קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 26-01-2008, 23:02
  2. אחות של חבר טוב טוב טוב שלי נפטרה=\
    על ידי LinkinH בפורום דיבורים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 06-10-2006, 11:12
  3. פאק ילד מהכיתה שלי נעצר!!! חבר טוב שלייי
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום דיבורים
    תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 12-01-2006, 14:33
  4. אמינים| בשביל חבר טוב..
    על ידי Ziskind בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 09-01-2006, 16:53
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

יחסים עם חבר טוב מתדרדרים בגלל בחורה (17)

ברירת מחדל יחסים עם חבר טוב מתדרדרים בגלל בחורה (17)

זאת הולכת להיות חפירה ענקית מי שאין לו כוח לקרוא שלא יתחיל ויצא חח כי הסיפור מעניין וסתם תיגררו
    יש לי חבר ממש טוב אנחנו חברים מגיל 11 ותמיד היינו מאוד קרובים אבל בשנה האחרונה התרחקנו לא משנה מאיזה סיבות אבל בכול זאת ממשיכים לצאת ביחד פשוט כבר לא קרובים כול פעם. בכל מקרה,אני טס בכול שנה בחופש הגדול לחודש לחו"ל.
    לפני שטסתי אני נדלקתי על ילדה,תמיד נדלקתי על בנות אבל הפעם הרגשתי שזה אמיתי-זאת האחת שאני רוצה!
    אני סיפרתי את זה לחברים שלי אבל לא עשיתי איזה צעד קיצוני כי אני תיכף הייתי אמור לטוס ואין בשביל מה.
    בקיצור אני חיכיתי לחזרה מחו"ל בשביל להתחיל להזיז עניינים(אני אציין שבחיים לא הייתה לי חברה וכול הנשיקות שלי זה היה סתם כול מיני בנות זולות וקלות להשגה).
    כשחזרתי לארץ לפני תחילת הלימודים העניינים התחילו להסתבך-החבר שלח לי הודעה ושאל אם אני עדיין בעניין שלה,אמרתי לו שכן והוא התחיל לספר שבמהלך החודש הם יצאו כולם בתור חבורה והוא והיא התקרבו קצת ונהיו ידידים די טובים,או במילים אחרות-גם הוא התאהב בה.
    הוא שאל מה הפתרון שלנו ואמרתי לו שאני לא אגיד לו לעוף ממנה כי הוא חבר שלי וגם מן הסתם זה לא בכוחי לשלוט ברגשות שלו או שלה ואני לא אגיד לו ללכת עליה כי בעצם אני דופק את עצמי ונוגד את האינטרסים של עצמי (אם להגיד את האמת בלב אני רציתי שיעוף ממנה כמובן כמו כול אחד אחר)
    הוא אמר לי שהוא מפרגן לי ויאללה שאני אעשה את הצעד. באותו יום אנחנו יצאנו לשתות והוא ישב מבואס כזה בצד והיא ישבה רגיל. בכל מקרה חבר אחר שלי ניגש אליי ואמר שהוא מבואס בגלל המצב והוא מאוהב בה כמוני וכול החרא הזה,אז הגענו להחלטה-אני אקח בערך חודש איתה ואנסה כול מה שאפשר ואז אם אני לא אצליח והיא תסרב הוא ינסה. הסכמתי ובאותו ערב ליוויתי אותה אבל הייתי מסטול ועשיתי שטות ולא היו לי את הביצים להזמין אותה לסרט או סתם לצאת.
    מאותו יום התחיל ריחוק בינינו ואז הוא שם לב שיש ריחוק והוא התחיל להתקרב
    בימים האחרונים אני מלווה אותה תמיד לבית ושאלתי אותו לפני כמה ימים אם ירד לו ממנה והוא כזה התחמק מלענות ואז התחלף הנושא.
    בכל מקרה היום הוא מתקשר אליי ואומר לי-"לא הייתי כנה איתך בימים האחרונים,אני כן מאוהב בה ואנחנו די בקטע והיא אמרה לי לפני שבועיים מה נסגר בינינו ואמרתי לה שיש עניין לא פתור (כלומר אני) וכשהעניין ייפתר נוכל להמשיך או לא,מה שייצא".
    בכל מקרה הוא אמר לי שהוא יודע שהוא יוצא חרא ובן זונה וכול זה ואמרתי לו שאני מכבד את זה שהוא התקשר ואמר לי ולא הלך לעשות מאחורי הגב ואני לא נפגעתי וביקשתי ממנו שהיא לא תגלה בחיים שהייתי מאוהב בה ואמרתי לו שירד לי ממנה עוד בימים האחרונים וכמובן שיקרתי. חוץ מזה התעצבנתי שהוא לא סיפר לי עוד מזמן שמבחינתה הם בקטע וככה זה היה חוסך זמן ועצבים לכולנו.
    אני ייודע שלא ביכולתי לשלוט בו או בה אבל כמובן נפגעתי ואני כועס ושונא את כול העולם כרגע.
    מה דעתכם עליו בתור חבר? הוא נתן לי חודש בערך לנסות את הנסיונות שלי ואני לא הצלחתי ולא אזרתי אומץ להזמין אותה לצאת,למרות שמבחינתה הם כבר היו בערך בקטע (בלי נשיקות או משהו) אבל עדיין. הוא נתן את ההזדמנות שלי ונכשלתי והוא קיבל ביצים ובא לספר לי ולא ללכת לעשות דברים מאחורי הגב.
    זהו בגדול זאת הפריקה שלי .. תגיבו אם בא לכם

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    adir
    לייקים
    15
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    יין ימשמח לבב אנוש ואישה כמו חור בראש

וואו...
    זה אחד מהמצבים שאתה פשוט נועל ת'צמך בחדר וכותב באטרף את הסיפור...
    זה היה עסק מלוכלך...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הפריקה נראית כמו של בנאדם שהוא ממש על סף התאבדות אבל היא ממש לא אני רק אציין שאני ממש בסדר עם זה ולא לקחתי קשה מדי והיום בבית הספר כמעט לא הסתכלתי עליה למרות שראיתי שהם יושבים אחד ליד השני וזה עיצבן אותי אבל מה אני יכול לעשות? היא בחרה בו אז זה מה שיהיה.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

דבר ראשון- צדקת...באמת מעניין

דבר שני- תראה, לפי מה שאני יודע..כל עוד חבר שלך לא יודע לעשות צעדים רציניים, וצעדים רציניים זה לא לקחת אותה לדייט..מה אתה ילד? צעד רציני זה לבוא ולנשק אותה. ברגע שאתה מנשק בחורה...תרצה או לא תרצה, היא תתחיל לפתח אלייך רגשות, וגם אתה רוב הסיכויים..ואם חבר שלך עד היום לא עשה את הצעד הזה (אגב אמרת שהוא התקרב אלייה אבל עוד לא התנשק איתה..אז הוא לא התקרב אלייה.) אז תנסה אתה. אומנם אתה בתור בן אדם טוב צריך להתאפק ולתת לחבר שלך ללכת עלייה, כי ככה זה אמור להיות בין חברים, וככה גם אני עשיתי פעם אחת עם חבר מאד טוב שלי, פשוט פניתי את הדרך לגמרי ונתתי לו "לעבוד" והיום הוא והיא חברים מאד טובים ואחרי זה הבחורה באה ואמרה לי שגם אליי היא נמשכה מאד בהתחלה..סתם כדי לסבן לך את האוזן קצת...

בכל מקרה- אני אישית הייתי מוריד הילוך גם אם אתה מאוהב בבחורה. כמו שאתה היית רוצה שחבר טוב שלך היה עושה את זה..תעשה את זה גם אתה.
    אבל...אם חבר שלך אומר לך "לך על זה אתה, אני מפרגן לך..בכיף" אז שים פול גז..תנסה לנשק אותה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    דבר ראשון- צדקת...באמת מעניין

דבר שני- תראה, לפי מה שאני יודע..כל עוד חבר שלך לא יודע לעשות צעדים רציניים, וצעדים רציניים זה לא לקחת אותה לדייט..מה אתה ילד? צעד רציני זה לבוא ולנשק אותה. ברגע שאתה מנשק בחורה...תרצה או לא תרצה, היא תתחיל לפתח אלייך רגשות, וגם אתה רוב הסיכויים..ואם חבר שלך עד היום לא עשה את הצעד הזה (אגב אמרת שהוא התקרב אלייה אבל עוד לא התנשק איתה..אז הוא לא התקרב אלייה.) אז תנסה אתה. אומנם אתה בתור בן אדם טוב צריך להתאפק ולתת לחבר שלך ללכת עלייה, כי ככה זה אמור להיות בין חברים, וככה גם אני עשיתי פעם אחת עם חבר מאד טוב שלי, פשוט פניתי את הדרך לגמרי ונתתי לו "לעבוד" והיום הוא והיא חברים מאד טובים ואחרי זה הבחורה באה ואמרה לי שגם אליי היא נמשכה מאד בהתחלה..סתם כדי לסבן לך את האוזן קצת...

בכל מקרה- אני אישית הייתי מוריד הילוך גם אם אתה מאוהב בבחורה. כמו שאתה היית רוצה שחבר טוב שלך היה עושה את זה..תעשה את זה גם אתה.
    אבל...אם חבר שלך אומר לך "לך על זה אתה, אני מפרגן לך..בכיף" אז שים פול גז..תנסה לנשק אותה.
    כן הקטע הוא שהוא לא מהאלה שמפחדים הוא שחקן כזה הביטחון העצמי שלו בשמיים למרות שהוא לא איזה דוגמן והביטחון שלי לא מי ישמע גבוה
    ואני החלטתי שאני אוריד הילוך באמת כי היא דלוקה עליו אם אני עדיין ארצה אני אנסה משהו איתה בעתיד כשהם ייפרדו,או שאולי אפילו לא יתחילו להיות חברים מי יודע

שתזדיין אחי כנס לאומנות הפיתוי ופיקאפ ותתחיל את השינוי בחיים שלך תחזור אליה עוד שנה שאתה הרבה יותר מיומן ותאמין לי שהיא תרדוף אחרייך ואתה תשחק בה ותעשה בה מה שרק תחפוץ בו
    בהצלחה אחי

מנהלי פורומים
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    201
    נקודות
    40
    משפט מחץ
    אהבה היא כמו שעון חול הלב מתמלא - בזמן שהמוח מתרוקן

אני רגילה בדרך כלל לקרוא גם תגובות אבל הייתי חייבת להגיב כדי שאני לא אשכח בדיוק מה שרציתי להגיד , מקווה שזה עדיין לא מאוחר .
    אז ככה ? קודם כל אתה אומר שאתה וחבר שלך חברים מגיל 11 ובזמן האחרון התרחקתם ואז הייתה צריך וטסת לחו"ל ובזמן הזה הם היו בקטע ממה שהצלחתי להבין
    או הפוך דווקא שחזרת הם היו בקטע זה לא משנה , אני חייבת להגיד לך שגם כל הכבוד לך שאתה לא מראה לו שאתה שאתה כועס עליו ושנכנסת איתו לאימותים יש כאלה היו נכנסים לאימותים כדי גם לתת לו להרגיש מצפון רע , אבל אתה לא אז כל הכבוד , אגב זה היה ניראה שכאילו שניכם שיחקתם בה , כשאמרת שאתה תנסה חודש והוא אחריך שזה דווקא רעיון טוב אבל לפי דעתי היא לא תאהב את זה.
    ועכשיו בעיקר בעיקר מה שרציתי להגיד זה שבגללה החברות שלך ושל חבר שלך מתפרקים ואתם מכירים מגיל 11 שזה הרבה למרות שאין לי מושג בן כמה אתה היום
    אני חושבת שאל תיתן לה להרוס לכם את החברות , בנות אתה יכול להכיר כל הזמן ואולי זאת באמת פעם ראשונה שאתה מרגיש אהבה רצינית אבל זאת לא תהיה גם הפעם האחרונה אז אל תהיה אובססיבי לגבייה . מקווה שעזרתי ושזה לא מאוחר התגובה.
    נערך לאחרונה על ידי Yarden3332; 05-10-2012 בשעה 14:40.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,300 | הודעות: 8,173,887 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect