קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה|איזה בושם אתם ממליצים לקנות?
    על ידי TrancePorter בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 30-07-2007, 13:36
  2. איזה סרברים אתם ממליצים
    על ידי tkfx4 בפורום World Of Warcraft
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-05-2007, 11:12
  3. הממ איזה אנטיוריוס אתם ממליצים
    על ידי 'Am1r בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 29-03-2006, 08:07
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

על איזה ספרים אתם ממליצים בתחום מרקע אישי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל על איזה ספרים אתם ממליצים בתחום מרקע אישי

ומה אתם אומרים על הספרים של סטס סגין ?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

אחלה טיימינג

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    אחלה טיימינג
    אני שם סטופר תוך כמה זמן תהיה פה מתקפת טרולים אימתנית

אני ממליץ על LMS for dummies

the game בשביל המוטיבציה, fear and loathing in las vegas בשביל ההוצאה לפועל.

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

חרא טיימינג אחי,אם אתה רוצה באמת להשתפר בתחום חכה כמה שבועות עד שהכל ירגע פה ואז תחזור.

חוץ מי זה אם אתה צריך ספרים לפיתוח אישי פנה לפורום קאוצ'ינג נשמח לעזור לך שמה.

מסטר פיקאפ LSD כאן לשירותך!

יש לי בדיוק את מה שאתה צריך! אני מציע חבילה כוללת של 10 שיעורים פרטיים במחיר 5500 שקל בלבד לשיפור הרקע שלך ושיפור היכולות החברתיות שלך+ביטחון של ישו! 5500 שקלים בלבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כל שיעור כולל:לימוד עצמי בפתיחת סטים, עידוד נפשי LIVE בזמן הסאר'ג, כובע סניה וחיזוק הרקע העצמי שלך לדוגמא: אם אתה קווקוזי אתה לומד את הפרטים החשובים איך להתנהג כמו משוגע, אם אתה רוסי אתה לומד איך לשתות וודקה בכמויות ולהבדיל בין איכות קקה ישראלית לבין איכות VIP של חול, אם אתה מקסיקני אתה לומד להבדיל בין הסמים השונים וכ'ו, ואם אתה ישראלי אתה לומד איך לצעוק כמו ערס ולהאמין שביטחון יביא לך בחורות. פרטים נוספים תמצא באתר
    www.masterPUAscam.co.il

אם אתה מצומצם בכסף אני מציע לך לקנות את הספר החדש שלי מתחום הרקע האישי, "reality is matrix; the wonders of LSD" שכולל דוגמאות של סמים שונים שגורמים לך הזיות ובכך מאפשרים לך לדמיין שאתה נראה טוב למרות שאתה לא! קנה עכשיו במחיר מבצע של 3999 שח בלבד! שזה 90% הנחה מהמחיר המקורי 19999 שח. המלאי מוגבל! אני ממליץ לך להציץ בREVIEW של הספר ויש לך כאן בפורום 2 משתמשים שמאוד מרוצים עד עכשיו מהתוצאות בשם XSONIC ו RODNEY, שתיהם משלים את עצמם שהם נראים כמו דוגמנים מולטי מליונרים ועד עכשיו לא שמעתי תלונות.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

אבל אין צורך לעבור מהפך בצורה חיצונית, שזה אומר לשנות את המראה החיצוני שלך באמצעות ניתוחים פלסיטים כדי לקבל בטחון עצמי...זה יכול מאד לעזור, שלא תבין אותי לא נכון..זה נותן פושששש אחורשמוטה פוששש, אבל לא באמת צריך את זה..אפשר פשוט "לשקר" לעצמך שאתה נראה טוב, שאתה משיג בנות על ימין ועל שמאל ולאט לאט להתחיל לגבש לעצמך סוג של "שקר" שאתה באמת נראה טוב. למה זה טוב? כי ברגע שאתה כל כך בטוח בעצמך שאתה נראה טוב ואתה משיג איזה בחורה שאתה רוצה..אתה באמת תתחיל להשתנות ולהראות טוב יותר...ככה אלוהים יצר אותנו. המציאות שאנחנו "יוצרים" לעצמנו היא המציאות שלנו.
    ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה

שכנוע עצמי זוהי שיטה עתיקת יומין דווקא בגלל שהיא עבדה, עובדת ותעבוד גם בעתיד.

כמו כן אני מסכים עם WIRDEZO וממליץ לקנות את הספר "THE GAME" של הסופר NEL STARUS בשביל מוטיבציה לצאת לסארג'ים. ספר על פילוסופית הפיקאפ. אני מציע את הגרסה המורחבת שכוללת את הפרק הנבחר "HOW I WROTE THIS FICTIONAL BOOK" ששם תוכל להבין את תוכנות ואמינותו האמיתית של הספר. תוכל לקנות אותו רק באתר www.thegame.fictional במחיר 999$ בלבד [מציאה כזאת לא תמצא בשום מקום אחר ]

[ככה נראים התלמידים שלי אחרי שהם יוצאים מסדנת הפיקאפ של מסטר LSD. אתה רואה איך הם שמחים? עכשיו כשהם מזיינים HB10 כל הזמן איך אפשר שלא להיות שמחים? הכל בזכותי]

לכן אני גם מציע לך את הBOOTCAMP שאני עושה בחודש הבא, 3 ימים במחיר 8999$ בלבד. בBOOTCAMP נעבור על תכנים חשובים כמו: איך להשלות את עצמך שאתה נראה כמו דוגמן דולצ'ה גבנה ומזיין HB10 כל חודש, אפילו כשהן HB3 בשיטה חדשה ויחודית שהמצאתי שנקראת "הזיה של אלפא"[בזמן השיטה אתה נראה ככה ] שכוללת דוגמאות לסמים שונים שגורמים לך להזיות וגורמים לך להאמין שאתה מזיין HB10.

אתה שואל יש מצב שאני טועה? ואני אומר שסוניק יענה לך על זה בצורה המתאימה ביותר:

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    האם למדע יש בסיס? או שגם הוא נבע מתוך מוח חושב של בן-אנוש המסוגל לטעות והמחשב לעיתים קרובות מתוך גחמות, סטיות ואובססיות נפשיות?
    מקווה שעזרתי, מסטר פיקאפ MDMA.
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 21-09-2012 בשעה 10:07.

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    חרא טיימינג אחי,אם אתה רוצה באמת להשתפר בתחום חכה כמה שבועות עד שהכל ירגע פה ואז תחזור.

חוץ מי זה אם אתה צריך ספרים לפיתוח אישי פנה לפורום קאוצ'ינג נשמח לעזור לך שמה.
    למה זה אמור לעניין אותו או מישהו אחר שאנשים מתווכחים פה אחד עם השני בפורום? הוא יקבל את התשובות שלו בסופו של דבר

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    מסטר פיקאפ LSD כאן לשירותך!

יש לי בדיוק את מה שאתה צריך! אני מציע חבילה כוללת של 10 שיעורים פרטיים במחיר 5500 שקל בלבד לשיפור הרקע שלך ושיפור היכולות החברתיות שלך+ביטחון של ישו! 5500 שקלים בלבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כל שיעור כולל:לימוד עצמי בפתיחת סטים, עידוד נפשי LIVE בזמן הסאר'ג, כובע סניה וחיזוק הרקע העצמי שלך לדוגמא: אם אתה קווקוזי אתה לומד את הפרטים החשובים איך להתנהג כמו משוגע, אם אתה רוסי אתה לומד איך לשתות וודקה בכמויות ולהבדיל בין איכות קקה ישראלית לבין איכות VIP של חול, אם אתה מקסיקני אתה לומד להבדיל בין הסמים השונים וכ'ו, ואם אתה ישראלי אתה לומד איך לצעוק כמו ערס ולהאמין שביטחון יביא לך בחורות. פרטים נוספים תמצא באתר
    www.masterPUAscam.co.il

אם אתה מצומצם בכסף אני מציע לך לקנות את הספר החדש שלי מתחום הרקע האישי, "reality is matrix; the wonders of LSD" שכולל דוגמאות של סמים שונים שגורמים לך הזיות ובכך מאפשרים לך לדמיין שאתה נראה טוב למרות שאתה לא! קנה עכשיו במחיר מבצע של 3999 שח בלבד! שזה 90% הנחה מהמחיר המקורי 19999 שח. המלאי מוגבל! אני ממליץ לך להציץ בREVIEW של הספר ויש לך כאן בפורום 2 משתמשים שמאוד מרוצים עד עכשיו מהתוצאות בשם XSONIC ו RODNEY, שתיהם משלים את עצמם שהם נראים כמו דוגמנים מולטי מליונרים ועד עכשיו לא שמעתי תלונות.

כמו כן אני מסכים עם WIRDEZO וממליץ לקנות את הספר "THE GAME" של הסופר NEL STARUS בשביל מוטיבציה לצאת לסארג'ים. ספר על פילוסופית הפיקאפ. אני מציע את הגרסה המורחבת שכוללת את הפרק הנבחר "HOW I WROTE THIS FICTIONAL BOOK" ששם תוכל להבין את תוכנות ואמינותו האמיתית של הספר. תוכל לקנות אותו רק באתר www.thegame.fictional במחיר 999$ בלבד [מציאה כזאת לא תמצא בשום מקום אחר ]

[ככה נראים התלמידים שלי אחרי שהם יוצאים מסדנת הפיקאפ של מסטר LSD. אתה רואה איך הם שמחים? עכשיו כשהם מזיינים HB10 כל הזמן איך אפשר שלא להיות שמחים? הכל בזכותי]

לכן אני גם מציע לך את הBOOTCAMP שאני עושה בחודש הבא, 3 ימים במחיר 8999$ בלבד. בBOOTCAMP נעבור על תכנים חשובים כמו: איך להשלות את עצמך שאתה נראה כמו דוגמן דולצ'ה גבנה ומזיין HB10 כל חודש, אפילו כשהן HB3 בשיטה חדשה ויחודית שהמצאתי שנקראת "הזיה של אלפא"[בזמן השיטה אתה נראה ככה ] שכוללת דוגמאות לסמים שונים שגורמים לך להזיות וגורמים לך להאמין שאתה מזיין HB10.

אתה שואל יש מצב שאני טועה? ואני אומר שסוניק יענה לך על זה בצורה המתאימה ביותר:

מקווה שעזרתי, מסטר פיקאפ MDMA.
    זה היה טוב. אשכרה צחקתי בקול.

ומי שלא הבין מה כ''כ מצחיק - ככה האדם השפוי רואה את הגורואים שלכם.

למרות שאין דבר שמושך אליך אנשים יותר מMDMA אז לא לצחוק על זה בבקשה
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 21-09-2012 בשעה 14:04.

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

חח לא יכולת לשאול משהו יותר כללי.... אתה מתכוון באנגלית או בעברית? ואתה מחפש סתם ספר על פיקאפ או משהו יותר ספציפי?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל שמעו אפילו אם רוב מה שמשנה זה המראה

אז עדיין לכל מראה יהיה "פוטניצאל מימוש" או דברים בהתנהגות שגם אם מראה מתאים אי אהיה אפשר להשיג ועם שינוי בהתנהגות יהיה אפשר וגם זה כיוון להתפתחות שלא לדבר על זה שחלק מהמראה קשור בכלל לבגדים/תסרוקת/טיפוח וכו

אני רוצה לשאול על הספרים של סטס סגין שאני שוקל לקנות ליומהולדת אשמח לשמוע אם מישהו קרא אותם ומה אתם חושבים עליהם במקרה שכן

משתמש מתחיל
    לייקים
    12
    נקודות
    0

הספר של סטס גרוע. אני ממליץ על "המשחק" של ניל שטראוס.
    ספר מעולה! גם מלמד המון וגם מעניין. (הסיבה היא שהוא גם אמן פיק-אפ וגם עיתונאי)

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פה כבר צחקתי בקול מספרי ואללק הבאת אותה.
    הפורום משתפר מרגע לרגע יותר מבדר.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect