קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [החלפה] קורס mysql php|דולרים בפייפל.
    על ידי eliom בפורום החלפות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 11-02-2012, 19:52
  2. [קנייה] קורס mysql php|דולרים בפייפל.
    על ידי eliom בפורום קנייה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-02-2012, 16:58
  3. [קנייה] קורס לימוד אנגלית|דולרים בפייפל.
    על ידי eliom בפורום קנייה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 10-02-2012, 16:15
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 02-08-2008, 11:05
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 62

הם עשו קורס, שילמו אלפי דולרים לRSD, יצאו למאות סארג'ים ועדיין נשארו כמו שהיו. למה? - עמוד 3

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

ציטוט נכתב במקור על ידי confidencematters צפיה בהודעה
    זאת באמת החברה היחידה שהייתה לו ב10 שנים האחרונות, שדרך אגב היא מהגרת מקסיקנית. תנחשו למה היא הייתה איתו....

רמז:תסתכלו על הנוף

כן כן. כשמשלמים לך 7000$ לקורס של שבוע יש לך הרבה כסף.

כמובן שהיא זרקה אותו אחרי שהיא סחטה ממנו קצת כסף
    גם מהגרת מקסיקנית, גם כונפה, גם גולד דיגרית, גם זרקה אותו.

הנה ה"הצלחות" שלה גורו שלך. זיינו אותו מכל הכיוונים.

זה הFAIL של הFAIL ואנשים עוד משלמים לסקאמר הזה כסף והרבה ממנו. עצוב...

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

מה עצוב?
    עושה כסף ונהנה.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

מורחקים
    לייקים
    4
    נקודות
    50

לא יודע תחשוב על זה זה נשמע מאוד מוזר שאנשים ישלמו לבנאדם סתם ככה כסף מבלי לראות שיש משו נכון בדבריו אתם לא חושבים

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

נראה לך מוזר?

תסתכל על המרכז לאומנות הפיתוי. עכשיו, תדמיין מקום זהה במקום גדול כמו ארה''ב עם קהל רב יותר.
    מה הבעיה?

תסתכל על סניה. הוא חופר בבלוג שלו שהוא מזיין דוגמניות בינלאומיות ובנות של מיליארדרים. זה נראה לך הגיוני? לפני שנה הבן אדם היה נוסע באוטובוסים ורק היום קנה אוטו ובטח גם עליו לקח הלוואה ל40 שנה.

אנשים לא בודקים, הם עד כדי כך מתוסכלים שהם מוכנים לעשות הכל.

מורחקים
    לייקים
    4
    נקודות
    50

חחחחחחחח זה מזכיר לי

ציטוט נכתב במקור על ידי Kanlo צפיה בהודעה
    לא יודע תחשוב על זה זה נשמע מאוד מוזר שאנשים ישלמו לבנאדם סתם ככה כסף מבלי לראות שיש משו נכון בדבריו אתם לא חושבים
    נכון, למה לו לשקר?

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

תראו איך הגיי הזה מנסה לשים את היד עליו ב0:55

אם הוא היה מנסה את זה בשכבה שלי\במקומות שאני מסתובב בהם הוא היה אוכל פיצוצים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

מי נשאב עמוק מידי מי בכלל נכנס לפה לא הייתי בפורמים האלה הרבה זמן כי אני חייתי את החיים והייתי נכנס לפה מידי פעם כדי ללמוד עכשיו שנכנסתי אני רואה שהכל השתנה וחבל לי חבל לי שבזמן שילדים שהשלימו עם עצמם יתחילו עם נשים וימצאו בחורות אפילו שהם לא מושלמים בזמן שאתם תעבדו על הלסתשלכם שהיא רק עוד תחנה במסע שלכם לשאוף לשלמות שבחיים לא יסתיים ,חבל שאתם תבינו אתזה רק בגיל מאוחר שבזבזת את כל החיים שלכם על לנסות להיות 10 במקום להנות מהם .
    שמת לב שבכלל לא הזכרתי אותך בהודעה שלי ואתה פשוט חשבת שזה עליך אוטומתי?

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

הכל בזכות זה

הכל בזכות זה

וגם בזכות זה

הוא בא איתי אתמול!!

הכל בזכות זה הכל בזכות זה

מורחקים
    לייקים
    4
    נקודות
    50

נכון כי אמרת ה10% שנשארו פה אני פה אז זה אומר שאני מ10% אז זה אומר שהתייחסת אליי לוגיקה יפה אה

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

טילר באמא שלי כמה אני שמח שיש לך כל לפרסם את זה הפיקאפ המסריח הזה כזה חרטא אבל ממש לפי דעתי הוא הורס לאנשים תחיים אם מישהו חנון במקום להשתפר הוא מגיע לרמות שפל כל הקטע של לגשת ברחוב וזה לפי דעתי זה חורט צלקת בנשמה של אותו בן אדם שמאמין לשטויות האלה זה הורס להם את החיים בבקשה שמישהו יעשה עם זה משהו חבל לי .
    חח ובאמת אני לא מאמין שאותם פיקאפרים מפורסמים מביאים כאלה כונפות אם בכלל אם אתה יש לך מילה טילר ואני יכול לתת לך פיסבוק שלי או תמונה ואתה לא הולך ועושה עם זה רעש אני בן 16 ואני מראה לך את חברה שלי שהשגתי רק עם LMS כוסית יותר מכל מי שהביאו פה אי פעם.

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

חח אני פה כדי לחשוף את השקרים של הכובעים. ואז איעלם לי לעיסוקים הרגילים שלי.
    והפעם אני לא יחזור ואם אני יחזור אני יחזור עם הפתעה...

יש אנשים שהיו להם חיים רגילים, לא היו זייני על אבל גם לא היו חנונים מעפנים שבחיים לא נישקו בחורה. כאלה שפה ושם יוצא להם משהו עם בחורה חמודה. והם הרסו לעצמם את החיים עם הפיקאפ הזה, אם פעם הם היו מביאים 6-7 ברגיל? אז אחרי הפיקאפ הם צריכים להתאמץ בשביל 4-5. הכרתי פול אנשים כאלה וכואב לי עליהם ואני עושה את כל מה שאני עושה רק בשבילם.

מורחקים
    לייקים
    4
    נקודות
    50

"המאמין" - מה חורט צלקת בנשמה שהתחלת עם מישהי והיא סירבה לך על מה אתה מדבר !! אם משו ולא משנה מה
    גרם לחנון לצאת מהבית ולהתחיל עם בנות אפילו אם הוא שם תחתונים על הראש ומתחיל במשפט את באה לפה הרבה ? סימן שמשו פה עזר
    כי הסיכויים שלו לפני זה היו הרבה יותר נמוכים כי הוא אפילו לא ניסה .

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

"המאמין" - מה חורט צלקת בנשמה שהתחלת עם מישהי והיא סירבה לך על מה אתה מדבר !! אם משו ולא משנה מה
    גרם לחנון לצאת מהבית ולהתחיל עם בנות אפילו אם הוא שם תחתונים על הראש ומתחיל במשפט את באה לפה הרבה ? סימן שמשו פה עזר
    כי הסיכויים שלו לפני זה היו הרבה יותר נמוכים כי הוא אפילו לא ניסה .
    בוא אני אסביר לך אח שלי :
    נגיד יש לך ילד חנון אבל לא משהו קיצוני, לא אספרגר או משו, עם פוטנציאל להראות בסדר
    וואלה יום אחד הבנאדם קולט שהמצב שלו עם בנות לא מזהיר, ויש לו מוטיבציה לשנות את זה

בלי פיקאפ: הבנאדם קולט שהוא בדרך חיים שהוא לא רוצה לחיות בה, לאט לאט דופק לעצמו מייקאובר עצבני, מתחיל להסתובב עם אנשים מצליחים, מקבל בהדרגה גם ביטחון עצמי אמיתי ותוך שנה שנתיים אפחד לא זוכר שהוא היה בכלל ביישן מסתגר והוא הכי טבעי בעולם

עם פיקאפ: הילד חושב שהוא מצא את סודות היקום, מתחיל לקרוא טונות של חומר של סקאמרים ונהיה מומחה לכל הבולשיט הזה שרץ ברשת, זה רק מכניס אותו יותר לעולם של הגיקים,
    עכשיו הוא חושב גם שכנראה הוא לא ידע עד עכשיו איך צריך לדבר עם בנות אז וואלה הוא לוקח את הקטע של נגים והוא הפרס והכל כאילו זה בספר התורה וזה רק מקרב אותו להיות יותר אספרגר
    הבנאדם מסתובב עם כל מיני יצורים מנודים מהחברה במקום להסתובב עם אנשים נורמליים, והם עכשיו המעגל החברתי שלו
    ואם הוא עוד נראה טוב וכל יום סירג' אז אחרי כמה חודשים בעזריאלי הוא מביא חברה ממוצעת מינוס שגם היא עוזבת אותו כשהיא קולטת כמה החיים שלו בזבל
    וזה הזמן שהוא מביא הרצאות ובטוח שהוא מדריך פיקאפ מטורף וכבר נהיה כובע שקרן
    אם הוא נראה פחות טוב והטריד פחות בנות בעזריאלי אז הוא נשאר שנים עמוק בתוך החרא ובטוח שהבעיה שלו זה שהוא לא מסרג' מספיק או שהוא לא ראה את ההרצאה החדשה של טיילר מRSD ונשאר בתול וחסר חברים לנצחחחחח

ולזה אחי קוראים צלקת בנשמה

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

ציטוט נכתב במקור על ידי diqnus צפיה בהודעה
    בוא אני אסביר לך אח שלי :
    נגיד יש לך ילד חנון אבל לא משהו קיצוני, לא אספרגר או משו, עם פוטנציאל להראות בסדר
    וואלה יום אחד הבנאדם קולט שהמצב שלו עם בנות לא מזהיר, ויש לו מוטיבציה לשנות את זה

בלי פיקאפ: הבנאדם קולט שהוא בדרך חיים שהוא לא רוצה לחיות בה, לאט לאט דופק לעצמו מייקאובר עצבני, מתחיל להסתובב עם אנשים מצליחים, מקבל בהדרגה גם ביטחון עצמי אמיתי ותוך שנה שנתיים אפחד לא זוכר שהוא היה בכלל ביישן מסתגר והוא הכי טבעי בעולם

עם פיקאפ: הילד חושב שהוא מצא את סודות היקום, מתחיל לקרוא טונות של חומר של סקאמרים ונהיה מומחה לכל הבולשיט הזה שרץ ברשת, זה רק מכניס אותו יותר לעולם של הגיקים,
    עכשיו הוא חושב גם שכנראה הוא לא ידע עד עכשיו איך צריך לדבר עם בנות אז וואלה הוא לוקח את הקטע של נגים והוא הפרס והכל כאילו זה בספר התורה וזה רק מקרב אותו להיות יותר אספרגר
    הבנאדם מסתובב עם כל מיני יצורים מנודים מהחברה במקום להסתובב עם אנשים נורמליים, והם עכשיו המעגל החברתי שלו
    ואם הוא עוד נראה טוב וכל יום סירג' אז אחרי כמה חודשים בעזריאלי הוא מביא חברה ממוצעת מינוס שגם היא עוזבת אותו כשהיא קולטת כמה החיים שלו בזבל
    וזה הזמן שהוא מביא הרצאות ובטוח שהוא מדריך פיקאפ מטורף וכבר נהיה כובע שקרן
    אם הוא נראה פחות טוב והטריד פחות בנות בעזריאלי אז הוא נשאר שנים עמוק בתוך החרא ובטוח שהבעיה שלו זה שהוא לא מסרג' מספיק או שהוא לא ראה את ההרצאה החדשה של טיילר מRSD ונשאר בתול וחסר חברים לנצחחחחח

ולזה אחי קוראים צלקת בנשמה
    אין לי מילים לתאר כמה שאתה צודק.

ועכשיו יש את הקייס של הבחור הנורמלי שנכנס לפיקאפ,

לפני: חיים נורמליים וטובים יחסית, יש לו מעגלים חברתיים אך לא יותר מדי, פה ושם מביא מישהי חמודה-ממוצעת בלי שהוא צריך להתאמץ יעני זה קורה "טבעי". לפעמים מצליח עם כוסיות, לפעמים. יש לו חברים סבבה ולא כובעים, הוא טס לחו''ל ולאילת כל מה זמן עם חברים ונהנה. לא חנון, אין לו חברים חנונים, יש לו ידידות, הוא עושה הרבה שמח. בחור טוב משכונה. לא זיין על מטורף אבל בהחלט לא בתול שפתיים וילד כאפות. LMS ממוצע, פחות או יותר.

אחרי: הילד מתחיל לקרוא חומר של גורואים קירחים ובאמת ובתמים מאמין שאחד מהם יכול להביא דוגמניות בינלאומיות ובנות של אוליגרכים, הוא מחליט "להשתנות ולהיות אומן פיתוי" הילד מתחיל לקרוא לחברים שלו "AFC" כי הם לא עושים סארג'ים, מקשיב לעצות של אידיוטים ומנתק איתם תקשר, מנסה פיקאפ על ידידות שלו והן כמובן מנתקות איתו תקשר, לאט לאט מפסיקים להזמין אותו ליציאות של המעגליים החברתיים כי הוא נהיה "מוזר", הוא מתחיל עוד יותר להכנס לחרא ומתחיל לצאת עם כובעים, אם הוא נופל על הלא איכותיים הם "מאמגים" אותו ומורידים לו תבטחון האמיתי שלו (זה חברים זה?) ואם הוא נופל על ה"איכותיים" אז הם מעודדים אותו עוד יותר להכנס לבועה, להתלבש כמו ליצן פריק, מסממים אותו בבטחון עצמי מלאכותי (גישת הפרס), מכניסים אותו לסרטים שחבל על הזמן...
    בשלב הזה הכובעים הופכים לחברים היחידים שלו ואין לו עוד חברים, אין לו ידידות ואם יש אז הן כונפות ולא כאלה שאפשר להכיר דרכן בנות. הוא מתחיל לשכנע את עצמו שהן "HB9" בתירוצים מפגרים ש"אין בנות יותר כוסיות מהן בישראל" למרות שעמוק בפנים הוא יודע שזה לא נכון. הוא רואה את האנשים הנורמלים עם כוסיות ואת הכובעים בלי והם מתרצים לו את זה ב"אתה לא מספיק אלפא, לא ניגש נכון, ישך AA, אין לך כובע". סיפורי סבתא.
    אם הוא נמצא בתקופת "שפל" ולא הולך לו ממש, הוא מתחיל לשקול קורס וכמובן הכובעים מעודדים אותו כי הם שומעים סיפורים שבחודש אחד אנשים הפכו מחנונים ביישנים לזייני על שמזיינים דוגמניות, הוא מבזבז 7000 שקלים ואף עשרות אלפי שקלים כדי לשמוע זיוני שכל של כובעים (את הכסף הזה אפשר לבזבז על טיול לחו''ל או על נערות ליווי וככה לזיין). בשלב הזה כבר בלתי אפשרי להציל את הבחור. הוא מתנהג כמו אספרגר. ונשאר במצב זהה. ובמקרה הטוב מביא משהי ממוצעת שהיא ממש שיכורה. בסוף הוא מוצא את עצמו במערכת יחסים עם כונפה.
    LMS, מתחת לכל ביקורת.

אבל הוא הפרס,נכון?

אם זה לא נקרא להרוס חיים של בן אדם אני לא יודע מה כן. ו90% מהנורמלים שנכנסים לפיקאפ זה בדיוק מה שקורה להם. רק שאין להם ביצים להודות באמת. הכרתי אחד נורמלי שהתחיל להתנהג כמו אספרגר ומיד הוצאתי אותו מזה. עד היום הוא מודה לי שהצלתי תחיים שלו. פיקאפ זה סרטן לחיי החברה שלך. הוא הורג אותם, אבל לאט.
    זאת הסיבה היחידה שאני נלחם ככה נגד התחום הזה. זה העובדה שהם מלמדים איך לאנוס. והם מעודדים אנסים.
    מחנונים אף פעם לא באמת היה אכפת לי, הסיכויים שלהם לא היו טובים גם ככה אם עד סוף התיכון הם לא השתנו. בעולם של בעלי LMS גבוה חייבים להיות בעלי LMS נמוך. ללא זה הם לא יתקיימו. אבל יש הבדל בין להיות חנון שסותם תפה לבין אחד שמתנהג כמו אספרגר ומטריד בחורות ומרשה לעצמו דברים שדוגמנים, עשירים ומפורסמים לא מרשים לעצמם לעשות.. על זה אני כבר לא מסוגל לשתוק. תחפשו מה בנות אומרות על אומני פיתוי. הן לא סובלות אותם. הן מעדיפות לעשות אורגיה עם היטלר ואייכמן בגטו ולא לדבר עם אומן פיתוי.
    נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 22-10-2012 בשעה 11:34.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect