|
|
כאלה שמוסיפים\מוסיפות אותי. אני בודק מאיפה הם מכירים אותי ואם אני צריך אותם (אם הם כוסיות למשל או חברים משותפים שהיו איתי בישיבה) אז אני משאיר. אם לא, מוחק.
אני לא מוסיף אף אחד.
כל עוד אתה לא הבן של אלפרון ואין עליך מעקב משטרתי צמוד אין סיבה שלא יהיה לך פייסבוק. וגם במקרים כאלה יש לאנשים פייסבוק, הם פשוט יותר סותמים תפה.
ומי אמר שאני מפתח לסת? אני התברכתי בגנים טובים כפרה לא כמוך וכל הישראלים משכונות מצוקה יגוץ שמן מטר 60 עם סנטר דבוק לצוואר ולסת חלשה עם קו שיער NW2 עוד מכיתה ו' שבגיל 21 אתה כבר תהיה חצי קירח.
זאת הסיבה שאין לך פייסבוק כי אתה מכועררררררררררררררררר
נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 23-10-2012 בשעה 00:13.
אני לא שעיר כפרה כמו המשפחה הנחותה שלך עם הגנים המעפנים שלהם..היית מת לחצי מהגנים שירשתי, אתה בדוק נראה כמו ישראלי ממוצע - שמן, מקריח, נמוך, פרצוף תחת של קוף, שעיר כמו קוף נראה כמו ערבי מהשטחים.. שבעתיד יהיה נהג מונית שחי מהיד אל הפה כמו ההורים שגידלו אותך בשכונת התקווה.
ורוב הדוגמנים שחיפים אז תודה על המחמאה נשמההכל עדיף מלהיות כמוך עם כרס אני במקומך הייתי רץ 24 שעות ביממה עד שלא הייתי שוקל כמו בנאדם ולא כמו חזיר שמיועד לשחיטה
נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 24-10-2012 בשעה 00:06.
אתה אפס יש ילדים חנונים שמעצבנים אותי בפייסבוק רק מוסיפים ילדים שהם לא מכירים חנונים עם חצקונים מקבלים על כל סטטוס לייק ותמונה 400 לייקים ילדים עם 2500 חברים ..
על הזין שלי אני לא מושפע כמוכם אני לא צריך לעשות תיוג ולהעלות תמונה כל פעם שאני יוצא מהבית וגם לא כל פעם שאני אוכל המבורגר או מים משקולת במכון כושר .. יש לי על התמונת פרופיל 10 לייקים ואני צוחק עלייך ועל כל המושפעים בפייסבוק בתוך הפרצוף
נערך לאחרונה על ידי BlowYourMind; 24-10-2012 בשעה 21:59.