האמנם מצאתי תרופה לINCEL? משהו שגברים במשך שנים ניסו למצוא ולהבין, ואני פשוט מצאתי ביום אחד?
אם כמה שזה נראה לכם דפוק (כי המערכת הכניסה בכם אמונות של INCELS) זה הנושא הכי רציני שיש.
תעברו עליו פעמיים ותחשבו טוב טוב.
זה אמנם לא יהפוך אתכם לאחד כמו בראד פיט ששוחה בכסף ובכוס אבל זה עלול להיות צעד קריטי לחיים שלכם.
תסתכלו בחתימה שלי,
יש שם המון אמת ודברי חוכמה שעלולים לחסוך לכם המון עוגמת נפש אך הדבר הבולט הינו,
"חתונה זה סקאם, ילדים זה סקאם"
איך? מה? כמה? למה?
אני אסביר את עצמי.
נתחיל מזה,
חתונה זה סקאם.
מדוע זה סקאם?
בלי להחשיב את הכסף שאתה מוציא על האישה לפני כי אתה MINDLESS INCEL, לארגן אחת זה בממוצע 50 אלף שקלים. במקרים מסויימים זה מגיע למאות אלפי שקלים.
כבר חסכתם 50 אלף. בראבו!
אבל זה לא הכל. זאת רק ההתחלה.
אחרי זה יש גירושים. בגירושים, אתם מתחלקים חצי חצי.
משמע, אם יש למשל הון של 300 אלף שקל, חצי הולך אליה. גם אם היא באה אליך בלי כלום.
פה חסתכם 150 אלף שקל (בממוצע, אם מחשבים את המזונות ושאר הזבל הזה. והמשכנתא שאתה משלם תוך כדי שהיא עדיין גרה בדירה הזאת ואתה גר בשכירות).
כבר - 200 אלף שקל!!!
במשפחה ממוצעת יש 3 ילדים.
כל ילד עולה מגיל 0 עד גיל 18 כ350 אלף שקל.
לא מאמינים לי?בבקשה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4020210,00.html
נניח ויש לך שלושה ילדים. 350 כפול 3 שווה ל1,000,050.
אם מחשבים את זה עם מה שהאישה הכונפה מוצצת ממך כל השנים הללו, אפשר בקלי קלות להגיע לסכום נכבד. בין 200 אלף שקל לחצי מליון.
סה''כ, בממוצע יצא לכם בזבוזים בסביבות ה1,300,000. זה יכול להיות אפילו יותר. עוד לא החשבתי את המשכנתא, שזה הסקאם הכי גדול על פני כדו''א. בעיקר בישראל. אבל עדיין,
זה הרבה כסף.
אם החלטתם לעשות מסע LMS, בכסף הזה אפשר בכיף להכפיל את ההון שלך עם הידע הנכון. תוך כדי אתה משפר את המראה החיצוני בכל הניתוחים שבעולם ובכל הבגדים שבעולם. מזה כבר חליפה של ארמני???
אתה יפה+עשיר, בסופו של דבר אתה תתפרסם. ככה שהLMS שלך יהיה גבוה במיוחד. משם, העולם הוא בידיים שלך.
אם לא בא לכם לעבור את החרא הזה, יש גם אחלה פתרון.
נערות ליווי.
נערת ליווי איכותית עולה בין 500 ל1000 שקלים.
כלומר, אם יש לכם 1,300,000 שחסתכם כי נמנעתם מהסקאם המגוחך ביותר בכל הזמנים..
זה לחלק ל500 שווה ל2,600.
כן כן אתם לא טעיתם.
2600 זיונים. ולא סתם.
2600 זיונים עם LEGIT 8 ומעלה. אללה ירחם, מכל האנשים בעולם אולי רק המייסד של פלייבוי מזיין יותר.
תוך כדי אתם מעשנים באנגים עם חבר'ה סטלנים כמוכם שהבינו שהמערכת זה סקאם. וסקס אחרי באנג זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לגבר אי פעם. בעיקר סקס עם LEGIT HB9.
איך באמת כדאי לחיות בכסף הזה?????
לחיות ככה:
או ככה?????
Incel or a playboy??
the choice is yours.