זאת הולכת להיות חפירה ענקית מי שאין לו כוח לקרוא שלא יתחיל ויצא חח כי הסיפור מעניין וסתם תיגררו
יש לי חבר ממש טוב אנחנו חברים מגיל 11 ותמיד היינו מאוד קרובים אבל בשנה האחרונה התרחקנו לא משנה מאיזה סיבות אבל בכול זאת ממשיכים לצאת ביחד פשוט כבר לא קרובים כול פעם. בכל מקרה,אני טס בכול שנה בחופש הגדול לחודש לחו"ל.
לפני שטסתי אני נדלקתי על ילדה,תמיד נדלקתי על בנות אבל הפעם הרגשתי שזה אמיתי-זאת האחת שאני רוצה!
אני סיפרתי את זה לחברים שלי אבל לא עשיתי איזה צעד קיצוני כי אני תיכף הייתי אמור לטוס ואין בשביל מה.
בקיצור אני חיכיתי לחזרה מחו"ל בשביל להתחיל להזיז עניינים(אני אציין שבחיים לא הייתה לי חברה וכול הנשיקות שלי זה היה סתם כול מיני בנות זולות וקלות להשגה).
כשחזרתי לארץ לפני תחילת הלימודים העניינים התחילו להסתבך-החבר שלח לי הודעה ושאל אם אני עדיין בעניין שלה,אמרתי לו שכן והוא התחיל לספר שבמהלך החודש הם יצאו כולם בתור חבורה והוא והיא התקרבו קצת ונהיו ידידים די טובים,או במילים אחרות-גם הוא התאהב בה.
הוא שאל מה הפתרון שלנו ואמרתי לו שאני לא אגיד לו לעוף ממנה כי הוא חבר שלי וגם מן הסתם זה לא בכוחי לשלוט ברגשות שלו או שלה ואני לא אגיד לו ללכת עליה כי בעצם אני דופק את עצמי ונוגד את האינטרסים של עצמי (אם להגיד את האמת בלב אני רציתי שיעוף ממנה כמובן כמו כול אחד אחר)
הוא אמר לי שהוא מפרגן לי ויאללה שאני אעשה את הצעד. באותו יום אנחנו יצאנו לשתות והוא ישב מבואס כזה בצד והיא ישבה רגיל. בכל מקרה חבר אחר שלי ניגש אליי ואמר שהוא מבואס בגלל המצב והוא מאוהב בה כמוני וכול החרא הזה,אז הגענו להחלטה-אני אקח בערך חודש איתה ואנסה כול מה שאפשר ואז אם אני לא אצליח והיא תסרב הוא ינסה. הסכמתי ובאותו ערב ליוויתי אותה אבל הייתי מסטול ועשיתי שטות ולא היו לי את הביצים להזמין אותה לסרט או סתם לצאת.
מאותו יום התחיל ריחוק בינינו ואז הוא שם לב שיש ריחוק והוא התחיל להתקרב
בימים האחרונים אני מלווה אותה תמיד לבית ושאלתי אותו לפני כמה ימים אם ירד לו ממנה והוא כזה התחמק מלענות ואז התחלף הנושא.
בכל מקרה היום הוא מתקשר אליי ואומר לי-"לא הייתי כנה איתך בימים האחרונים,אני כן מאוהב בה ואנחנו די בקטע והיא אמרה לי לפני שבועיים מה נסגר בינינו ואמרתי לה שיש עניין לא פתור (כלומר אני) וכשהעניין ייפתר נוכל להמשיך או לא,מה שייצא".
בכל מקרה הוא אמר לי שהוא יודע שהוא יוצא חרא ובן זונה וכול זה ואמרתי לו שאני מכבד את זה שהוא התקשר ואמר לי ולא הלך לעשות מאחורי הגב ואני לא נפגעתי וביקשתי ממנו שהיא לא תגלה בחיים שהייתי מאוהב בה ואמרתי לו שירד לי ממנה עוד בימים האחרונים וכמובן שיקרתי. חוץ מזה התעצבנתי שהוא לא סיפר לי עוד מזמן שמבחינתה הם בקטע וככה זה היה חוסך זמן ועצבים לכולנו.
אני ייודע שלא ביכולתי לשלוט בו או בה אבל כמובן נפגעתי ואני כועס ושונא את כול העולם כרגע.
מה דעתכם עליו בתור חבר? הוא נתן לי חודש בערך לנסות את הנסיונות שלי ואני לא הצלחתי ולא אזרתי אומץ להזמין אותה לצאת,למרות שמבחינתה הם כבר היו בערך בקטע (בלי נשיקות או משהו) אבל עדיין. הוא נתן את ההזדמנות שלי ונכשלתי והוא קיבל ביצים ובא לספר לי ולא ללכת לעשות דברים מאחורי הגב.
זהו בגדול זאת הפריקה שלי .. תגיבו אם בא לכם

ציטוט ההודעה