קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. טוב אני לאדע מה לעשות עם דבר כזה כנסו..בכשר לגיוס
    על ידי עייף בכיתה חם במיטה בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 21-11-2007, 14:13
  2. תקשיבו אני מחפש נעלי סקייטרים או סטייל כזה ..
    על ידי Moshe בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 15-09-2007, 10:48
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-07-2007, 16:04
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 54

אני מחפשת תשובות - ולא אני לא סוכנת של אף אידיוט כזה או אחר - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    י'טמבלית לכי תלמדי הבנת הנקרא לפני שאת עושה פסיכומטרי תקראי ת'שורה הראשונה
    מצידי תרעיבי את עצמך גם את
    שוב אתה מוכיח כמה אתה מקסים
    וואו בגלל העצה שלך עכשיו אני לא אוכל שבוע! ואז אולי גם אני אלבש שקית על הראש כמוך כי אתה כזה אדם קסום!
    נערך לאחרונה על ידי alice1402; 22-10-2012 בשעה 23:31.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

חחחחחחחחחחחחחחחחח

אני שם כסף שהאשכול הזה נולד כשטיילר אמר לעצמו "היום אני מגלגל בלי פארש".

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי alice1402 צפיה בהודעה
    שוב אתה מוכיח כמה אתה מקסים
    וואו בגלל העצה שלך עכשיו אני לא אוכל שבוע! ואז אולי גם אני אלבש שקית על הראש כמוך כי אתה כזה אדם קסום!
    מצידי אל תאכלי חודש
    ביי מותק
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 22-10-2012 בשעה 23:32.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    מצידי אל תאכלי חודש
    ביי מותק
    להתראות פיה קסומה ומנצנצת שכמוך ,,,,, אני אתגעגע אלייך XD

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

כן מה יש מלא אנשים שהתאבדו בגלל שאמרו להם בעזריאלי שהם שמנים מה יש לכם זה ממש מסוכן

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

המצאת כרגע סרט "אוהב חתולים" ?
    העיקרון שהנזק כבר קיים - ובגלל שאתה לא מכיר מישהי על תיגש אליה ככה אלה אם כן אתה מוכן לקחת על עצמך את ההחמרה במצב .
    בא לי לשאול אותך מלא שאלות (טבע האדם מאוד מצחיק אותי) אבל נראה לי שזה כבר יהיה חושפני מידי בשבילך.
    למה. תשאלי, בכיף, אפשר לעבור לפייסבוק מקסימום .

ורוצי לולה רוצי זה אחד הסרטים הנדירים שקיימים.

RUN LOLA RUN
    חפשי ביוטיוב \ תקראי תתקציר .
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

להתראות פיה קסומה ומנצנצת שכמוך ,,,,, אני אתגעגע אלייך XD
    פגעת בי
    אני לא פיה
    אני שהיד
    אללה ואקבר

מורחקים
    לייקים
    4
    נקודות
    50

הבעיה היא שהבחור מפגר ולא יודע כניראה טוב פיקאפ ,לא נותנים לבחורה נאג ככה סתם רק אם היא מתלהבת עליך נותנת לך הרגשה שהיא מעליך לפי מה שתיארת היא לא עשתה לו כלום והוא יצא דביל חבל.
    נערך לאחרונה על ידי Kanlo; 23-10-2012 בשעה 00:02.

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

חחח תאמינו לי או לא זה לא אני.

בכל מקרה מסכים ב100%. פיקאפ זה סרטן בלב האומה הגברית.

פיקאפ, וכיעור. משום מה הם הולכים יפה ביחד, כמו חום ופארש.
    נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 23-10-2012 בשעה 00:07.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

באחד משיעורי הפסיכומטרי שלי, המורה שלי שהיא אדם מקסים - באה ביציאה אני אתחיל קבוצה של פיק אפ מתמטיקה וככה נשמיד את אומנות הפיתוי
    חחחחח פיקאפ מתמטיקה.. כמה ש99% מהפיקאפ זה בולשיט.. כן אפשר להשפיע על אנשים ומאוד.. כל החיים שלנו מעוצבים ע"י הסביבה..(אפשר לאמר הוכח מדעית) ואם באמת לוקחים את זה כתחום במדעי המוח ומדעי החברה וחוקרים אותו אז הוא יעבוד ללא ספק וגם יתן פתרונות אך בגלל שמדובר במשהו כזה.. אז הוא ישתנה באופן תמידי כי הוא תלוי בסביבה, במשטר בחברה ובעוד פרמטרים רבים.(ויהיה רק פתרונות חלקיים).
    מצד שני זהו תחום טבעי ולכן אין טעם לחקור אותו.. כן יש תחום שלם שמתעסק באיך להשפיע על אנשים בין אם זה פרסום(כסף), פחד או כל דבר אחר אך הוא בשביל למכור בדר"כ.(סופו של דבר התחום הזה קיים כי אנחנו במערכת כספית שדוגלת ברווח והפסד וכמובן באי שיוויון בחברה ועוד יותר בזה שאין דבר כזה רצון חופשי והוא גם מתממש לפי מודל זה כלומר הוא פותר בעיות בכך שהוא יוצר עוד בעיות כמו כל תעשייה היום שרוצה כסף).
    הנחת היסוד הראשונית שצריכה ליהיות לתחום כזה הוא שלפרט בתור פרט קשה מאוד לעצב את חייו של אדם אחר שכן יש עוד סביבה שמשפיעה עליו ולכן אם הולכים בגישה ההגיונית שצריך לנצל את ההשפעה של המערכת על הפרט כי אתה בתור פרט חסר כוח אז צריך ליהיות אחד מהמערכת ולנסות להתברג כמה שיותר למעלה או כמו שטיילר פה טוען..
    צריך כסף,יופי,סטטוס.
    גישה אחרת ללכת בה היא שאתה לבד מעצב את חייו של אדם אחר ואז צריך או הרבה מאוד כוח כספי במערכת היום או לפעול כמו כתות ולמנוע לאנשים גישה למידע מהסביבה או פשוט לגרום לאנשים לא להאמין במידע חיצוני בטענות מפגרות ראה ערך דתיים ובילבולוציה..(מה שעובד על אנשים נואשים מאוד או אנשים עם תקווה לאלוהים ויש לא מעט כאלה).
    זאת אומרת לדוגמא ליהיות מוסלמי/נוצרי במעמד גבוהה יכול למשוך אליך לא מעט אנשים אם מנצלים את זה נכון למרות שכנראה כל הדתות האלה זה שטות אחת גמורה מתקופת הברונזה.
    אז אם המטרה שלך בחיים להשפיע על אנשים אז צריך בסופו של דבר לשלב את שני הגישות.

(עוד לא דיברתי על מחסור,מלחמות ושימוש ברגשות שאלו כלים שהמערכת משתמשת בהם על כולנו כי כולנו מאמינים בה אך צריך לזכור כדי שהם יפעלו אנחנו צריכים ליהיות אנשי מערכת אחרת אנחנו חסרי השפעה בעולם הזה).
    למזלי אני לא מאמין במערכת ומחכה ליום בו הקפיטליזם יפול.

אחרי זה היא סיפרה שהיא הסתובבה לתומה בקניון יום אחד וניגש אליה מישהו שהחמיא לה על השמלה שלה אבל אז בא בטוויסט של "אם היית רזה יותר היא היתה יושבת עליך טוב יותר" והיא סיפרה לנו שזו היתה קבוצה של אנשים שניגשו ככה לבחורות בקניון וכמה וכמה בחורות
    הופה.. מה שהוא עשה נוגד את החברה.. פייל ראשון באי ניצול המערכת.

עיזבו את העיניין שאתם מדרגים בחורות כמו מתקפה של פוקימון או עפרונות ציור, בחורה כמוה ידעה לא להתייחס אליו ולהמשיך הלאה (כי למען האמת היא מעל הרמה של רוב בני האדם על כוכב הלכת הזה) - אבל היא נפגעה, בגלל זה היא זכרה את זה וסיפרה לכיתה שלה את זה
    אין דבר כזה מעל הרמה.. היום יש רמות כי לכולם יש סביבה שונה(וזה למה רמת החינוך כל כך דפוקה כי ההורים לא יודעים ליהיות הורים), בעתיד הסביבה תיהיה הרבה יותר שיוויונית ולכן אנשים יהיו הרבה יותר שווים.(כולנו אותו דבר עם הבדל+- של גנים ומוטציות אך הגנים הפועלים מותאמים לסביבה שאנו חיים בה.. נכון אז יש כאלה שיש להם גנים יותר תואמים אך בסביבה זהה ההתנהגות תיהיה כמעט זהה שכן טבע האדם הוא להסתגל וחקרו את זה..
    לדוגמא לקחו עכברים והורידו להם גנים של אינטיליגנציה-לא שיש להם הרבה..
    ונתנו להם סביבה יותר עשירה ומגרה יצירתית והופה לא ראו להורדת גנים כמעט השפעה..
    אך לעכברים אחרים שלא שמו סביבה כזאת הם היו ממש עכברים מוגבלים
    והרגילים היו טובים בשני המקרים.
    כלומר הסביבה היא המשפיעה אחרת מדובר רק על נטייה).
    ההשפעה העיקרית של הסביבה היא בילדות/בבטן של אמא ובתקופה זאת ממש אין לאותו הילד בחירה חופשית.
    אנשים שהם פושעים ורוצחים וכל אלה הם ככה רק בגלל הסביבה שלהם הם ממש לא אשמים.

יש בחורה שאם אותו החנבץ היה ניגש אליה עם אותו המשפט - כנראה היתה חוזרת להפרעת אכילה שהיתה לה בעבר , או לכל חור שחור שקשור בדימוי גוף - אם זה לחתוך את עצמה ומי יודע מה עוד , אתם מוכנים לקחת על עצמכם את האחריות שיש מצב ואתם הורגים מישהו בעזרת המילים שלכם?

אתם באמת חושבים שלגשת למישהי ולפגוע בה ישיג לכם אותה? - הרי הערסית שזה כנראה מכוון אליה תתן לכם סטירה עם הצד המשפיל של היד , והבחורה שלקחה את זה קשה כנראה תצחקק איתכם חזרה , תגיד אולי אתה צודק ותמשיך ללכת - אבל שהיא תגיע הביתה מי יודע מה היא תעשה לעצמה....
    הקפיטליזם והבנקים פוגעים בך בכל יום ואת עדיין משתמשת במערכת שלהם..

בתור אנשים בקהילה הזו "מסטר לייטן" קשור אליכם?
    בלה בלה.. לא מאמין בקהילה עצמה...
    אוקי ועכשיו לעיקר.. הקהילה תומכת בלעשות דברים שנוגדים את המערכת כי אתה בולט ככה..
    נכון אבל ככה אתה מוזר ואתה הופך ליהיות אחד עם 1% הצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 23-10-2012 בשעה 00:59.

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

קונגי כפרה עליך החברה לעולם לא תהיה שוויונית וזה הוכח כל פעם מחדש במקומות קומוניסטים וסוציאליסטים. אין תקווה לעולם הזה. איפה שיש בעלי LMS גבוה, חייבים להיות בעלי LMS נמוך. האחד לא יכול להתקיים בלי השני. איפה שיש ווינרים, תמיד חייבים להיות לוזרים. טבע האדם חזק מדי. את הרעיון שאתה מציע ניסו הרבה לפניך ברוסיה הקומוניסטית. הם הפילו את השלטון והמלוכה (שווה ערך לקפיטלזים מה שהמפגרים המחאה החברתית כל כך מנסים לעשות) אך נוצרה מערכת פי 1000 יותר גרועה מהקפיטליזם בצורתו הקיצונית ביותר. קומוניזם זה סרטן בגוף הכלכלה העולמית.

המציאות, היא כזאת. או שתשקיע בLMS שלך וכל העולם יהיה מתחת לרגליים שלך, או שתתאבד. או שאתה מלך, או שאתה כלום. זה העולם שאנו חיים בו. מעמד הביניים יעלם עוד כ10-20 שנה MARK MY WORDS אתם תודו לי אח''כ על החפירות שלי על הכלכלה פה. לכל ההיפים האלה שמנסים לעשות "מחאה חברתית" אין תקווה. גם יוצר הסרטון THRIVE הוא לא סתם עושה את מה שהוא עושה. הוא בן של מנכ''ל של אותו תאגיד שהוא בז להם. תלמדו כלל לחיים - עשיר לעולם לא יזיז אצבע בשביל משהו שלא יתן לו תועלת בעתיד, בין אם זה בעוד חודש ובין אם זה עוד 50 שנה.

אגב אפשר להיות "מוזר" בקטע טוב ולא כמו אספרגר מחורבן. נגיד, איך שאני חושב אולי אחוז אחד מהעולם חושב ככה כלכלית. אבל מעבר לזה, אני לא מתנהג כמו אספרגר ומטריד בחורות מינית בעזריאלי. זה ההבדל בין גאון לבין אספרגר מסריח.
    נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 23-10-2012 בשעה 01:12.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Anti-Kova צפיה בהודעה
    קונגי כפרה עליך החברה לעולם לא תהיה שוויונית וזה הוכח כל פעם מחדש במקומות קומוניסטים וסוציאליסטים. אין תקווה לעולם הזה. איפה שיש בעלי LMS גבוה, חייבים להיות בעלי LMS נמוך. האחד לא יכול להתקיים בלי השני. טבע האדם חזק מדי. את הרעיון שאתה מציע ניסו הרבה לפניך ברוסיה הקומוניסטית. הם הפילו את השלטון והמלוכה (שווה ערך לקפיטלזים מה שהמפגרים המחאה החברתית כל כך מנסים לעשות) אך נוצרה מערכת פי 1000 יותר גרועה מהקפיטליזם בצורתו הקיצונית ביותר. קומוניזם זה סרטן בגוף הכלכלה העולמית.

המציאות, היא כזאת. או שתשקיע בLMS שלך וכל העולם יהיה מתחת לרגליים שלך, או שתתאבד. או שאתה מלך, או שאתה כלום. זה העולם שאנו חיים בו. מעמד הביניים יעלם עוד כ10-20 שנה MARK MY WORDS אתם תודו לי אח''כ על החפירות שלי על הכלכלה פה. לכל ההיפים האלה שמנסים לעשות "מחאה חברתית" אין תקווה. גם יוצר הסרטון THRIVE הוא לא סתם עושה את מה שהוא עושה. הוא בן של מנכ''ל של אותו תאגיד שהוא בז להם. תלמדו כלל לחיים - עשיר לעולם לא יזיז אצבע בשביל משהו שלא יתן לו תועלת בעתיד, בין אם זה בעוד חודש ובין אם זה עוד 50 שנה.

אגב אפשר להיות "מוזר" בקטע טוב ולא כמו אספרגר מחורבן. נגיד, איך שאני חושב אולי אחוז אחד מהעולם חושב ככה כלכלית. אבל מעבר לזה, אני לא מתנהג כמו אספרגר ומטריד בחורות מינית בעזריאלי. זה ההבדל בין גאון לבין אספרגר מסריח.
    אני לא מדבר על קומוניזם.. קומוניזם לא פחות רע מקפיטליזם..
    תחפש כלכלה מבוססת משאבים.
    מסכים איתך שאם לא יהיה שינוי מעמד הביניים ימחק וזה יקרה באמת תוך 10-20 שנה מה שבטוח לפניו הקפיטליזם יפול כמו שהוא כבר כמעט נפל.. השאלה איזה משטר יקום.. משטר קפיטליסטי אחר שידפוק את העניים והביניים באותה צורה או משטר אחר לגמרי בו כולם ירוויחו כמו שהעשירים מרוויחים היום מבחינת רמת חיים..
    סופו של דבר העשירים לא נדפקים בשני המקרים.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 23-10-2012 בשעה 01:20.

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

זה לא יקרה גם ככה ב100 שנים הקרובות. לא שולל את זה לגמרי, אבל זה לא יקרה בקרוב מאוד. ואני ימות הרבה לפני זה. מכאן נובע שעל הזין שלי מה יקרה אחרי שאני ימות, מצידי שכל הפצצות אטום יתפוצצו והחייזרים יפלשו לפה. אותי מענייןיותר איך אני אחיה והאם אני יהנה בחיים ויגשים תחלומות הפרועים שלי ולא הילדים הרעבים באפריקה או "משפחה שכולה עם 5 ילדים" או "חייל שאיבד את הידיים במלחמת לבנון ולא יכול לנגב תתחת". זה מעניין לי את התחת. מעמד העוני ומעמד הביניים מעניין לי את התחת של התחת. וזאת הסיבה למה יש לי ולכל אחד שחושב כמוני סיכוי גבוה מהממוצע להצליח בעולם שלנו שמבוסס על הLMS. עשו פעם מחקר וגילו אצל הרבה מאוד עשירים את הדפוס חשיבה הזה...

צירוף מקרים?

עריכה

"
    או משטר אחר לגמרי בו כולם ירוויחו כמו שהעשירים מרוויחים היום מבחינת רמת חיים.."

אתה מבין באיזה חוסר הגיון אתה מדבר? זה כמו להגיד "אריות צמחוניים". וואלה זה יכול להמשך שנה, שנתיים, עשר שנים. בסופו של יום הבועה תתפוצץ. טבע האדם חזק מדי.
    נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 23-10-2012 בשעה 01:22.

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אצל אנשים "עשירים" או "מוצלחים" תמיד תמצאו תכונה פסיכופטית אחת לפחות. עובדה מדעית.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Anti-Kova צפיה בהודעה
    זה לא יקרה גם ככה ב100 שנים הקרובות. לא שולל את זה לגמרי, אבל זה לא יקרה בקרוב מאוד. ואני ימות הרבה לפני זה. מכאן נובע שעל הזין שלי מה יקרה אחרי שאני ימות, מצידי שכל הפצצות אטום יתפוצצו והחייזרים יפלשו לפה. אותי מענייןיותר איך אני אחיה והאם אני יהנה בחיים ויגשים תחלומות הפרועים שלי ולא הילדים הרעבים באפריקה או "משפחה שכולה עם 5 ילדים" או "חייל שאיבד את הידיים במלחמת לבנון ולא יכול לנגב תתחת". זה מעניין לי את התחת. מעמד העוני ומעמד הביניים מעניין לי את התחת של התחת. וזאת הסיבה למה יש לי ולכל אחד שחושב כמוני סיכוי גבוה מהממוצע להצליח בעולם שלנו שמבוסס על הLMS. עשו פעם מחקר וגילו אצל הרבה מאוד עשירים את הדפוס חשיבה הזה...

צירוף מקרים?

עריכה

"
    או משטר אחר לגמרי בו כולם ירוויחו כמו שהעשירים מרוויחים היום מבחינת רמת חיים.."

אתה מבין באיזה חוסר הגיון אתה מדבר? זה כמו להגיד "אריות צמחוניים". וואלה זה יכול להמשך שנה, שנתיים, עשר שנים. בסופו של יום הבועה תתפוצץ. טבע האדם חזק מדי.

חקרת את זה?
    הטכנולוגיה היא זאת שקידמה את רמת החיים וממש לא המשטר..
    אין דבר כזה טבע האדם.. טבע האדם לשרוד ולהסתגל..
    אם ישתלם לו יותר ליהיות טוב אז הוא יהיה טוב אם ישתלם לו לדפוק אחרים אז הוא ידפוק אחרים(ראה ערך קפיטליזם).
    הקפיטליזם כידוע לך כנראה, מכלה את הטבע ומאט את הטכנולוגיה.. ולכן מאט את התקדמות רמת החיים.
    הקפיטליזם מדבר על מחסור שקרי כי היום יש שפע עקב הטכנולוגיה..
    34000 אנשים מתים כל יום מרעב בגלל שאין להם את הכסף לקנות אוכל וזה לא שהאוכל לא קיים.
    אנחנו פאקינג חיים במערכת שהטכנולוגיה בה הומצאה במאה ה-19.. אנחנו במאה ה-21 .
    יכול ליהיות שזה יקרה רק עוד 100 שנה אבל בסופו של דבר זה יקרה.
    עם ההשקעה הייתה בטכנולוגיה במקום במלחמות שמביאות עוד כסף אז כולנו היינו חיים כבר עד גיל 300.
    אריות צמחוניים זה לא הגיוני אך אריות שלא אוכלים בשר חיות שסובלות כן אפשרי עם טכנולוגיה.. היום כבר יודעים לגדל בשר מלאכותי מתאים של חיות שהוא בסופו של דבר יהיה הרבה יותר נקי והרבה יותר בריא..
    סבל זה בכלל שאלה כללית שהרי אנחנו סופו של דבר מכונות שמתוכנתות לשרוד.. זוהי כולה תכונה במתכונת הזאת..
    אין דבר כזה באמת מוסר אלא מה מועיל לנו יותר טוב לשרוד..
    שאני מתכוון לשרוד אני מדבר על כל המין האנושי ופה ההבדל ביננו כי המשך הקפיטליזם במתכונת הנוכחית שלו יביא לסוף המין האנושי בין אם במלחמות או בהרס כדור-הארץ.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 23-10-2012 בשעה 01:56.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect