קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה]חיי החברה שלי גרועים אני לא מסוגל יותר הכול אותו החרא
    על ידי אני אגדה בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 20-04-2009, 23:16
  2. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 14:21
  3. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 23:03
  4. VA - Sounds of Electronica - יותר מ- 1000 שירים !!!!!!!
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 07:07
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 32

כל הדתיים\חרידים\נוצרים לא יותר גרועים ממוסלמים ומחבלים מתאבדים

ברירת מחדל כל הדתיים\חרידים\נוצרים לא יותר גרועים ממוסלמים ומחבלים מתאבדים

למה? כי אם אותם דתיים היו נולדים במדינה מוסלמית הם היו מפוצצים את עצמם באוטובוס בדיוק כמו שעכשיו הם לא מפעילים חשמל בשבת או שאסור להם לאכול חזיר כי אלוהים יכעס. אתם רוצים להגיד לי שזה פחות מטומטם מ72 בתולות בגן עדן? הצחקתם.

2. קישורים ממומנים

אף אחד לא טוב יותר ולא רע יותר..כמו שבאיסלם יש קיצוניים שעושים את רוב הבעיות כך יש והיה בכל שאר הדתות..הבעיה היא לא בדת אלה באנשים שמחליטים לנצל את הדת לטובת האינטרסים שלהם..

משתמש מתקדם האוואטר של moshe7007
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    63
    נקודות
    74
    משפט מחץ
    "החכמה - אבידת המאמין, צריך שיבקשנה אפילו בדברי הכופרים." (ר' שלמה אבן גבירול)

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    למה? כי אם אותם דתיים היו נולדים במדינה מוסלמית הם היו מפוצצים את עצמם באוטובוס בדיוק כמו שעכשיו הם לא מפעילים חשמל בשבת או שאסור להם לאכול חזיר כי אלוהים יכעס. אתם רוצים להגיד לי שזה פחות מטומטם מ72 בתולות בגן עדן? הצחקתם.
    אתה בטח התכוונת לומר לא פחות גרועים.
    יהודים דתיים שהיו נולדים נוצריים היו נשארים כך מן הסתם, אבל אני לא חושב שזה אותו דבר כמו מחבלים מתאבדים. זה כבר רמה אחרת.

קרדיט לי

"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
    פרידריך ניטשה.

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

הטענה שלך היא בעצם שהאדם הדתי הנו דתי משום שכך חונך, שכן זה הצד השווה היחידי בין אדם שלא אוכל חזיר לאדם שרוצח אנשים - חינוך.

באותה מידה בדיוק ניתן גם לומר שאילו אתה היית נולד דתי היית דתי, אילו היית נולד ומתחנך להרוג אנשים היית הורג אנשים.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

אתה באמת רוצה שאני התייחס לתגובה שלך בכבוד ? איזו מן אמירה זו ,איך אתה יכול להשוות בין חרדים למחבלים מתאבדים ?
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    אתה באמת רוצה שאני התייחס לתגובה שלך בכבוד ? איזו מן אמירה זו ,איך אתה יכול להשוות בין חרדים למחבלים מתאבדים ?
    כי אם הרב היה אומר לחרידי ללכת להתפוצץ הוא היה עושה את זה.

שם פרטי
    משה
    לייקים
    63
    נקודות
    74
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ישראל צפיה בהודעה
    באותה מידה בדיוק ניתן גם לומר שאילו אתה היית נולד דתי היית דתי.
    זה באמת נכון לשתי הצדדים. זה לא סותר את זה שהאדם הדתי הנו דתי משום שחונך כך. (לא כולם אבל רוב גדול)

קרדיט לי

פרידריך ניטשה.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

כי אם הרב היה אומר לחרידי ללכת להתפוצץ הוא היה עושה את זה.
    באיזה אישור תורני הרב ייתן כזאת הוראה ? אתה צריך להבין שהרבנים כפופים לתורה אישור שכזה להרוג ילדים \ תינוקות \ נשים מנוגד לחוקי התורה. אתה צריך להבין שיש קיצונים בכול מגזר ,יש קיצוניים חרדים ויש קיצוניים חילונים ,זה אותו הדבר! אם תרצה להבליט את הקיצוניים במגזר החרדי תבליט גם את הקיצוניים במגזר החילוני.

בנתיים עם כול הדיבורים שלכם על חרדים שרוצחים האוכלוסיה שיש בה הכי הרבה רצח זאת האוכלוסיה החילונית.
    כמות הרציחות בבני ברק ב - 5 שנים לא מתקרב לכמות הרציחות של תל אביב בחצי שנה אז לפני שאתה מעלה טענות כדי אכלוסיה מסויימת תבדוק את עצמך.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 12-10-2012 בשעה 01:25.

באיזה אישור תורני הרב ייתן כזאת הוראה ? אתה צריך להבין שהרבנים כפופים לתורה אישור שכזה להרוג ילדים \ תינוקות \ נשים מנוגד לחוקי התורה. אתה צריך להבין שיש קיצונים בכול מגזר ,יש קיצוניים חרדים ויש קיצוניים חילונים ,זה אותו הדבר! אם תרצה להבליט את הקיצוניים במגזר החרדי תבליט גם את הקיצוניים במגזר החילוני.

בנתיים עם כול הדיבורים שלכם על חרדים שרוצחים האוכלוסיה שיש בה הכי הרבה רצח זאת האוכלוסיה החילונית.
    כמות הרציחות בבני ברק ב - 5 שנים לא מתקרב לכמות הרציחות של תל אביב בחצי שנה אז לפני שאתה מעלה טענות כדי אכלוסיה מסויימת תבדוק את עצמך.

ואם בתורה היה כתוב ללכת לרצוח ילדים הייתה עושה את זה?

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי moshe7007 צפיה בהודעה
    זה באמת נכון לשתי הצדדים. זה לא סותר את זה שהאדם הדתי הנו דתי משום שחונך כך. (לא כולם אבל רוב גדול)
    זה בדיוק מה שכתבתי שזה נכון ונכון גם שהחילוני הוא חילוני משום שכך חונך וכך הורגל לחשוב.

כמובן שבשני הצדדים ישנם כאלה ששינו את אורח חייהם אבל אנחנו מדברים על הכלל.
    ואם בתורה היה כתוב ללכת לרצוח ילדים הייתה עושה את זה?
    השאלה הזו אינה רלוונטית משום שאנו דנים על התורה כמות שהיא, אפשר גם לשאול באותה מידה אם התורה הייתה ניתנת ע"י חתול ולא מאלוהים (לפי אמונתנו כמובן) האם היינו מקיימים אותה. אם התורה לא הייתה התורה עליה אנו מדברים אזי לא היינו מאמינים בה ומקיימים אותה.

זה בדיוק מה שכתבתי שזה נכון ונכון גם שהחילוני הוא חילוני משום שכך חונך וכך הורגל לחשוב.

כמובן שבשני הצדדים ישנם כאלה ששינו את אורח חייהם אבל אנחנו מדברים על הכלל.

השאלה הזו אינה רלוונטית משום שאנו דנים על התורה כמות שהיא, אפשר גם לשאול באותה מידה אם התורה הייתה ניתנת ע"י חתול ולא מאלוהים (לפי אמונתנו כמובן) האם היינו מקיימים אותה. אם התורה לא הייתה התורה עליה אנו מדברים אזי לא היינו מאמינים בה ומקיימים אותה.
    מה קשור? אני שואל אותך שאלה פשוטה. אם בתורה היה כתוב לרצוח ילדים ערבים, הייתה עושה את זה? כן או לא? אל תתחמק

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

מה קשור? אני שואל אותך שאלה פשוטה. אם בתורה היה כתוב לרצוח ילדים ערבים, הייתה עושה את זה? כן או לא? אל
    תתחמק
    ישראל צודק במאה אחוז זאת שאלה לא עניינית.
    אבל שאלה לי אליך למה אתה לא הולך לציבור החילוני ופועל שם נגד האלימות ? אני חושב שזאת צביעות מהמדרגה הראשונה לבוא כאן ולשפוך טענות כנגד אנשים דתיים בעוד שבחברה החילונית אחוז הרציחות רק עולה. החברה החילונית בהרבה יותר אלימה אז קודם תבוא ותטפל בבית שלך ואחרי זה תבוא בטענות לאנשים אחרים. זה כאילו הילדים שלך בבית מקללים ,גונבים ,ורוצחים ואתה באה לשכן שלך ואומר לו למה ראיתי את הילדים שלך מקללים ? אתה מבין את האבסורד

שם פרטי
    משה
    לייקים
    63
    נקודות
    74
    משפט מחץ

ישראל צודק במאה אחוז זאת שאלה לא עניינית.
    אבל שאלה לי אליך למה אתה לא הולך לציבור החילוני ופועל שם נגד האלימות ? אני חושב שזאת צביעות מהמדרגה הראשונה לבוא כאן ולשפוך טענות כנגד אנשים דתיים בעוד שבחברה החילונית אחוז הרציחות רק עולה. החברה החילונית בהרבה יותר אלימה אז קודם תבוא ותטפל בבית שלך ואחרי זה תבוא בטענות לאנשים אחרים. זה כאילו הילדים שלך בבית מקללים ,גונבים ,ורוצחים ואתה באה לשכן שלך ואומר לו למה ראיתי את הילדים שלך מקללים ? אתה מבין את האבסורד
    הטענה היא באופן כללי על כך שמאמינים היו עושים כל דבר שהיה כתוב להם בתורה. בדיוק כמו מחבלים מתאבדים, שרוצחים אנשים ומתאבדים כי הם מאמינים שזה טוב והם יתוגמלו על כך בעולם הבא.

האמת שאני לא חושב שיש צורך להתחמק בכלל, זו האמת. כתוב בתורה למחות את עמלק, אם ידוע היום לדתי שהאדם שלידו הוא מזרע עמלק, והריגתו לא תגרום לסכסוכים, מצווה עליו להרוג אותו. רק שבפועל המצב הזה לא קורה כי לא ברור ב100% מי מזרע עמלק.

קרדיט לי

פרידריך ניטשה.

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

מה קשור? אני שואל אותך שאלה פשוטה. אם בתורה היה כתוב לרצוח ילדים ערבים, הייתה עושה את זה? כן או לא? אל תתחמק
    אני ממש לא מתחמק.

אני אומר שהתורה שאני מאמין בה היא תורה מוסרית שקיימת סיבה הגיונית לכל פקודה או ציווי שלה. אם התורה לא הייתה התורה הזו לא הייתי מאמין בה ולא מקיים את ציווייה (הנה קיבלת תשובה).

אתה מזכיר לי את השאלה הילדותית המפורסמת על אלוהים והאבן (האם אלוהים יכול לברוא אבן שלא יוכל להרימה) באותה מידה אני יכול לשאול: האם אלוהים יכול להפגיש שני קווים מקבילים? בוודאי שלא שכן מעצם ההגדרה של 'מקבילים' הוא שהם אינם נפגשים ואם ייפגשו כבר לא יהיו מקבילים, אבל המניעה היא לא בכוחו של אלוהים אלא כשל לוגי במשפט השאלה. אותו דבר גם לגבי התורה אם אתה מבין.

ציטוט נכתב במקור על ידי moshe7007 צפיה בהודעה
    הטענה היא באופן כללי על כך שמאמינים היו עושים כל דבר שהיה כתוב להם בתורה. בדיוק כמו מחבלים מתאבדים, שרוצחים אנשים ומתאבדים כי הם מאמינים שזה טוב והם יתוגמלו על כך בעולם הבא.

האמת שאני לא חושב שיש צורך להתחמק בכלל, זו האמת. כתוב בתורה למחות את עמלק, אם ידוע היום לדתי שהאדם שלידו הוא מזרע עמלק, והריגתו לא תגרום לסכסוכים, מצווה עליו להרוג אותו. רק שבפועל המצב הזה לא קורה כי לא ברור ב100% מי מזרע עמלק.
    אני עדיין לא מבין מה ההבדל בינינו? אתה עושה כל מה שנראה לך מוסרי ונכון, וגם אני עושה בדיוק רק את מה שנראה לי מוסרי ונכון, השאלה היא רק מה אני מכליל בהגדרה הזאת, כך שברמת העיקרון אין הבדל בינינו וגם לא בינינו לבין המתאבד.
    נערך לאחרונה על ידי ישראל; 12-10-2012 בשעה 13:19.

אני ממש לא מתחמק.

אני אומר שהתורה שאני מאמין בה היא תורה מוסרית שקיימת סיבה הגיונית לכל פקודה או ציווי שלה. אם התורה לא הייתה התורה הזו לא הייתי מאמין בה ולא מקיים את ציווייה (הנה קיבלת תשובה).

אתה מזכיר לי את השאלה הילדותית המפורסמת על אלוהים והאבן (האם אלוהים יכול לברוא אבן שלא יוכל להרימה) באותה מידה אני יכול לשאול: האם אלוהים יכול להפגיש שני קווים מקבילים? בוודאי שלא שכן מעצם ההגדרה של 'מקבילים' הוא שהם אינם נפגשים ואם ייפגשו כבר לא יהיו מקבילים, אבל המניעה היא לא בכוחו של אלוהים אלא כשל לוגי במשפט השאלה. אותו דבר גם לגבי התורה אם אתה מבין.
    מה קשור? אתה מתחמק כי אתה יודע שתגיד כן. בגלל זה אתה לא גרוע פחות ממחבלים מתאבדים, פשוט לכל אחד יש "תורה" שונה. כמו שביהדות יש דברים הזויים, כך גם באיסלם.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect