קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ משחק אונליין ] "הצלף" בוא תראה אם אתה צלף אמיתי
    על ידי TaMiR בפורום משחקי פלאש ודפדפן
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 02-07-2007, 18:38
  2. תגובות: 44
    הודעה אחרונה: 06-04-2007, 10:05
  3. אסף למה אתה לא עונה ?! :|
    על ידי Ch3MiCaL בפורום אלקטרונית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 20:29
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 42

טיילר יקירי, בוא והיווכח למה אתה מצדיע - עמוד 2

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    לזה ממש לא התכוונתי
    ואני ממש לא מעודד שום גישה כמו שתיארת הרגע

הכוונה היא שהחברה שם אומרים "אני מכוער, לא מגיע לי טוב בחיים"
    הם לא יהיו עם בנות, הם לא ירוויחו כסף, לא תהיה להם בית נאה, לא בגדים יפים, ישארו בתחתית כל החיים

אני סבור ש90% מהם זה הילדים שהיו מציקים להם בלי תכלית לכל אורך היסודי
    שאני חושב על זה, התחום הזה גרם לכל זה לקרות

אם התחום הזה לא היה קיים, האתר הזה לא היה קיים
    הם יודעים שפיקאפ זה סקאם - כולם יודעים את זה. חוץ מהכובעים.
    עכשיו אין להם שווי שוק גבוה במיוחד

והם לא יודעים איך לשנות את עצמם באמת והם כבר התאכזבו מכל מיני חרטטנים כמו הגורואים המסריחים האלה

אולי אם התחום הזה לא היה קיים, איכשהו זה היה שונה...

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    וואלה גבר, להצליח עם בחורה דורש 0 כלים חברתיים.

להצליח עם בחורה זה לא כמו למכור רכב,
    אתה לא מוכר את עצמך לאישה - האישה יודעת אם היא רוצה לשכב איתך עוד ברגע שהיא רואה אותך.

בדיוק כמו שאתהמחליט אם אתה רוצה לשכב איתה - ברגע שאתה רואה אותה.

ושום כלים פסיכולוגים או חברתיים לא יעזרו לאישה שנראת מכוערת להצליח - עם גבר שנראה טוב.

אתה רוצה להמשיך לחיות בסרט שאתה יכול לנגוד 7 מיליון שנות אבולוציה?
    אין בעיה, תמשיך. חיים שלך.

הקטע המדהים הוא שאתה באמת מאמין לעצמך.
    אתה בכלל לא קולט את העניין שאפילו מה שאתה מוצא מושך בבחורה, שכל הדוגמניות על שאנחנו בכלל מדברים עליהן - זה תוצר של טריקים פסיכולוגים,
    בשבטים האפריקאים שחבר שלך מפרסם כל היום הן היו נחשבות לחולניות. מי בוחר דוגמניות? מעצבי אופנה הומואים. זה כבר נטחן עד דק, מה שאתה חושב
    שיפה היום בבחורות התפרסם, ועוצב, ונערך, וצולם בזוויות, על ידי בחורים שבכלל לא נמשכים לנשים. בדרא"פ זה עניין ידוע שבחורות ענקיות עם תחת ענק נחשבות לסקסיות.

גם אם אתה צודק בנוגע ל"אסתטיות של הגברים" אתה עדיין טועה.

חוץ מהעובדה שאני אומר לך מבחינה מחקרית סטטיסטית שקבלת ההחלטות שלך כבנאדם משנה מליון פעם ביום. הדעות שלך על איך אנשים נראים לך משתנים בהתאם לאיזה צבע חולצה הם לובשים, הצבע או צורות שעל הבגדים שלהם. זה לא אומר שרושם ראשוני לא חשוב, אבל גם הוא מושפע ממה אתה לובש, איך אתה מריח, איך אתה עומד וליד מי אתה נמצא ועוד מליון גורמים שונים.

אז כן, אני דיי בטוח שאני יכול לנגוד בתאוריית ה-עלק- אבולוציה הלא מבוססת שלך. הצליחו לגרום לדור שלם של אנשים להאמין שלעשן סיגריות זה גברי כי נתנו
    לשחקני קולנוע ששיחקו דמויות "גבריות" לעשן בסרטים, ולדור אחר לגמרי להרגיש שזה מנהג מגעיל כי הפסיקו את זה -
    אבל לא... פסיכולוגיית המונים זה כלום מול האימתנות של הובה בובה.

אבל זה בסדר - אתה לא חייב להסכים איתי, ואני לא איתך.
    תמשיך ללעוס בזוקה ולהאמין שבחורות יפלו לרגליים שלך עד שתקבל TMJ או תזיין כמו כוכב רוק מבחינתי.

רק תפסיק עם הספאם הדבילי שלך. פתח אתר - "כאן לומדים לפתח את הדבר הכי חשוב כדי לזיין - לסת", מי יודע,
    אולי תעשה גם אתה מליונים. ובלי לרמות אף אחד! או ש....

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

דה נאטס, מעניין אותי מה אתה חושב על מקרה כזה. הוא מאוד נפוץ אצל אנשים שנכנסים לתחום המפגר הזה ואז קולטים כמה שהוא דפק אותם בתחת

http://puahate.com/showthread.php?t=39112

הבחור ממש לא מגזים. הכרתי לפחות 10 מקרים כמו שלו. אנשים שפעם היה הולך להם סבבה, לא היו בתולים מעפנים אבל לא זייני על. כאלה שיכולים להביא בחורות סבבה פה ושם. ועכשיו, אף אחת לא יורקת לכיוון שלהם אפילו. במקום להשתפר דפקו את עצמם לכל החיים

PUA IS A SCAM!!!!

עוד אשכול של הבחור שמספר יותר על הסיפור שלו

http://www.puahate.com/showthread.php?t=22247
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 22-09-2012 בשעה 23:16.

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    איך זה שונה מקטגורית "אמנות הפיתוי ופיקאפ" בפורום אטרף?
    אתה מכליל כאן אנשים וזה פשוט עצוב. אם אתה טוען שנכשלתי, אז בגיל 19 להיות עם פסיכמוטרי, בגרות מלאה, מדריך חדר כושר לעבוד ולהיות בצבא בין כה ולהנות מהחיים זה כישלון אז אתה אדיוט. חאלס לקחת את זה לכיוונים שליליים, מזה אמור להפריע לך אנשים שמתעסקים בפיקאפ? אני לדוגמא לא היה לי בעיה עם בנות לפני זה, וקראתי את זה באמת בפוקס כי בתאכלס בכלל ראיתי איזה סרטון של סניה ביוטוב על אמנון יצחק ופתאום אני רואה את הסרטון עם סגירת הנשיקה שלו ולא הבנתי ואז התחלתי לחפש ולקרוא וזה נשמע לי מעניין, אני בתאכלס מתעסק יותר בשפת גוף כי זה מאוד מעניין אותי ובאמת שזה עזר לי סה''כ למדתי עוד דבר או שניים מה רע? אתה ועוד מישו טוענים שמי שלומד פיקאפ הוא בנאדם שמזייף את ההתנהגות שלו אז אתה לא מבין כמה שאתה טועה, ובכלל זה אומר משהו על עצמך. מי שמזייף את ההתנהגות שלו מול בנות, ואז מתנהג כרגיל עם החברים שלו באמת אדיוט, אתה צריך להיות אתה זה בארור, אבל שאתה לומד דבר או שניים כמו שפת גוף וכו', זה יכול לעזור לך ולא להזיק חבל שאתם לוקחים את זה למקומות כאלה.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אתה חלק ממיעוט ידידי. זה כמו להגיד שאם חבר שלי זכה בלוטו (TRUE STORY) אז כל מי שממלא את הטפסים זוכה או יזכה.
    או להגיד שאם הצלחת להגמל מהרואין אז כל אחד שיזריק עכשיו יוכל להגמל בקלות...

אז זה לא דפק לך תחיים, יפה לך. תאמין לי שאני שמח בשבילך. אבל אם טיפל'ה תעשה מחקר בנושא אתה תראה מה התחום הזה עושה לאנשים נורמלים לחלוטין, לא ווירדוז וחנונים מגעילים, כאלה שיש להם חברים ומפעם לפעם יוצא להם איזה זיון נחמד ככה עם מישי חמודה....והם מאבדים גם את זה בגלל התחום המקולל הזה

מה שלא תעשה, תתרחק מהקהילה הזאת. ובחיים שלך אל תצא לסארג'ים, איתם או בלעדיהם.
    זה השלב הראשון בדרך ללהרוס את עצמך. אתה מדריך חדר כושר, לא אחד שחסר לו בנות בפעם האחרונה שבדקתי עם חבר'ה כאלה. דע תמקום שלך

אה ולידע כללי לשפת גוף אין שום קשר לשאר השטויות של הפיקאפ. זה כמו להגיד שמישהו שלומד NLP לומד את זה בגלל פיקאפ.
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 23-09-2012 בשעה 01:39.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה
    אתה חלק ממיעוט ידידי. זה כמו להגיד שאם חבר שלי זכה בלוטו (TRUE STORY) אז כל מי שממלא את הטפסים זוכה או יזכה.
    או להגיד שאם הצלחת להגמל מהרואין אז כל אחד שיזריק עכשיו יוכל להגמל בקלות...

אז זה לא דפק לך תחיים, יפה לך. תאמין לי שאני שמח בשבילך. אבל אם טיפל'ה תעשה מחקר בנושא אתה תראה מה התחום הזה עושה לאנשים נורמלים לחלוטין, לא ווירדוז וחנונים מגעילים, כאלה שיש להם חברים ומפעם לפעם יוצא להם איזה זיון נחמד ככה עם מישי חמודה....והם מאבדים גם את זה בגלל התחום המקולל הזה

מה שלא תעשה, תתרחק מהקהילה הזאת. ובחיים שלך אל תצא לסארג'ים, איתם או בלעדיהם.
    זה השלב הראשון בדרך ללהרוס את עצמך. אתה מדריך חדר כושר, לא אחד שחסר לו בנות בפעם האחרונה שבדקתי עם חבר'ה כאלה. דע תמקום שלך

אה ולידע כללי לשפת גוף אין שום קשר לשאר השטויות של הפיקאפ. זה כמו להגיד שמישהו שלומד NLP לומד את זה בגלל פיקאפ.
    לא יכול לדמיין שזה קורה לאנשים
    בטח סתם מגזימנים

צריך להיות עלוב נפש כדי להקדיש לנושא כל כך שרירותי את החיים, באופן כזה שזה יוכל להרוס לך אותם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

סתם מגזימים? תראה את הנושאים שפרסמתי כמה תגובות מעל, זה נראה לך מגזימים?

לא קשה למצוא עוד מאות כאלה בכל רחבי האינטרנט
    ואני עוד ראיתי כאלה במציאות ואני יכול להגיד שאם לא התחום המסריח הזה הם היו יכולים לחיות אחלה של חיים.

הם מקדישים לזה את החיים כי יש בזה המון שטיפת מוח. כמו - "ככל שתיגש יותר ככה תזיין יותר" ושטויות כאלה שוואלה משכנעות די בקלות את הבנאדם הממוצע.

וככה הם מתחילים לצאת עם כובעים, מתנתקים מהמעגל החברתי שלהם (שרק בזכותו הם הביאו את המעט שהיה להם) והופכים לחננת פיקאפ..
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 23-09-2012 בשעה 01:49.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה
    סתם מגזימים? תראה את הנושאים שפרסמתי כמה תגובות מעל, זה נראה לך מגזימים?

לא קשה למצוא עוד מאות כאלה בכל רחבי האינטרנט
    ואני עוד ראיתי כאלה במציאות ואני יכול להגיד שאם לא התחום המסריח הזה הם היו יכולים לחיות אחלה של חיים.

הם מקדישים לזה את החיים כי יש בזה המון שטיפת מוח. כמו - "ככל שתיגש יותר ככה תזיין יותר" ושטויות כאלה שוואלה משכנעות די בקלות את הבנאדם הממוצע.

וככה הם מתחילים לצאת עם כובעים, מתנתקים מהמעגל החברתי שלהם (שרק בזכותו הם הביאו את המעט שהיה להם) והופכים לחננת פיקאפ..
    אז הם סתם אנשים מושתנים

עכשיו שאני חושב על זה, לא צריך באמת להיות איכפת לי
    טיפשים יש בכל מקום- וגם הם יסתדרו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

דניאל ותום ושאר החברה שהם לא המוזר הזה שכל הזמן מגיב פה, אני מעריך אותכם על הסבלנות אבל אתם לא שמים לב שאין לכם עם מי לדבר? למה בכלל אתם משקיעים אנרגיה בלהתווכח איתו או לנסות להסביר לו? (אלא אם כן סתם משעמם לכם ואתם נהנים מזה)
    בדיוק ראיתי ראיון עם איזה ראפר שאמר, אם אתם אוהבים אותי תמשיכו לשמוע אותי ואם אתם לא אוהבים אותי תשכחו אותי, כי זה שתשנאו אותי ותדברו עלי רק יגרום לאנשים להתעניין בי. וזה נכון וככה זה עובד ואולי זאת המטרה של הטיילר הזה או מי שהוא לא יהיה, כי נראה לי שהוא פשוט זונת צומי. תתעלמו ממנו בשביל שהוא יעוף מפה כי הוא לא תורם בכלום. חבל שויכוחים עם אנשים כמוהו יבריחו חבר'ה טובים ואולי קצת יותר גדולים מהממוצע פה שאין להם כח לויכוחים כאלה.
    בלי להעליב פה אף אחד הפורום הזה אף פעם לא היה ברמה גבוהה אבל חבר'ה יותר ותיקים יודעים שפעם היה פה יותר עניין והיו פה דווקא אחלה דיונים. במקום זה יש פה דיונים על כובעים או לא יודע מה וסתם חבל לראות את זה.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני אגיד לך למה אני מתווכח איתו. זה לא שהוא טיפש כמו הSPQR או 5656789 האלה. הוא יש לו שכל, ויש לו גם מה לטעון- הוא לא לגמרי טועה.

אנשים שנתנו לפיקאפ להיות החיים שלהם הם אנשים טיפשים. לא יעזור מה תגיד, הם הכניסו את עצמם לזה, אל תאשים את התחום. מי שנפרד מכל החברים שלו והחברות שלו והחיים שלו בשביל להיות רק בפיקאפ הוא טיפש שנידון להרס עצמי. לעומת זאת, בחור כמוני וכמוך- כל אדם נורמאלי, נותן לדבר הזה מקום מאוד קטן ונמוך בסדר העדיפויות. לא נותן לזה להשתלט על החיים ולא נותן לזה לפגום בהנאה שבחיים. בנוסף לקצת שכל והבנה מה טוב לך ומה לא- פיקאפ יכול לעשות רק טוב. וזה נכון לגבי כל דבר בחיים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי tal1991 צפיה בהודעה
    דניאל ותום ושאר החברה שהם לא המוזר הזה שכל הזמן מגיב פה, אני מעריך אותכם על הסבלנות אבל אתם לא שמים לב שאין לכם עם מי לדבר? למה בכלל אתם משקיעים אנרגיה בלהתווכח איתו או לנסות להסביר לו? (אלא אם כן סתם משעמם לכם ואתם נהנים מזה)
    בדיוק ראיתי ראיון עם איזה ראפר שאמר, אם אתם אוהבים אותי תמשיכו לשמוע אותי ואם אתם לא אוהבים אותי תשכחו אותי, כי זה שתשנאו אותי ותדברו עלי רק יגרום לאנשים להתעניין בי. וזה נכון וככה זה עובד ואולי זאת המטרה של הטיילר הזה או מי שהוא לא יהיה, כי נראה לי שהוא פשוט זונת צומי. תתעלמו ממנו בשביל שהוא יעוף מפה כי הוא לא תורם בכלום. חבל שויכוחים עם אנשים כמוהו יבריחו חבר'ה טובים ואולי קצת יותר גדולים מהממוצע פה שאין להם כח לויכוחים כאלה.
    בלי להעליב פה אף אחד הפורום הזה אף פעם לא היה ברמה גבוהה אבל חבר'ה יותר ותיקים יודעים שפעם היה פה יותר עניין והיו פה דווקא אחלה דיונים. במקום זה יש פה דיונים על כובעים או לא יודע מה וסתם חבל לראות את זה.
    THANK YOU, I'VE BEEN SAYING THAT FOR DAYS

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

חחחחחחחחח

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי Psycho Sid צפיה בהודעה
    אתה מכליל כאן אנשים וזה פשוט עצוב. אם אתה טוען שנכשלתי, אז בגיל 19 להיות עם פסיכמוטרי, בגרות מלאה, מדריך חדר כושר לעבוד ולהיות בצבא בין כה ולהנות מהחיים זה כישלון אז אתה אדיוט. חאלס לקחת את זה לכיוונים שליליים, מזה אמור להפריע לך אנשים שמתעסקים בפיקאפ? אני לדוגמא לא היה לי בעיה עם בנות לפני זה, וקראתי את זה באמת בפוקס כי בתאכלס בכלל ראיתי איזה סרטון של סניה ביוטוב על אמנון יצחק ופתאום אני רואה את הסרטון עם סגירת הנשיקה שלו ולא הבנתי ואז התחלתי לחפש ולקרוא וזה נשמע לי מעניין, אני בתאכלס מתעסק יותר בשפת גוף כי זה מאוד מעניין אותי ובאמת שזה עזר לי סה''כ למדתי עוד דבר או שניים מה רע? אתה ועוד מישו טוענים שמי שלומד פיקאפ הוא בנאדם שמזייף את ההתנהגות שלו אז אתה לא מבין כמה שאתה טועה, ובכלל זה אומר משהו על עצמך. מי שמזייף את ההתנהגות שלו מול בנות, ואז מתנהג כרגיל עם החברים שלו באמת אדיוט, אתה צריך להיות אתה זה בארור, אבל שאתה לומד דבר או שניים כמו שפת גוף וכו', זה יכול לעזור לך ולא להזיק חבל שאתם לוקחים את זה למקומות כאלה.
    לא מבין מה התלהבת, אין לי עוד 19 ואני עם כל אלה ומתחיל עוד חודש תואר ראשון, ובטוח בעצמי שיכולתי להספיק פי 2 יותר.
    התופעה של אנשים שחושבים ש750 בפסיכומטרי הופך אותם לאלוהים חייבת להיפסק. (בטח קיבלת פחות, אז בכלל).

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    לא מבין מה התלהבת, אין לי עוד 19 ואני עם כל אלה ומתחיל עוד חודש תואר ראשון, ובטוח בעצמי שיכולתי להספיק פי 2 יותר.
    התופעה של אנשים שחושבים ש750 בפסיכומטרי הופך אותם לאלוהים חייבת להיפסק. (בטח קיבלת פחות, אז בכלל).
    אתה עושה עתודה?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    אתה עושה עתודה?
    תרים טלפון כבר יא נעלם, מה אתה מצטט אותי בפורום

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,439 | הודעות: 8,202,032 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect