קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון]חשתם פעם בגידה?
    על ידי Shon. בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 10-07-2008, 20:34
  2. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 27-08-2007, 08:47
  3. {הורדה} יניב נסימי וג'ולר - בגלל בגידה
    על ידי GanGsTer from mafia בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 09-08-2007, 19:38
  4. יש לי שאלהה,לפי דעתכם מזה בגידה?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 24-11-2006, 00:44
  5. אכזבה\בגידה והכול בגלל אקסנית
    על ידי black tear בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 01-03-2006, 22:36
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

בגידה או לא?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל בגידה או לא?

אז ככה, יש לי חבר כבר 5 שנים אנחנו גרים ביחד, ממש קשר רציני לכל דבר...
    אני סטודנטית התחלתי ללמוד לא מזמן, ועשיתי מעשה שלא נותן לי מנוח.
    בתקופת הלימודים הכרתי מישהו שבמקרה ישב לידי באותה כיתה התחלנו סתם לדבר פה ושם מה נשמע, מה קורה, מאיפה את/ אתה וכ'ו
    סתם שיחות רגילות על הלימודים וכ'ו... לא משהו מיוחד.
    אחרי תקופה מסויימת זה התחיל להתפתח קצת יותר מדיי , הוא נדלק עליי.
    חשוב לי לציין שהוא תמיד ידע שיש לי חבר וקשר רציני כבר הרבה זמן, אף פעם לא הסתרתי זאת וגם כל הזמן הזכרתי לו את זה כי ראיתי שהוא רוצה ממני קצת יותר מסתם ידידה ללימודים.
    אני וחבר שלי היינו בתקופה דיי קשה האמת, היינו רבים וממש תקופה קשה עברנו, ובדיוק הכרתי את ההוא מהלימודים הייתי רואה אותו כל יום וכמו מפגרת במקום לעצור אותו בזמן פלירטטתי איתו ונתתי לו להתקרב.
    הייתי צוחקת איתו, ומדברת איתו, וקצת פלירטוטים היו.
    בקיצור...
    מה שקרה בסופו של דבר שהבחור קצת נסחף ותלה בי תקוות כנראה אפילו שלא הבטחתי לו שום דבר... ויצא מצב שהוא שאלה אותי אם אני מרגישה אליו משהו כי הוא כן... וממש כמו סתומה עניתי לו שכן.
    רק להבנה, אין לי שום רגשות אליו הוא לא מעניין אותי, אני אוהבת את חבר שלי ורוצה רק אותו.
    פשוט הוא תפס אותי בתקופה ממש קשה ונפלט לי שכן. אבל אין בזה שום כוונה מבחינתי.
    בקיצור הבחור ממש נסחף היה לי בדיוק יום הולדת איזה יום והוא קנה לי מתנה ורשם לי ברכה ענקית וזה (ממש נסחף) אני הייתי בשוק, והרגשתי ממש רע עם עצמי כי החבר שלי בינתיים ישב בבית ולא ידע מכלום.
    האמת שלא נגעתי במתנה לא לקחתי אותה בכלל ישר איך שהוא הביא לי אותה זרקתי לו את זה חזרה ולא נגעתי בה ולא הסתכלתי בכלל מה היה בה, לא מעניין אותי. רבתי איתו ואמרתי לו והסברתי לו שיש לי חבר ושאני לא מעוניינת לא משנה מה!
    בסופו של דבר הגענו למצב שאנחנו בכלל לא מדברים ואפילו שלום לא היינו אומרים אחד לשני, ובזה זה נגמר.
    והיום אני כבר לא רואה אותו גם. (הוא עבר לפקולטה אחרת, לא בגללי אל תחשבו).
    חשוב לי לציין גם שהוא הציע להקפיץ אותי הביתה כמה פעמים וסירבתי, ואף פעם לא נפגשנו מעבר ללימודים, מעבר לכיתה, ואף פעם לא דיברנו בטלפון או שלחנו אסמאסים אחד לשני בכלל לא. לא היו דברים כאלה, לא היה מגע של חיבוק או נשיקה חס וחלילה כלום.
    היום אני מספרת לכם את הסיפור כבר חצי שנה אחריי כל מה שקרה. בדיוק חצי שנה, שלא ראיתי אותו ולא דיברנו ולא שום דבר ואני פשוט מרגישה כלכך רע!!!! אפילו שעבר הרבה זמן.
    זה כלכך לא מגיע לחבר שלי, יש לי כלכך הרבה ייסורי מצפון כלפיו אפילו שלא בגדתי פיזית אני מרגישה שבגדתי בגידה רגשית וזה אוכל אותי כל פעם מחדש.
    למה אמרתי לו את ה"כן" הזה, אין בזה שום כוונה מבחינתי.
    ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי, מצד אחד זה נגמר היה עבר אבל מצד שני אני כל הזמן מפחדת שחס וחלילה זה לא יתגלה לאף אחד, ואני כל הזמן בסרטים ואני בנקיפות מצפון ואני לא יודעת אם לספר לחבר שלי את האמת על מה שקרה או לא.
    חבר שלי בחור מאוד קנאי מאוד!! הוא עשה לי סרטים על דברים מאוד שטותיים אז על דבר כזה הוא פשוט לא יקבל את זה.
    ואני אכולה מבפנים ומתחרטת כלכך...
    מה אתם אומרים? יצאתי זונה? זה באמת בגידה? לספר או לא לספר? מה לעשות?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Mr. Bean
    שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ
    חכם יודע מה שהוא אומר , טיפש אומר מה שהוא יודע.

זאת לא בגידה, אבל איך שהתנהגת אל הבחור ההוא זה היה קצת מעציב...
    את אמרת לו שאת מרגישה אליו משהו, הוא התנהג כמו גבר, כנראה הוא חשב שנפרדת מחבר שלך ופשוט יצא הכי הכי הכי גבר שהוא יכול להיות וקנה לך מתנה ואפילו כתב לך ברכה!
    במקום להגיד לו "תודה אבל יש לי חבר ו...." אז זרקת לו את המתנה ורבת איתו...
    מסכן הבחור....

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

ציטוט נכתב במקור על ידי vered___55555 צפיה בהודעה
    אז ככה, יש לי חבר כבר 5 שנים אנחנו גרים ביחד, ממש קשר רציני לכל דבר...
    אני סטודנטית התחלתי ללמוד לא מזמן, ועשיתי מעשה שלא נותן לי מנוח.
    בתקופת הלימודים הכרתי מישהו שבמקרה ישב לידי באותה כיתה התחלנו סתם לדבר פה ושם מה נשמע, מה קורה, מאיפה את/ אתה וכ'ו
    סתם שיחות רגילות על הלימודים וכ'ו... לא משהו מיוחד.
    אחרי תקופה מסויימת זה התחיל להתפתח קצת יותר מדיי , הוא נדלק עליי.
    חשוב לי לציין שהוא תמיד ידע שיש לי חבר וקשר רציני כבר הרבה זמן, אף פעם לא הסתרתי זאת וגם כל הזמן הזכרתי לו את זה כי ראיתי שהוא רוצה ממני קצת יותר מסתם ידידה ללימודים.
    אני וחבר שלי היינו בתקופה דיי קשה האמת, היינו רבים וממש תקופה קשה עברנו, ובדיוק הכרתי את ההוא מהלימודים הייתי רואה אותו כל יום וכמו מפגרת במקום לעצור אותו בזמן פלירטטתי איתו ונתתי לו להתקרב.
    הייתי צוחקת איתו, ומדברת איתו, וקצת פלירטוטים היו.
    בקיצור...
    מה שקרה בסופו של דבר שהבחור קצת נסחף ותלה בי תקוות כנראה אפילו שלא הבטחתי לו שום דבר... ויצא מצב שהוא שאלה אותי אם אני מרגישה אליו משהו כי הוא כן... וממש כמו סתומה עניתי לו שכן.
    רק להבנה, אין לי שום רגשות אליו הוא לא מעניין אותי, אני אוהבת את חבר שלי ורוצה רק אותו.
    פשוט הוא תפס אותי בתקופה ממש קשה ונפלט לי שכן. אבל אין בזה שום כוונה מבחינתי.
    בקיצור הבחור ממש נסחף היה לי בדיוק יום הולדת איזה יום והוא קנה לי מתנה ורשם לי ברכה ענקית וזה (ממש נסחף) אני הייתי בשוק, והרגשתי ממש רע עם עצמי כי החבר שלי בינתיים ישב בבית ולא ידע מכלום.
    האמת שלא נגעתי במתנה לא לקחתי אותה בכלל ישר איך שהוא הביא לי אותה זרקתי לו את זה חזרה ולא נגעתי בה ולא הסתכלתי בכלל מה היה בה, לא מעניין אותי. רבתי איתו ואמרתי לו והסברתי לו שיש לי חבר ושאני לא מעוניינת לא משנה מה!
    בסופו של דבר הגענו למצב שאנחנו בכלל לא מדברים ואפילו שלום לא היינו אומרים אחד לשני, ובזה זה נגמר.
    והיום אני כבר לא רואה אותו גם. (הוא עבר לפקולטה אחרת, לא בגללי אל תחשבו).
    חשוב לי לציין גם שהוא הציע להקפיץ אותי הביתה כמה פעמים וסירבתי, ואף פעם לא נפגשנו מעבר ללימודים, מעבר לכיתה, ואף פעם לא דיברנו בטלפון או שלחנו אסמאסים אחד לשני בכלל לא. לא היו דברים כאלה, לא היה מגע של חיבוק או נשיקה חס וחלילה כלום.
    היום אני מספרת לכם את הסיפור כבר חצי שנה אחריי כל מה שקרה. בדיוק חצי שנה, שלא ראיתי אותו ולא דיברנו ולא שום דבר ואני פשוט מרגישה כלכך רע!!!! אפילו שעבר הרבה זמן.
    זה כלכך לא מגיע לחבר שלי, יש לי כלכך הרבה ייסורי מצפון כלפיו אפילו שלא בגדתי פיזית אני מרגישה שבגדתי בגידה רגשית וזה אוכל אותי כל פעם מחדש.
    למה אמרתי לו את ה"כן" הזה, אין בזה שום כוונה מבחינתי.
    ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי, מצד אחד זה נגמר היה עבר אבל מצד שני אני כל הזמן מפחדת שחס וחלילה זה לא יתגלה לאף אחד, ואני כל הזמן בסרטים ואני בנקיפות מצפון ואני לא יודעת אם לספר לחבר שלי את האמת על מה שקרה או לא.
    חבר שלי בחור מאוד קנאי מאוד!! הוא עשה לי סרטים על דברים מאוד שטותיים אז על דבר כזה הוא פשוט לא יקבל את זה.
    ואני אכולה מבפנים ומתחרטת כלכך...
    מה אתם אומרים? יצאתי זונה? זה באמת בגידה? לספר או לא לספר? מה לעשות?
    רגע
    ואת חושבת שחבר שלך לא מדבר עם בנות אחרות בלימודים שלו?
    את חיה בסרט ורוד מדי

תחשבי על זה מנקודת המבט שלו (הוא מספר לך שהיתה מישהי שנדלקה עליו וכתבה לו מכתב וכל זה) ולפי זה תחליטי אם לספר לו או לא (מה את היית מרגישה. אם היית מעדיפה שהוא יסתיר או יספר)

It's Toasted האוואטר של Lucky Strike
    לייקים
    1233
    נקודות
    344
    משפט מחץ
    לא משנה אם היא כוסית או לא כוסית העיקר שאליהו הנביא בא בפסח

בוגדת את בוגדת, תשרפי בגיהנום, אוהבת לא אוהבת, את תשלמי בבוא היום, אישה בלי נשמה, שיחקת איתי משחקים, למה בחרתי לך לתת את החיים?
    RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

דבר ראשון יש לנושא הזה מקום יותר מתאים ולכן אני בוחר להעביר אותו לשם (מתבגרים ומתגברים)

בכל מקרה, עושה רושם שאת בחורה לא צעירה (23+ אני מניח).
    ואת מבינה טוב מאוד מה את באמת צריכה לעשות כדי להסיר את האבן הזאת מהחזה.
    כי לסתום זאת הדרך הכי גרועה להתמודד עם בעיות, אני לא מכיר לא אותך ובטח שלא את החבר שלך.
    אבל המעשה הכי חכם שאת יכולה לעשות בכל הסיפור הזה עם כל הקשיים זה לשבת עם הבן זוג ולספר לו את כל האמת לפרטי פרטים ותעברו את זה איך שתעברו את זה.
    גם אם יהיה פיצוץ הפיצוץ שיתרחש אם הוא במקרה יגלה לבד כניראה יסיים את היחסים בינכם.

עכשיו לגבי אותו בחור מהאוניברסיטה, דבר ראשון לכל מטבע יש שתי צדדים וברגע שאישרת מבחינתו שהחיזורים הבלתי נדלים שלו סוף סוף השתלמו הוא עשה מעל ומעבר להגיון הבריא והשקיע את עצמו ברעיון של לזכות בך בצורה מושלמת אז כאשר דחית אותו מכל וכל הגיוני שהדבר יערער אותו ויגרום לו להסתגר (זה במידה והבנתי נכון והצום בינכם הוא ביוזמתו, תקני אותי אם טעית).

בכל מקרה שוב לדעתי יהיה שווה לשבת וללבן את העיניינים ולהעמיד אותם על דיוקם (רגשות כלפיו בהחלט היו לך ואת יכולה להכחיש ממך החוצה אבל את האמת אני מניח שאת יודעת), להסביר לו שהנסיבות של המציאות הביאו את שניכם לסיטואציה כזאת שלא מאפשרת לקשר שלכם לעבור לשלב אחר.
    ולקוות שבזאת את סוגרת את דלת הארון הזאת ומאחוריה כל רגשות האשם הנוראיים האלו..

ולהבא לפחות למדת שיעור חשוב.
    שימי את המוח שלך איפה שהלב נמצא גם אם הדברים ניראים חסרי כל גוון או הגיון.
    כי את החיים הכי פשוט לחיות בצורה כנה.

נ.ב.
    תשובה קונקרטית לשאלה שלך, כן בגדת אבל יש לך את האפשרות לכפר על כך.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 02-10-2012 בשעה 02:50.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי vered___55555 צפיה בהודעה
    ‏‏‏‏‏
    ....

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,444 | הודעות: 8,174,031 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect