קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 20-09-2012, 11:08
  2. [סיקור] Banners Broker - Earn With Brain! - הכנסו לראות
    על ידי sharkk בפורום כסף ברשת
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-08-2012, 00:38
  3. [דיון] מה הכניס אותכם לעולם הפיתוח גוף? מה נתן לכם את הדחיפה?
    על ידי OverPowered בפורום כושר ופיתוח גוף
    הודעה אחרונה: 22-07-2012, 13:13
  4. [כתבה]נתניהו לעולם: "תתביישו לכם"
    על ידי Eyalnet בפורום פוליטיקה וחדשות
    הודעה אחרונה: 25-09-2009, 23:48
  5. [מוכר]תוכנה שנותנת לכם לשחק במשחקים לא מקוריים באינטרנט!!|50 נק'
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 10-12-2005, 01:03
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

Banners broker פותחת לכם את הדלת לעולם הפרסום באינטרנט ואתם מרוויחים

מורחקים
    שם פרטי
    אריק
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל Banners broker פותחת לכם את הדלת לעולם הפרסום באינטרנט ואתם מרוויחים

כללי:

באנרס ברוקר: פותחת בפנינו את הדלת לעולם הפרסום אונליין, נתח השוק הגדול והרווחי ביותר באינטרנט, גם אם אין לנו אתר או מוצר לפרסום משלנו.

החברה נותנת לנו את האפשרות להשתתף איתה בקניית שטחי פרסום באינטרנט, שנרוויח מהם עד פי 2 מעלות הרכישה, שוב
    ושוב ושוב...

הסיכונים הם מאוד נמוכים-בהשקעה קטנה יחסית ותוך מספר חודשים, ניתן להגיע להכנסה חודשית של אלפי שקלים בחודש, מעבודה של כמה דקות בשבוע.

הרעיון מאחורי באנרס ברוקר:

אנחנו מציעים שטחי פרסום (Ad Impressions) ו-Ad Inventory, כמוצרים בסיסיים שלנו.

בנוסף אנחנו מציעים חבילות תנועה (Traffic Packs) ומאיצי תעבורה (Traffic Boosters), על מנת שתוכל להרוויח הכנסה נוספת.

אז כמה אפשר להרוויח פה?!?!?

על מנת לתכנן כמה נרוויח, חשוב מאוד להבין את ההיגיון מאחורי BannerBroker, ובעיקר להבין איך מרוויחים כאן כסף.

אני מצרף לכאן תמונה מהחשבון שלי (זה כמו הוכחת תשלום, רק שאני בחרתי לא למשוך את הכסף, אני בחרתי להשקיע את הכסף בחזרה):

כמה נקודות אחרונות:
    -החברה עושה סבב הדרכות בכל העולם, אפשר לראות את התאריכים בדף הבית של החברה
    -מנכ"ל החברה היה בישראל חודש שעבר
    -יש אירוע גדול של החברה באירלנד ב-30 לנובמבר
    -באתר יש אפשרות להנפיק כרטיס אשראי של באנרס ברוקר (כרטיס של מאסטרכארד)
    -יש אלפי הוכחות תשלום ברשת של אנשים שקיבלו אלפי דולרים
    -תוכנית זו אינה פירמידה לפי דעת רוב האנשים מכיוון שלא מקבלים תשלום על מצורפים, אלא רק תנועה (הסבר יינתן למי שיהיה מעוניין)
    -לנרשמים יינתן קוד אישי לאתר תמיכה, יצורף לקבוצה סגורה בפייסבוק, וייהנה מליווי אישי במהלך כל התהליך רישום ואחריו.

ליצירת קשר:
    פייסבוק arik shtokamer
    אימייל trhetrhe1233@gmail.com
    טלפון: 054-2321978
    אפשר לשלוח גם הודעה פרטית

לינקים:
    להרשמה דרכי- https://bannersbroker.com/trhetrhe/main/signup
    לינק לאתר הבית:www.bannersbroker.com

*עדכון לגבי האתר: החברה ביצעה כנס באירלנד ב-30.11 שבו השתתפו כ-1,000 איש מכל העולם. אני מוסיף לפה קיצור להורדת הקובץ של הסיכום של מה שהלך שם. בנוסף אני מוסיף תמונה של הכרטיס שקיבלתי מהם, שהוא טעון ב-366$ (שאותם אני יכול או למשוך כמזומן בכספומט או פשוט לגהץ איתו כמו בכל כרטיס אשראי.
    קישור להורדת הסיכום: http://www.upo.co.il/3154043519
    תמונה של הכרטיס:

[IMG][/IMG]
    *קרדיט לנועם אסרף שהיה בכנס והכין את הקובץ המצורף
    נערך לאחרונה על ידי trhetrhe123; 07-12-2012 בשעה 16:32.

2. קישורים ממומנים

מנהל כסף ברשת האוואטר של KillaPlaya
    לייקים
    294
    נקודות
    653
    משפט מחץ
    LIKE A BOSS

אושר

מנהל כסף ברשת

לפניות:

(SKYPE:
    (popobh

מורחקים
    שם פרטי
    אריק
    לייקים
    1
    נקודות
    0

עדכון חשבון:
    http://puu.sh/1hrMd

****רק ל 3 נרשמים הראשונים מעכשיו, ביטוח על הכסף שלכם!!!!****
    ל

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you hesitate you masterbate

יפה יפה, עוד גנב מגעיל.

בוא תענה לי על מספר שאלות אריק -

1) איפה הפרסומות, איך זה שהפרסומות לא נמצאות בשום אתר מוכר בעולם בשום מקום, לא משנה כמה אני מנסה לחפש לא מצאתי אחת (חברות פרסום אחרות גם הן פועלות לפי שיטת הבלינד נטוורק אבל ההבדל הוא שאת הפרסומות של אותן חברות אפשר למצוא באתרים, כי הם באמת חברות פרסום)

2) למה בתוכנות הadblock למיניהם הפרסומות של banners broker לא מופיעות, בתור חברה שמרוויחה מיליונים ומחלקת לחברים שלה 100 מיליון דולר היא צריכה להיות מוכרת לפחות על ידי חברות כאלה שחוסמות את הפרסומות, אבל לא אף תוכנת adblock לא מכירה את banners broker.

3) למה מספרי הפלאפון של החברה באיזורים שונים בעולם לא באמת מחוברים, למה חלק מהרישומים על משרדים של החברה זה בתים פרטיים של אנשים, וחלק זה בכלל משרד וירטואלי (אתה שוכר לעצמך מקום במשרד ענק ויש לך שם מזכירה או שבכלל תחסוך ואין לך ופשוט יש לך כתובות)

4) למה כל פעם שהחברה יורדת אין liveback של האתר, בתור חברה של מיליארדים החברה צריכה להישאר פעילה 24/7 אבל מה לעשות שזה לא פועל ככה והאתר נופל לשעות ולימים.

5) למה החברה לא רשומה על שם אחד המנהלים (chris smith? נו באמת זה כמו להגיד משה כהן) אלה על שם של אחת שידועה בתור סקאמרית בעולם הפרסום וכבר עברה כבר חברות.

6) איך מפטרים מנכ"ל של חברה (ראג')

ועם תרצה עוד שאלות אני אשמח להביא לך. אגב

"כמה כסף יש לך כרגע בחשבון" שקר גדול מאוד, זה לא כמה כסף יש לך בחשבון זה כמה מספרים יש לך בחשבון, גם מתי שכל הפאנלים שלך יסיימו לא תקבל את זה תקבל רק חצי וגם אז תצטרך לעשות הרבה כדי להפוך את זה להכנסה קבועה, התכוונתי גניבה קבועה.

אני גם ארצה לדעת למה אתה נכנס לבאנרס ברוקר ישר אחרי שהיית בזיק? מה לא קלטת שאין דבר כזה כסף קל.

תגיד אתה בן 18+? אם לא איזה פרטי תעודת זהות שמת, ובנוסף איך אתה יודע איפה מאוחסנים הפרטים שלך? אתה יודע מה אפשר לעשות עם כל הפרטים האלה, הרי צילמת בעצמך את זה אפשר פשוט להעתיק את התעודה ולייצר אחת חדשה ואז אתה בבעיה הרבה יותר גדולה, בסוף תגלה איזה 20 אלף שקל חיוב בסוף החודש ולא תדע מי השתגע עם הכרטיס, בקיצור תענה על השאלות.

מורחקים
    שם פרטי
    אריק
    לייקים
    1
    נקודות
    0

יאללה סתום סתום תפה למה מי אתה שתבוא ותפתח פה עליי? לא רוצה להירשם לא צריך! מה אתה יוצא עליי פה?

מורחקים
    שם פרטי
    אריק
    לייקים
    1
    נקודות
    0

וחוץ מזה שאנ מציע למצטרפים חדשים ביטוח לכסף שלהם...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי trhetrhe123 צפיה בהודעה
    יאללה סתום סתום תפה למה מי אתה שתבוא ותפתח פה עליי? לא רוצה להירשם לא צריך! מה אתה יוצא עליי פה?
    וכרגע עליתי על עוד מניאק קטן שמנסה לגנוב כסף מאחרים רק שהפעם אתה בטח נפלת לפח של יוסי99 השקרן הגדול נכון? לא צריך לשקר יותר אל תדאג בסוף שהכל יפול יוסי לא יכול להסתתר יותר הוא פתח לעצמו חברה קטנה (פאנלים ששותפה לבאנרס ברוקר בגניבת כסף מאנשים) אני מקווה שעד הקריסמס הדבר הזה יפול ויהיה אפשר לתבוע את יוסי עד השקל האחרון שהוא גנב גם מזיק וגם מפה.

ואגב בן כמה אתה? לא צוחק עכשיו שאלה רצינית כי אם אתה מתחת לגיל 18 אתה יכול לסבך את ההורים שלך ממש, קרה כבר פעם שאחרי שחברה כזו נפלה התצלומים של התעודות נמכרו בכמויות ואז מי נדפק? מי ששם את התמונות שם = ההורים שלך.

מורחקים
    שם פרטי
    אריק
    לייקים
    1
    נקודות
    0

דבר ראשון אני בן 22, דבר שני אני לא גונב מאף אחד כסף כי בשונה מפרמידה אני לא מקבל כסף מזומן על אנשים שאני מצרף, זה פשוט פותח לי יותר הרשאות ולאפשרות להגדיל את ההשקעה שלי בחשבון ואני מודה ליוסי שהכניס אותי לתוכנית הזאת.

מורחקים
    שם פרטי
    אריק
    לייקים
    1
    נקודות
    0

יום חמישי הקרוב יש כנס הדרכה בירושלים, מי שמעוניין שייצור קשר

דבר ראשון אני בן 22, דבר שני אני לא גונב מאף אחד כסף כי בשונה מפרמידה אני לא מקבל כסף מזומן על אנשים שאני מצרף, זה פשוט פותח לי יותר הרשאות ולאפשרות להגדיל את ההשקעה שלי בחשבון ואני מודה ליוסי שהכניס אותי לתוכנית הזאת.
    אני הייתי מוסיף אזהרה שכדאיי להשקיע את הכסף ולצאת מהר ברווח כדאיי לא ליפול בפח ככה לא יבואו אליך בטענות... ואל תבטייח הבטחות שווא לאנשים גם...
    אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות

מורחקים
    שם פרטי
    אריק
    לייקים
    1
    נקודות
    0

איזה הבטחות שווא ראית פה? לא הבטחתי שום דבר, זה מובן מאליו שיש סיכון, אבל אני מציע ביטוח לכסף שהבן אדם משקיע.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברור שאתה מרוויח, אתה מרוויח המון -

1) בן אדם קונה חבילת טראפיק? הרווחת 5 דולר ממנו.
    2) בן אדם קונה פאנלים? אתה מקבל טראפיק, כמה 100 אלף טראפיק עולה? 50 דולר, תעשה ת'חישוב על כל פעם שאתה מקבל ותראה שאתה כן מקבל כסף.

אל תנסה לשקר לי אני מבין בbanners broker.

אה וואלה זו לא פרמידה?

בוא תסביר לי איך זה לא, אתה לא רוצה להוסיף אנשים ולקבל מהם טראפיק? אז פשוט תקנה חבילת טראפיק ב50 דולר לחודש התחייבות חודשית שאי אפשר לבטל (כרגע וכנראה עד שהעסק יפול) 50 דולר זה טראפיק אחד, מה יקרה שתרצה להגדיל ת'עסק, שוב בלי אנשים אתה תצטרך לקנות עוד טראפיק וזה כבר 100 דולר + עוד 100 של המשתמש פרימיום, אז במקום פרמידה הם הופכים אותך לפרמידה בפני עצמך, אתה מחוייב לטראפיק, אין דרך אחרת להשיג זה או אנשים או לקנות והרי בן אדם ממוצע בbanners ישקיע 50 דולר+- לא? אז במקום עוד בן אדם אתה משקיע עוד כסף במקום אחד שהבאת, פשוט אבל גאוני ומראה כמה המוח שלך צר כשזה נוגע לכסף, ועוד "כסף קל"

אגב אני אשמח אם תענה לי על שאלה אחת, רק אחת ממה ששאלתי אותך.

ואגב, כנסים כאלה רק מראים כמה זה פונזי, תסתכל על כל הפונזי ותראה שהם תמיד עשו כנסים כאלה, והינה זה שוב מגיע לארץ.

חבל שאתה כזה תאב בצע כמו יוסי ומוכן לגנוב מאחרים.

מורחקים
    שם פרטי
    אריק
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אתה יודע מה? גם אם זה פונזי, שזה לא.....גם אם הם יחזיקו שנה-שנה וחצי, לא שווה להיכנס לתוכנית?

מורחקים
    שם פרטי
    אריק
    לייקים
    1
    נקודות
    0

וכדי לקבל 100,000 טרפיק אני צריך שיסמיכו 40 פאנלים צהובים! אתה יודע כמה זמן לוקח להסמיך 40 פאנלים צהובים?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אתה יודע מה? גם אם זה פונזי, שזה לא.....גם אם הם יחזיקו שנה-שנה וחצי, לא שווה להיכנס לתוכנית?
    וכדי לקבל 100,000 טרפיק אני צריך שיסמיכו 40 פאנלים צהובים! אתה יודע כמה זמן לוקח להסמיך 40 פאנלים צהובים?
    א. זה לא יחזיק עוד חודשיים, אתה יודע מה בא עוד חודשיים? קריסמס, אתה יודע מה קורה בקריסמס? מוציאים הרבה כסף בחו"ל והרבה יוציאו מהמשתמשים, וזה מה שקירה, זה מה שקרה כבר מספר פעמים וזה מה שמפיל פונזי - הכסף שנכנס קטן יותר ממה שיוצא.

בנוסף הרבה כבר יודעים שזה פונזי, שזה סקאם והרבה יותר מחפשים בגוגל ופשוט מוציאים שזה הכל גניבה מה אתה חושב שכולם מטומטמים? שכולם באמת חושבים שבאנרס ברוקר חוו תקיפת האקרים? שהמון משתמשים טועים במשתמשים שלהם ולכן לא עובר הכסף לחשוב? הכל בולשיט.

למה אתה חושב שאסור למשתמשי באנרס ברוקר להגיד מאסטרקארד+באנרס ברוקר יותר (שאגב אני בכיף יכול לדווח עליך עכשיו אם אני ארשם שאתה משתמש במילה מאסטרקארד ללא אישור של באנרס ברוקר, אני מציע שתקרא את ההודעה שהם שלחו לכולם כדי שהכרטיסים ימשיכו להגיע כי אתה יכול לקבל באן פתאום..) זה כי דיווחו עליהם למאסטר קארד, מאסטר קארד פנתה לוקטור (החברה שאשכרה מביאה את הכרטיסי טעינה האלה, לא זה לא מאסטר קארד) וביקשה מהם לדבר עם החברה לפני שהם ימשכו את האפשרות לקבל כרטיס נטען.. זה הכל בזכות פעילות של הרבה אנשים שנכנסו והבינו שזה הטעות הכי גדולה שהם עשו והתחילו לפעול כדי לעצור אנשים מלהירשם ולהפסיד כסף בגלל גנבים כמוך שמעדיפים לעצום עיניים במקום לשאול שאלות ולראות, מה לעשות כולנו אוהבים כסף הא? אז למה לא להיכנס לאיזה פונזי קטן ולגנוב כסף לאחרים, יכול להיות אפילו לסבתא שלך שנכנסה בגללך, העיקר להרוויח כסף על אחרים!

לגבי הפאנלים -

בוא תגיד לי אסטרטגית כניסה שאתה מציע לבן אדם? 11 צהובים + 4/3 סגולים? הכנסת שלושה אנשים מתחתיך? הרווחת לעצמך 100 אלף טראפיק, אוי, פתאום זה לא כל כך הרבה זמן הא?

תפסיק לנסות לשקר לי ולעצמך, ולא לא שווה להיכנס כי אתה ממשיך לגנוב מאחרים, אתה גונב מאנשים שהכניסו הרבה כסף לשם כי הם היו מפגרים והאמינו לאיזה אתר כמו פאנלים ישראל.

תענה לי בבקשה בבקשה על שאלה אחת, רק אחת!

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,503 | הודעות: 8,173,090 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect