היכן תרצו לקנות את המכשיר: לכמעט כל חנות פרטית בארץ אני מוכן להגיע כדי שתהיה הכי זולה, ואם המכשיר שנבחר עומד בתקציב שלי אך ורק בחו"ל, ואילו בארץ יקר מדי, אני מוכן להזמין את זה מחו"ל.
מערכת מועדפת: כרגע iOS הכי אהודה בשבילי, אבל גם אנדרואיד זה בסדר. WINDOWS לא בא בחשבון, זאת אומרת שאם זה אומר שלאחר שHTC יעברו למערכת הפעלה WINDOWS, גם ה+HTC ONE X יהפוך לי לWINDOWS, תודיעו לי כבר ישר בתגובה ואני כבר ימחק את האשכול הזה (כן, זה עד כדי כך נורא לי!!!!!!)
תכונות החשובות (מאוד מאוד מאוד מאוד חשובות) לכם בפלאפון:
המעבד הכי טוב (הכי טוב למשחקים כבדים, וגלישה אינטרנטית)
המסך הכי טוב (הכי טוב למשחקים כבדים, גלישה אינטרנטית וצפייה בסרטים וסרטונים)
איכות שמע טובה ( הכי טובה למשחקים כבדים, וצפייה בסרטים וסרטונים)
האינטרנט הכי טוב (אתם אומרים שאף פעם אין הבדל בין 3G ל3G, אז אם זה נכון, אז הWIFI הכי טוב)
גודל מסך (הכוונה לכמה שיותר גדול כמובן, אבל אם הגודל עולה לי במחיר של פחות נוחות בידיים אז עדיף את הקטן.
בנוסף כמובן שמעל 4.9 אינץ' זה ממש מוגזם כבר, אז גם אם אתם רוצים להציע לי הצעות שונות, אפילו שכנראה אני מודיע כרגע שאני לא מתלהב מצעות אחרות, ועוד פחות מהצעות שאינם אפל, סמסונג או HTC, אם עדיין יש מכשיר שבכל זאת הוא כל כך שווה לבדוק, תתיחסו למה שכתבתי על הרף של 4.9 אינץ' שאסור לעבור!)
פרטים נוספים: בדיוק עמדתי להגיד " זהו ננעלתי על האייפון 5", ואז ראיתי שHTC שידרגו את הONE X. עכשיו קשה לי להחליט שוב פעם מי עדיף. אני מניח שכנראה תגידו שה + X יותר טוב, אבל הבעיה היא גם המחיר, כי זה כרגע מכשיר מאוד חדש, שאפילו עוד לא הגיע לחנויות בחו"ל לפי הבנתי, ואני רוצה להשתדרג כבר בחודשיים הקרובים.
ההעדפה שלי היא לiOS אבל אם המחיר נמוך יותר או לפחות זהה, והפיצ'רים החשובים מאוד מאוד מאוד שלי טובים יותר ב + X אז אני כבר יעדיף אותו יותר.
אם לא הבנתם, אני ישתמש הרבה במכשיר לאינטרנט, צפייה בסרטים וסרטונים, ומשחקים כבדים.
ודבר אחרון, ברור שממש יעזור לי אם תכתבו לי מה עדיף ותנמקו, אבל הכי נוח לי זה שתרשמו בכל קטגוריה מי המוביל, או יותר נכון מי יוביל (כי ה + X עוד לא הגיע אלינו לפי מיטב הבנתי), ואולי גם עד כמה ההפרש רציני (אם נוח לכם יותר אתם פשוט יכולים לצטט אותי ולערוך ליד כל פיצ'ר את התשובה - וכן, גם התקציב הוא פרמטר רציני מאוד בהחלטה, אם עוד לא הבנתם)
עריכה
הגבלת תקציב: 3,600 ש"ח, אבל מוכן לחרוג ככה עד איזה 3,750 בערך, לא יותר!
או
3,500 ש"ח, אחרי מכס, בלי חריגה אם אני קונה בחו"ל, וזה רק במקרה שהמכשיר המועדף לא מצליח לעמוד בתקציב או
החריגה שנתתי לו בארץ!
זה הכל, סליחה על החפירה הרצינית, אשמח לעזרה!

ציטוט ההודעה