אני לא יכול להתווכח איתך על זה, כי אני לא מכיר את האנשים פה, כמו שאתה לא מכיר אותם. לא יודע אם אתה צודק או טועה והאמת אין טעם גם לדבר על זה.
אני לא יכול להתווכח איתך על זה, כי אני לא מכיר את האנשים פה, כמו שאתה לא מכיר אותם. לא יודע אם אתה צודק או טועה והאמת אין טעם גם לדבר על זה.
|
|
האמת שאני דווקא כן מכיר אותם, לפחות את הדור הקודם שהיה פה שעשה רוח וצלצולים של "אני מזיין 9יות כל סופש". אף אחד מהם לא פגש אותי למעט אולי 2 אנשים שיודעים מאיזו נקודה אני פונה לקהילה הזאת בכלל. השאר זה מידע שלא קשה ממש להשיג. מידע אמין לשם שינוי.
בוא נגיד את זה ככה, התמונה של הכונפה השמנה ששמתי בעמוד הקודם פה לא לקוחה מגוגל אלא מאיזו ציפור קטנה שלחשה לי שזאת מישי שהייתה חברה של אחד שניהל פה בעבר ועשה פוזות של "זכר אלפא זיין ותותח שמביא 8יות ומעלה" שכתב מאמרים מפה ועד לטיזינבי. אם זה לא שקרן פתולוגי אנלא יודע מה כן.
אם אתה רוצה לדעת בוודאות במי מדובר בוא לפרטי. אנלא עד כדי כך זבל כדי להשפיל מישהו ככה בפומבי...
מי שרוצה לשנות את דעתי עד הקהילה הזאת מוזמן לשלוח לי תמונות שמוכיחות אחרת ולאמת את עצמו במציאות. עד אז כולם פה כובעים שקרנים מבחינתי.
נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 20-09-2012 בשעה 22:21.
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 20-09-2012 בשעה 23:28.
One Shot - One Kill
מאפי רק מאפי.
http://www.mapi.gov.il/Pages/default.aspx
אתם טוחנים מים, תקשיבו לי תפסיקו עם דיונים..
אני מזמןןן למדתי לא לקחת חלק בדיונים בנושאי פוליטיקה, דת, והנושא הזה לדוגמה.
תחזיקו בדעה שלכם, וזהו. אפילו לשתף אותה זה לא יעיל, בטח שלא לנסות להמיר דעתו של אחר
על אחת כמה וכמה כשבור מתווכח לשם הוויכוח, לא לשם השכלה..
תנו לי להאיר את עיניכם:
אף אחד מכם לא יודע מה אישה רוצה, ואף אחד מכם לא מחזיק בפיתרון להצלחה
מדובר בנושא נורא אובייקטיבי,
ואין תשובה אחת
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
איך אתה יכול להשוות סנטר של בנאדם לגוף?! אתם חולי נפש... ומה עם לבנאדם אין לסת חזקה אבל עיניים אף ופה שכן מושכים? או שלהיפך, פרצוף דחוס כמו שהחבר הזה שלך הביא באחד הדיונים אבל מה לסת של דוגמן... אתם באמת חושבים שהלסת המזורגגת זה מה שבנות אוהבות? אם זה ככה אתם צריכים דחוף להיבדק... אני מכיר מישהו עם לסת כמו שאתם מתארים ובאמת בנאדם שנראה טוב גם עם גוף שרירי והכל והוא גם עם כסף ומעמד חברתי וכל החרטא... ועדיין הוא אפס עם בחורות איך אתה מסביר את זה?
נשבע לך אחי, אני גם הייתי בשוק, יש לי חבר שהיה החבר הכי טוב שלו ולאותו בנאדם לא היה חסר בנות ככה שהוא לא דיבר מקנאה, הוא אמר לי על אותו בנאדם שיש לו המון פוזה והכל וכולם בטוחים שהוא זיין על אבל בתכלס הוא פחדן שאין לו ביצים לבחורה, והוא כל כך גרוע שגם כשבנות מתחילות איתו הוא לא יודע איך להמשיך.
נערך לאחרונה על ידי Iti10; 21-09-2012 בשעה 20:41.