מסטר פיקאפ LSD כאן לשירותך!
יש לי בדיוק את מה שאתה צריך! אני מציע חבילה כוללת של 10 שיעורים פרטיים במחיר 5500 שקל בלבד לשיפור הרקע שלך ושיפור היכולות החברתיות שלך+ביטחון של ישו! 5500 שקלים בלבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כל שיעור כולל:לימוד עצמי בפתיחת סטים, עידוד נפשי LIVE בזמן הסאר'ג, כובע סניה וחיזוק הרקע העצמי שלך לדוגמא: אם אתה קווקוזי אתה לומד את הפרטים החשובים איך להתנהג כמו משוגע, אם אתה רוסי אתה לומד איך לשתות וודקה בכמויות ולהבדיל בין איכות קקה ישראלית לבין איכות VIP של חול, אם אתה מקסיקני אתה לומד להבדיל בין הסמים השונים וכ'ו, ואם אתה ישראלי אתה לומד איך לצעוק כמו ערס ולהאמין שביטחון יביא לך בחורות. פרטים נוספים תמצא באתר
www.masterPUAscam.co.il
אם אתה מצומצם בכסף אני מציע לך לקנות את הספר החדש שלי מתחום הרקע האישי, "reality is matrix; the wonders of LSD" שכולל דוגמאות של סמים שונים שגורמים לך הזיות ובכך מאפשרים לך לדמיין שאתה נראה טוב למרות שאתה לא! קנה עכשיו במחיר מבצע של 3999 שח בלבד! שזה 90% הנחה מהמחיר המקורי 19999 שח. המלאי מוגבל! אני ממליץ לך להציץ בREVIEW של הספר ויש לך כאן בפורום 2 משתמשים שמאוד מרוצים עד עכשיו מהתוצאות בשם XSONIC ו RODNEY, שתיהם משלים את עצמם שהם נראים כמו דוגמנים מולטי מליונרים ועד עכשיו לא שמעתי תלונות.
כמו כן אני מסכים עם WIRDEZO וממליץ לקנות את הספר "THE GAME" של הסופר NEL STARUS בשביל מוטיבציה לצאת לסארג'ים. ספר על פילוסופית הפיקאפ. אני מציע את הגרסה המורחבת שכוללת את הפרק הנבחר "HOW I WROTE THIS FICTIONAL BOOK" ששם תוכל להבין את תוכנות ואמינותו האמיתית של הספר. תוכל לקנות אותו רק באתר
www.thegame.fictional במחיר 999$ בלבד [מציאה כזאת לא תמצא בשום מקום אחר

]

[ככה נראים התלמידים שלי אחרי שהם יוצאים מסדנת הפיקאפ של מסטר LSD. אתה רואה איך הם שמחים? עכשיו כשהם מזיינים HB10 כל הזמן איך אפשר שלא להיות שמחים? הכל בזכותי]
לכן אני גם מציע לך את הBOOTCAMP שאני עושה בחודש הבא, 3 ימים במחיר
8999$ בלבד. בBOOTCAMP נעבור על תכנים חשובים כמו: איך להשלות את עצמך שאתה נראה כמו דוגמן דולצ'ה גבנה ומזיין HB10 כל חודש, אפילו כשהן HB3 בשיטה חדשה ויחודית שהמצאתי שנקראת "הזיה של אלפא"[בזמן השיטה אתה נראה ככה

] שכוללת דוגמאות לסמים שונים שגורמים לך להזיות וגורמים לך להאמין שאתה מזיין HB10.
אתה שואל יש מצב שאני טועה? ואני אומר שסוניק יענה לך על זה בצורה המתאימה ביותר:
מקווה שעזרתי, מסטר פיקאפ MDMA.