת...אתה גבר. היא צריכה להבין מתישהו שגברים זה עם של צרכים, אם היא לא תבין היום היא תבין מחר, ואם לא מחר אז מחרתיים שגבר אחר שירצה לדחוף את הזין שלו איפה שהוא והיא תיהיה שם..אז הוא יבחר בה. היא תצטרך להבין את זה מתישהו, אז להצטער..אין לך על מה. אתה יכול להיות בן אדם נחמד וריגשי ולהגיד לה "מאמי..מאד נהנתי איתך, היה לי איתך ממש כיף את אחלה של בחורה, אבל...בלהבלהבלהבלה" ולסגור את זה בצורה יפה. או שפשוט תיהיה גבר נורמלי ואל תענה לסמסים ולא לטלפונים..אם היא תראה אותך בבסיס פשוט תגיד לה "עזבי..לא מתאים, תביני אותי ובלהבלהלבה" ותחתוך לה בפנים.

בקשר לשתיים- לא הבנתי למה זה מפריע לך? זה מעולה שיש לך שני צדדים! אני להפך ממך גבר! אני תמיד עושה שטויות, אני מתנהג כמו ילד קטן, אני מדבר עם נשים אך ורק על סקס, אני כל הזמן משתמש בשפה זולה, "שפת רחוב", אני אוהב לקלל ואני נהנה לעשות כמה שיותר שטויות! אז למה להפסיק עם זה? כי זה מי שאתה? עם זה באמת כל כך מפריע לך...בזמן שאתה מפתח שיחה עם בחורה שרק הכרת תגיד לה "מאמי, אם את שמה לב שאני פתאום מתהפך ומתחיל לעשות שטויות, מדבר שטויות ולא שם לב..תגידי לי, בסדר?" זה מראה שאתה אחראי על עצמך, אתה מודע לעצמך אבל אתה לא יודע ממש איך לשלוט בזה..וזה בסדר גמור! הבחורה אפילו לפי דעתי תרגיש שהיא קשורה אלייך מאד ברגע שתגיד את זה..
    חח לא אחי היא לא מהבסיס היא מעיר שקרובה אליי למזלי. אני פשוט לא יענה לאסמסים כמו שאני עושה מאתמול.

בקשר לשני, אתה צודק. לפעמים אני אומר לעצמי "אל תהיה עצמך" אבל זה באמת דפוק לנסות ולהיות מישו אחר, אבל עובדה שאני משלב פיקאפ ואני לא מזייף את ההתנהגות שלי אז אני יותר מצליח. וגם זה פתאטי להיות מישו אחר, צודק לגמרי, לא רק בעניין הבנות, בגלל זה גם יש לי הרבה חברים כי הם אוהבים להיות בחברתי ולפי דעתי זה חשוב יותר מהכול, כי בנאדם שאין לו חברים גם לא יהיו לו חברות. קיצר אהבתי את התגובה שלך תודה רבא גבר. לפי דעתי עדיף שאני לא אגיד לבחורה "תודיעי לי שאני מתהפך" אומנם זה יראה שאני אחראי, אבל בחורה חכמה תבין שאני סתם מדחיק את מי שאני, כי זה חכם ללמוד פיקאפ אבל לא חכם לא להיות עצמך, כי גם אם תשיג אותה אני אגיד לעצמי שהיא נדלקה על משו אחר ולא עליי. גם בנאדם כמוני שהוא סטלן טבעי וכל הזמן בחורה תודיע לי שאני מתהפך, פעם פעמיים - שלוש זה יהיה נורמלי תחשוב אני בדייט, היא תגיד לי "אתה מתהפך" חח ... היא יכולה להיקשר אליך בזה אתה צודק, אבל לא כל בחורה תואהב את זה אתה מסכים איתי? תודה על התגובה גבר אני אוהב את התשובות שלך
    נערך לאחרונה על ידי Psycho Sid; 17-09-2012 בשעה 19:14.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Psycho Sid צפיה בהודעה
    לפי דעתי עדיף שאני לא אגיד לבחורה "תודיעי לי שאני מתהפך" אומנם זה יראה שאני אחראי, אבל בחורה חכמה תבין שאני סתם מדחיק את מי שאני, כי זה חכם ללמוד פיקאפ אבל לא חכם לא להיות עצמך, כי גם אם תשיג אותה אני אגיד לעצמי שהיא נדלקה על משו אחר ולא עליי. גם בנאדם כמוני שהוא סטלן טבעי וכל הזמן בחורה תודיע לי שאני מתהפך, פעם פעמיים - שלוש זה יהיה נורמלי תחשוב אני בדייט, היא תגיד לי "אתה מתהפך" חח ... היא יכולה להיקשר אליך בזה אתה צודק, אבל לא כל בחורה תואהב את זה אתה מסכים איתי? תודה על התגובה גבר אני אוהב את התשובות שלך
    אז אתה יכול לצאת חכם כמו שאתה אומר שאתה...תגדיר לה מראש מה זה נקרא להתהפך כדי שהיא לא תזיין לך תשכל..למרות שחוץ מזה, זה יכול להיות מצחיק כי אתה יכול להתהפך על זה שהיא אומרת לך שאתה מתהפך חחח אתה מבין אותי?
    אתה יכול נגיד לבוא לה בקטע "אם את רואה שאני מדבר לא יפה וזה...תני לי 'קטנה' ליד או לכתף ואני ישים לב..." (יענו קטנה זה מכה קטנה) ואז ברגע שהיא תתחיל לשגע אותך עם קטנות ביד אז אתה יכול לבוא לה כזה "נו מה יהיה?! אני באמת מתהפך או שאת נהנת לגעת בי..?!" והיא היא תקרע מצחוק ותעשה לה "אההההה וואללה קטלתי אותך אתתת!!!" מבין תראש שלי? צא גבר איתה..תעשה צחוקים.

אז אתה יכול לצאת חכם כמו שאתה אומר שאתה...תגדיר לה מראש מה זה נקרא להתהפך כדי שהיא לא תזיין לך תשכל..למרות שחוץ מזה, זה יכול להיות מצחיק כי אתה יכול להתהפך על זה שהיא אומרת לך שאתה מתהפך חחח אתה מבין אותי?
    אתה יכול נגיד לבוא לה בקטע "אם את רואה שאני מדבר לא יפה וזה...תני לי 'קטנה' ליד או לכתף ואני ישים לב..." (יענו קטנה זה מכה קטנה) ואז ברגע שהיא תתחיל לשגע אותך עם קטנות ביד אז אתה יכול לבוא לה כזה "נו מה יהיה?! אני באמת מתהפך או שאת נהנת לגעת בי..?!" והיא היא תקרע מצחוק ותעשה לה "אההההה וואללה קטלתי אותך אתתת!!!" מבין תראש שלי? צא גבר איתה..תעשה צחוקים.
    חחח טואוב אהבתי! דווקא בצחוקים עם בחורות אני מאוד טוב, בבסיס ישבתי עם 2 בחורות, אז היה איזה מתח כזה ביני לבין מישי חח מתח של ירידות אחד על השני אבל מצחיק כזה, אז היא עושה מה תאכלס לא היית יוצא איתה, אז היא אמרתי לה להגיד ת'אמת? הייתי שוכב איתה, אז היא עושה ממההה חח ונתנה לי מכה ואז משם אמרתי לה את נהנת לגעת בי והיא אומרת לי ממש ממש לא ואז יורד עליה ושוב פעם היא נותנת לי מכות, חחח הגענו לקטע שאני עושה נוגע לה בשיער ועוד פעם עוקץ אותה, דוגמא אני מעביר לה את הכף יד בשיער ואז אני אומר לה מזה השיער הזה קשה כמו זין והיא עוד פעם נותנת לי מכות אבל דורשת מגע שאלתי אותה מה את עושה בבסיס, היא אמרה לי XXX אמרתי לה תפקיד קשה לא ? אז היא אומרת קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים, אז יצא לי קשה יש רק בזין ובסוף גם אותו מוצצים חח (אמרתי לך כבר שאני אוהב בדיחות סוטות) אבל בכל זאת היא זורמת וממשיכה לדבר ועדיין יש מגע קיצר אתה צודק אני חייב לנסות את זה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

שמע..חשבתי אני כמוך בקטע של הסקס, אבל טעיתי אחשלי. אתה הולך על חבל דק נשמה וזה לא הכי הכי טוב..הבדיחות האלה קצת מטרידות בקטע שזה נראה שאתה מדבר יותר מידי על דברים כאלה בגלל שזה חסר לך...הכוונה שזה נראה שאתה מדבר על כל זה בגלל שאתה בתול. ככה זה נראה מהצד שלי.

אני יותר בקטע אחר...נגיד בחורה עשתה לי "שמעעע החגורה שלך מזההה לא באופנה! תוריד אותה ומהר אם אתה רוצה שאני ימשיך לדבר איתך!" אז עשיתי לה כזה.."מה מאמי?? כבר הגענו לחלק של 'תוריד תחגורה' אהה..???" והיא כולה נעשתה אדומה אתה לא מבין...מן הסתם שבהמשך הערב היא כל הזמן נבדקה אליי כי הבינה שאין לי בעיה לדבר והיא הרגישה פשוט חופשייה איתי וכל הזמן מכות ונגיעות...אתה יכול לדבר על סקס, אבל אל תיהיה מגעיל..להגיד "קשה כמו זין וגם אותו מוצצים" זה גועל נפש וזה מראה שלא זיינת כבר חצי שנה...במקומך אני הייתי מפסיק.

שמע..חשבתי אני כמוך בקטע של הסקס, אבל טעיתי אחשלי. אתה הולך על חבל דק נשמה וזה לא הכי הכי טוב..הבדיחות האלה קצת מטרידות בקטע שזה נראה שאתה מדבר יותר מידי על דברים כאלה בגלל שזה חסר לך...הכוונה שזה נראה שאתה מדבר על כל זה בגלל שאתה בתול. ככה זה נראה מהצד שלי.

אני יותר בקטע אחר...נגיד בחורה עשתה לי "שמעעע החגורה שלך מזההה לא באופנה! תוריד אותה ומהר אם אתה רוצה שאני ימשיך לדבר איתך!" אז עשיתי לה כזה.."מה מאמי?? כבר הגענו לחלק של 'תוריד תחגורה' אהה..???" והיא כולה נעשתה אדומה אתה לא מבין...מן הסתם שבהמשך הערב היא כל הזמן נבדקה אליי כי הבינה שאין לי בעיה לדבר והיא הרגישה פשוט חופשייה איתי וכל הזמן מכות ונגיעות...אתה יכול לדבר על סקס, אבל אל תיהיה מגעיל..להגיד "קשה כמו זין וגם אותו מוצצים" זה גועל נפש וזה מראה שלא זיינת כבר חצי שנה...במקומך אני הייתי מפסיק.
    כן אתה צודק נלמד להבא קצת לרסן תעצמי.

הבדיחות האלה מטרידות רק אם אתה לא נראה מספיק טוב בשביל הבחורה.

מעניין למה הבחור הזה יכול לספר בדיחות מטרידות ובכל זאת להשיג את המספר של הבחורה. כנראה בגלל הביטחון שלו.

ביטחון רבותי ביטחון, ראיתם איך הוא לא מפחד להראות את המיניות שלו? ככה מתנהג אלפה מייל, הוא גאה במיניות שלו! עם הרבה ביטחון!
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 19-09-2012 בשעה 16:18.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    מעניין למה הבחור הזה יכול לספר בדיחות מטרידות ובכל זאת להשיג את המספר של הבחורה. כנראה בגלל הביטחון שלו.

ביטחון רבותי ביטחון, ראיתם איך הוא לא מפחד להראות את המיניות שלו? ככה מתנהג אלפה מייל, הוא גאה במיניות שלו! עם הרבה ביטחון!

לא משהו אישי, אז נראה שאתה פשוט מקנא בהם. ממש מקנא אבל.

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    לא משהו אישי, אז נראה שאתה פשוט מקנא בהם. ממש מקנא אבל.
    בטח שאני מקנא בהם, איך אפשר שלא לקנא במישהו שנראה ככה?

תגיד לכונפה שבהתחלה היית בקטע שלה אבל היתה לך ידידה הרבה זמן ועכשיו נהיתם ביחד

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    בטח שאני מקנא בהם, איך אפשר שלא לקנא במישהו שנראה ככה?

יהיה בסדר אח'שלי .

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect