קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלות]בנוגע לכל הנושא הזה של torrent
    על ידי dindan בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-03-2009, 21:01
  2. תעזרו לי בקשה אחים שלי בנוגע לכרטיס מסך של המחשב
    על ידי ArmArthurxxx בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-03-2009, 16:20
  3. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 14-12-2006, 14:24
  4. תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 22:07
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

הדעה שלי בנוגע לכל הקרנבל פה וקצת רקע ממני

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

ברירת מחדל הדעה שלי בנוגע לכל הקרנבל פה וקצת רקע ממני

(אבקש להתעלם מהכינוי שלי, הוא נכתב הרבה לפני שהבנתי כמה דברים)
    לפי דעתי תאוריית הLMS נכונה, אבל זה לא מדע מדויק.
    יש הכל מהכל.
    בגילאים של פחות מ22-23 הכסף לא קובע ממש ומי שמזיין זה מי שנראה טוב ויש לו ערך חברתי גבוה .

אני מאמין גם בתאוריית הLMS וגם בתאוריית הפיקאפ (חלקית.. כי הרבה דברים שרושמים שם מעוררי רחמים).

הייתי יחצ"ן באולטראסאונד בליין חוגרים הכי מצליח בארץ.. אני לא מכוער אבל לא חתיך... יש לי פנים יפות אבל אני נמוך וניראה צעיר, מלא אנשים ובנות הכירו אותי.. אבל למרות הכל לא זיינתי כוסיות.. הכרתי הרבה בנות אבל לא הזרמתי כוסיות.. הזרמתי רק בנות ממוצעות ומטה אולי זה כי אני לא חתיך , אולי זה כי אני ייחצנתי תקופה קצרה יחסית (4 חודשים)ולא הספקתי לקבל שם. לעומת זאת יחצן שעבד איתי שמיחצן כבר שנה לטובת המועדון מזיין בערמות כל שבוע במשרד למעלה של הצוות והוא פשוט זיין על..
    נחשו מה ..הוא נראה טוב .
    יכול להיות שזה בגלל המראה שלו.. יכול להיות שזה בגלל הוותק שלו והניסיון שלו בתור יחצן שנתיים גם במקומות אחרים. אבל חלק גדול ממני מאמין שזה חירטוט וזה בגלל שהוא נראה טוב .. זה לא שלא פניתי לבנות או שאין לי ביטחון וכל הזין הזה .. אני פניתי לבנות התחלתי והיו הרבה שניפנפו אותי..
    כך שאני מכיר את עולם היחצנות מקרוב ואני מודיע לכל החייבסים שזה לא כמו בסרטים של אמריקן פאי.. יחצ"נים לא מזיינים בגלל שהם יחצ"נים.. יחצ"נים נהיים יחצ"נים בגלל שהם מזיינים.. וכן אני לא זיינתי הרבה לפני שנהייתי יחצ"ן.. חבר סידר לי להיות יחצ"ן וחשבתי על הדרך להעמיס כמה בנות..
    אז זה לא בדיוק ככה .. אולי רק אצל הבנות 16 המושפעות שמתלהבות מיחצנים.. בגילאים יותר מתקדמים המושפעות פשוט הולכות אל הערסים.

עכשיו החליפו ליין ואני כבר לא מיחצן שם אבל הציעו לי ליחצן בכמה מקומות אחרים ואני עדיין שוקל את זה..

עוד הוכחה שהמראה קובע.. יש לי חבר שנראה מצוין שתמיד אנחנו הולכים למסיבות ביחד ( לא מסיבות ריקודים.. מסיבות סגורות של ידידות בבית) ובנות כוסיות שאני רוצה.. פשוט נדחפות לדבר איתו ומתעניינות בו .. הוא מראה לי הודעות שהן שולחות לו יום אחרי "מתי נפגשים בלה בלה " והוא רק צריך לבחור אחת מהן..
    הקטע שהוא נראה טוב והוא גם עם ביטחון.. ככה שנראה לי שזה הולך ביחד. סטטוס חברתי הן אפילו לא הכירו אותו אז לא היו יכולות לדעת

מצד שני אתם אומרים שבלי מראה אי אפשר לזיין.. תיראו את REDFOO מLMFAO.. הוא לא נראה טוב והוא מזיין.. בגלל הערך החברתי הגבוה שלו.

ככה שלפי דעתי.. כל אחד יכול להביא דוגמאות שונות וסיפורים שונים כי זה לא מדע מדויק.. זה תלוי בבחורה עצמה ובכמה היא נואשת והבחור צריך לדעת לדבר עם הבחורה ..
    נערך לאחרונה על ידי PickUpGoro; 27-09-2012 בשעה 16:06.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

"
    הייתי יחצ"ן באולטראסאונד בליין חוגרים הכי מצליח בארץ"
    LOLOLOLOLOLOLOLOL
    כנראה אתה לא מודע איזה ליינים היו\יש בת''א לחוגרים אחי

אבל עזוב את זה כי זה לא קשור לכלום עכשיו

כרגע כל מה שעשית באשכול הזה זה אמרת דברים שידועים לכולם והוכחת כל פעם מחדש שLMS זאת האמת.

מה אתה מביא את רדפו בתור דוגמא בכלל ואיך זה סותר את הLMS? למה לא תביא את מייקל ג'קסון וזהו...חלק מהLMS זה כסף וסטטוס. לרדפו יש את שניהם ככה שזה לא משנה איך הוא נראה. מה שכן הוא נראה הרבה יותר טוב ביחס לאיך שהאנשים בקהילה הזאת נראים.

מזה "ערך חברתי גבוה"? זה לא קיים ואף אחד לא באמת זיין כוסיות בגלל זה זה מיתוס. זה "אנשים נכונים" כן זאת המילה.. אתה יכול להיות עם אלפי חברים מסביבך אבל שהם כולם כובעים או סתם מעפנים כאלה או ידידות כונפות שלא מקושרות לשומקום אתה תזיין כונפות כל החיים כי זאת הרמה שלך לא משנה כמה "ערך חברתי גבוה" יש לך. ואם אתה מתכוון לזה שצריך להיות "האלפא המנהיג" אז מצטער ידידי אתה חיבס.

עכשיו,
    לעומת מישהו עם אולי 200-700 חברים שהוא מכיר שכל אחד מהם הוא מפיק או יחצן או דוגמן ויש לו ידידות כוסיות

מי נראה לך שווה יותר????

זאת לא כמות זאת האיכות.

מה שכן נכון ב100% זה שלהיות יחצן לא שווה ערך ללזיין כוסיות. אני מכיר יחצנים שכובעים מזיינים יותר מהם בכמות ובאיכות. יש דברים מעבר לזה שזה חלק ממה שאמרתי.

מפיקים לעומת זאת...
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 27-09-2012 בשעה 16:23.

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

כנראה שבאמת אתה לא יודע מה זה ערך חברתי גבוה ..

ערך חברתי גבוה = מעגל חברתי שמורכב מאנשים טובים ומוכרים שיוצאים עם בנות כוסיות

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

ואגב לפי הנתונים... הליין חוגרים האחרון שהיה באולטראסאונד הוא באמת הכי מצליח בארץ והמשק בתל אביב כמעט משתווה אליו מבחינת ההכנסות

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

....ואיך זה סותר את הLMS במשהו? איך מה שאמרת סותר אותו במשהו? כל מה שעשית פה זה כתבת "LMS זאת האמת" בין השורות...

בלי "ערך חברתי גבוה" להגדרתך, מראה חיצוני שהוא לא כובעי מסריח (כמה שיותר יותר טוב) ובהמשך החיים בלי כסף (כי בגילאים האלה באמת יש פחות דגש על זה, למרות שלילדים בהרצליה פיתוח יש אוטומטית גישה לדברים שאמרת)

אני רוצה לראות מישהו פה, מזיין משהו שהוא נחשב כ"כוסית" בלי הדברים האלה. אי אפשר, כי פיקאפ זה סקאם. עובדה ש"טבעיים" לא עושים פיקאפ והולך להם באמת טוב. למה? התשובה היא כמובן...אתם יודעים נו. ולא זה לא "בטחון עצמי".

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

יש לך בעיה בהבנת הנקרא ידידי.. לא אמרתי שזה סותר את הLMS..
    אמרתי שלפי דעתי הLMS נכון, אבל זה לא מדע מדויק ויש מקרים שהכרת אנשים נכונים ויכולת דיבור יספיקו

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Tony_Montana צפיה בהודעה
    ....ואיך זה סותר את הLMS במשהו? איך מה שאמרת סותר אותו במשהו? כל מה שעשית פה זה כתבת "LMS זאת האמת" בין השורות...

בלי "ערך חברתי גבוה" להגדרתך, מראה חיצוני שהוא לא כובעי מסריח (כמה שיותר יותר טוב) ובהמשך החיים בלי כסף (כי בגילאים האלה באמת יש פחות דגש על זה, למרות שלילדים בהרצליה פיתוח יש אוטומטית גישה לדברים שאמרת)

אני רוצה לראות מישהו פה, מזיין משהו שהוא נחשב כ"כוסית" בלי הדברים האלה. אי אפשר, כי פיקאפ זה סקאם. עובדה ש"טבעיים" לא עושים פיקאפ והולך להם באמת טוב. למה? התשובה היא כמובן...אתם יודעים נו. ולא זה לא "בטחון עצמי".
    אתה שוכח דבר אחד חבר...כדי להיכנס למעגלים האלה אתה צריך בטחון עצמי...אנשים רציניים לא מתעסקים ולא מבזבזים את הזמן שלהם על אנשים רגילים שבמקסימום מתלבשים יפה ונראים טוב...כדי להיות שווה בעולם הזה אתה צריך בטחון עצמי, ועם הבטחון הזה אתה תכנס למעגלים הנכונים ותכיר את האנשים הנכונים (לא תמיד זה ככה, אם אתה חכם אז כן).
    אז בסופו של יום כן מדובר פה על בטחון עצמי, אמנם לא ישירות, אבל הבטחון העצמי הוא הבסיס

לכן נשאלת השאלה, מה יעשה אדם שאין לו בטחון עצמי? יקנה אחד כזה?
    התשובה לדעתי היא פיקאפ אבל בצורה שונה. צריך להתסכל על פיקאפ ככלי שיעזור לך להיכנס למעגלים הנכונים ולהכיר את האנשים הנכונים ולא כדי לזיין כוסיות על (כי כמו שאנחנו יודעים זה זה לא ילך).
    נערך לאחרונה על ידי -Pumba-; 27-09-2012 בשעה 16:44.

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

"
    ויש מקרים שהכרת אנשים נכונים ויכולת דיבור יספיקו"

זה בדיוק חלק מסטטוס שהוא מילה נרדפת לדעתי למעמד חברתי שהיא מילה נרדפת ל"אנשים נכונים" בהגדרה שלנו. כי וואלה זה סוג של מעמד חברתי, לא כל כובע מסתובב עם אנשים כאלה.

יכולות דיבור=בטחון עצמי כריזמה בלהבלהבלה שבטחון עצמי אמיתי ולא מזוייף כמו של סניה לרוב מבוסס על קריטריה כלשהי מהLMS כי בטחון עצמי לא באמת בא מהאוויר אלא ממי שאתה בתור בנאדם.

מה שאומר שLMS זאת האמת. מזה בטחון עצמי מזוייף VS בטחון עצמי אמיתי? תראה את סניה לעומת טבעי ממוצע ב"מעגל" שלך. הבדל של שמיים וארץ, לא ככה?
    נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 27-09-2012 בשעה 16:40.

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

LMS לרוב זאת האמת. וסניה לא דוגמא כי הוא לרוב מנסה רק להרוויח כסף.. בגלל זה הוא פותח כל מיני חברות כושלות ושיעורים בצילום

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    96
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ובכ''ז האנשים כאן אוכלים סרטים שאם הם "יהיו אלפות ומנהיגים" ויפתחו 1000 סטים ב90 מעלות, יתנהגו כמו ווירדוז ללא נורמות חברתיות, ילכו לסדנאות של דון ז'ואן וזה מה שיביא להם כוסיות בחיים לא משנה איך הם נראים או עם מי הם מסתובבים הם הורסים לעצמם תחיים.

והם באמת ובתמים מאמינים לשרלטנים כמו סניה הזה וכמו סטס סגין וכמו יגאל שטארק. אני פשוט מרחם עליהם, גם אם הם לא משלמים כסף על החרא הזה הם מבזבזים לעצמם שנים שלא יחזרו לעולם.

אנשים נורמליים בני גילם עושים טיולים לבורגס, מזיינים באמת כוסיות ולא מזיינים תמוח, יוצאים למסיבות מכירים חבר'ה איכותיים יוצאים עם ידידות סטלניות וזורמות קיצר עושים חיים סבבה, אמנם לא זיינים גדולים כמו שהגורואים מרצים לכם שתהיו אבל זה אחלה חיים לנער הממוצע.

בזמן שהכובעים עסוקים במשחקים של קקה שלא מביאים להם כלום. זה הגילאים הכי טובים בחיים (אולי חוץ מגילאי ה20+) והם לא מנצלים אותם נכון בגלל חרטוטים ואני מרחם עליהם.

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

שמע זה לא מדויק.. גם אני התעסקתי בפיקאפ וידעתי שזה קשור לעם מי אני מסתובב.. הקטע שלא תמיד יש מי שיעזור לך ואתה מוצא את עצמך יוצא לרחוב בן גוריון לחפש בנות חחח .

צריך לדעת לקחת את הדברים הנכונים כי מן הסתם הם אלה שהכי הגיוניים

לפני חודש חזרתי ממליה (עיר מסיבות בכריתים יוון) ושם הגיע הקטע שכבר הייתי בטוח שרוב הפיקאפ חירטוט אחד גדול.. כי ראיתי בברור שזה קשור למראה .. ובנות פוסלות בגלל מראה וגובה והולכות לכושים הענקיים ולגרמנים הבלונדינים עם העיניים הכחולות.. חחח
    הישראלים הכי פחות תפסו שם .. אני תפסתי הכי הרבה מהחברים שלי אבל עדיין יצאתי עם הרגשה שהייתי יכול לתפוס יותר .. כל הזין בלהיות גמד חחח

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

כל ילד פה כבר יודע שLMS זאת תורת החיים, פיקאפ זה חרטא לבתולים ומראה זה מה שישיג לך כוס.

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

תאכלס...
    מראה וביטחון (שב90% מהמקרים באים ביחד) .. הרי אם חבר שלי שציינתי למעלה שנראה טוב לא היה מדבר.. הוא לא היה משיג את הבנות האלה.

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי PickUpGoro צפיה בהודעה
    תאכלס...
    מראה וביטחון (שב90% מהמקרים באים ביחד) .. הרי אם חבר שלי שציינתי למעלה שנראה טוב לא היה מדבר.. הוא לא היה משיג את הבנות האלה.
    זה לא תמיד נכון
    יש לי חבר שהיה ביישן רצח אבל נראה מעולה ולעומת זאת היה איתנו אחד ממוצע מינוס שכל הזמן מנסה לצעוק ולשחק אותה אלפא, למי אתה חושב הבחורות נמשכו?
    למסתורי והחתיך
    או למופרע המכוער?

אחר כך לאט לאט אחרי שהוא הבין שבחורות מדברות איתו אפילו שהוא לא מדבר, עזרתי לו להבין מה יקרה כשהוא יתחיל לדבר .
    ואז הוא השיג ביטחון.

מי שנראה טוב לא חייב בהכרח ביטחון. הוא בא אחר כך לבד, אבל בהתחלה הוא ממש ממש לא חייב להיות עם ביטחון.
    נערך לאחרונה על ידי OverPowered; 27-09-2012 בשעה 17:20.

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

אה ואחשלי REDFO נראה מעולה יש לו סטייל שזה גם חשוב, אם אתה עושה עכשיו תספורת קצרה כזאת רגילה כמו שיש ל80% מהאנשים בישראל זה גם לא עושה רושם.
    תספורת צבא, אפרו [תלוי למי], קוצים, גלח, אתה צריך לדעת איך לשחק גם עם המראה שלך להתאים אותו ולהעלות אותו לMAX.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,676 | הודעות: 8,204,269 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect