עכשיו הכל ברור, כל הכבוד

בקשר לאחד- כמו שאמרת...אתה גבר. היא צריכה להבין מתישהו שגברים זה עם של צרכים, אם היא לא תבין היום היא תבין מחר, ואם לא מחר אז מחרתיים שגבר אחר שירצה לדחוף את הזין שלו איפה שהוא והיא תיהיה שם..אז הוא יבחר בה. היא תצטרך להבין את זה מתישהו, אז להצטער..אין לך על מה. אתה יכול להיות בן אדם נחמד וריגשי ולהגיד לה "מאמי..מאד נהנתי איתך, היה לי איתך ממש כיף את אחלה של בחורה, אבל...בלהבלהבלהבלה" ולסגור את זה בצורה יפה. או שפשוט תיהיה גבר נורמלי ואל תענה לסמסים ולא לטלפונים..אם היא תראה אותך בבסיס פשוט תגיד לה "עזבי..לא מתאים, תביני אותי ובלהבלהלבה" ותחתוך לה בפנים.
בקשר לשתיים- לא הבנתי למה זה מפריע לך? זה מעולה שיש לך שני צדדים! אני להפך ממך גבר! אני תמיד עושה שטויות, אני מתנהג כמו ילד קטן, אני מדבר עם נשים אך ורק על סקס, אני כל הזמן משתמש בשפה זולה, "שפת רחוב", אני אוהב לקלל ואני נהנה לעשות כמה שיותר שטויות! אז למה להפסיק עם זה? כי זה מי שאתה? עם זה באמת כל כך מפריע לך...בזמן שאתה מפתח שיחה עם בחורה שרק הכרת תגיד לה "מאמי, אם את שמה לב שאני פתאום מתהפך ומתחיל לעשות שטויות, מדבר שטויות ולא שם לב..תגידי לי, בסדר?" זה מראה שאתה אחראי על עצמך, אתה מודע לעצמך אבל אתה לא יודע ממש איך לשלוט בזה..וזה בסדר גמור! הבחורה אפילו לפי דעתי תרגיש שהיא קשורה אלייך מאד ברגע שתגיד את זה..