וכמו שאמרתי מי שיש לו בעיה אמיתית מבחינה חברתית צריך לפתור אותה קודם מול גורם מקצועי מה הקשר לאנשים נורמליים שכולה קצמת מתביישים ליד בחורות ?
וכמו שאמרתי מי שיש לו בעיה אמיתית מבחינה חברתית צריך לפתור אותה קודם מול גורם מקצועי מה הקשר לאנשים נורמליים שכולה קצמת מתביישים ליד בחורות ?
|
|
ושאתה פונה ככה לבחורה או מגיב אליה ככה היא ממשיכה לדבר איתך אחר כך?
זה רק מראה על טיב הבחורות שאתה פונה אליהן , זה לא מראה אותך באור זוהר במיוחד....
נערך לאחרונה על ידי alice1402; 22-10-2012 בשעה 00:37.
הכובעים לא שמעו על המילה טאקט.
בשבילם אם בחורה אומרת "לא" אז זה "מבחן" והם צריכים לנסות עד שהם יקבלו "כן". זה עושה לי אסוציאציות לבני סלע. אני לא יתפלא אם הוא היה מדריך פיקאפ.
אין דבר כזה טקט בעקיצות , לערסים שהיו בבית הספר בזמני (לפני 3 שנים בערך) לא היה טאקט , וערסים עקצו פרחה ופרחה צחקקה כי לפרחה אין את היכולת המנטלית ולו הקטנה ביותר להגיב לציניות בצורה אחרת שהיא לא צחקוק ולעשות את מה שהבבון התורן רוצה שהיא תעשה בסופו של דבר
ככה עובד התיכון
אנשים תעברו כבר את גיל התיכון - לאלו מבינכם שסיימו תיכון , באמת דיי עם השטויות
וואו מה הקשר חחחח את צריכה להיות חתיכת ICEBERG אם מה שאת אומרת על עצמך זה נכון מה אי אפשר לצחוק איתך ? מה אם נדבר עשר דקות ברחוב ואז תגידי איזה שטות ואני ארים אלייך גבה ואחייך את תיעלבי ? ואם אני אגיד שיצאת קצת עאמה (בעודי מחייך חיוך לבבי את תשפכי עליי את הקוקטייל ?
חחחח אז את בדיוק מסוג האנשים (ובמיוחד הנשים!) שאני לא ממש רוצה להתרועע איתם
נפלא.
אני בטוח שזה הדדי.
אין ספק , אני לא מכוונת לעוד בדיחה מהלכת או מקרה סעד - יש לי כבר מספיק מיקרים להרכיב מופע סטנדפ או לחילופין סיטקום לקומידי סנטרל על אנשים כמוך
לא הבנתי מה בדיוק את באה להגיד יקירתי
אני מקרה סעד פאנן את בכלל לא מכירה אותי עוד משהו ?
אנשים שדוגלים בשיטות האלה הם על הסקלה בין מקרה סעד לבין בדיחה מהלכת
ומה יש לך להגיד על הגיל שלי?
נערך לאחרונה על ידי alice1402; 22-10-2012 בשעה 00:58.
מה זה למה אתה צריך להשתמש בדברים מפגרים על הבחורה תהיה גבר ותגיד מה שבאלך תהיה אתה מה זה