קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] דרך לשפר את איכות הרזולוציה!!
    על ידי dolev_ki בפורום FIFA
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 26-11-2011, 23:17
  2. [קונה]דרך לשפר איכות של סרט ב 20 נק'.
    על ידי SeperatioN בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06-08-2007, 18:28
  3. למישהו יש דרך לשפר את השליטה ברכב ב COLIN MACRAE?!
    על ידי Li0rz בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 07-07-2007, 16:09
  4. [קונה]20 נקודות מדריך איך לצרוב מעל 700 מגה בנירו
    על ידי guy555 בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2006, 19:06
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 6 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 81

עליתי על דרך לשפר את הLMS או איך לחסוך מעל מליון שקלים לפחות בכל החיים. - עמוד 2

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    אתה חולם לחיות כמו יו הפנר, וזה בסדר. השאלה אם יש לך את האמצעים שלו. אם לא אתה מסיים כמו נרקומן ברחוב - אין כאן קיצורי דרך.

במה אתה עובד?
    כמה כסף יש לך כרגע בצד?
    במה אתה מתכנן לעבוד שם?

ומה זה INCEL לעזאזל?
    זה ממש לא לחיות כמו יו הפנר ידידי. התוכנית ב' שלי זה משהו שכל אחד ממעמד הביניים יכול לבצע אם יש לו מספיק שכל. אפילו עכשיו אני יכול לחיות ככה אבל אם אעשה את זה אדע שויתרתי מהר מדי. זה לא כזה קשה כמו שאתה חושב, אפילו מליונר לא צריך להיות בשביל לחיות כמו שכתבתי פה. כשאתה לבד יכול להיות שכן..שיש לך שותפים שמתחלקים איתך בהוצאות ועוד בפאקינג מדינות כמו תאלינד ואוקראינה שהכל עולה שם גרושים, אז וואלה זה די מציאותי אפילו למושפעים מהמערכת. ואם תבדוק את העניין לעומק אתה תראה שאני לא היחיד שחשב על זה ויש פוללללל אנשים שחיים ככה ואף אחד מהם לא עשיר במיוחד...זאת תרבות שלמה.

לא עובד כרגע ולא בחודש הקרוב (חוץ מהכנסות מהצד פה ושם, לא משהו רציני מדי) - יש לי פול זמן פנוי.
    הרבה. מספיק בשביל לחיות כמו שאמרתי לפחות (לא מליונים או משהו משוגע, אבל לא חסר כסף בלשון המעטה)
    לאדע. קודם בוא נסיים את מה שיש לי פה ומשם...בגדול לא בא לי לפתוח תפה יותר מדי פה כי הכובעים יתחילו לדבר שטויות (מה לעשות שהם באמת ובתמים חושבים שאני איזה בתול שמן ומחוצ'קן ואין לי כוח לזיוני שכל של כאלה שלא מכירים אותי אפילו)
    בוא לפרטי אולי נזרוק לך יותר פרטים שם. אבל אל תצפה ליותר מדי כי את הדברים שבאמת אני אתבסס עליהם אני לא הולך לחלוק עם אף אחד מלבד מי שמכיר אותי טוב.

וINCEL זה:

http://en.wikipedia.org/wiki/Involuntary_celibacy
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 26-09-2012 בשעה 00:59.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה
    זה ממש לא לחיות כמו יו הפנר ידידי. התוכנית ב' שלי זה משהו שכל אחד ממעמד הביניים יכול לבצע אם יש לו מספיק שכל. אפילו עכשיו אני יכול לחיות ככה אבל אם אעשה את זה אדע שויתרתי מהר מדי. זה לא כזה קשה כמו שאתה חושב, אפילו מליונר לא צריך להיות בשביל לחיות כמו שכתבתי פה. כשאתה לבד יכול להיות שכן..שיש לך שותפים שמתחלקים איתך בהוצאות ועוד בפאקינג מדינות כמו תאלינד ואוקראינה שהכל עולה שם גרושים, אז וואלה זה די מציאותי אפילו למושפעים מהמערכת. ואם תבדוק את העניין לעומק אתה תראה שאני לא היחיד שחשב על זה ויש פוללללל אנשים שחיים ככה ואף אחד מהם לא עשיר במיוחד...זאת תרבות שלמה.

לא עובד כרגע ולא בחודש הקרוב (חוץ מהכנסות מהצד פה ושם, לא משהו רציני מדי) - יש לי פול זמן פנוי.
    הרבה. מספיק בשביל לחיות כמו שאמרתי לפחות (לא מליונים או משהו משוגע, אבל לא חסר כסף בלשון המעטה)
    לאדע. קודם בוא נסיים את מה שיש לי פה ומשם...בגדול לא בא לי לפתוח תפה יותר מדי פה כי הכובעים יתחילו לדבר שטויות (מה לעשות שהם באמת ובתמים חושבים שאני איזה בתול שמן ומחוצ'קן ואין לי כוח לזיוני שכל של כאלה שלא מכירים אותי אפילו)
    בוא לפרטי אולי נזרוק לך יותר פרטים שם. אבל אל תצפה ליותר מדי כי את הדברים שבאמת אני אתבסס עליהם אני לא הולך לחלוק עם אף אחד מלבד מי שמכיר אותי טוב.

וINCEL זה:

http://en.wikipedia.org/wiki/Involuntary_celibacy
    אוקיי.. אז נדבר כבר בפרטי.
    לא מצפה ממך לחלוק איתי את הפטנטים או את הסודות שלך אבל מאוד מסקרן אותי לדעת איך אתה בטוח שיוזרם לך כסף.
    בתור מישהו שגר ביחידת דיור לבד, סוחר בשוק ההון, לומד לתואר ראשון, יודע לתכנת ונותן שיעורים פרטיים ועושה דיי הרבה כסף - אני עדיין לא יכול לחשוב אפילו בכיוון של לעזוב ולהצליח כלכלית, ואני בונה על לעבור לקנדה\אוסטרליה כמה שיותר מהר.

תזכור שדירה שכורה זה בור ללא תחתית, ולגור בדירה שכורה זה הכי רחוק שאפשר מחופש כלכלי.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    אוקיי.. אז נדבר כבר בפרטי.
    לא מצפה ממך לחלוק איתי את הפטנטים או את הסודות שלך אבל מאוד מסקרן אותי לדעת איך אתה בטוח שיוזרם לך כסף.
    בתור מישהו שגר ביחידת דיור לבד, סוחר בשוק ההון, לומד לתואר ראשון, יודע לתכנת ונותן שיעורים פרטיים ועושה דיי הרבה כסף - אני עדיין לא יכול לחשוב אפילו בכיוון של לעזוב ולהצליח כלכלית, ואני בונה על לעבור לקנדה\אוסטרליה כמה שיותר מהר.

תזכור שדירה שכורה זה בור ללא תחתית, ולגור בדירה שכורה זה הכי רחוק שאפשר מחופש כלכלי.
    אני חושב שאי אפשר יותר לעבור לקנדה,הם סגרו את העלייה לעולים חדשים משהו כזה.

שנית,אתה מוזמן לחלוק בפורום אימון אישי,על התובנות שלך על כסף,כלכלה וכו׳.
    נראה שיש לך ניסיון.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אני חושב שאי אפשר יותר לעבור לקנדה,הם סגרו את העלייה לעולים חדשים משהו כזה.

שנית,אתה מוזמן לחלוק בפורום אימון אישי,על התובנות שלך על כסף,כלכלה וכו׳.
    נראה שיש לך ניסיון.
    עברתי על הפורום הזה בערך 5 דקות ושמתי לב שהוא מלא בחרא. יש לך דוגמה לאשכולות שאכשרה חלקו בו טיפים יעילים על כסף, ולא רק בלבולי שכל על רוחניות ומוטיבציה?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

פורום קאוצ'ינג מוצף במאוננים מנטאליים שמפרסמים סרטונים של כל מיני חבר'ה עם LMS נמוך (נכים, מכוערים, נזירים חיבסים על סמי הזיה בלי גרוש על התחת וכו') ומראים כמה שהחיים שלהם "יפים" (לא מצאתי שומדבר יפה בחיים שלהם. לא כסף, לא סקס, לא מסיבות לא כלום).
    רובם נפלו לסקאם של החתונה עם האישה הכונפה ונכנסים לחובות בגלל החרא הזה. וחוב צריך להחזיר...
    אם זה מה שנקרא "חיים טובים שכיף לחיות", אני מעדיף להתאבד.

או סתם סרטוני שמעוררים "השראה" מסרטים שיום למחרת כולם שוכחים את זה וחוזרים להיות מעפנים שמחפשים אהבה וחתונה וכל מה שהוא מפריע להגיע לHIGH SOCIETY.

"אימון אישי ורוחניות" זה סקאם. מי שמתעסק בזה בטוח שמצא את סודות החיים או חרא אחר אחרי שהוא עישן מיסטר נייס גאי שבפועל סוד החיים הוא LMS. ככל שהוא גבוה יותר, ככה שהחיים שלך איכותיים יותר.
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 26-09-2012 בשעה 14:04.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

חבר'ה מה זה אוננות מנטלית?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

טיילר כל יום אתה מפרסם נושא שהוא יותר מטומטם מהשני..אבל הנושא הזה פשוט שבר את האמא של גב הגמל..

בוא אני יסביר ויקצר ופשוט יתן לך סטירה מצלצלת שאולי תבין- אתה אומר שלא צריך נישואים ולא צריך ילדים? נכון? אז איך נראה לך שאתה הגעת לעולם ידביל עם תעודות?
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 26-09-2012 בשעה 15:51.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    טיילר כל יום אתה מפרסם נושא שהוא יותר מטומטם מהשני..אבל הנושא הזה פשוט שבר את האמא של גב הגמל..

בוא אני יסביר ויקצר ופשוט יתן לך סטירה מצלצלת שאולי תבין- אתה אומר שלא צריך נישואים ולא צריך ילדים? נכון? אז איך נראה לך שאתה הגעת לעולם ידביל עם תעודות?
    מה הקשררררררררר

בגלל שההורים שלו עשו משהו אז הוא חייב גם ??????

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

ידביל בלי תעודות, אם היית יודע משהו מהחיים שלך היית יודע שבשביל להביא ילדים לא חובה להתחתן בכלל. כי מונוגמיה זה הדבר הכי מפגר שהאנושות יכלה להמציא. מפורסמים רבים עושים את זה היום (שלא תגיד שזה משהו שטיילר המפגר המציא) מהסיבה הפשוטה שחתונה זה חתיכת סקאם שמוצץ לך סכומים נכבדים של כסף. כסף של90% מהעולם אין.

ולהביא ילדים שאתה לא יכול לדאוג אפילו לעצמך כלכלית זה הדבר הכי גרוע שאפשר לתת לילד שלך שזה מה שכל הזוגות בעולם כמעט עושים. הוא גדל בחיים עם מגבלות ורואה איך כל העשירים נהנים ואיך האבא האידיוט שלו בחובות שמצטברים עם השנים וכשהוא מת הוא מוריש לך את החובות. אחלה תנאים לגדל ילד הא? לעניים צריך לשלול את הזכות להיות הורה.
    אבל אם אתה עשיר תעשה מה שבא לך.
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 26-09-2012 בשעה 16:05.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי diqnus צפיה בהודעה
    מה הקשררררררררר

בגלל שההורים שלו עשו משהו אז הוא חייב גם ??????
    כן. קוראים לזה שושלת.
    ידביל בלי תעודות, אם היית יודע משהו מהחיים שלך היית יודע שבשביל להביא ילדים לא חובה להתחתן בכלל..
    לא התכוונתי שחייב להתחתן כדי להביא ילדים, התכוונתי שחייב בחורה רצינית בחיים כדי להביא ילדים..

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ומי קבע שזה "חייב"? ההורים שלך? החברים שלך? המערכת? פאק אחי אתה מושפע..ואם יהיה לך אי פעם כסף רציני ביד הוא יתבזבז בכזאת מהירות שאתה לא תשים לב ותמצא את עצמך בחובות לשוק האפור. רוב האנשים מפגרים שמסבכים את עצמם כלכלית רק בגלל דברים שהם יעני "חייבים" לעשות, גם אם אין להם גרוש על התחת. יש להם אפס ידע בכלכלה ובניהול ההון שיש להם ביד. למדו לאלף ואחד תארים אבל מה? נשארו מפגרים לאללה.

אם היית מתעניין במציאות ולא בשקרים שסובבים אותך בכל פינה, היית מגלה שמה שאני אומר פה מאוד נפוץ בקרב הHIGH SOCIETY. אני לא ממציא דברים מהאוויר כמו הכובעים פה אלא מתבסס על מה שאני רואה אצל אנשים שבאמת הגיעו למשהו ולא מזיינים תשכל. בעיקר ברוסיה ששם נמצאים כל הקיצוניים. לא חסר שם זמרים ואנשי עסקים מפורסמים שעושים בדיוק את מה שאני מתכוון לעשות - אם הם יביאו ילדים, זה יהיה ללא חתונה וללא "בת זוג רצינית". זה כמו להגיד "אני אתחיל לעשן כל יום 10 קופסאות של מרלבורו אדום אבל אנלא אקבל סרטן". דבר גורר לדבר אחי. והם קלטו כמה שזה סקאם שמפרק את האימפריה שבנית. "בת זוג רצינית" תמיד יביא לסרטן שנקרא "חתונה".

איך אתה שואל? חפש מידע בגוגל.
    הדבר צובר תאוצה בשנים האחרונות.
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 26-09-2012 בשעה 18:44.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

פורום קאוצ'ינג מוצף במאוננים מנטאליים שמפרסמים סרטונים של כל מיני חבר'ה עם LMS נמוך (נכים, מכוערים, נזירים חיבסים על סמי הזיה בלי גרוש על התחת וכו') ומראים כמה שהחיים שלהם "יפים" (לא מצאתי שומדבר יפה בחיים שלהם. לא כסף, לא סקס, לא מסיבות לא כלום).
    רובם נפלו לסקאם של החתונה עם האישה הכונפה ונכנסים לחובות בגלל החרא הזה. וחוב צריך להחזיר...
    אם זה מה שנקרא "חיים טובים שכיף לחיות", אני מעדיף להתאבד.

או סתם סרטוני שמעוררים "השראה" מסרטים שיום למחרת כולם שוכחים את זה וחוזרים להיות מעפנים שמחפשים אהבה וחתונה וכל מה שהוא מפריע להגיע לHIGH SOCIETY.

"אימון אישי ורוחניות" זה סקאם. מי שמתעסק בזה בטוח שמצא את סודות החיים או חרא אחר אחרי שהוא עישן מיסטר נייס גאי שבפועל סוד החיים הוא LMS. ככל שהוא גבוה יותר, ככה שהחיים שלך איכותיים יותר.
    חיים איכותיים יותר לא אומר חיים מאושרים יותר.

וכן המטרה להיות מאושר היא מטרה העילאית,הטופ שבטופ.

הסקאם פה זה אצלך בפורמולה של ה LMS=חיים מאושרים.
    וזה הסקאם האמיתי.

לא שאני אומר שהדרכים שלך גרועות להגיע לחיים איכותיים,הן טובות,אבל זה לא הדרך לחיים מאושרים.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    חיים איכותיים יותר לא אומר חיים מאושרים יותר.

וכן המטרה להיות מאושר היא מטרה העילאית,הטופ שבטופ.

הסקאם פה זה אצלך בפורמולה של ה LMS=חיים מאושרים.
    וזה הסקאם האמיתי.

לא שאני אומר שהדרכים שלך גרועות להגיע לחיים איכותיים,הן טובות,אבל זה לא הדרך לחיים מאושרים.
    לנרקומנים בתחנה מרכזית יש חיים מאושרים שאני חושב על זה.
    אם היית יודע איזה אופוריה אתה חוטף מהרואין היית אומר שזה החיים הכי מאושרים שיכולים להיות.

האם זה חיים שמומלץ לחיות אותם? לא כ''כ...
    איך מישהו עני עם חובות בבנק ומינוס, עם אישה כונפה וילדים צווחנים שבגלל המינוס רק גדל והוא עובר כמו חמור ב2 עבודות ולא מקבל אפילו סקס יכול להיות מאושר??? תסביר לי איךךךך וכמה סמים הוא יצטרך לבלוע כדי להכניס את עצמו לסרטים שהוא "מאושר" למרות שאם היו לי חיים כאלה הייתי מתאבד בלי לחשוב פעמיים.
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 26-09-2012 בשעה 22:18.

האמנם מצאתי תרופה לINCEL? משהו שגברים במשך שנים ניסו למצוא ולהבין, ואני פשוט מצאתי ביום אחד?

אם כמה שזה נראה לכם דפוק (כי המערכת הכניסה בכם אמונות של INCELS) זה הנושא הכי רציני שיש.
    תעברו עליו פעמיים ותחשבו טוב טוב.

זה אמנם לא יהפוך אתכם לאחד כמו בראד פיט ששוחה בכסף ובכוס אבל זה עלול להיות צעד קריטי לחיים שלכם.
    תסתכלו בחתימה שלי,
    יש שם המון אמת ודברי חוכמה שעלולים לחסוך לכם המון עוגמת נפש אך הדבר הבולט הינו,

"חתונה זה סקאם, ילדים זה סקאם"

איך? מה? כמה? למה?
    אני אסביר את עצמי.

נתחיל מזה,
    חתונה זה סקאם.

מדוע זה סקאם?
    בלי להחשיב את הכסף שאתה מוציא על האישה לפני כי אתה MINDLESS INCEL, לארגן אחת זה בממוצע 50 אלף שקלים. במקרים מסויימים זה מגיע למאות אלפי שקלים.

כבר חסכתם 50 אלף. בראבו!
    אבל זה לא הכל. זאת רק ההתחלה.
    אחרי זה יש גירושים. בגירושים, אתם מתחלקים חצי חצי.
    משמע, אם יש למשל הון של 300 אלף שקל, חצי הולך אליה. גם אם היא באה אליך בלי כלום.

פה חסתכם 150 אלף שקל (בממוצע, אם מחשבים את המזונות ושאר הזבל הזה. והמשכנתא שאתה משלם תוך כדי שהיא עדיין גרה בדירה הזאת ואתה גר בשכירות).

כבר - 200 אלף שקל!!!

במשפחה ממוצעת יש 3 ילדים.

כל ילד עולה מגיל 0 עד גיל 18 כ350 אלף שקל.

לא מאמינים לי?בבקשה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4020210,00.html

נניח ויש לך שלושה ילדים. 350 כפול 3 שווה ל1,000,050.

אם מחשבים את זה עם מה שהאישה הכונפה מוצצת ממך כל השנים הללו, אפשר בקלי קלות להגיע לסכום נכבד. בין 200 אלף שקל לחצי מליון.

סה''כ, בממוצע יצא לכם בזבוזים בסביבות ה1,300,000. זה יכול להיות אפילו יותר. עוד לא החשבתי את המשכנתא, שזה הסקאם הכי גדול על פני כדו''א. בעיקר בישראל. אבל עדיין,

זה הרבה כסף.

אם החלטתם לעשות מסע LMS, בכסף הזה אפשר בכיף להכפיל את ההון שלך עם הידע הנכון. תוך כדי אתה משפר את המראה החיצוני בכל הניתוחים שבעולם ובכל הבגדים שבעולם. מזה כבר חליפה של ארמני???
    אתה יפה+עשיר, בסופו של דבר אתה תתפרסם. ככה שהLMS שלך יהיה גבוה במיוחד. משם, העולם הוא בידיים שלך.

אם לא בא לכם לעבור את החרא הזה, יש גם אחלה פתרון.
    נערות ליווי.

נערת ליווי איכותית עולה בין 500 ל1000 שקלים.

כלומר, אם יש לכם 1,300,000 שחסתכם כי נמנעתם מהסקאם המגוחך ביותר בכל הזמנים..

זה לחלק ל500 שווה ל2,600.

כן כן אתם לא טעיתם.
    2600 זיונים. ולא סתם.

2600 זיונים עם LEGIT 8 ומעלה. אללה ירחם, מכל האנשים בעולם אולי רק המייסד של פלייבוי מזיין יותר.

תוך כדי אתם מעשנים באנגים עם חבר'ה סטלנים כמוכם שהבינו שהמערכת זה סקאם. וסקס אחרי באנג זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לגבר אי פעם. בעיקר סקס עם LEGIT HB9.

איך באמת כדאי לחיות בכסף הזה?????

לחיות ככה:

או ככה?????

Incel or a playboy??

the choice is yours.
    ידוע

עליתי על זה מזמן מזמן
    אימא שלי לא מאמינה לי כשאני מסביר לה את זה LOL
    בכל מקרה, התוכנית היא למצוא מישהי מבורכת גנטית ולתת לה הזדמנות להוליד לי בן- בלי התחייבות ושטויות

פשוט אני רוצה שאחרי שאני אמות לעולם יהיה עוד אחד כמוני

היא תוליד לי בן זכר ויקראו לו דניאל

הפגם היחידי בתוכנית שלי זה שאולי במקרה תצא בת, ואז הכל ידפק =\

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

^ בדיוק.

גם אם ישך גנים טובים מאוד במשפחה וואלה יכול להוולד לך מישו שיכול לדגמן, אם אתה מתחתן עם איזו מישי ממוצעת אתה תדפוק תילד שלך באחד מהדברים האלה:

פנים חסרות פרופורציה\התקרחות מוקדמת כמו של סניה\לסת חלשה או סנטר חלש (תתפלאו יש דבר כזה, חפשו בגוגל. וזה מאוד משפיע על הפנים של הבנאדם, בצורה מאוד קריטית אפילו)\גנים מסריחים להשמנה שגם אם אתה אוכל כמו ציפור אתה עולה 10 קילו\גובה שהוא פחות מ180 לבן\שעירות יתר\עור לבן או שחום מדי\גנים מסריחים שבגיל 13 אתה נראה כמו פעיל חיזבאללה

דברים שאפילו המנתח הפלסטי הטוב בעולם לא יכול לשנות אפילו. זה אנשים שבאמת נדפקו גנטית.

קיצר פול סיכונים בחסרונות שאני מודה כל יום לאלוהים שאין לי. אם היה לי אפילו חלק מזה הייתי מתאבד.

גנים זה הכל. עדיף להביא ילד ממישהי עם SUPERIOR GENES ויהיה לך ילד מושלם עם אבא עשיר שמהרגע שידע מזה "סקס" הוא יקבל את זה בכמויות ויהיה לו הכל בחיים ויגור בבוורלי הילס. ולא במובן של "הכל" של הורים עניים שלוקחים הלוואה שהם גם אחרי 10 שנים לא יחזירו בשביל לממן לילד שלהם בר מצווה...
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 27-09-2012 בשעה 02:25.

+ תגובה לנושא

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,594 | הודעות: 8,198,187 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect