ממש קשה לנחש... הבנאדם הכי מתוסכל שראיתי... בדוק כי הסנטר שלו חלש וגם הלסת... איזה מסכן אני ישלח לו במיוחד חבילה של 400 מסטיקים בעלות של רק 100 ש"ח
ממש קשה לנחש... הבנאדם הכי מתוסכל שראיתי... בדוק כי הסנטר שלו חלש וגם הלסת... איזה מסכן אני ישלח לו במיוחד חבילה של 400 מסטיקים בעלות של רק 100 ש"ח
נערך לאחרונה על ידי Iti10; 21-09-2012 בשעה 01:19.
|
|
חחחח שמע אני גם בעד שהפיקאפ זה דבר מפגר אבל לי אישית זה פתח קצת את הראש הביא ביטחון, אבל מה שנכון נכון לפני שהסתובבתי עם האנשים הנכונים ההצלחות שלי היו יחסית ברצפה, למרות שזה בטוח יותר טוב ממה שהייתי כשעוד התחלתי מ0.
שלא לדבר על זה שגם בחודשים האחרונים לא חסר כסף בכלל =].
נערך לאחרונה על ידי Iti10; 21-09-2012 בשעה 19:02.
תאמת? הבנאדם הזה מכוער אחושרמוטה... רואים שאתה מפגר אם אתה חושב שרק לסת זה מה שחשוב... הבנאדם נראה כאילו יש לו גידול בצדדים של הלסת... מרוב שהגבות קרובות לו לעין לא רואים בכלל את העיניים והפה שלו גם עקום... אז לךךך לישון.
חחחחח נסחפת, שמע בדרך כלל התמונות שהוא מביא (עם כל זה שאני מדגיש אני לא גיי) הוא מביא בדרך כלל אנשים שנראים באמת טוב, אבל הבנאדם הזה ספציפית פשוט לא נראה משהו לדעתי, עוד משהו שבגללו לדעתי הוא טועה עם הזיבולי לסת שלו, על טעם וריח אין מה להתווכח, כל עוד הבנאדם לא נראה כמו הזה שלמעלה בתמונה שהבאת חחח והוא מספיק מטופח אז יש בחורות שיחשבו שהוא אולי מכוער כי אין לו "לסת" ויש בחרות אחרות שיחשבו שהוא חתיך, אין פה חוקים זה סתם חרטא, פעם גם אני חשבתי ככה, הם בטח מתבססים על תיאורית יחס הזהב המזורגגת, גם אני הייתי בגישה הזאת וגיליתי על עצמי מיליון פאקים בפנים ובגלל זה זה רק הכניס אותי יותר לדיכאון, ודווקא כשהפסקתי עם זה התחלתי להצליח, ואחרי שהתחברתי לאנשים הנכונים ועשיתי קצת כסף אז בכלל...
נערך לאחרונה על ידי Iti10; 21-09-2012 בשעה 20:24.
לעומת האנשים שהוא הביא פה מקודם מעטים מאוד נראים "משהו". לא חוכמה..
ובאיזו גישה היית??
גם אני פעם חשבתי שמראה זה הדבר היחידי שמשנה, הייתי ילד ביישן מסכן חנון עם מעט מאוד חברים, והייתה לי פגישה עם איזה מישהי אחרי שדיברנו חצי שנה ובסוף היא הייתה שמנה אז התבאסתי על החיים והבנתי שבגלל שאני לא נראה טוב (ככה חשבתי) אז אני בחיים לא ישיג בנות, התחלתי לאמלל את עצמי ולראות כל מיני תיאוריות על זה שלאנשים שנראים טוב יש את "יחס הזהב" ושהפנים שלהם צריכות להיכנס בתבנית של המסיכה המזדיינת הזאת:http://2.bp.blogspot.com/_GpVrJkeXjT...s1600/face.JPG
והיו באתרים האלה כל מיני תמונות של דוגמנים והראו איך הם מתאימים למסיכה ויענו כמה הם נראים טוב ושיופי זה דבר מתמטי שמוגדר במספר... זיוני מוח כאלה... הייתי רק חורש על שטויות כאלה וגם על זה שצריך עצמות לחיים גבוהות ובולטות וכמו שכבר רשמתי הדבר היחידי שטוב בפיקאפ זה שהוא פשוט פתח לי קצת את הראש ומשם זרמתי הלאה, אבל עם גישה כזאת כמו שהייתי בה (שזאת בדיוק הגישה של 2 הדפוקים של הפורום) לא הגעתי רחוק בכלל, וכנל גם הם אם הם ימשיכו ככה.