אעאע איזה כייף שחזרת D:
|
|
Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakensThe beginner does what's easy. The master does what's important.To the brave and the faithful, nothing is impossible.A runner runs against himself, against the best that's in him.Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.(אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?
יש לי AA אחי תעזור לי תרפא אותי
יש לי בדיוק את מה שאתה צריך! אני מציע חבילה כוללת של 10 שיעורים פרטיים במחיר 5500 שקל בלבד לחיסול הAA ושיפור היכולות החברתיות שלך+ביטחון של ישו!
כל שיעור כולל:לימוד עצמי בפתיחת סטים, עידוד נפשי LIVE בזמן הסאר'ג, כובע סניה וחיזוק הביטחון העצמי משלב הA1 עד שלב C2[בשביל ההמשך אתה צריך לקחת את החבילה המלאה שעולה 7999 שקל בלבד, פרטים נוספים תמצא באתר www.masterPUAscam.co.il ]
אם אתה מצומצם בכסף אני מציע לך לקנות את הספר החדש שלי "destroy your AA; the wonders of LSD" שכולל דוגמאות של סמים שונים שגורמים לך הזיות ובכך מנטרלים AA! קנה בהקדם במחיר מבצע של 899 שח בלבד! המלאי מוגבל!
תסמוך עליי, אני מאסטר פיקאפ. למה לי לשקר לך?![]()
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 18-09-2012 בשעה 20:36.
השתכנעתי סופית, אתה הגורו שלי!!
בעיקר, אחרי שראיתי את הבחורה שהבאת מהסארג' האחרון
שהיא כמובן HB10 דוגמנית
http://imageshack.us/photo/my-images/690/face2l.jpg/
כוסית או מה
נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 18-09-2012 בשעה 20:40.