כללי:
באנרס ברוקר: פותחת בפנינו את הדלת לעולם הפרסום אונליין, נתח השוק הגדול והרווחי ביותר באינטרנט, גם אם אין לנו אתר או מוצר לפרסום משלנו.
החברה נותנת לנו את האפשרות להשתתף איתה בקניית שטחי פרסום באינטרנט, שנרוויח מהם עד פי 2 מעלות הרכישה, שוב
ושוב ושוב...
הסיכונים הם מאוד נמוכים-בהשקעה קטנה יחסית ותוך מספר חודשים, ניתן להגיע להכנסה חודשית של אלפי שקלים בחודש, מעבודה של כמה דקות בשבוע.
הרעיון מאחורי באנרס ברוקר:
אנחנו מציעים שטחי פרסום (Ad Impressions) ו-Ad Inventory, כמוצרים בסיסיים שלנו.
בנוסף אנחנו מציעים חבילות תנועה (Traffic Packs) ומאיצי תעבורה (Traffic Boosters), על מנת שתוכל להרוויח הכנסה נוספת.
אז כמה אפשר להרוויח פה?!?!?
על מנת לתכנן כמה נרוויח, חשוב מאוד להבין את ההיגיון מאחורי BannerBroker, ובעיקר להבין איך מרוויחים כאן כסף.
אני מצרף לכאן תמונה מהחשבון שלי (זה כמו הוכחת תשלום, רק שאני בחרתי לא למשוך את הכסף, אני בחרתי להשקיע את הכסף בחזרה):
כמה נקודות אחרונות:
-החברה עושה סבב הדרכות בכל העולם, אפשר לראות את התאריכים בדף הבית של החברה
-מנכ"ל החברה היה בישראל חודש שעבר
-יש אירוע גדול של החברה באירלנד ב-30 לנובמבר
-באתר יש אפשרות להנפיק כרטיס אשראי של באנרס ברוקר (כרטיס של מאסטרכארד)
-יש אלפי הוכחות תשלום ברשת של אנשים שקיבלו אלפי דולרים
-תוכנית זו אינה פירמידה לפי דעת רוב האנשים מכיוון שלא מקבלים תשלום על מצורפים, אלא רק תנועה (הסבר יינתן למי שיהיה מעוניין)
-לנרשמים יינתן קוד אישי לאתר תמיכה, יצורף לקבוצה סגורה בפייסבוק, וייהנה מליווי אישי במהלך כל התהליך רישום ואחריו.
ליצירת קשר:
פייסבוק arik shtokamer
אימייל trhetrhe1233@gmail.com
טלפון: 054-2321978
אפשר לשלוח גם הודעה פרטית
לינקים:
להרשמה דרכי- https://bannersbroker.com/trhetrhe/main/signup
לינק לאתר הבית:www.bannersbroker.com
*עדכון לגבי האתר: החברה ביצעה כנס באירלנד ב-30.11 שבו השתתפו כ-1,000 איש מכל העולם. אני מוסיף לפה קיצור להורדת הקובץ של הסיכום של מה שהלך שם. בנוסף אני מוסיף תמונה של הכרטיס שקיבלתי מהם, שהוא טעון ב-366$ (שאותם אני יכול או למשוך כמזומן בכספומט או פשוט לגהץ איתו כמו בכל כרטיס אשראי.
קישור להורדת הסיכום: http://www.upo.co.il/3154043519
תמונה של הכרטיס:
[/IMG]
*קרדיט לנועם אסרף שהיה בכנס והכין את הקובץ המצורף