קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 19-08-2010, 16:51
  2. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 30-09-2007, 16:27
  3. ChoseN אחי הנה החתימה שלך....
    על ידי BlackCrow בפורום Counter Strike
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 14:04
  4. יופי..תותחים..
    על ידי Answ3R בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 16:07
+ תגובה לנושא
עמוד 11 מתוך 15 << ראשון ... 910111213 ... אחרון >>
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 218

כל מי שאמר שנשים מחפשות רק יופי - הנה ההוכחה שלא - עמוד 11

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה
    כי אני מרחם על אנשים שנופלים בפח הזה והורסים לעצמם את החיים. לא פחות, לא יותר.
    אם שכנעתי לפחות אחד מהם שהכובעים שקרנים - עשיתי את שלי (וממה שאני זוכר, השתכנעו הרבה יותר..)

זה לא משנה מי אני, אני יכול להיות ילד בתול ומתוסכל ואני יכול להיות זיין על שהכל בא לו בקלות עם ירושה שתסדר אותי לכל החיים. זה לא מה שקובע את המציאות שלכם.. מה שאני יכול להגיד רק שאני מדבר נטו מנסיון ומביע את דעתי על סמך מה שראיתי בעיניים. לא "שמעתי מחברים.." ולא "ככה אמרו לי".
    כמו שאתה מאמין שציפור יכולה לעוף כי ראית את זה בעיניים? אותו הדבר פה...

ותום, התכונות שציינת לא שוות יריקה שהן לבד ואתה כולך מכוער עם 2 כובעים לידך ללא גרוש על התחת. ראיתי פול כובעים עם תכונות כאלה ולא ראיתי אותם עם כוסיות. לא היה ולא נברא. ואצלי כמו שאמרתי כונפות וממוצעות נחשבות כמו חברים גברים. משהו שאני לא יכול להמשך אליו.

הן יכולות לעזור, אבל זה לא משהו שמפתחים עם הפיקאפ גם ככה אלא עם עצמך. תהיה בטוח שמישהו מקושר\עשיר\דוגמן לא הולך עם הראש למטה בגב כפוף ומתבייש מכל העולם ואחותו. זה דברים שאתה לא צריך להתאמן עליהם והם באים לבד בשלב מסויים אם הגעת למשהו בחיים.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה
    קודם כל אין דבר כזה שיפור LMS לבד בלי שינוי אישיות קיצוני. ככל שאתה משתפר, כך האישיות שלך משתפרת בדרך ואתה נהיה כביכול "מושך" (למרות שלדעתי זה עדיין לא מה שמושך אבל זה לא משנה בשלב הזה כבר). זה פשוט "לשדרג" את עצמך כמו שאתה משדרג את המערכת הפעלה באייפון מ5.0 ל6.0.
    לעומת זאת, "בטחון עצמי" ללא LMS גבוה קיים. והוא תמיד מבוסס על תאוריות פיקאפ מפגרות ועל התנהגות חיב''סית רצח (ראה ערך "גישת הפרס"). הכובעים הם דוגמא טובה לכאלה.

אם מישהו רוצה דוגמא יותר ספיציפית, בעונה השלישית של היפה והחנון יש את אולג שכטר. הבנאדם דוגמא טובה לאחד שהוא מכוער, עני וחסר חברים שאוכל סרטים שהוא סקסי ושהוא "הפרס" כביכול. למה הוא לא מזיין כוסיות יש לו בטחון עצמי הרי לא????? לפי התאוריה שלכם הוא היה אמור לעשות את כולן שם באורגיה...
    אנלא אתפלא אם זה איזה "זיין" מהקהילה הגיע לשם. יש לו התנהגות של כובע מסריח.

http://beautygeek.nana10.co.il/Artic...ticleID=897350

כסף הוא אמצעי שבעזרתו אתה יכול להפוך לאלוהים ולהיות חסר גבולות או שאתה יכול להגיע לחרא יותר גדול משהיית בו.
    למשל, לא ממש מזמן בנאדם זקן זכה בלוטו ב10 מליון שקל. זה אמנם נשמע קצת אך זה סכום מאוד מאוד מאוד מכובד להשקיע איתו בהשקעות למינהן. סכום שבקלות אתה מכפיל את עצמך ממנו וכן הלאה וכן הלאה. אם אתה מספיק חכם ורוצה את זה, אתה לא תעבוד עוד יום בחיים שלך ותוכל לעשות מה שבא לך. אם זה לא אלוהים אנלא יודע מה כן.

אבל מה הוא עשה במקום? קנה לילדים שלו איזה 3 או 3 דירות מעפנות ונשאר אותו עני נחות ומפגר עם 3 דירות (שגם מזה הוא יכול לעשות כסף שחושבים על זה אבל זה לא יקרה כי לאנשים האלה יש 0 ידע בכלכלה).

אבל זה כבר לא דיון לפה ידידיי.

מעולם לא אמרתי שביטחון ללא ביסוס הוא דבר טוב. לביטחון ללא ביסוס יש שם- אפקט דאנינג-קרוגר. חוץ מזה שהתכונות שאני מדבר אליהן נחוצות לאחר ובמהלך. ההיכרות של אדם עם מישהי (או לצורך העניין כל אדם שברצונו לפתח איתו קשר).
    עוד משהו, לגבי מה שאמרת על זה שדוגמן מבוסס כלכלית אל הולך כפוף- זה בדיוק מה שאני אומר! בפעם ה1000 לפי דעתי אני כותב את דעתי. הביטחון ומעמד החברתי הולכים יד ביד! כשיש לך מעמד חברתי יהיה לך ביטחון ולהיפך. וכשאני אומר ביטחון- אני מתכוון לכזה שיש לו ביסוס. מה עושה בן אדם שאין לו ביטחון עצמי? גם על זה כבר כתבתי באחד האשכולות. הוא הולך, יוצא, פותח את עצמו לחוויות, נהיה חברותי, מכיר אנשים, מפתח קשרים- ומתגבר על פחדים הקשורים ביחסים בין-אישיים שיש לו- ולאט לאט הוא יפתח מעמד ויחד עמו ביטחון. ביטחון עצמי, הומור, מיניות, מגע ושפת גוף הם רק חלק מהדברים שיעזרו לך להשיג בחורה שאתה רוצה- אם תזכה להכיר אותה. וזה החלק שאיתו אני מסכים, LMS יכול לעזור לך גם בלהכיר את הבחורה וגם בלהשיג אותה.אבל הם לא חובה- אבל גם בחור עני שלא נראה להיט יכול להשיג כל אחת.

בנוגע למה שדיברתם על הכסף. כסף, לפחות מבחינתי הוא רק אמצעי. אמצעי להיות חופשי. כולם יפי נפש שאומרים שכסף זה לא הכל בחיים ושזה שורש לכל רשע- וזה נכון, באמת כסף זה לא הכל בחיים. אבל מי שרוצה להרגיש חירות- צריך להיות עשיר, ברמה שתספיק לו כדי לעשות מה שהוא רוצה. אני לא מדבר על ארמון, כי אנשים לא צריכים את זה. אני מדבר על כסף כדי לקחת את האישה והילדים לאן שתרצה בעולם, לא להימנע מלקנות שום דבר שיש לך חשק אליו- ובכללי, להימנע מהמכשול הזה שנקרא "יקר מדי" ומהמכשול שנקרא "חייב" (חייב לשלם חשבונות, קבעתי פגישה עם X, וכו' וכו' וכו').

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

כסף לא אמור להיות המטרה שמקדשת את האמצעים - הוא אמצעי שמקודש ע"י מטרה.

אם אתה רוצה להיות עשיר כדי.. להיות עשיר - או כמו שאתם אומרים שיהייה לך LMS גבוה - אתה תגלה בסופו של דבר שזה בור ללא תחתית. הוא לעולם לא יתמלא. כי תמיד יהייה מישהו עם יותר כסף ממך, מעמד חברתי יותר גבוה משלך וכד'.. ואתה תמשיך לרצות עוד ועוד ועוד ולעולם תהייה שבוי למרדף הזה אחר ה"מעמד" ו"הקשרי" ו"הסטטוס" עד שלעולם לא תהייה מאושר.

וכדי להמחיש זאת, הנה משל קצרצר ונחמד שמן הסתם כמה מכם כבר מכירים..
    הוא מעביר את הנקודה הזאת בצורה מופלאה

אדם אחד הלך על חוף הים, והבחין בדייג שהיה יושב עם חכתו, ודג, תוך כדי שהוא צופה באותו דייג, לא יכל האדם שלא לשים לב למיומנות של אותו דייג, מדי כמה דקות, היה מעלה בחכתו דג, מנקה אותו, מדליק את המנגל הקטן שלידו, צולה את הדג, אוכל אותו ומקנח בכוס קפה. כך צפה האדם בדייג שעה ארוכה, לבסוף ניגש אל אותו דייג ואמר לו:
    "תאמר לי, אני רואה שאתה מאד מיומן במלאכת הדייג, מדוע לא תרכוש לך סירה ורשת ותצא לים לדוג?"
    "ואז מה?" השיב הדייג.
    אז כמובן תמכור את הדגים שתדוג ויהיה לך כסף"
    "ואז מה?" השיב שוב הדייג.
    "בכסף שתרוויח, תעסיק שני עוזרים, תקנה סירה גדולה יותר, ותשווק דגים לכל החנויות בשוק הדגים"
    "ואז מה?" התעקש הדייג,
    "אז תקנה אוניה ,תעסיק המון עובדים ותפיץ דגים לחנויות ברחבי הארץ."
    "נו ואז מה?" המשיך הדייג בשלו.
    "או אז תקנה צי של אוניות ותייצא דגים לחו"ל, למפעלים, בתי חרושת ותהיה אדם עשיר מאד."
    "נו ואז מה?" שוב פלט הדייג,
    "אז תוכל לשבת לנוח ולעשות רק מה שאתה אוהב לעשות!"
    "ומה אני עושה עכשיו???" סיים הדייג….. המשל לעיל בא לומר לנו שלפעמים האושר שלנו נמצא כל כך קרוב ולא צריך לרוץ סביב העולם ולגלות שבסוף האושר נמצא בנקודת ההתחלה….

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

כשיש לך כסף אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה. זה המצב לצערי בעולם. ולכן אני רוצה להיות עשיר- כי אז אני לא אצטרך לדאוג לדברים שקשורים בכף (ורוב אם לא כל הדאגות קשורות באיזשהי רמה לכסף)

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    מעולם לא אמרתי שביטחון ללא ביסוס הוא דבר טוב. לביטחון ללא ביסוס יש שם- אפקט דאנינג-קרוגר. חוץ מזה שהתכונות שאני מדבר אליהן נחוצות לאחר ובמהלך. ההיכרות של אדם עם מישהי (או לצורך העניין כל אדם שברצונו לפתח איתו קשר).
    עוד משהו, לגבי מה שאמרת על זה שדוגמן מבוסס כלכלית אל הולך כפוף- זה בדיוק מה שאני אומר! בפעם ה1000 לפי דעתי אני כותב את דעתי. הביטחון ומעמד החברתי הולכים יד ביד! כשיש לך מעמד חברתי יהיה לך ביטחון ולהיפך. וכשאני אומר ביטחון- אני מתכוון לכזה שיש לו ביסוס. מה עושה בן אדם שאין לו ביטחון עצמי? גם על זה כבר כתבתי באחד האשכולות. הוא הולך, יוצא, פותח את עצמו לחוויות, נהיה חברותי, מכיר אנשים, מפתח קשרים- ומתגבר על פחדים הקשורים ביחסים בין-אישיים שיש לו- ולאט לאט הוא יפתח מעמד ויחד עמו ביטחון. ביטחון עצמי, הומור, מיניות, מגע ושפת גוף הם רק חלק מהדברים שיעזרו לך להשיג בחורה שאתה רוצה- אם תזכה להכיר אותה. וזה החלק שאיתו אני מסכים, LMS יכול לעזור לך גם בלהכיר את הבחורה וגם בלהשיג אותה.אבל הם לא חובה- אבל גם בחור עני שלא נראה להיט יכול להשיג כל אחת.

בנוגע למה שדיברתם על הכסף. כסף, לפחות מבחינתי הוא רק אמצעי. אמצעי להיות חופשי. כולם יפי נפש שאומרים שכסף זה לא הכל בחיים ושזה שורש לכל רשע- וזה נכון, באמת כסף זה לא הכל בחיים. אבל מי שרוצה להרגיש חירות- צריך להיות עשיר, ברמה שתספיק לו כדי לעשות מה שהוא רוצה. אני לא מדבר על ארמון, כי אנשים לא צריכים את זה. אני מדבר על כסף כדי לקחת את האישה והילדים לאן שתרצה בעולם, לא להימנע מלקנות שום דבר שיש לך חשק אליו- ובכללי, להימנע מהמכשול הזה שנקרא "יקר מדי" ומהמכשול שנקרא "חייב" (חייב לשלם חשבונות, קבעתי פגישה עם X, וכו' וכו' וכו').
    צודק, לנשים לא אכפת ממראה בכלל

הוא+ביטחון

מזיין

אותה

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

האושר נמצא רק אם אתה שווה משהו. אם אתה לא שווה יריקה אתה לא באמת תהיה מאושר.
    אין תקווה ואין אושר למי שלא שווה כלום.

יש את הנרקומנים בתחנה מרכזית שלוקחים הרואין בשביל להיות מאושרים..החיבסים שחושבים שאם הם יחיו חיים מעפנים ולא ינסו להשתפר הם יהיו מאושרים כי הם שמים משפטים של דוסים בפייסבוק כמו
    "איזהו העשיר? השמח בחלקו"
    או
    "עדיף חיבוק מאהבה מסקס עם 1000 כוכבות פורנו"

לא מבין את המפגרים האלה. למה בכוח לשקר לעצמך למה

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    צודק, לנשים לא אכפת ממראה בכלל

הוא+ביטחון

מזיין

אותה

אם הוא יטפח את עצמו מספיק, יהיו לו תכונות אופי מושכות, וייצא להם להכיר ולדבר- כן הוא יוכל.

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אם הוא יטפח את עצמו מספיק, יהיו לו תכונות אופי מושכות, וייצא להם להכיר ולדבר- כן הוא יוכל.
    אז

הוא

+ביטחון+בושם+הומור+מיניות+אלפא

מזיין

אותה

??

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

^חחח, לא.

שכחתי

הוא גם צריך להיות מנהיג!
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 22-09-2012 בשעה 12:58.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

כן כן כן כן כן. אם הוא יעיף תשיער הזה, ירזה, יתנפח, ישתזף, יסדר ת'זקן, יתפוס ביצים, ילך להכיר אנשים, יהיה חברותי ובעל ביטחון עצמי עם תכונות מושכות, והוא יכיר אותה- הוא יכול לזיין אותה. ואני אפילו לא רואה מי זו או איך היא נראית כי זה לא עובד.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

תגיד לי אתה גנוב? לבנאדם יש עיוות בפנים. תראה תפאקינג עיניים שלו אחת של אסיאתי ואחת של שימי תבורי זה נראה לך מישהו שיכול בכלל להראות יפה?
    הייתי זורם אם הוא היה מביא איזה בנאדם נורמלי אבל זה יצור שיצא מהמנסרים מטקסס.

שלא נדבר על זה שהוא מקריח וקירחים הם עם נחות

נראה לי שזה פנס אחי

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי WizeEde צפיה בהודעה
    נראה לי שזה פנס אחי
    מי הטמבל שמצטלם אחרי שהוא חטף פנס

רק בגלל הזה הוא INCEL4LIFE

זה כי הוא thug

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

חחחחחח יא סטלן הוא נפצע.... זה יעבור לו.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,012 | הודעות: 8,205,605 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect