עזבו הכל - אם כל מה שאתה צריך זה "גיים טוב" והLMS שלך לא פקטור קריטי (מראה חיצוני סטטוס וכסף..סוף סוף אני רואה בפורום תומכים של התאוריה הזו שאני כבר שנים פה חופר עליה)..אני יותר נוטה לפרש את ה"סטטוס" בתור "אנשים שאתה מסתובב איתם" שבלי זה וואלה באמת אכלת אותה לעולמי עולמים ואין לך תקווה.
וכל אחד יכול להצליח עם כל אחת אם יש לו גיים מספיק טוב לכאורה והוא כל יום פותח 100 סטים
למה אף אחד לא ראה עד היום אף פיקאפר בעולם עם מישהי שאפשר להגדיר בתור דוגמנית על או סתם מישהי שוואלה אם אתה הולך עם אחת כזאת כל העולם מקנא בך?! למה רובם במערכת יחסים\סטוצים עם מכוערות או בימים הממש ממש טובים ממוצעות לכל דבר? וזה עוד במקרה הטוב, במקרה הרע יש אנשים שיוצאים לסארג'ים האלה שנים על גבי שנים, משלמים ים כסף על כל מיני קורסים וסדנאות של בולשיט ועדיין אפילו לא התנשקו? וגם אם כן, זה היה עם אחת שהייתי מתבייש להסתכל עליה גם שאני שיכור?
איך זה יכול להיות? אחרי כל הזמן הזה חייב להיות להם גיים סולידי של 10\10, הם חייבים להביא כל אחת! או לפחות להצליח עם כאלה ששוות תהצלחה הזו.
ואל תתנו לי דוגמאות של דוגמניות בשקל שיצאו עם כובעים, בחיית רבאק, אני בעצמי לא נראה כמו בראד פיט והייתה לי אחת בתיכון שכיום מדגמנת בזמנה הפנוי שהייתה דלוקה עלי כל י''ב. (מה שלא היה קורה לעולם אם הייתי נראה כמו כובע חנון והייתי מסתובב עם כאלה)..וואלה זה לא הישג שהייתי משלם עליו לקורסים.
ואם ראיתם גבר כלשהו עם בחורה כזו שוואלה באמת נראית כמו אחת שיצאה מסרט פורנו, הוא אחד שיש לו אחת או אפילו יותר מהתכונות שציינתי. כל זה לא צירוף מקרים ידידיי שהגורואים שלכם נתקעים עם כונפות והHIGH SOCIETY חוגג עם דומיו.
זה כמו חייזרים - כולם אומרים שהם קיימים אבל אף אחד לא ראה אחד כזה באמת וכולם מסתמכים על הזיוני שכל של נס''א.
קיצר כל ה"גברים" שפה - כל עוד אתה לא מקושר לאנשים הנכונים ולא מסתובב עם כאלה אלא עם כובעים כמוך, כל עוד אין לך פרצוף של דוגמן של וורסצ'ה וכל עוד אין אי פרטי על שימך - אתה מוזמן להתאבד או לקבל את העובדה שכל עוד אחד מהפקטורים הללו לא ישתנה אתה תתקע עם בחורות כמו שהגורואים שלכם נתקעו איתן:
אבל אם זה מספק אתכם ואתם קוראים לזה הצלחה מי אני שאשפוט...כל אחד והסטנדרטים שלו. רק שאני לא הייתי משלם על זה את מה שאתם משלמים.
במקום להתעסק בלהביא בחורות תתעסקו בעצמכם ותפתחו את הפקטורים האלה, אם הם יהיו מספיק גבוהים בחורות יבואו אליכם לבד. זה חלק בלתי נפרד מלייף סטייל של כאלה שהגיעו לנקודה מסויימת באחד מההגדרות האלה. אם לא, כנראה יש לכם עוד הרבה עבודה. או שאתם מעדיפים כונפות...