קניתי לפני יומיים אותו הוא פשוט מעולה ברמות !!!!!!!!!!
אבל יש לי בעיה.. הסוללה.. אני לא חשב שככה זה בכל HTC ONE X, אבל כשאני למשל עם WIFI מחובר, וחצי בהירות, משחק דקה אחת בSUBWAY SRF יורד לי בערך 1.5%!!!! דקה אחת בול על השעון...
אני לא חושב שזה נורמלי... הורדתי את זה :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jim2 וגם מקלת עם ט'ים של GO KEYBOARD, מלבד הSUBWAY SURFERS, אבל לא נירא לי שזה בגללם י הGO KEYBOARD זה מוכר וטוב מי ששלח לי את הWIDGETSOID יש לו HOX הוא אמר שיש לו את זה וזה מעולה (והוא צודק בקטע הזה מהתנסות ראשונית שלי עם זה) והוא לא מרגיש טיפת הבדל בסוללה כשזה פועל לעומת כשזה אפילו לא על המכשיר...
כשאני באותם תץנאים של בהירות וWIFI, ואני סתם באינטרנט או רואה סרטונים בYOUTUBE, לוקח לסללה ברעך 10 דקות הלוריד לי אחוז אחד, לא ידע בדיוק נירא לי פחות זמן...
מישהו? איך מסתדרים עם זה? אולי משהו בהגדרות שלי זולל לי ככה טונות של סוללה שאני לא יודע מזה? או לא יודע איך אני פותר את זה?
עזרה דחוף, תודה רבה רבה מראש ומקרב לב.
נ"ב
זה החיסרון האולי יחיד שמצאתי בו, מלבד באג קצר של חצי שנייה שנתקע לי כשאני חוזר למסך הבית כשיש לי מלא דברים פתוחים... וזה גם מגזם לדרוש שזה לא יקרה, עם אייפון זה בטוח היה קורס ונתקע יותר, וגם עם הJB הבנתי שה ממש ישופר וגם הSENSE ישופר אז בכלל...
בקיצור אם אתם עוזרים לי בזה, אני יכול לכנות אתו - המכשיר המושלם, לפחות בשבילי, ומה שמעליו, נירא לי כבר מפרט OVER שאין בו שימוש ממש, לפחות בינתיים, מלבד 4G LTE שבכלל לא הלך להיתמך ב3 שנים הקרובות...
בכל מקרה בבקשה עזרה עזרה עזרה!!!!

ציטוט ההודעה