נכתב במקור על ידי .Californication Getaway? נכון! נכתב במקור על ידי LikeANoob באמת שאין לי מושג אולי תוכל לעשות סיגנון אחר ? כמו מילים מבולבלות או מצא את המילה ? אני לא יודע את המפות האלה תודה (; בכיף. ממשיכים! לבקשתם מצא את המילה: fjdismsifaljejeiedkepqemdlwmn
נכתב במקור על ידי INVADER נכון! בכיף. ממשיכים! לבקשתם מצא את המילה: fjdismsifaljejeiedkepqemdlwmn fjdismsifaljejeiedkepqemdlwmn חחח אין לי מושג עם לא תביא רמז (;
נכתב במקור על ידי LikeANoob fjdismsifaljejeiedkepqemdlwmn חחח אין לי מושג עם לא תביא רמז (; לא נכון.. זה נשק
נכתב במקור על ידי INVADER נכון! בכיף. ממשיכים! לבקשתם מצא את המילה: fjdismsifaljejeiedkepqemdlwmn fjdismsifaljejeiedkepqemdlwmn
נכתב במקור על ידי INVADER נכון! בכיף. ממשיכים! לבקשתם מצא את המילה: fjdismsifaljejeiedkepqemdlwmn אולי fjdismsifaljejeiedkepqemdlwmn ומבקום ה J יהיה A ?
נכתב במקור על ידי LikeANoob אולי fjdismsifaljejeiedkepqemdlwmn ומבקום ה J יהיה A ? לא.. נכתב במקור על ידי .Yuval fjdismsifaljejeiedkepqemdlwmn נכון! מצא את המילה : jgmwldesertnwdekwmk ewjkdweejeagle,dmeke
נכתב במקור על ידי INVADER לא.. נכון! מצא את המילה : jgmwldesertnwdekwmk ewjkdweejeagle,dmeke jgmwldesertnwdekwmk ewjkdweejeagle,dmeke
נכתב במקור על ידי LikeANoob jgmwldesertnwdekwmk ewjkdweejeagle,dmeke נכון! מילה מבובלת: ccssat a lraee
נכתב במקור על ידי INVADER נכון! מילה מבובלת: ccssat a lraee רמז...
נכתב במקור על ידי .Yuval רמז... קשור למערכת של הנשקים
נכתב במקור על ידי INVADER קשור למערכת של הנשקים עוד רמז ?
נכתב במקור על ידי LikeANoob עוד רמז ? משהו שאתה עושה שאתה מקבל נשק חדש..
נכתב במקור על ידי INVADER משהו שאתה עושה שאתה מקבל נשק חדש.. כלום אפשר לעבור שאלה ? (;
נכתב במקור על ידי LikeANoob כלום אפשר לעבור שאלה ? (; כן טריוויה: כמה אקדחים יש בMW3 ?
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי MaoReal כן טריוויה: כמה אקדחים יש בMW3 ? 7......
חוקי הפורום