קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-05-2011, 15:32
  2. [דעה] זה הכל שטויות במיץ פטריות הזייה
    על ידי md-designers בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 26-03-2011, 15:24
  3. [דיון]איך עבדו עליכם היום?
    על ידי SoulMan בפורום דיבורים
    תגובות: 55
    הודעה אחרונה: 04-04-2009, 16:08
  4. תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 19:48
+ תגובה לנושא
עמוד 7 מתוך 11 << ראשון ... 56789 ... אחרון >>
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 151

הכל שטויות, עבדו עליכם - עמוד 7

לא אומר שאין להן ממה לחוש, אבל זאת עדיין התנהגות מגעילה, כובע אני בטוח לא ואני גם האחרון שמדלקם משפטים ואני כן נראה כמו בנאדם... ו וואלה אלה הבנות שאני הכי נמשך אליהן ואיכשהו יצא מצב שבחיים לא יצא לי איתן כלום, זה לא אומר שלא היה לי כלום עם בנות שנראות טוב אבל לא מהסוג הזה פשוט.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    לא אומר שאין להן ממה לחוש, אבל זאת עדיין התנהגות מגעילה, כובע אני בטוח לא ואני גם האחרון שמדלקם משפטים ואני כן נראה כמו בנאדם... ו וואלה אלה הבנות שאני הכי נמשך אליהן ואיכשהו יצא מצב שבחיים לא יצא לי איתן כלום, זה לא אומר שלא היה לי כלום עם בנות שנראות טוב אבל לא מהסוג הזה פשוט.
    כנראה אתה מסתובב עם כובעים או אנשים שלא ממש מושכים בנות מהסוג הזה בלשון המעטה.

אתה+האנשים שאתה יוצא איתם=הבנות שאתה תקבל

זאת הסיבה למה כובעים לא מביאים בנות, מינוס ומינוס לעולם לא יוצר פלוס

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה
    כנראה אתה מסתובב עם כובעים או אנשים שלא ממש מושכים בנות מהסוג הזה בלשון המעטה.

אתה+האנשים שאתה יוצא איתם=הבנות שאתה תקבל

זאת הסיבה למה כובעים לא מביאים בנות, מינוס ומינוס לעולם לא יוצר פלוס

מינוס כפול מינוס יוצא פלוס.

וממה יש להן לחוש? ממה?
    כי הן נראות טוב?

לאף בן אדם על פני כדו"א אין סיבה לחוש,
    לאף אחד.

וכל אחד שחש את עצמו,
    פשוט לא מבין עד כמה הוא כלום.

One Shot - One Kill

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    מינוס כפול מינוס יוצא פלוס.

וממה יש להן לחוש? ממה?
    כי הן נראות טוב?

לאף בן אדם על פני כדו"א אין סיבה לחוש,
    לאף אחד.

וכל אחד שחש את עצמו,
    פשוט לא מבין עד כמה הוא כלום.
    מעניין התאוריה שלך
    בוא נבדוק אותה על המציאות

פיקאפר עם טונה פיקוק ומשפטים של כובעים והתנהגות לא תואמת לעצמו+חברים ווירדוז כמוהו או גרועים ממנו=....תגיד לי אתה לבד איזה בנות הם יביאו
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 18-09-2012 בשעה 19:47.

את האמת שכשאני מסתובב עם האנשים שכן מושכים בנות ולא משנה מאיזה סוג (יש לי חבר ממש תותח) אז דווקא כן הולך לי עם כוסיות אבל תאמת עוד לא יצא מצב שיצאתי עם 2 החברים האלה והיה מצב לצאת עם איזה בלונדה רוסיה כוסית כזאת, היו כוסיות פשוט מסוג אחר, ותאמת שכשאני יוצא עם האנשים האלה לרוב הרבה יותר הולך לי כי זה אנשים תותחים עם בנות ולעומת זאת עם חבר'ה אחרים זה ממש בעייתי.

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    את האמת שכשאני מסתובב עם האנשים שכן מושכים בנות ולא משנה מאיזה סוג (יש לי חבר ממש תותח) אז דווקא כן הולך לי עם כוסיות אבל תאמת עוד לא יצא מצב שיצאתי עם 2 החברים האלה והיה מצב לצאת עם איזה בלונדה רוסיה כוסית כזאת, היו כוסיות פשוט מסוג אחר, ותאמת שכשאני יוצא עם האנשים האלה לרוב הרבה יותר הולך לי כי זה אנשים תותחים עם בנות ולעומת זאת עם חבר'ה אחרים זה ממש בעייתי.
    החברים ה"תותחים" שלך נראים טוב במקרה?

ציטוט נכתב במקור על ידי Justsomeguy צפיה בהודעה
    אתה בעצם אומר שבמהלך כל ההתפתחות של המין האנושי הנשים לא השתנו ועדיין אם עכשיו תעשה בדיקה אם תביא גבר עם שרירי לסת חזקים מול דוגמן אחד ואיזה מפורסם אחד או אחד שיש לו הרבה כסף האישה עדיין תבחר את אותו בעל שרירי לסת חזקים (נניח שלו יש שרירי לסת חזקים ונראים חזקים הרבה יותר מאשר האחרים)

לכל הדוגמנים יש לסת חזקה, בגלל זה הם דוגמנים.

וואלה תלוי איך מסתכלים על זה... ובוא נגיד ככה ששתיהם לא דוגמנים אחד רזה מאוד בצורה קצת מוגזמת (כבר פאק) וגובה ממוצע החבר השני עם גוף בערך כמו שלי כמעט בגובה שלי גם (סביבות ה1.80) שהוא אמנם גם רזה אבל יש "בשר" או יותר נכון שרירים (עכשיו מה שנשאר ממני זה באמת קצת פעם זה היה יותר) ולגבי הפנים אני לא יכול לשפוט אני לא בחורה... אבל על אחד מהם יש הרבה בנות שאומרות שהוא נראה טוב ודווקא השני כן אוכל המון ברקסים יחסית ועם כל הברקסים שלו אני עדיין תופס ממנו אחד הזיינים יש לו פשוט דיבור מנצח, וגישה מטורפת ביטחון בשמיים וחוץ מהקטע שהוא ממש רזה הוא נראה סבבה ובקיצור הוא יכול להשיג כל אחת וזה לא קשור למראה שלו, היו בנות שאמרו לי שאני נראה יותר טוב ממנו בפנים שלו... ועדיין עובדה שהן זרמו איתו בעבר ולכלכו עליי מאחורי הגב לגבי ההתנהגות שלי שהן לא אהבו (כי לא הייתי אחד שמתנהג לטעמם, לא שהייתי מעצבן או משהו)

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

עזבו הכל - אם כל מה שאתה צריך זה "גיים טוב" והLMS שלך לא פקטור קריטי (מראה חיצוני סטטוס וכסף..סוף סוף אני רואה בפורום תומכים של התאוריה הזו שאני כבר שנים פה חופר עליה)..אני יותר נוטה לפרש את ה"סטטוס" בתור "אנשים שאתה מסתובב איתם" שבלי זה וואלה באמת אכלת אותה לעולמי עולמים ואין לך תקווה.
    וכל אחד יכול להצליח עם כל אחת אם יש לו גיים מספיק טוב לכאורה והוא כל יום פותח 100 סטים

למה אף אחד לא ראה עד היום אף פיקאפר בעולם עם מישהי שאפשר להגדיר בתור דוגמנית על או סתם מישהי שוואלה אם אתה הולך עם אחת כזאת כל העולם מקנא בך?! למה רובם במערכת יחסים\סטוצים עם מכוערות או בימים הממש ממש טובים ממוצעות לכל דבר? וזה עוד במקרה הטוב, במקרה הרע יש אנשים שיוצאים לסארג'ים האלה שנים על גבי שנים, משלמים ים כסף על כל מיני קורסים וסדנאות של בולשיט ועדיין אפילו לא התנשקו? וגם אם כן, זה היה עם אחת שהייתי מתבייש להסתכל עליה גם שאני שיכור?

איך זה יכול להיות? אחרי כל הזמן הזה חייב להיות להם גיים סולידי של 10\10, הם חייבים להביא כל אחת! או לפחות להצליח עם כאלה ששוות תהצלחה הזו.
    ואל תתנו לי דוגמאות של דוגמניות בשקל שיצאו עם כובעים, בחיית רבאק, אני בעצמי לא נראה כמו בראד פיט והייתה לי אחת בתיכון שכיום מדגמנת בזמנה הפנוי שהייתה דלוקה עלי כל י''ב. (מה שלא היה קורה לעולם אם הייתי נראה כמו כובע חנון והייתי מסתובב עם כאלה)..וואלה זה לא הישג שהייתי משלם עליו לקורסים.

ואם ראיתם גבר כלשהו עם בחורה כזו שוואלה באמת נראית כמו אחת שיצאה מסרט פורנו, הוא אחד שיש לו אחת או אפילו יותר מהתכונות שציינתי. כל זה לא צירוף מקרים ידידיי שהגורואים שלכם נתקעים עם כונפות והHIGH SOCIETY חוגג עם דומיו.

זה כמו חייזרים - כולם אומרים שהם קיימים אבל אף אחד לא ראה אחד כזה באמת וכולם מסתמכים על הזיוני שכל של נס''א.

קיצר כל ה"גברים" שפה - כל עוד אתה לא מקושר לאנשים הנכונים ולא מסתובב עם כאלה אלא עם כובעים כמוך, כל עוד אין לך פרצוף של דוגמן של וורסצ'ה וכל עוד אין אי פרטי על שימך - אתה מוזמן להתאבד או לקבל את העובדה שכל עוד אחד מהפקטורים הללו לא ישתנה אתה תתקע עם בחורות כמו שהגורואים שלכם נתקעו איתן:

אבל אם זה מספק אתכם ואתם קוראים לזה הצלחה מי אני שאשפוט...כל אחד והסטנדרטים שלו. רק שאני לא הייתי משלם על זה את מה שאתם משלמים.

במקום להתעסק בלהביא בחורות תתעסקו בעצמכם ותפתחו את הפקטורים האלה, אם הם יהיו מספיק גבוהים בחורות יבואו אליכם לבד. זה חלק בלתי נפרד מלייף סטייל של כאלה שהגיעו לנקודה מסויימת באחד מההגדרות האלה. אם לא, כנראה יש לכם עוד הרבה עבודה. או שאתם מעדיפים כונפות...
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 20-09-2012 בשעה 07:59.

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

פותח הדיון-אתה בן אדם שלא מבין כלום מהחיים שלו.
    השקר היחיד שצריך להפריך אותו זה השקר שהטלויזיה מלמדת אותנו-שכדי להצליח עם נשים אתה צריך להיות חתיך ועשיר ומפורסם. זה שטויות וזה בדיוק מה שהפיקאפ מלמד אותך-אתה לא צריך את הדברים האלה, אם יש לך אז סבבה אבל עם לא אז לא נורא.
    רק לא מזמן אני זוכר שהיה את המייקאנדר ביפה והחנון שנועד למטרה אחת-לשדר לצופים שאם אתה לא חתיך אין לך סיכוי אם אף אחת.

רוב האנשים שאני מכיר יגידו שהם רוצים מישהי שנראית 10/10 אבל עובדה, יש איזה אחת שניראית כמו פה למעלה בתמונות אפילו פחות טוב ומספר הגברים שהיא שכבה איתם יותר גדול ממספר הבחורות שאתם תזיינו כל החיים.

יש לי חבר שיצאתי איתו כמה פעמים למועדון וכל פעם הוא רקד עם מישהי ותוך 5 דקות הם התחילו להתנשק. אז נכון יש כאלה שנראים כל כך טוב שבנות זורמות איתם בלי להוציא מילה או אפילו באות עליהם בעצמן. העיניין הוא שרוב הגברים לא כאלה ולכן זה באמת לא משנה אם אתה נראה סביר או סביר פלוס יותר מזה, זה לא מה שיכבוש את הבחורה. מה שכן זה האישיות שלך וזה בדיוק מה שהפיקאפ מלמד אותך.

כמו שמישהו כבר אמר פה ואמר נכון, זה מלמד אותך למכור את עצמך. אתה יודע בפנים שאתה אחלה בן אדם, שחברים שלך נהנים לצאת איתך, שאתה חכם, שאתה מוכשר, שאתה מעניין. אבל כשאתה מכיר בחורה אתה משדר בדיוק את ההיפך או שלא משדר כמו שצריך ואז אתה הולך ואומר "אני לא נראה מספיק טוב בשבילה בגלל זה היא לא רצתה אותי", ואז אתה הולך ופותח דיון סתם כדי לזיין ת'מוח.

בשורה התחתונה, אם אתה יודע לגרום לבחורה ממוצעת להימשך עליך אתה תצליח לגרום גם לבחורה שווה להימשך אליך. כי בכלס גם בחורה ממוצעת אמורה לרצות מישהו חתיך בדיוק כמו שאתם רוצים דוגמנית. בסוף כולם מתפשרים.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי shhudent צפיה בהודעה
    פותח הדיון-אתה בן אדם שלא מבין כלום מהחיים שלו.
    השקר היחיד שצריך להפריך אותו זה השקר שהטלויזיה מלמדת אותנו-שכדי להצליח עם נשים אתה צריך להיות חתיך ועשיר ומפורסם. זה שטויות וזה בדיוק מה שהפיקאפ מלמד אותך-אתה לא צריך את הדברים האלה, אם יש לך אז סבבה אבל עם לא אז לא נורא.
    רק לא מזמן אני זוכר שהיה את המייקאנדר ביפה והחנון שנועד למטרה אחת-לשדר לצופים שאם אתה לא חתיך אין לך סיכוי אם אף אחת.

רוב האנשים שאני מכיר יגידו שהם רוצים מישהי שנראית 10/10 אבל עובדה, יש איזה אחת שניראית כמו פה למעלה בתמונות אפילו פחות טוב ומספר הגברים שהיא שכבה איתם יותר גדול ממספר הבחורות שאתם תזיינו כל החיים.

יש לי חבר שיצאתי איתו כמה פעמים למועדון וכל פעם הוא רקד עם מישהי ותוך 5 דקות הם התחילו להתנשק. אז נכון יש כאלה שנראים כל כך טוב שבנות זורמות איתם בלי להוציא מילה או אפילו באות עליהם בעצמן. העיניין הוא שרוב הגברים לא כאלה ולכן זה באמת לא משנה אם אתה נראה סביר או סביר פלוס יותר מזה, זה לא מה שיכבוש את הבחורה. מה שכן זה האישיות שלך וזה בדיוק מה שהפיקאפ מלמד אותך.

כמו שמישהו כבר אמר פה ואמר נכון, זה מלמד אותך למכור את עצמך. אתה יודע בפנים שאתה אחלה בן אדם, שחברים שלך נהנים לצאת איתך, שאתה חכם, שאתה מוכשר, שאתה מעניין. אבל כשאתה מכיר בחורה אתה משדר בדיוק את ההיפך או שלא משדר כמו שצריך ואז אתה הולך ואומר "אני לא נראה מספיק טוב בשבילה בגלל זה היא לא רצתה אותי", ואז אתה הולך ופותח דיון סתם כדי לזיין ת'מוח.

בשורה התחתונה, אם אתה יודע לגרום לבחורה ממוצעת להימשך עליך אתה תצליח לגרום גם לבחורה שווה להימשך אליך. כי בכלס גם בחורה ממוצעת אמורה לרצות מישהו חתיך בדיוק כמו שאתם רוצים דוגמנית. בסוף כולם מתפשרים.
    הפיקאפ אמיתי כמו שהגורואים שלכם טוענים שהם מזיינים 10יות ו9יות אבל בפועל אתה קולט תמונות שלהם אך ורק עם בחורות כמו שפרסמתי למעלה. צירוף מקרים? אני לא חושב.

במייקאנדר קרה מה שקרה - THEY FUCKING FAILED. אם זאת לא הוכחה בשבילך שהילד כאפות בכיתה שלך לא יכול להביא כוסיות (גם אחרי הקורס הסו מדהים של הגורואים שלך) אנלא יודע מה כן.

ורק לפי מה שאמרת רואים שאתה חרטטן או שמעולם לא יצאת למסיבה או שחבר שלך לא נראה כזה גרוע כמו שאתה מנסה להראות פה ורוב הסיכויים שהוא לא מעפן שמחפש כוס כמו נואש ואולי אפילו קצת מכיר כמה אנשים. במסיבות אין זמן "להכיר את האופי שלך". הדברים היחידים שאתה יכול להציג זה כמובן מראה חיצוני, מעמד חברתי (קשרים למפיקים, בחורות וכו') ואולי כסף. אני בעצמי התנשקתי עם מישהי אחרי הרבה פחות מחמש דקות מספיק פעמים בחיים שלי ואני ממש לא היחיד יש עוד עשרות כאלה בכל מסיבה בערך וזה לא משהו כזה נדיר כמו שאתה חושב - רק צריך להיות עם האנשים הנכונים בזמן הנכון באווירה הנכונה. זה שטויות בתכלס. ככה שלא חידשת פה כלום לאף אחד.

אין דבר יותר מעורר רחמים מפיקאפרים במסיבות, צריך להתאמץ ממש חזק ולהיות הכי אנס ומטריד ושיכור שיש כדי לקבל את אותה כמות הדחיות שהם מקבלים בשעה..שזאת כמות שאני לא אקבל בכל החיים כנראה.

חשוב מאוד לדעת למכור את עצמך אבל צריך שיהיה לך מה למכור. מישהו שכל החברים שלו סתם מעפנים כאלה ואין לו אפילו ידידות (הפיקאפר הממוצע בתחום..) ובמקרה הטוב הידידות שלו כונפות, שנראה כמו ויקטור מהיפה והחנון עם תספורת ולבוש מזעזע ללא מצב כלכלי בסדר גודל של מאות מליוני דולרים לא שווה יריקה גם אחרי כל הפיקאפ שבעולם.

אתה לא יכול למכור מזדה מתפרקת ויגואר מודל 2013 לאותו קהל יעד. קודם הופכים למשהו ששווה למכור ואז מדברים..
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 20-09-2012 בשעה 17:39.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

בקשר לסוגייה של הכוסיות בארץ, מי שלא היה בחו"ל לא יודע עד כמה הבנות כאן כונפות ועד כמה כל כונפה מחזיקה מעצמה הרבה יותר ממה שהיא שווה.

ועכשיו לאלו שיגידו לי אמונות מגבילות - חשבתי כמוכם עד שביקרתי בחו"ל.

וכן להתחיל עם בנות בארץ בלי שום שאין לך שום סטטוס זה דיי מיותר, אני יכול להבין את זה בחו"ל שהבנות שם הרבה יותר פתוחות מינית, סקס זה לא ביג דיל, בחורות שם מפרגנות אחת לשנייה ובכללי הם הרבה יותר פתוחות לשיחה. אבל גם אז אם אתה חנון מת אף אחת לא תזרום איתך.

בכל מקרה, מי שרוצה להתעסק בפיקאפ שיעבור לחו"ל, מי שרוצה להביא הרבה בחורות בארץ, תשקיעו במעמד שלכם וכמובן שבנוסף תדעו גם איך לדבר עם בנות.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    בקשר לסוגייה של הכוסיות בארץ, מי שלא היה בחו"ל לא יודע עד כמה הבנות כאן כונפות ועד כמה כל כונפה מחזיקה מעצמה הרבה יותר ממה שהיא שווה.

וכן להתחיל עם בנות בארץ בלי שום שאין לך שום סטטוס זה דיי מיותר, אני יכול להבין את זה בחו"ל שהבנות שם הרבה יותר פתוחות מינית, סקס זה לא ביג דיל, בחורות שם מפרגנות אחת לשנייה ובכללי הם הרבה יותר פתוחות לשיחה. אבל גם אז אם אתה חנון מת אף אחת לא תזרום איתך.

בכל מקרה, מי שרוצה להתעסק בפיקאפ שיעבור לחו"ל, מי שרוצה להביא הרבה בחורות בארץ, תשקיעו במעמד שלכם וכמובן שבנוסף תדעו גם איך לדבר עם בנות.
    אל תשכח שביקרת בתור תייר. זה דבר שונה לחלוטין מלהיות תושב קבוע באותה מדינה בחו''ל, אני כמעט בטוח בזה.

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה

לא אחי, אתה פשוט צריך יותר ביטחון
    ותצליח עם כל אחת

ותזכור לפתוח ב90 מעלות
    כדי לא להיראות NEEDY מבין? ואל תשכח DHV
    ו NEG
    ביטחון בטיחון
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 20-09-2012 בשעה 19:54.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה
    עזבו הכל - אם כל מה שאתה צריך זה "גיים טוב" והLMS שלך לא פקטור קריטי (מראה חיצוני סטטוס וכסף..סוף סוף אני רואה בפורום תומכים של התאוריה הזו שאני כבר שנים פה חופר עליה)..אני יותר נוטה לפרש את ה"סטטוס" בתור "אנשים שאתה מסתובב איתם" שבלי זה וואלה באמת אכלת אותה לעולמי עולמים ואין לך תקווה.
    וכל אחד יכול להצליח עם כל אחת אם יש לו גיים מספיק טוב לכאורה והוא כל יום פותח 100 סטים

למה אף אחד לא ראה עד היום אף פיקאפר בעולם עם מישהי שאפשר להגדיר בתור דוגמנית על או סתם מישהי שוואלה אם אתה הולך עם אחת כזאת כל העולם מקנא בך?! למה רובם במערכת יחסים\סטוצים עם מכוערות או בימים הממש ממש טובים ממוצעות לכל דבר? וזה עוד במקרה הטוב, במקרה הרע יש אנשים שיוצאים לסארג'ים האלה שנים על גבי שנים, משלמים ים כסף על כל מיני קורסים וסדנאות של בולשיט ועדיין אפילו לא התנשקו? וגם אם כן, זה היה עם אחת שהייתי מתבייש להסתכל עליה גם שאני שיכור?

איך זה יכול להיות? אחרי כל הזמן הזה חייב להיות להם גיים סולידי של 10\10, הם חייבים להביא כל אחת! או לפחות להצליח עם כאלה ששוות תהצלחה הזו.
    ואל תתנו לי דוגמאות של דוגמניות בשקל שיצאו עם כובעים, בחיית רבאק, אני בעצמי לא נראה כמו בראד פיט והייתה לי אחת בתיכון שכיום מדגמנת בזמנה הפנוי שהייתה דלוקה עלי כל י''ב. (מה שלא היה קורה לעולם אם הייתי נראה כמו כובע חנון והייתי מסתובב עם כאלה)..וואלה זה לא הישג שהייתי משלם עליו לקורסים.

ואם ראיתם גבר כלשהו עם בחורה כזו שוואלה באמת נראית כמו אחת שיצאה מסרט פורנו, הוא אחד שיש לו אחת או אפילו יותר מהתכונות שציינתי. כל זה לא צירוף מקרים ידידיי שהגורואים שלכם נתקעים עם כונפות והHIGH SOCIETY חוגג עם דומיו.

זה כמו חייזרים - כולם אומרים שהם קיימים אבל אף אחד לא ראה אחד כזה באמת וכולם מסתמכים על הזיוני שכל של נס''א.

קיצר כל ה"גברים" שפה - כל עוד אתה לא מקושר לאנשים הנכונים ולא מסתובב עם כאלה אלא עם כובעים כמוך, כל עוד אין לך פרצוף של דוגמן של וורסצ'ה וכל עוד אין אי פרטי על שימך - אתה מוזמן להתאבד או לקבל את העובדה שכל עוד אחד מהפקטורים הללו לא ישתנה אתה תתקע עם בחורות כמו שהגורואים שלכם נתקעו איתן:

אבל אם זה מספק אתכם ואתם קוראים לזה הצלחה מי אני שאשפוט...כל אחד והסטנדרטים שלו. רק שאני לא הייתי משלם על זה את מה שאתם משלמים.

במקום להתעסק בלהביא בחורות תתעסקו בעצמכם ותפתחו את הפקטורים האלה, אם הם יהיו מספיק גבוהים בחורות יבואו אליכם לבד. זה חלק בלתי נפרד מלייף סטייל של כאלה שהגיעו לנקודה מסויימת באחד מההגדרות האלה. אם לא, כנראה יש לכם עוד הרבה עבודה. או שאתם מעדיפים כונפות...

לדעתי לפחות, חלק נכבד מכל התחום הזה לפתח את הדברים האלה. אנשים שחושבים שאין צורך בדברים שתיארת הם טיפשים.
    כשאני אומר לפתח אני מתכוון ללכת למכון כושר, לטפח את עצמך, להריח טוב, להיות חברותי, וגם כמובן, לנסות לעשות כמה שיותר כסף.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,712 | הודעות: 8,202,305 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect