נכתב במקור על ידי Sex Devil אז למה צעצועעעעעעעעעעע???????? מה אני צעצוע מין שלך כמו שקד?! אם היית יודע כמה רוצות את זה..
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי -Smoxer- אם היית יודע כמה רוצות את זה.. נו מי?????????????????[לא כולל זוהר] [ושקד]
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי Sex Devil נו מי?????????????????[לא כולל זוהר] [ושקד] מי אמר מהפורום?
נכתב במקור על ידי -Smoxer- מי אמר מהפורום? יש לך חיים אחרים? לא ידעתי O:
נכתב במקור על ידי Sex Devil יש לך חיים אחרים? לא ידעתי O: תתפלא. איפה מיכאל6?
נכתב במקור על ידי -Smoxer- תתפלא. איפה מיכאל6? לא ידוע בעלה אותה השקדייה
נכתב במקור על ידי Sex Devil לא ידוע בעלה אותה השקדייה חחחחחחח נו מצאת את התמונה של הציץ של מירנדה?
נכתב במקור על ידי -Smoxer- חחחחחחח נו מצאת את התמונה של הציץ של מירנדה? לא יצא לי, אבל יש לי תמונות של ישראלית שלא ראיתה בחיים, אתמול השגתי אותם כמה אתה מציע עליהם?
נכתב במקור על ידי Sex Devil לא יצא לי, אבל יש לי תמונות של ישראלית שלא ראיתה בחיים, אתמול השגתי אותם כמה אתה מציע עליהם? למה יש את ProSpect? אמרת פעם רשמת סיפור זימה.. תן קישור נראה
חחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי -Smoxer- למה יש את ProSpect? אמרת פעם רשמת סיפור זימה.. תן קישור נראה אומר לך ישראלית כוסית על שלא ראיתה בחיים שווה לך והסיפור יצא לי חרא
אשכרה
נכתב במקור על ידי Sex Devil אומר לך ישראלית כוסית על שלא ראיתה בחיים שווה לך והסיפור יצא לי חרא חרא זה רק בשירותים, שלח קישור.
נערך לאחרונה על ידי -Smoxer-; 08-10-2012 בשעה 23:39.
חחח לא נורמאלים
נכתב במקור על ידי -Smoxer- חרא זה רק בשירותים, שלך קישור. אח שלי בחדר .. חכה שהוא ירדם
חוקי הפורום