גבולות הקו הירוק (ללא יו"ש, מזרח ירושלים והגולן)
למען השלום
|
|
חחח אחי, אתה הרי יודע שאם ניתן לפלסתינים את מה שהם רוצים זה לא יעזור לשום שלום ושום בטיח, וגם אם כן אז זה יחזיק מקסימום שנה כי כל מנהיגי ערב רוצים להשמיד אותנו, לא להשאיר אותנו במדינה קטנה
ואם נלך לגבולות שאי אפשר כמעט להגן עליהם אז בטח ובטח שיהיה לנו קשה לשרוד מול מדינות ערב
במצב שלנו מה שאנחנו יכולים לקוות זה רק שהשטח של המדינה לא יקטן
ותאמין לי על עוד אין צפיפות, אנחנו לא צריכים יותר, כשנצטרך אני חושב שיהיה שיקול טוב לכבוש שטחים, כרגע להסתפק במה שיש
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח סורי לא יכולתי להתאפק עלק ללא הגולן מזרח ירושליים תגיד יאהבל נראה לך באמת שיכול להיות שלום עם החיות אדם האלו? אני אסביר לך דבר אחד, אף אחת משכנותינו לא מעוניינת בשלום לכולם יש מטרה אחת להרוג אותי אותך ולאנוס כל החיים עדהסוף את אחותך ואת אמא שלי איך לדעתך עם אנשים כאלו יכוללהיות שלום? איך לדעתך לתת את המקום הכי אסטרטגי במדינת ישראל יעזור לגרום לשלום ולא להשמדתנו? הרי אמרת לתת את רמת הגולן לסוריה אתה בטח מביאת כל ההשלכות שיהיו לזה על המדינה שלך נכון? אמי מקווה שתסביר לכולנו את ההשלכות. איך לדעתך לתת את ירושלים המקום הכי קדוש לעם היהודי מאז ומעולם יעזור לשלום? איך לדעתך לגרום למלחמת אחים במדינת ישראל יקדם את השלום? אתה באמת חושב שלתת חצי מדינה מה700 קמ המעפניםשיש לנו יעזור לנו לעשות שלום? בואתסביר לי איך ולמה כי אתה כל כך חכםאתה בטח מבין כל מה שיקרה בעקבות הצעד הזה
הגבולות הנוכחיים של זמננו כבר החזרנו מספיק שטחים