אני ביישן, אני אוהב אותה אבל אני לא קרוב אליה... איך אני מתקרב אליה? והופך לידיד שלה?*היא בכיתה שלי*
אני ביישן, אני אוהב אותה אבל אני לא קרוב אליה... איך אני מתקרב אליה? והופך לידיד שלה?*היא בכיתה שלי*
נערך לאחרונה על ידי stav2529; 30-09-2012 בשעה 18:08.
|
|
דבר ראשון- אהבה זה דבר יפה מאד, אבל אתה צריך להבין דבר אחד: לא כל אחד\אחת יודע לקבל אהבה כמו שצריך. מה זה אומר? שיכול להיות שהבחורה שאתה אוהב אותה, לא מרגישה אותו הדבר כלפייך, אתה צריך לדעת ולהבין את זה, אבל כמו שזה יכול להיות ככה..יכול מאד להיות שהיא דווקא כן אוהבת אותך כמוך, וגם היא חושבת שאתה חמוד\יפה\ילד טוב או מה שתרצה...אז מה אני מציע? ככה-
אם אתה לא רוצה שילד אחר מהשכבה או מהכיתה שלך ישיג אותה לפנייך..(ויש סיכוי ממש טוב וממש גבוה שזה יקרה) אז אתה צריך לחשוב כמו גבר, ולנסות להשיג אותה!
אבל- אם אתה תיגש אלייה בצורה ישירה (ממש ללכת אליה בפעם הראשונה שאתה מדבר איתה ולהגיד לה "אני אוהב אותך") , אתה צריך להבין שיש סיכוי שהיא תבהל מזה ופשוט תדחה אותך, וזה דבר שאתה לא רוצה שיקרה. אבל מצד שני, אתה יכול לאט-לאט להתקרב אלייה ובזמן הנכון (שדרך אגב, אין דבר כזה "זמן נכון"..אבל זה כבר נושא אחר לדבר עליו) אתה תוכל לבוא ולהגיד לה מה אתה חושב עלייה ומה אתה מרגיש כלפייה.
בקצרה, מה שאני מציע זה שבזמן הקרוב תנסה להתקרב אלייה. איך? אם יש לך שיעורי בית או מבחן שאתה צריך ללמוד לפניו או סתם איזה פרויקט, אתה יכול לגשת אלייה ולשאול אותה איך קוראים לה, מאיפה היא וכל מיני כאלה, ואז השאלה האחרונה שאתה תשאל אותה זה - "שמעי, יש לנו מבחן שבוע הבא במתמטיקה...באלך ללמוד ביחד אולי למבחן וזה?" שום דבר רע לא יכול לקרות...היא יכולה להגיד לך "סבבה!" ולשאול אותך מתי אתה רוצה לשבת ללמוד, או איפה אתה רוצה, והיא יכולה גם מצד שני להגיד "תקשיב..בלהבלהבלה" ולהגיד לך "לא" במילים אחרות..זה פוגע, אבל לפחות תדע שניסית ויצאת גבר!
שיהיה בהצלחה ותעדכן![]()
הבנתי, תודה רבה.
אבל זה נשמע דפוק
ככה לבוא ולהציע לה ללמוד למתמטיקה...
חוץ מזה שאנחנו לא באותה ההקבצה חח
אני לא רוצה לקחת סיכון ואז שהיא תחשוב שאני אפס...
היא הבחורה הראשונה שהתאהבתי בה ככה..
אני רוצה לעשות את זה באמת טוב ולא ממש "להתחיל איתה", אלא באמת להיות כנה איתה...
חח ולא קוראים לי סתיוסתם שם אנונימי
נערך לאחרונה על ידי stav2529; 30-09-2012 בשעה 18:43.
זה דפוק לבוא ולהציע לה ללמוד איתך..אבל לשאול איך להתקרב לבן אדם..זה לא דפוק? חחח מה קורה לעולם הזה רק אלוהים יודע.
זה דפוק,
אבל זה אנונימי - כך שפה אין סיכון
איזה סיכון יש לך בלבוא לבחורה ולהציע לה לבוא לשבת איתך ללמוד?! הכי הרבה היא תגיד לך "לא"! נו אז?! מה קרה?!
שמע שאני לא יודע
פשוט זה מטומטם כשאני לא דיברתי איתה בחיים לפני כן ואז אני בא ושואל אותה אם בא לה ללמוד איתי...
אולי אין סיכון אבל זה דפוק רצח ואני רק אביך תעצמי...
יש משהו שאני לא מבין, משתמע מדבריך שאתה אוהב אותה\דלוק עליה.
למה אתה רואה בה כדידידה ולא כבת זוג?
בשביל להיות בת זוג שלה אני צריך להיות ידיד שלה קודם לא?
ותאמין לי לא הייתה לי חברה אחת.
לא בהכרח.
תקשיב,אתה לא יכול לבוא ולהגיד-אני אוהב אותה כי עוד לא הכרתם אפילו,יכול להיות שאחרי ההיכרות היא כבר לא תמצא חן בעינייך.
העצה הכי טובה שאני יכול להציע לך זה פשוט לגשת אליה ולדבר איתה על שיעורים מסוימים או על מבחנים או משהו כזה,תהיה יצירתי.
חכם אמר לי פעם:"על תפחד לאבד את מה שבחיים לא השגת"
בהצלחה![]()
נערך לאחרונה על ידי Butafliko; 01-10-2012 בשעה 08:49.
ידני-
B|תאוריה-1|מספר שיעורים-15|טסט פנימי-0|טסט חיצוני-0
*פעיל בפורום מוזיקה כללית(מנהל)
*פעיל בפורום איקרים(מנהל לשעבר)
*פעיל בפורום מתבגרים ומתגברים
*פעיל בפורום דיבורים
תפסיק לנתח כל כך הרבה ולחשוב מה יש לך לדבר איתה כי בזמן הזה שאתה חופר לעצמך, מישהו אחר הולך ומתחיל איתה...אין באמת מה להגיד, לאף אחד. אתה פשוט ניגש אלייה וזהו.
סתם איזה רעיון שקפץ לי לראש- "תגידי, יש לך איזה שקל או שתיים להשלים לי לגלידה בצרכנייה?" ואז היא תבדוק אם יש לה או לא..בזמן הזה תנסה לעשות צעד. (או שתציע לה להצטרף אלייך, או שסתם תשאל מאיפה היא)