קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ משחק אונליין ] "הצלף" בוא תראה אם אתה צלף אמיתי
    על ידי TaMiR בפורום משחקי פלאש ודפדפן
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 02-07-2007, 18:38
  2. תגובות: 44
    הודעה אחרונה: 06-04-2007, 10:05
  3. אסף למה אתה לא עונה ?! :|
    על ידי Ch3MiCaL בפורום אלקטרונית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 20:29
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 42

טיילר יקירי, בוא והיווכח למה אתה מצדיע

ברירת מחדל טיילר יקירי, בוא והיווכח למה אתה מצדיע

סקרן שכמוני נכנסתי ללינק בחתימתך
    והגעתי לפורום שלם שמוקדש לשנאת הפיקאפ
    "טוב" חשבתי, "אז כמה ממורמרים פתחו פורום.. אבל מה בעצם עושים פה? סתם שונאים?"
    ואז ראיתי שמישהו פתח נושא, בדיוק בכותרת שעלתה לי לראש.. הוא שאל "על מה השנאה?"

והינה ציטוט פסקה של אחד המגיבים:
    No my friend, here is full of people like me who have worked hard for years on their social skills inside and outside the field without getting nothing valuable in return and discovering that they have vasted precious time that could have been used better, simply cause if you are ugly like me in the competitive dating scene that we are living today no amount of psychological techniques could hide your face and we are here to explain to every confused guy out there that even if thet put a lot of effort in this thing but take nothing in return it's not necessarily their fault

נשבע ששקלתי להזיל דמעה
    זה הדבר הכי עצוב שקראתי לאחורנה
    אתה כאילו רשום בפורום של 9412 [לפי סטטיסטיקות] משתמשים שטוענים שהם מכוערים וכושלים מכדי להצליח בחיים?
    זה איום ונורא

חבל

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה

אתה כאילו רשום בפורום של 9412 [לפי סטטיסטיקות] משתמשים שטוענים שהם מכוערים וכושלים מכדי להצליח בחיים?
    זה איום ונורא

איך זה שונה מקטגורית "אמנות הפיתוי ופיקאפ" בפורום אטרף?

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

הקטגוריה הזו מנסה להפוך אותך לאדם משופר ויותר טוב
    ללכת לפורום של אנשים ששונאים משהו זה פשוט כושל ומטומטם. הבנו אתה שונא משהו... אבל ללכת לדבר על זה עם אחרים? וואו... זה כושל. מאוד.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

זה הבעיה שאתה לוקח את זה רציני מדי. בשבילי הפורום הזה הוא בדיוק כמו אטרף - מקום לשעשע את עצמי.
    כמו שאמרו כאן, PUAHATE לא שונה בכלום מאטרף. או לפחות אנשים מסוימים. לפחות הם מראים תפרצוף האמיתי של הכובעים ולא מנסים לשחק אותה משהו שהם לא.

מי שלוקח ללב דברים כאלה מצבו קשה והוא לא צריך להתפלא מזה שהוא INCEL4LIFE
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 22-09-2012 בשעה 21:10.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

למה שמישהו ייקח ללב? פשוט הפורום ההוא זה פורום שלא לא יוצלחים שמתאחדים כדי לדבר על הכשלונות שלהם חח.
    והבנו, גם בפורום הזה יש אנשים כושלים ולא יוצלחים רק יותר גרועים כי הם חושבים שהם מוצלחים. הבנו, באמת. אבל ההבדל הוא שיש פה הרבה אנשים כן מוצלחים ולא כושלים כמו שאתה מתאר. אתה אומר שכולם פה כושלים ו"כובעים" כמו שאתה קורא להם. תצביע על מישהו. כי אני מזמן לא ראיתי פה "כובע" שהקשיבו לו והטעה אנשים.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    איך זה שונה מקטגורית "אמנות הפיתוי ופיקאפ" בפורום אטרף?
    אם אתה יוצא מנקודת הנחה שטכניקות פסיכולוגיות בכלליות לא עובדות, זה לא שונה. הנקודת הנחה הזאת היא שגוייה -
    אם אתה בן אדם שנראה נורמלי, סתם ביישן, או חסר נסיון חברתי, בסופו של יום אם תדע לסנן את הבולשיט מהחפירות,
    אתה תקבל כלים פסיכולוגיים חברתיים שכן יעזרו לך להצליח עם בחורות. כמו ללמוד איך למכור אוטו, טלויזיה, או מוצרי ים הפאקינג מלח.

אל תקשיב יותר מידי לטיילר ולבחור השני, החיים מעבר לתאוריה הם לא שחור ולבן. LMS, לסת, ערך חברתי, יד בתחתונים - אין נקודה מסויימת שאתה יכול להצביע עליה ולהגיד "זה מה שמושך בחורות
    וכל השאר לא עובד". בחורות יכולות לשכב איתך סתם כי הן רוצות - ואתה שם ואף אחד לא יודע\יידע על זה. חבר שלי זיין חצי מדרום אמריקה עם המשפט "רוצה לחזור איתי להוסטל אני אנגן לך משהו בגיטרה?" - הבן זונה בכלל לא יודע לנגן בגיטרה. אני אפילו לא סגור על זה שהייתה גיטרה בהוסטל.
    זה לא עובד כי הוא גבוה חתיך עם לסת מי יודע כמה. הוא גמד עם פנים נורמליות לחלוטין וכרס בירה קטנה. זה עובד כי הן רוצות להזדיין, הוא נמצא שם, נראה בסדר, ונתן להן לגיטמציה לבוא איתו להוסטל.

פסיכולוג שלח את המסטראנטים שלו לעשות ניסוי - להקים אנשים מהמקום שלהם ברכבת התחתית. בפעם הראשונה הם היו צריכים פשוט לבקש את המקום - 30 אחוז מהאנשים הסכימו. בפעם השניה הם היו צריכים לתת תירוץ - איזשהו תירוץ, הפעם 70 אחוז הסכימו.

40 אחוזי הצלחה בגלל טריק פסיכולוגי דבילי. יש לזה קשר למראה? יש לזה קשר לבחורה\בחור? יש לזה קשר לסטאטוס? לקשרים?

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה
    זה הבעיה שאתה לוקח את זה רציני מדי. בשבילי הפורום הזה הוא בדיוק כמו אטרף - מקום לשעשע את עצמי.
    כמו שאמרו כאן, PUAHATE לא שונה בכלום מאטרף. או לפחות אנשים מסוימים. לפחות הם מראים תפרצוף האמיתי של הכובעים ולא מנסים לשחק אותה משהו שהם לא.

מי שלוקח ללב דברים כאלה מצבו קשה והוא לא צריך להתפלא מזה שהוא INCEL4LIFE
    גבר, האנשים שם רציניים לגמרי
    זה עצוב בכל מובן

בא לי לשלוח לבחור מהציטוט צ'ק, רק כדי לשמח את האומלל..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

גבר, האנשים שם רציניים לגמרי
    זה עצוב בכל מובן

בא לי לשלוח לבחור מהציטוט צ'ק, רק כדי לשמח את האומלל..
    רציניים? כמות הטרולים שם גדולה מF X P

:\

רציניים? כמות הטרולים שם גדולה מF X P

:\
    תראה את התגובות שם אחיי
    אני לא מבין איך המשתמשים שם עוד לא התאבדו עם איך שהם רואים את עצמם

דיכאון לקרוא את זה

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

תראה את התגובות שם אחיי
    אני לא מבין איך המשתמשים שם עוד לא התאבדו עם איך שהם רואים את עצמם

דיכאון לקרוא את זה
    דכאון או לא לפחות הם לא משלים את עצמם כמו הכובעים

הם יודעים את המקום שלהם
    כובעים לא. למרות שהם לא רחוקים מהמשתמשים שם בהרבה.

דכאון או לא לפחות הם לא משלים את עצמם כמו הכובעים

הם יודעים את המקום שלהם
    כובעים לא. למרות שהם לא רחוקים מהמשתמשים שם בהרבה.
    לרגע חשבתי שמתעורר אצלי מצפון

אבל כנראה מגיע להם לחיות את החיים העגומים שלהם, אם הם באמת מאמינים שזה מה שמגיע להם ולא טיפה יותר

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

יש שני דכים לקבל תובנה. ללכת ולבכות שאין לנו סיכוי כי למדנו פיקאפ וזה לא עבד- או ללכת ולנסות דברים חדשים ולא לוותר. האנשים שם הם Quitters. עדיף להיות בנאדם שהולך בדרך הלא נכונה מאשר בן אדם שלא הולך בשום דרך. אולי חלק מה"כובעים" יקלטו שהדרך שלהם לא נכונה ובמקום להיות קוויטרים הם ינסו דברים חדשים.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    אם אתה יוצא מנקודת הנחה שטכניקות פסיכולוגיות בכלליות לא עובדות, זה לא שונה. הנקודת הנחה הזאת היא שגוייה -
    אם אתה בן אדם שנראה נורמלי, סתם ביישן, או חסר נסיון חברתי, בסופו של יום אם תדע לסנן את הבולשיט מהחפירות,
    אתה תקבל כלים פסיכולוגיים חברתיים שכן יעזרו לך להצליח עם בחורות. כמו ללמוד איך למכור אוטו, טלויזיה, או מוצרי ים הפאקינג מלח.

אל תקשיב יותר מידי לטיילר ולבחור השני, החיים מעבר לתאוריה הם לא שחור ולבן. LMS, לסת, ערך חברתי, יד בתחתונים - אין נקודה מסויימת שאתה יכול להצביע עליה ולהגיד "זה מה שמושך בחורות
    וכל השאר לא עובד". בחורות יכולות לשכב איתך סתם כי הן רוצות - ואתה שם ואף אחד לא יודע\יידע על זה. חבר שלי זיין חצי מדרום אמריקה עם המשפט "רוצה לחזור איתי להוסטל אני אנגן לך משהו בגיטרה?" - הבן זונה בכלל לא יודע לנגן בגיטרה. אני אפילו לא סגור על זה שהייתה גיטרה בהוסטל.
    זה לא עובד כי הוא גבוה חתיך עם לסת מי יודע כמה. הוא גמד עם פנים נורמליות לחלוטין וכרס בירה קטנה. זה עובד כי הן רוצות להזדיין, הוא נמצא שם, נראה בסדר, ונתן להן לגיטמציה לבוא איתו להוסטל.

פסיכולוג שלח את המסטראנטים שלו לעשות ניסוי - להקים אנשים מהמקום שלהם ברכבת התחתית. בפעם הראשונה הם היו צריכים פשוט לבקש את המקום - 30 אחוז מהאנשים הסכימו. בפעם השניה הם היו צריכים לתת תירוץ - איזשהו תירוץ, הפעם 70 אחוז הסכימו.

40 אחוזי הצלחה בגלל טריק פסיכולוגי דבילי. יש לזה קשר למראה? יש לזה קשר לבחורה\בחור? יש לזה קשר לסטאטוס? לקשרים?

וואלה גבר, להצליח עם בחורה דורש 0 כלים חברתיים.

להצליח עם בחורה זה לא כמו למכור רכב,
    אתה לא מוכר את עצמך לאישה - האישה יודעת אם היא רוצה לשכב איתך עוד ברגע שהיא רואה אותך.

בדיוק כמו שאתהמחליט אם אתה רוצה לשכב איתה - ברגע שאתה רואה אותה.

ושום כלים פסיכולוגים או חברתיים לא יעזרו לאישה שנראת מכוערת להצליח - עם גבר שנראה טוב.

אתה רוצה להמשיך לחיות בסרט שאתה יכול לנגוד 7 מיליון שנות אבולוציה?
    אין בעיה, תמשיך. חיים שלך.

One Shot - One Kill

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

לרגע חשבתי שמתעורר אצלי מצפון

אבל כנראה מגיע להם לחיות את החיים העגומים שלהם, אם הם באמת מאמינים שזה מה שמגיע להם ולא טיפה יותר
    מי שחושב שמגיע לו יותר בלי לשנות את עצמו הוא מפגר לא פחות מהם.

אין דבר כזה "מגיע לי" זה לא קיים אחשלי

זה כמו שתנסה למכור סוברו של ערבים במחיר של BMW ולצעוק "מגיע לי את הכסף!!!!!!!!!!"

אתה סתם תצא מפגר ותעשה לעצמך פדיחות...כמו שהכובעים עושים. הם חושבים שהם שווים יותר ממה שהם ועוד חושבים ש"מגיע" להם משהו
    כמו אולג מהיפה והחנון

LOLOLOLOLOL

מי שחושב שמגיע לו יותר בלי לשנות את עצמו הוא מפגר לא פחות מהם.

אין דבר כזה "מגיע לי" זה לא קיים אחשלי

זה כמו שתנסה למכור סוברו של ערבים במחיר של BMW ולצעוק "מגיע לי את הכסף!!!!!!!!!!"

אתה סתם תצא מפגר ותעשה לעצמך פדיחות...כמו שהכובעים עושים. הם חושבים שהם שווים יותר ממה שהם ועוד חושבים ש"מגיע" להם משהו
    כמו אולג מהיפה והחנון

LOLOLOLOLOL
    לזה ממש לא התכוונתי
    ואני ממש לא מעודד שום גישה כמו שתיארת הרגע

הכוונה היא שהחברה שם אומרים "אני מכוער, לא מגיע לי טוב בחיים"
    הם לא יהיו עם בנות, הם לא ירוויחו כסף, לא תהיה להם בית נאה, לא בגדים יפים, ישארו בתחתית כל החיים

אני סבור ש90% מהם זה הילדים שהיו מציקים להם בלי תכלית לכל אורך היסודי

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,704 | הודעות: 8,202,297 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect