|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחח
אני שם כסף שהאשכול הזה נולד כשטיילר אמר לעצמו "היום אני מגלגל בלי פארש".
כן מה יש מלא אנשים שהתאבדו בגלל שאמרו להם בעזריאלי שהם שמנים מה יש לכם זה ממש מסוכן![]()
הבעיה היא שהבחור מפגר ולא יודע כניראה טוב פיקאפ ,לא נותנים לבחורה נאג ככה סתם רק אם היא מתלהבת עליך נותנת לך הרגשה שהיא מעליך לפי מה שתיארת היא לא עשתה לו כלום והוא יצא דביל חבל.
נערך לאחרונה על ידי Kanlo; 23-10-2012 בשעה 00:02.
חחח תאמינו לי או לא זה לא אני.
בכל מקרה מסכים ב100%. פיקאפ זה סרטן בלב האומה הגברית.
פיקאפ, וכיעור. משום מה הם הולכים יפה ביחד, כמו חום ופארש.
נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 23-10-2012 בשעה 00:07.
קונגי כפרה עליך החברה לעולם לא תהיה שוויונית וזה הוכח כל פעם מחדש במקומות קומוניסטים וסוציאליסטים. אין תקווה לעולם הזה. איפה שיש בעלי LMS גבוה, חייבים להיות בעלי LMS נמוך. האחד לא יכול להתקיים בלי השני. איפה שיש ווינרים, תמיד חייבים להיות לוזרים. טבע האדם חזק מדי. את הרעיון שאתה מציע ניסו הרבה לפניך ברוסיה הקומוניסטית. הם הפילו את השלטון והמלוכה (שווה ערך לקפיטלזים מה שהמפגרים המחאה החברתית כל כך מנסים לעשות) אך נוצרה מערכת פי 1000 יותר גרועה מהקפיטליזם בצורתו הקיצונית ביותר. קומוניזם זה סרטן בגוף הכלכלה העולמית.
המציאות, היא כזאת. או שתשקיע בLMS שלך וכל העולם יהיה מתחת לרגליים שלך, או שתתאבד. או שאתה מלך, או שאתה כלום. זה העולם שאנו חיים בו. מעמד הביניים יעלם עוד כ10-20 שנה MARK MY WORDS אתם תודו לי אח''כ על החפירות שלי על הכלכלה פה. לכל ההיפים האלה שמנסים לעשות "מחאה חברתית" אין תקווה. גם יוצר הסרטון THRIVE הוא לא סתם עושה את מה שהוא עושה. הוא בן של מנכ''ל של אותו תאגיד שהוא בז להם. תלמדו כלל לחיים - עשיר לעולם לא יזיז אצבע בשביל משהו שלא יתן לו תועלת בעתיד, בין אם זה בעוד חודש ובין אם זה עוד 50 שנה.
אגב אפשר להיות "מוזר" בקטע טוב ולא כמו אספרגר מחורבן. נגיד, איך שאני חושב אולי אחוז אחד מהעולם חושב ככה כלכלית. אבל מעבר לזה, אני לא מתנהג כמו אספרגר ומטריד בחורות מינית בעזריאלי. זה ההבדל בין גאון לבין אספרגר מסריח.
נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 23-10-2012 בשעה 01:12.
אני לא מדבר על קומוניזם.. קומוניזם לא פחות רע מקפיטליזם..
תחפש כלכלה מבוססת משאבים.
מסכים איתך שאם לא יהיה שינוי מעמד הביניים ימחק וזה יקרה באמת תוך 10-20 שנה מה שבטוח לפניו הקפיטליזם יפול כמו שהוא כבר כמעט נפל.. השאלה איזה משטר יקום.. משטר קפיטליסטי אחר שידפוק את העניים והביניים באותה צורה או משטר אחר לגמרי בו כולם ירוויחו כמו שהעשירים מרוויחים היום מבחינת רמת חיים..
סופו של דבר העשירים לא נדפקים בשני המקרים.
נערך לאחרונה על ידי kongi; 23-10-2012 בשעה 01:20.
זה לא יקרה גם ככה ב100 שנים הקרובות. לא שולל את זה לגמרי, אבל זה לא יקרה בקרוב מאוד. ואני ימות הרבה לפני זה. מכאן נובע שעל הזין שלי מה יקרה אחרי שאני ימות, מצידי שכל הפצצות אטום יתפוצצו והחייזרים יפלשו לפה. אותי מענייןיותר איך אני אחיה והאם אני יהנה בחיים ויגשים תחלומות הפרועים שלי ולא הילדים הרעבים באפריקה או "משפחה שכולה עם 5 ילדים" או "חייל שאיבד את הידיים במלחמת לבנון ולא יכול לנגב תתחת". זה מעניין לי את התחת. מעמד העוני ומעמד הביניים מעניין לי את התחת של התחת. וזאת הסיבה למה יש לי ולכל אחד שחושב כמוני סיכוי גבוה מהממוצע להצליח בעולם שלנו שמבוסס על הLMS. עשו פעם מחקר וגילו אצל הרבה מאוד עשירים את הדפוס חשיבה הזה...
צירוף מקרים?
עריכה
"או משטר אחר לגמרי בו כולם ירוויחו כמו שהעשירים מרוויחים היום מבחינת רמת חיים.."
אתה מבין באיזה חוסר הגיון אתה מדבר? זה כמו להגיד "אריות צמחוניים". וואלה זה יכול להמשך שנה, שנתיים, עשר שנים. בסופו של יום הבועה תתפוצץ. טבע האדם חזק מדי.
נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 23-10-2012 בשעה 01:22.
אצל אנשים "עשירים" או "מוצלחים" תמיד תמצאו תכונה פסיכופטית אחת לפחות. עובדה מדעית.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
חקרת את זה?
הטכנולוגיה היא זאת שקידמה את רמת החיים וממש לא המשטר..
אין דבר כזה טבע האדם.. טבע האדם לשרוד ולהסתגל..
אם ישתלם לו יותר ליהיות טוב אז הוא יהיה טוב אם ישתלם לו לדפוק אחרים אז הוא ידפוק אחרים(ראה ערך קפיטליזם).
הקפיטליזם כידוע לך כנראה, מכלה את הטבע ומאט את הטכנולוגיה.. ולכן מאט את התקדמות רמת החיים.
הקפיטליזם מדבר על מחסור שקרי כי היום יש שפע עקב הטכנולוגיה..
34000 אנשים מתים כל יום מרעב בגלל שאין להם את הכסף לקנות אוכל וזה לא שהאוכל לא קיים.
אנחנו פאקינג חיים במערכת שהטכנולוגיה בה הומצאה במאה ה-19.. אנחנו במאה ה-21 .
יכול ליהיות שזה יקרה רק עוד 100 שנה אבל בסופו של דבר זה יקרה.
עם ההשקעה הייתה בטכנולוגיה במקום במלחמות שמביאות עוד כסף אז כולנו היינו חיים כבר עד גיל 300.
אריות צמחוניים זה לא הגיוני אך אריות שלא אוכלים בשר חיות שסובלות כן אפשרי עם טכנולוגיה.. היום כבר יודעים לגדל בשר מלאכותי מתאים של חיות שהוא בסופו של דבר יהיה הרבה יותר נקי והרבה יותר בריא..
סבל זה בכלל שאלה כללית שהרי אנחנו סופו של דבר מכונות שמתוכנתות לשרוד.. זוהי כולה תכונה במתכונת הזאת..
אין דבר כזה באמת מוסר אלא מה מועיל לנו יותר טוב לשרוד..
שאני מתכוון לשרוד אני מדבר על כל המין האנושי ופה ההבדל ביננו כי המשך הקפיטליזם במתכונת הנוכחית שלו יביא לסוף המין האנושי בין אם במלחמות או בהרס כדור-הארץ.
נערך לאחרונה על ידי kongi; 23-10-2012 בשעה 01:56.