קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. XD מה הולך בראשון, F16, גדודי צבא =|
    על ידי SinteL בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 04-04-2010, 03:09
  2. חחח נראה לי אני הולך לאכול אותה
    על ידי Fury בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 12-05-2009, 19:56
  3. כנראה שאני הולך לקנות עוד מחשב.. (לצערי)
    על ידי Jacoby בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 23:23
  4. חחח לול פרצו לפורום של כמיקל קרוי
    על ידי Ch3MiCaL בפורום אלקטרונית
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 07:36
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

חחח מה הולך פה

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ברירת מחדל חחח מה הולך פה

אני נכנסתי לתחום הזה לפני 4-5 חודשים, גם שאלתי פה שאלה לגבי משיכה של בנות בנוגע למראה (אני לא יכול לפרסם קישורים משום מה, אבל אתם יכולים לראות דרך האשכולות שפתחתי)

מה גרם לכולם לשנות פתאום את הדעה? כי כמו בשאלה שלי, שאני נכנסתי לתחום חשבתי שהדבר הכי חשוב זה מראה, ועכשיו אני יכול להגיד בלב שלם שיש דברים יותר חשובים..
    אני לדוגמא נראה סבבה לגמרי, לא איזה בראד פיט, אבל הייתי אומר קצת מעל הממוצע (עם טיפוח נכון רוב הגברים יכולים להגיע לזה) לפני הפיקאפ לא הייתי מתחיל עם בחורות, את החברות שהיו לי הכרתי דרך חברים וידידות ופעם ב- היה יוצא לי איזשהוא סטוץ (בעיקר מזל), ת'כלס כמו רוב הבחורים.
    לפני כחצי שנה יצאתי ממערכת יחסים של שנתיים וממש לא היה בא לי להתחיל את הסיפור הזה עוד פעם, הבנתי שזה הזמן והגיל לעשות חיים, בתחום הפיקאפ נתקלתי במקרה בטלוויזיה, שנחשפתי לזה זה ריתק אותי, לא הלכתי לסדנאות ולשטויות שיש בארץ, פשוט קראתי וראיתי הרבה מאוד חומר באנגלית, אני לא אומר שזה שינה אותי לגמרי, אבל הבנתי דברים הרבה יותר טוב, לא יצאתי לסארג'ים, אבל אם הייתי בסידורים או בדרך לאנשהוא והייתי רואה בחורה חמודה אז הייתי ניגש, ושהייתי יוצא עם חברים גם הייתי משתדל לא להתבייש ולהתחיל עם מי שנראית לי.

אני כבר כחמישה חודשים בגישה הזאת וההבדלים עכשיו הם עצומים, אם פעם לפני החברה היה יוצא לי משהו (זיון) בחודשיים-שלושה זה היה סביר, אז עכשיו אם לא יוצא לי משהו יותר משבוע-שבועיים זה כישלון. ואני ממשיך להשתפר, וכל זה רק בעזרת השינוי בגישה, רוב הגברים לא מאמינים בעצמם מספיק, אני תמיד חיכיתי שדברים יקרו מעצמם, והם קרו, אבל שאתה יוזם זה שיוני עצום, הרי גם אם בחורה דלוקה עלייך רק בגלל המראה והרושם ואתה לא עושה אם זה כלום (מה שקרה לי כמה פעמים) אז אתה יכול לדחוף את המראה לתחת, אם אתה לא איזה דוגמן או סלברטי כמעט אף בחורה לא תתחיל איתך, גם אם אתה נראה טוב, יש דברים שחשובים לא פחות..

יכול להיות שאמני הפיתוי (במיוחד בארץ) סתם מנסים לעשות כסף והרבה דברים שהם אומרים זה חרטא, אבל יש משהו בגישה שלהם שנורא נכון, לי לפחות זה עזר, צריך לדעת לקחת דברים בפרופורציה..

עריכה: שכחתי לשים קידומת להודעה, מצטער..
    נערך לאחרונה על ידי smokhing; 06-10-2012 בשעה 18:18.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

דבר ראשון יפה מאוד אחי

דבר שני ממה שאתה אומר לקחת את הדבר הזה בצורה טובה, לא עשית חארטות של לשאול אלף בנות מה השעה, ואתה לא חושב שילד כאפות יעשה שנה סארג׳ים ואז יהיה חבר של מירב פלדמן,בקיצור דברים שקשורים לנוכלויות של סניה ושאר המאניאקים שמנסים לעשות עליך כסף

תכלס כל מה שאתה אומר זה שכמה שיותר קשרים עם בנות ככה יותר טוב, וזה סבבה וצודק לגמרי. אם יש לך הזדמנות למסיבה או ללכת ליומולדת של ידידה או להכיר חברות שלה או... אז בכיף לך על זה

הבעיה זה כשאנשים חושבים שמה שיביא לך הצלחה זה לשים כובע ולגשת ב45 מעלות או איזה שיט אחר שסקאמר כלשהו ממציא כדי שישלמו לו כסף על קורס או משו

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי diqnus צפיה בהודעה
    דבר ראשון יפה מאוד אחי

דבר שני ממה שאתה אומר לקחת את הדבר הזה בצורה טובה, לא עשית חארטות של לשאול אלף בנות מה השעה, ואתה לא חושב שילד כאפות יעשה שנה סארג׳ים ואז יהיה חבר של מירב פלדמן,בקיצור דברים שקשורים לנוכלויות של סניה ושאר המאניאקים שמנסים לעשות עליך כסף

תכלס כל מה שאתה אומר זה שכמה שיותר קשרים עם בנות ככה יותר טוב, וזה סבבה וצודק לגמרי. אם יש לך הזדמנות למסיבה או ללכת ליומולדת של ידידה או להכיר חברות שלה או... אז בכיף לך על זה

הבעיה זה כשאנשים חושבים שמה שיביא לך הצלחה זה לשים כובע ולגשת ב45 מעלות או איזה שיט אחר שסקאמר כלשהו ממציא כדי שישלמו לו כסף על קורס או משו
    שמע, אני לא מומחה בזה, יכול להיות שמי שיש לו בעיות ביטחון רציניות אז להתחיל עם אלף בנות יכול לעזור לו, אני לא עשיתי את זה, אני לא יודע אם זה עובד, אני מאמין שזה משפר אותך אבל אני בספק אם רק בזכות זה תהפוך פתאום לאיזה זיין.

קשרים עם בנות וידידות זה חשוב ותמיד טוב להשקיע בזה, אבל את זה היה לי גם לפני שהכרתי את הפיקאפ, וזה גם מה שסידר לי אז בעיקר חברות וזיונים, שזה גם נחמד אבל שאתה לוקח את העניינים לידיים שלך אז יהיו לך תוצאות הרבה יותר טובות, אני לא שיניתי כלום במעגל החברתי שלי, פשוט שיניתי את הגישה וזה מה שעשה את ההבדל בשבילי. ברור שמי שאין לו קשרים צריך לדאוג לפתח אותם, אבל זה לא שאם יהיו לך קשרים אז אתה תתחיל לזיין בערמות, זה יעזור אבל צריך להשקיע בעוד דברים.

יש הרבה שטויות בפיק-אפ, לא צריך לקחת כל שטות (45 מעלות לדוגמא או פיקוק) ולהתייחס לזה כאילו זה תורה מסיני, יש המון שטויות, אבל גם הרבה דברים נכונים על איך אישה חושבת וכו', צריך לעשות את ההפרדה ולהתייחס לרעיון הכללי.
    הדבר העיקרי שלקחתי מהפיק-אפ זה ליזום יותר, גם אם זה במסיבה, פאב, ישיבה אצל חברים וגם סתם ברחוב לפעמים, לא לחכות שדברים יקרו לבד, בהתחלה הייתי משתמש קצת ברוטינות מצחיקות וכל מיני שטויות, אבל תמיד השתדלתי לא להתנהג כמו איזה רובוט, עכשיו הכול בא לי די בטבעי, ההמלצה שלי זה לא לעבוד מדויק לפי השלבים של המיסטרי מטוד וכל רגע לחשוב מה צריך לעשות, אלה להבין את הרעיון הכללי ולאט לאט השיפור יבוא בטבעיות ככל שהזמן עובר..
    נערך לאחרונה על ידי smokhing; 06-10-2012 בשעה 19:08.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

ציטוט נכתב במקור על ידי smokhing צפיה בהודעה
    שמע, אני לא מומחה בזה, יכול להיות שמי שיש לו בעיות ביטחון רציניות אז להתחיל עם אלף בנות יכול לעזור לו, אני לא עשיתי את זה, אני לא יודע אם זה עובד, אני מאמין שזה משפר אותך אבל אני בספק אם רק בזכות זה תהפוך פתאום לאיזה זיין.

קשרים עם בנות וידידות זה חשוב ותמיד טוב להשקיע בזה, אבל את זה היה לי גם לפני שהכרתי את הפיקאפ, וזה גם מה שסידר לי אז בעיקר חברות וזיונים, שזה גם נחמד אבל שאתה לוקח את העניינים לידיים שלך אז יהיו לך תוצאות הרבה יותר טובות, אני לא שיניתי כלום במעגל החברתי שלי, פשוט שיניתי את הגישה וזה מה שעשה את ההבדל בשבילי. ברור שמי שאין לו קשרים צריך לדאוג לפתח אותם, אבל זה לא שאם יהיו לך קשרים אז אתה תתחיל לזיין בערמות, זה יעזור אבל צריך להשקיע בעוד דברים.

יש הרבה שטויות בפיק-אפ, לא צריך לקחת כל שטות (45 מעלות לדוגמא או פיקוק) ולהתייחס לזה כאילו זה תורה מסיני, יש המון שטויות, אבל גם הרבה דברים נכונים על איך אישה חושבת וכו', צריך לעשות את ההפרדה ולהתייחס לרעיון הכללי.
    הדבר העיקרי שלקחתי מהפיק-אפ זה ליזום יותר, גם אם זה במסיבה, פאב, ישיבה אצל חברים וגם סתם ברחוב לפעמים, לא לחכות שדברים יקרו לבד, בהתחלה הייתי משתמש קצת ברוטינות מצחיקות וכל מיני שטויות, אבל תמיד השתדלתי לא להתנהג כמו איזה רובוט, עכשיו הכול בא לי די בטבעי, ההמלצה שלי זה לא לעבוד מדויק לפי השלבים של המיסטרי מטוד וכל רגע לחשוב מה צריך לעשות, אלה להבין את הרעיון הכללי ולאט לאט השיפור יבוא בטבעיות ככל שהזמן עובר..
    וואלה אחי

אז איך אשה חושבת ???

אני מקווה שאתה לא מדבר על מה שמלמדים במרכז לאומנות האונס, כי התנהגות כזאת עם בנות יכולה להכניס אותך לצרות...

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

חח מה מלמדים במרכז לאומנות האונס?

אני מדבר על העניין של לא להתייחס לכל בחורה כאילו היא מלכת אנגליה, לדעת על מה לדבר איתה, מה מעניין אותה וכדומה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

כל הכבוד לך.
    זה כל הרעיון של הפיקאפ- לתת לך כלים ליום-יום להצליח יותר עם נשים...
    אף אחד לא אמר לאנשים שחייב לצאת לגרנד קניון ולהתחיל עם 300 בנות..זה מטומטם. אבל ברגע שיש לך סוטיאציה שמערבת בחורה..אין סיבה לא לנצל אותה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אף אחד לא אמר לאנשים שחייב לצאת לגרנד קניון ולהתחיל עם 300 בנות..זה מטומטם. אבל ברגע שיש לך סוטיאציה שמערבת בחורה..אין סיבה לא לנצל אותה.
    בדיוק, אי אפשר לנסח את זה טוב יותר..

מורחקים
    שם פרטי
    LMS
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    LMS matters.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    כל הכבוד לך.
    זה כל הרעיון של הפיקאפ- לתת לך כלים ליום-יום להצליח יותר עם נשים...
    כמו מה?

מורחקים
    שם פרטי
    LMS
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    LMS matters.

ציטוט נכתב במקור על ידי smokhing צפיה בהודעה
    חח מה מלמדים במרכז לאומנות האונס?

אני מדבר על העניין של לא להתייחס לכל בחורה כאילו היא מלכת אנגליה, לדעת על מה לדבר איתה, מה מעניין אותה וכדומה
    שמע, אתה נשמע לי יחסית נורמלי לכובעים שראיתי פה ממה שאתה מספר

אבל הקטע הוא שאתה עושה את זה יותר ממה שזה...זה כולה תקשורת עם אנשים וכל אחד שהוא לא אוטיסט או אחד עם תסמונת אספרגר אמור לדעת לתקשר עם אנשים.

אין מה לדעת איך לדבר עם בחורה..ואין משהו מוגדר שמעניין אותה
    כל אחת ומה שהיא אוהבת וצריך פשוט לזרום

כמובן שלדבר איתה על מייפל סטורי כמו חנון מסריח זה מפגר

אבל נגיד עם מישי שאוהבת מסיבות אתה תדבר על מסיבות ולאן כדאי לצאת ואיזה ליינים הכי טובים
    עם מישי שיוצאת למסיבות טבע תדבר על סטלות ועל טריפים (אם אתה סחי מפגר שלא ניסה כלום כדאי לשתוק)

קיצר לדבר רגיל וזהו לזרום...אין פה איזה סוד שאף אחד לא יודע כולם יודעים את זה...

אני לא באמת חושב שיש יותר מדי אנשים שמתייחסים לבנות כמו למלכות אנגליה אתה מזה מגזים פה..כאילו זה קיים אבל העולם לא מתחלק לשחור לבן יש הרבה צבעים באמצע..מצד אחד לא צריך להיות מפגר שמלקק לה מצד שני לא צריך להתנהג כמו מפגר שחושב שהוא הפרס ואומר לה "מה יש לך להציע לי חוץ מהיופי שלך" שזה פאקינג משפטים של כובעים מסריחים.

הקטע הוא שהתחום הזה מלמד אותך שאתה ה"פרס" שהן צריכות לרדוף אחריך שזה בולשיט. לא אומר שצריך לרדוף אחריהן אבל הבולשיט שיש בתחום הזה זה משהו מפגר ומנותק מהמציאות לחלוטין.

והקטע ההזוי, זה הקהילות פיקאפ. להכיר בנים בשביל ללכת להתחיל עם בנות? זה לא קצת חנוני?
    והקטע היותר הזוי פה, שאני רואה אנשים ניגשים לבחורות לא לרמה שלהם בכלל כמו בנושא אחד שפתחתי פה. כאילו מי הם חושבים שהם? זה נראה לך הגיוני שאיזה חנון מכוער עם 2 חברים חנונים יכול אשכרה להביא מישי כוסית רק כי יש לו "בטחון"? אם כן אחי אתה חולה במחלת ה"חיבס" ואתה צריך טיפול דחוף שיחזיר אותך למציאות. כי אם ראית מכוערים עם כוסיות אלה תמיד היו אנשים עם קשרים או כסף. מה שבטוח הוא שהם לא היו מקהילת הגייז הזאת.
    נערך לאחרונה על ידי יש לי AA; 06-10-2012 בשעה 22:47.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,024 | הודעות: 8,205,617 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect