אני יעלה את זה לפייסבוק [: .... סתם .
אני חושב שאתה צודק , זה מחרפן לאנשים תמוח .
אנשים חושבים שהפייס זה העולם האמיתי , פשוט מפגרים .
אבל עדין זה לא מונע מימני להיות 24\7 על הפייס .
אני יעלה את זה לפייסבוק [: .... סתם .
אני חושב שאתה צודק , זה מחרפן לאנשים תמוח .
אנשים חושבים שהפייס זה העולם האמיתי , פשוט מפגרים .
אבל עדין זה לא מונע מימני להיות 24\7 על הפייס .
|
|
חבר שלי לפני שנה קנה את הדומיין
inalabook.сom
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
מסכים בכל מילה.
הקפצה של שנתיים?
וואלה כן!
זה דיון מעולה דיר בלאק מוחקים את התגובה הזאת!
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
הבא שלא מגיב לעניין לא מעניין אותי דרגה יורד ומקבל באן לשבוע![]()
אממ לא מסכימה עם זה ב 100% נכון הרבה אנשים היום פשוט משועבדים לפייסבוק וזה אידיוטי אבל זה באמת דרך לשמור על קשר עם אנשים אני למשל ישלי הרבה חברים שגרים במרחק של שעה וחצי ממני באיזור המרכז וזה כיף שיש את הפייסבוק לדבר איתם מידי פעם או למשל אנשים שהיו איתי בשכבה ואני כבר לא ממש מדברת איתם... ובנוגע לקבוצות גם אני לא מסכימה איתך זה יכול להיות מאוד שימושי במקרים מסויימים. וקבוצות של תחומי עניין גם לפעמים מעניינות ומעשירות בנושא שאתה אוהב ולכן אאלץ לא להסכים איתך![]()
וואלה ברוך השד יש לך מכשיר סלולארי ואני מהמר שהוא אפילו סמרטפון מה רע להשתמש בו במקום בפייסבוק הוא אפילו נייד איזה קטע אה? ואני בטוח שיש לך את האפליקציה ווטסאפ או כל תוכנה אחרת שמאפשרת לך לשלוח הודעות חינם אין כסף.
הפייסבוק מטפח תרבות של התנוונות התגובה שלי לפני שנתיים רלוונטית פי כמה להיום.
אנשים פשוט מפתחים צורך להסתגר מתנונים תרתי משמע יוצרים קהילות חברים וירטואליות נמנעים מלהתמוד עם העולם האמיתי פנים מול פנים.
דוחים עימותים או מקיימים אותו המישור הוירטואלי ועוד כמה שנים הילדים שלנו יאבדו באמת קשר לעולם החיצון (זה כבר על סף הדלת שלנו) ונבכה על זה ונדע כמה תרומה הייתה לנו לזה בעבר.
אני אישית לא רוצה לגדל את הילד שלי בעתיד כזה..
נערך לאחרונה על ידי Ori; 08-10-2012 בשעה 00:14.