חחחח דבר כזה מטומטם
קודם כל נתחיל מזה שאנחנו לא רואים פה כלום חוץ מאיזה בן אדם שחושב שיש לו כוחות דיבור שהוא יכול למשוך בעזרתם בחורות, סקאמר חסר בושה [כמו כל "המסטר פיקאפ"] שגונב כסף מגברים תמימים בתקווה שהוא שהם יזיינו כוסיות [למרות שהם לא מביאים שום הוכחות לזה שיש להם בחורות].
הוא לא חושב שיש לו כוחות דיבור- יש לו כוחות דיבור, והוא באמת יכול למשוך בחורות בעזרתן, אל תתכחש למה שאתה רואה. "סקאמר חסר בושה"? בן כמה אתה ילדון? תפסיק לשחק במייפל סטורי כבר ואז תראה כמה אתה מזיין.
עכשיו נעבור למה שאנחנו באמת רואים פה. אנחנו רואים גבר שנדבק לבחורות ולוקח מהן מספר [WOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW].
שזה בעצם...מה שאתה לא עושה?
ניקח לדוגמא את הדוגמא הראשונה, רואים בבירור שהיא אפילו לא מפסיקה ללכת, הוא פשוט הולך אחריה כמו איזה כלבלב ומדבר איתה, לוקח מספר [שמי יודע אם זה המספר שלה בכלל] וסוגר נשיקה על הלחי כשרואים שהיא לא עושה את זה מרצון אלה רק מטוב לב, וישר אחרי הנשיקה היא הולכת, לא ממשיכה לדבר איתו כלום, בורחת יותר נכון.
היא לא מפסיקה ללכת כי הוא אומר לה "אני לא עוקב אחרייך, אני פשוט הולך בכיוון הזה גם..תמשיכי ללכת", תלמד אנגלית. הוא לא הולך אחריה זה שתיים, הוא הולך לידה, תלמד להסתכל נכון. "שמי יודע אם זה המספר שלה בכלל" בוא נתערב שאתה היית מת לקבל מספר לא אמיתי?. ולדבר השלישי, היא הולכת כי הוא אומר לה "אתה נראת לי אחלה בחורה, אז אני יקח ממך עכשיו את המספר טלפון" ואז היא נותנת לו ואז הוא אומר "תני לי נשיקה על הלחי ונפרד" עד כמה אתה מטומטם?
דבר שני, התוכנית הזאת זה פייק אחד גדול, אל תאמין לכל מה שאתה רואה על המסך. תסתכל על המציאות, לא מה שמיסטרי MASTER PICK UP VH1 וטייילר דורדן השקרן חסר בושה או RSDFAGGOTS שברגע שאתה מבקש כסף חזרה הם מכריזים שהם בפשיטת רגל אומרים.
לא מעניין אותי אם זה אמת או שקר, זה אחלה תוכנית ועובדה שככה זה נראה במציאות כל מה שהולך שם..תפסיק לזיין תשכל כבר!
והנה לך דוגמא מה קורה כשאתה משלם לDISCOVERY כסף על ה"BOOTCAMP" ומבקש אותו חזרה למרות שהBOOTCAMP עוד לא התחיל ואתה רוצה את הכסף חזרה..
http://puahate.com/showthread.php?t=13224
הנה ההמצאה האחרונה של דיסקוברי שעולה
רק 5987$ בשביל נסיעה מקליפורניה לווגאס, ממש ערך "אמיתי" בשביל הכסף.
http://puahate.com/showthread.php?t=24007
המאסטר פיקאפ האלה צריכים לשבת בכלא על הונאה בכסף ולא "להרצות" לגברים תמימים איך להשיג בחורות כשהם בעצמם לא מזיינים HB10 כל שבוע.
עריכה:אוקי עכשיו גם ראיתי עוד את הסרטון והוא גם סוגר נשיקה תוך 40 פאקינג שניות, נראה לך שב40 שניות אפשר לעשות DHV+CONFIDENCE+NEG+PICK UP POWER+ALPHA MALE+KINO?? או שזה בגלל שהוא נראה מספיק טוב?? או שהאפשרות הכי סבירה היא שכל התוכנית הזאת היא פייק אחד גדול.