קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מכירה] אין לעשות כסף מEBAY למרות שאין לכם חנות! | 1000 נק
    על ידי L0L בפורום מכירה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-01-2012, 16:54
  2. [מידע] שפיכה מוקדמת, רוב הסיכויים שאין לכם את זה.
    על ידי EnBlack בפורום יעוץ מיני
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-09-2010, 16:48
  3. אחר כך אתם בוכים שאין לכם נק' אה?
    על ידי Yossi Menashe בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06-10-2009, 20:30
  4. בואו תלמדו אך לדעת שאין לכם מזל
    על ידי shlomi7570 בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 02-09-2007, 00:20
  5. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-06-2006, 19:58
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 59

מה יש לו שאין לכם ? - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

הוא נראה כמו האשך הימני המגודל שלי..

נוסף בעריכה: רק פחות יפה
    נערך לאחרונה על ידי Rasta86; 05-10-2012 בשעה 16:59.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    LMS
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    LMS matters.

עוד צירופי מקרים, הבחור עושה בדיוק את מה שהגבר הממוצע עושה אם לא פחות ומקבל בחצי שנה מה שגבר ממוצע לא יקבל בכל החיים.

לבחור יש סטטוס - הוא זמר והוא מקושר לזמרים וDJים ומה שזה לא יהיה

אז סטטוס - יש

לבחור יש כסף לא רע ממה שהבנתי אז

כסף - יש

והוא נראה סבבה, יש לו אחלה לסת ותווי פנים. והוא נראה לי גבוה יחסית. ועם השיער הארוך הוא בכלל נראה בנזונה. קיצר ליד הישראלי הממוצע הוא דוגמן וליד הכובעים הוא בראד פיט.
    ועל הזין שאין לו גוף לא חסר דוגמנים עם גוף בול כמו שלו ורוב הזיינים שאני מכיר שחיפים כמוהו

ככה שמראה - יש.

מהמסקנות האלה, הוא אמור לזיין ממוצעות+ בלי להזיע ולהוציא מילה מהפה.
    זה מישהו שוואלה אומר שהוא זיין 400 נשים ואני מאמין לו כי זה נראה הגיוני. מה שלא ניתן להגיד על סניה הגיי הזה ושאר הכובעים המכוערים האלה.

אה ול"פריקים" של הבטחון, יש לו בטחון. עם כזה LMS למי לא יהיה בטחון?!?! למי?!

LMS או לא LMS? אתם תחליטו..
    נערך לאחרונה על ידי יש לי AA; 05-10-2012 בשעה 21:40.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

צריך להסביר לבחור שזה לא בסדר שהוא סופר גם מספר הפעמים שהוא הביא ביד ומחשיב את זה כ"בחורה"...

מורחקים
    שם פרטי
    LMS
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    LMS matters.

ציטוט נכתב במקור על ידי neMANot צפיה בהודעה
    צריך להסביר לבחור שזה לא בסדר שהוא סופר גם מספר הפעמים שהוא הביא ביד ומחשיב את זה כ"בחורה"...
    וצריך להסביר לסניה שהכונפות שהוא מביא זה לא "HB9". או שהוא עומד על הראש כל היום בתקווה שזה ישנה לו את זרימת הדם בראש והשיערות יתחילו ככה לצמוח לו והוא ישפר את הLMS שלו ויפסיק להיות שמוק קירח.

וכתוצאה מכך הוא רואה את המספר "9" במקום המספר "6".

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ברירת מחדל מה באמת יש לו ואין לכם

ליתר דיוק מה יש לכל בחור שמצליח עם בנות ולכם אין - קוראים לזה יכולות חברתיות וקשת אוטיסטית נטולת הפרעות
    היכולת לזרום עם בחורה בשיחה בלי חוקים מטופשים ובלי שיטות מטומטמות אבל עדיין לגרום לה לחשוב ש"וואלה הוא היה ממש אחלה של בנאדם ואני רוצה לדבר איתו שוב" לא בגלל שהשפלת אותה כי ניסית לצאת גבר אלה כי היית אתה איתה, באת עם ביטחון ולא פחדת לדבר איתה כאל שווה אלייך
    תפסיקו עם כל השטויות המטופשות האלה כי בתכלס זה לא עובד
    וזה מגיע מאחת שיצאה עם מישהו שהשתמש בטכניקות המפגרות שלכם תקופה קצרה בגלל שזה היה מצחיק - הוא פשוט השפיל את עצמו ונפגע בסופו של דבר
    אתם בדיחה מהלכת ...

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

ציטוט נכתב במקור על ידי alice1402 צפיה בהודעה
    ליתר דיוק מה יש לכל בחור שמצליח עם בנות ולכם אין - קוראים לזה יכולות חברתיות וקשת אוטיסטית נטולת הפרעות
    היכולת לזרום עם בחורה בשיחה בלי חוקים מטופשים ובלי שיטות מטומטמות אבל עדיין לגרום לה לחשוב ש"וואלה הוא היה ממש אחלה של בנאדם ואני רוצה לדבר איתו שוב" לא בגלל שהשפלת אותה כי ניסית לצאת גבר אלה כי היית אתה איתה, באת עם ביטחון ולא פחדת לדבר איתה כאל שווה אלייך
    תפסיקו עם כל השטויות המטופשות האלה כי בתכלס זה לא עובד
    וזה מגיע מאחת שיצאה עם מישהו שהשתמש בטכניקות המפגרות שלכם תקופה קצרה בגלל שזה היה מצחיק - הוא פשוט השפיל את עצמו ונפגע בסופו של דבר
    אתם בדיחה מהלכת ...
    זה ישמע מוזר אבל בפורום הזה רוב האנשים בעלי דעה כמו שלך.

פיקאפרים לא יודעים להתנהג בחברה, שלא נדבר על להתנהג עם בנות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Anti-Kova צפיה בהודעה
    זה ישמע מוזר אבל בפורום הזה רוב האנשים בעלי דעה כמו שלך.

פיקאפרים לא יודעים להתנהג בחברה, שלא נדבר על להתנהג עם בנות.
    יש טיפול לבעיה הפסיכולוגית הזאת - המומחה המטפל בזה נקרא פסיכולוג חברתי
    וזה פשוט מרגיז אותי שהם מייעצים אחד לשני עצות כושלות במקום ללכת להכיר בבעיה ולטפל בה
    תלוי בחומרת המצב אבל 10 -25 מפגשים עם פסיכולוג חברתי פותרים אותה , הבעיה סתם מחמירה מיום ליום
    הם נראים כמו בדיחה במקרה הטוב או מקרה סעד במקרה הרע

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

יש טיפול לבעיה הפסיכולוגית הזאת - המומחה המטפל בזה נקרא פסיכולוג חברתי
    וזה פשוט מרגיז אותי שהם מייעצים אחד לשני עצות כושלות במקום ללכת להכיר בבעיה ולטפל בה
    תלוי בחומרת המצב אבל 10 -25 מפגשים עם פסיכולוג חברתי פותרים אותה , הבעיה סתם מחמירה מיום ליום
    הם נראים כמו בדיחה במקרה הטוב או מקרה סעד במקרה הרע
    האמת שפספסתי תקטע של ה"עצות הכושלות"..כי האנשים שאני חושב שאת מתכוונת אליהם מזמן לא בפורום הזה והגיעה לכאן קבוצה של אנשים טיפה יותר הגיוניים שיודעים שלהתחיל עם בנות עם משפטים מוזרים, התנהגות מוזרה ולבוש מוזר לא יביא לתוצאות ומציעים דרך אחרת ויותר "טבעית" ונורמלית.

יש דוגמא לכאלה? O:
    נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 21-10-2012 בשעה 23:32.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

האמת שפספסתי תקטע של ה"עצות הכושלות"..כי האנשים שאני חושב שאת מתכוונת אליהם מזמן לא בפורום הזה והגיעה לכאן קבוצה של אנשים טיפה יותר הגיוניים שיודעים שלהתחיל עם בנות עם משפטים מוזרים, התנהגות מוזרה ולבוש מוזר לא יביא לתוצאות ומציעים דרך אחרת ויותר "טבעית" ונורמלית.

יש דוגמא לכאלה? O:
    היה כאן איזה פוסט בפורום שקראתי על ראסטה , אני לא מבינה הרבה בקיצורים שלכם אבל לפי ההקשר הבנתי שזה משפטי פתיחה - זה להשפיל את הבנאדם שאתה רוצה , ולא חסר אנשים שיקחו את זה רציני במיוחד אם הם נכנסים לפה בשביל עצה

ובוא נלך קצת יותר רחוק הפרסומות פופאפ לשטויות האלה מבטיחות לאומללים הללו שהם ישכיבו את הידידה הכי טובה שלהם - כלומר הם מחפשים הקשר האידיאלי , מישהיא שהיא גם החברה הכי טובה שלהם והם גם נמשכים אליה ,תקרא את החוקים של הפורום הבחור שמתגאה בהיותו קצין כותב - יש עוד הרבה כוס שם בחוץ - או משהו בסיגנון אם הם לא השיגו את המטרה שלהם ולפי המנטרה של "אומנות הפיתוי" איך שהבנתי עד כה זה לזיין כמה שיותר בכמה שפחות זמן(תקן אותי אם אני טועה) .... לא לזה הם כיוונו לא?

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

חחח המשפטים על ראסטה זה לא משפטי פתיחה והקשר שלהם לבחורות הוא אפסי. אנחנו מסתלבטים על איזה פיקאפר אחד שבעצמו יוצא ומטריד בחורות. אם הכוונה ל"ראסטה?! לחם לסודנים פרסת!!"

הקיצור היחידי שאנחנו מכירים בו זה LMS. וזה לא קיצור שקשור לפיקאפ. זה יותר..looks money status ומאמינים בשיפור עצמי. אני לא פיקאפר בכלל ואני לא סובל אותם לא פחות ממך.

והפרסומות האלה זאת מכה. הם מבטיחים הרים וגבעות ואין להם אפילו הוכחה להצלחות שלהם. זה למה צריך להלחם נגד התחום הנוראי הזה. צריך להוציא אותו מחוץ לחוק. הוא הרס כ''כ הרבה חיים של אנשים שיכלו לחיות חיים רגילים וטובים וכרגע אין להם אפילו את זה.
    נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 21-10-2012 בשעה 23:57.

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

היה כאן איזה פוסט בפורום שקראתי על ראסטה , אני לא מבינה הרבה בקיצורים שלכם אבל לפי ההקשר הבנתי שזה משפטי פתיחה - זה להשפיל את הבנאדם שאתה רוצה , ולא חסר אנשים שיקחו את זה רציני במיוחד אם הם נכנסים לפה בשביל עצה

ובוא נלך קצת יותר רחוק הפרסומות פופאפ לשטויות האלה מבטיחות לאומללים הללו שהם ישכיבו את הידידה הכי טובה שלהם - כלומר הם מחפשים הקשר האידיאלי , מישהיא שהיא גם החברה הכי טובה שלהם והם גם נמשכים אליה ,תקרא את החוקים של הפורום הבחור שמתגאה בהיותו קצין כותב - יש עוד הרבה כוס שם בחוץ - או משהו בסיגנון אם הם לא השיגו את המטרה שלהם ולפי המנטרה של "אומנות הפיתוי" איך שהבנתי עד כה זה לזיין כמה שיותר בכמה שפחות זמן(תקן אותי אם אני טועה) .... לא לזה הם כיוונו לא?
    אליס, אני לא ידוע אם את בנאדם אמיתי או עוד אחד מהמשתמשים של טיילר, אבל אני אענה לך בהנחה שאת אמיתית.
    נאג זה לא להשפיל את הבנאדם ! להשפיל את הבנאדם, מעבר לזה שזה חרא של התנהגות - זה פאקינג מטומטם ! נראה לך שמישהו באמת חושב שע"י זה שהוא ישפיל את הבחורה הוא יזכה בה ? זה אבסורדי. נאגים זה בסך הכל דרך לשדר חוסר עניין. זה הכל. למשל, עקיצות קטנות, ידידותיות ובמידה, מה שקוראים אותו בעברית צחה - עקיצות. בקטנה ככה... בפנאן.. לא משהו משפיל!

ו......... זה לא פתיחה של כלום ! את לא באה לבנאדם שאת לא מכירה ועוקצת אותו ישר ! אבל כן אחרי פרק זמן די קצר של שיחה אחרי שנוצר איזה דיאלוג אז מטפטפים את זה בקטנה.

ועכשיו תרגיל לכל ילדי בית-ספר פה: לכו שבו עם הערסים השכבתיים קצת. תראו איך הם מתנהגים עם ידידות שלהם. ואני אעזור לכם - אם היא תבוא עם קוקו למעלה טייטס וכפכפים הם יסתלבטו עלייה עד שהיא לא תחליף בגדים. הם משפילים אותה? אפשר לראות את זה ככה. אבל היא גם לא בדיוק אמנדה טוד.
    באותה מידה אם מישהי תגיד משהו דפוק. אז מסתלבטים עלייה.. כי דוגרי רק חנבץ מעפן לא יצחק על מישהי שעושה או אומרת משהו מעאפן - כמו שרק מטומטם יכנס בה כאילו אין מחר יתחיל לרדת עליה יומם וליל. אתה חייב שיהייה לך מינימום שכל וזה לא רק בשביל להצליח עם בחורות זה לכל דבר בחיים.

אל תטעי ותכלילי בגלל כמה מטומטמים שאולי יצא לך להכיר.
    נערך לאחרונה על ידי Rasta86; 22-10-2012 בשעה 00:07.

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

יש הבדל בין לסתלבט בצורה מצחיקה לבין להגיד דברים מפגרים ולא קשורים כמו "השיער שלך נראה מזוייף" או "איך אתם מסתובבים איתה" או "מה יש לך להציע חוץ מהיופי שלך". זה התנהגות של אספרגר אחי לא ראיתי אנשים נורמלים שמדברים במשפטים כאלה.

זה ההבדל בין אספרגר לאחד שיודע לזהות מצבים חברתיים. אספרגר אומר דברים לא קשורים לסיטואציה, אנשים נורמלים מסתלבטים עם סטייל כמו הדוגמאות שנתת.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Rasta86 צפיה בהודעה
    אליס, אני לא ידוע אם את בנאדם אמיתי או עוד אחד מהמשתמשים של טיילר, אבל אני אענה לך בהנחה שאת אמיתית.
    נאג זה לא להשפיל את הבנאדם ! להשפיל את הבנאדם, מעבר לזה שזה חרא של התנהגות - זה פאקינג מטומטם ! נראה לך שמישהו באמת חושב שע"י זה שהוא ישפיל את הבחורה הוא יזכה בה ? זה אבסורדי. נאגים זה בסך הכל דרך לשדר חוסר עניין. זה הכל. למשל, עקיצות קטנות, ידידותיות ובמידה, מה שקוראים אותו בעברית צחה - עקיצות. בקטנה ככה... בפנאן.. לא משהו משפיל!

ו......... זה לא פתיחה של כלום ! את לא באה לבנאדם שאת לא מכירה ועוקצת אותו ישר ! אבל כן אחרי פרק זמן די קצר של שיחה אחרי שנוצר איזה דיאלוג אז מטפטפים את זה בקטנה.

ועכשיו תרגיל לכל ילדי בית-ספר פה: לכו שבו עם הערסים השכבתיים קצת. תראו איך הם מתנהגים עם ידידות שלהם. ואני אעזור לכם - אם היא תבוא עם קוקו למעלה טייטס וכפכפים הם יסתלבטו עלייה עד שהיא לא תחליף בגדים. הם משפילים אותה? אפשר לראות את זה ככה. אבל היא גם לא בדיוק אמנדה טוד.
    באותה מידה אם מישהי תגיד משהו דפוק. אז מסתלבטים עלייה.. כי דוגרי רק חנבץ מעפן לא יצחק על מישהי שעושה או אומרת משהו מעאפן - כמו שרק מטומטם יכנס בה כאילו אין מחר יתחיל לרדת עליה יומם וליל. אתה חייב שיהייה לך מינימום שכל וזה לא רק בשביל להצליח עם בחורות זה לכל דבר בחיים.

אל תטעי ותכלילי בגלל כמה מטומטמים שאולי יצא לך להכיר.
    אני בנאדם אנטי כובע , אני לא סוכנת שתולה של אף אחד מהשרלטנים האלה , פשוט נמאס לי מהאנשים שמתחילים איתי באמצעות עקיצות שהם חושבים שזה בקטנה וזה לשבור את הקרח אבל הם לא מפסיקים ובאמת שמסכנה הבחורה שאני נותנת את השם פייסבוק שלה קבוע לאנשים האלה
    וזה לא רק כמה מטומטמים הם נמצאים בכמויות מטורפות....
    אתה לא יכול לעקוץ בקטנה בנאדם שאתה עוד לא מכיר אתה לא יודע מה העקב אכילס שלו ... יכול להיות שתבוא לבחור תעקוץ אותה בקטנה וכתגובה על אותה עקיצה היא תשפוך לך את הקוקטייל שהיא שותה באותו רגע על הראש שלך, מה יצא לך מזה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

יש הבדל בין לסתלבט בצורה מצחיקה לבין להגיד דברים מפגרים ולא קשורים כמו "השיער שלך נראה מזוייף" או "איך אתם מסתובבים איתה" או "מה יש לך להציע חוץ מהיופי שלך". זה התנהגות של אספרגר אחי לא ראיתי אנשים נורמלים שמדברים במשפטים כאלה.

זה ההבדל בין אספרגר לאחד שיודע לזהות מצבים חברתיים. אספרגר אומר דברים לא קשורים לסיטואציה, אנשים נורמלים מסתלבטים עם סטייל כמו הדוגמאות שנתת.
    לא נכון. להגיד ברגע הנכון כשהיא אומרת משהו דפוק "היא תמיד ככה ?!" זה קלאסי. לשאול את החברים שלה "חחחח איך אתם מסתובבים איתה?" אם היא עושה משהו מצחיק וקצת מפדח זה קלאסי. אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה אבל אותי לעולם לא תשכנע כי אני רואה את התגובות כשאני אומר את זה. זה ממש לא משפיל ולא פוגע אלא אם אתה עשוי מחרסינה. כולה צריך להגיד את זה עם חצי חיוך ובצורה נעימה ולא מתנשאת.. צחוקים זרימה זה לא כזה קשה.

ו"מה יש לך להציע חוץ מהיופי שלך" זה גם נחמד, אבל זה לא נאג. זה פשוט דרך להתעניין שהיא טיפה פחות שגרתית. זה הכל. זה להגיד לה במשפט אחד שהיא יפה וגם שאתה מעוניין לדעת מה עוד מושך בה חוץ מהיופי שלה. אני מקווה בשבילך שזה כן מעניין אותך. אם לא אל תשאל את זה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

סליחה לא שמתי לב שזה כבר מישהו אחר בשיחה אז
    *אני בנאדם , ראסטה, , אני לא סוכנת שתולה...
    נערך לאחרונה על ידי alice1402; 22-10-2012 בשעה 00:34.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect