נכתב במקור על ידי
smokhing
שמע, אני לא מומחה בזה, יכול להיות שמי שיש לו בעיות ביטחון רציניות אז להתחיל עם אלף בנות יכול לעזור לו, אני לא עשיתי את זה, אני לא יודע אם זה עובד, אני מאמין שזה משפר אותך אבל אני בספק אם רק בזכות זה תהפוך פתאום לאיזה זיין.
קשרים עם בנות וידידות זה חשוב ותמיד טוב להשקיע בזה, אבל את זה היה לי גם לפני שהכרתי את הפיקאפ, וזה גם מה שסידר לי אז בעיקר חברות וזיונים, שזה גם נחמד אבל שאתה לוקח את העניינים לידיים שלך אז יהיו לך תוצאות הרבה יותר טובות, אני לא שיניתי כלום במעגל החברתי שלי, פשוט שיניתי את הגישה וזה מה שעשה את ההבדל בשבילי. ברור שמי שאין לו קשרים צריך לדאוג לפתח אותם, אבל זה לא שאם יהיו לך קשרים אז אתה תתחיל לזיין בערמות, זה יעזור אבל צריך להשקיע בעוד דברים.
יש הרבה שטויות בפיק-אפ, לא צריך לקחת כל שטות (45 מעלות לדוגמא או פיקוק) ולהתייחס לזה כאילו זה תורה מסיני, יש המון שטויות, אבל גם הרבה דברים נכונים על איך אישה חושבת וכו', צריך לעשות את ההפרדה ולהתייחס לרעיון הכללי.
הדבר העיקרי שלקחתי מהפיק-אפ זה ליזום יותר, גם אם זה במסיבה, פאב, ישיבה אצל חברים וגם סתם ברחוב לפעמים, לא לחכות שדברים יקרו לבד, בהתחלה הייתי משתמש קצת ברוטינות מצחיקות וכל מיני שטויות, אבל תמיד השתדלתי לא להתנהג כמו איזה רובוט, עכשיו הכול בא לי די בטבעי, ההמלצה שלי זה לא לעבוד מדויק לפי השלבים של המיסטרי מטוד וכל רגע לחשוב מה צריך לעשות, אלה להבין את הרעיון הכללי ולאט לאט השיפור יבוא בטבעיות ככל שהזמן עובר..