קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [החלפה] משתמשי פייסבוק של בנות | דולרים בפייפל.
    על ידי include בפורום החלפות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-07-2011, 15:18
  2. [דיון] מי לדעתכם יקח את אליפות ישראל בטניס בנות?
    על ידי sagivZ בפורום ספורט כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 25-12-2009, 13:06
  3. [דיון] איפה לדעתכם היו בנות יותר יפות?
    על ידי omerZ בפורום הישרדות V.I.P
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 24-08-2009, 11:07
  4. כמה בנות לדעתכם יש בפורום?
    על ידי mimi בפורום סקרים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 26-05-2006, 16:10
  5. זה יפה לדעתכם?
    על ידי black tear בפורום דיבורים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 21:14
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 58

לדעתכם פייסבוק משמש כמדד להצלחה עם בנות ? - עמוד 3

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    חלאס לחיות באשליות
    אני תמיד אומר שפייסבוק זאת המראה לחיים שלכם
    אם יש לכם בפייסבוק כוסיות בתמונות או תיוגים או צ'ק אינז זה מראה שיש לכם לייף סטייל עם בנות
    אם יש לכם בפייסבוק כונפה אחת או שתיים שמגיבות לך על כל תמונה "יחתיך" זה מראה שאתה לא יותר מידיד ל2 כונפות ובעצם חסר כוסיות
    אם יש לכם על כל סטטוס 10 לייקים, זה מראה שאתם בטח מהחנונים עם ה3-4 חברים שלהם שעושים להם לייקים ועוד כמה מיני ידידות
    אם יש לכם על כל סטטוס 70 לייקים זה כבר מראה שיש לכם שם, במיוחד אם זה בדקה חחחח

פייסבוק - מראה לחיים שלכם.
    מה לעשות כאלה הם החיים אל תשלו את עצמכם.

מה שכן אל תתבלבלו, לפעמים אנשים חושבים שחברים בפייסבוק זה הדבר היחיד
    פה זה לא נכון ב100%

ברור שמישהו עם 200-300 חברים הוא ככל הנראה איזה חנון מסתגר, אבל 400-700 זה כבר מישהו יותר ידוע, בערך מ1500 זה מראה על לייף סטייל טוב

אבל אל תתבלבלו אם למישהו יש 2000 חברים יש מצב הוא סתם נטו פוזה ואחד שמצא פשוט ת'חבר'ה הנכונים ולא מזיין, לעומת אחד עם 800 שמזיין כל יום מישהי אחרת.
    לא 100% מראה,אבל זה כן בונוס,ואם אתה בנאדם זורם וסבבה עם כולם זה יכול להיות בונוס ++

יש לי חברים עם 300,400,500 ואפילו אני מכיר מישהו שיש לו 3000 לייקים על התמונות.

יש לי גם חברים ששיפרו את הפייסבוק שלהם ב 360 מעלות,מ 20~30 לייקים ל 150+ (אני גם מתכנן משהו דומה עוד מעט) והמצב שלהם עם בחורות השתפר,אבל לא בצורה משמעותית.

מסכים חלקית,פייסבוק יכול להוות כ + אבל לדעתי לא יוריד ממך.

חוץ מי זה שבכללי,זה שווה לעבוד קצת בשביל הלייקים,אתה מדבר עם יותר אנשים,ואתה פוגש אנשים שונים,וזה כיף.

הסביבה שלנו בנויה על פייסבוק,הרבה דברים מושפעים מהפייסבוק,אז לדעתי זה שווה כל טיפת מאמץ בסופו של דבר.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    לא 100% מראה,אבל זה כן בונוס,ואם אתה בנאדם זורם וסבבה עם כולם זה יכול להיות בונוס ++

יש לי חברים עם 300,400,500 ואפילו אני מכיר מישהו שיש לו 3000 לייקים על התמונות.

יש לי גם חברים ששיפרו את הפייסבוק שלהם ב 360 מעלות,מ 20~30 לייקים ל 150+ (אני גם מתכנן משהו דומה עוד מעט) והמצב שלהם עם בחורות השתפר,אבל לא בצורה משמעותית.

מסכים חלקית,פייסבוק יכול להוות כ + אבל לדעתי לא יוריד ממך.

חוץ מי זה שבכללי,זה שווה לעבוד קצת בשביל הלייקים,אתה מדבר עם יותר אנשים,ואתה פוגש אנשים שונים,וזה כיף.
    הסביבה שלנו בנויה על פייסבוק,הרבה דברים מושפעים מהפייסבוק,אז לדעתי זה שווה כל טיפת מאמץ בסופו של דבר.

חח אחי אם כ״כ חשוב לך הלייקים יש אתר שנותן לך לייקים...

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

חח מה זה ק שור פיסבוק זה חשוב אבל עלוב שאתם מגדירים בנאדם לפי החברים שלו לי היו בערך 800 חברים אני לא מוסיף אף אחד מחקתי בכוונה יותר מ 500 חברים כי פשוט לא היתי צריך אותם ועכשיו יש לי איזה 300-400 ואני שם זין על כולם מה זה קשור כמה חברים או ליקים?

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

אני מעדיף כל תמונה 10 לייקים מבנות מאשר כל תמונה 2000 לייקים מבנים.
    מעדיף 10 תגובות מבנות מ100 תגובות מבנים.

ואני אומר בנות אני מדבר בנות ברמה, לא הכונפות שחנונים שאין להם פייסבוק מסתובבות איתם וכונפות כמו הידידות של HATS LOVER.

בחיית רבאק, תבינו שזה לא הכמות זו האיכות. אם אתם מסכימים שמעמד הולך עם מעמד אתם אמורים להבין על מה אני מדבר.
    נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 24-10-2012 בשעה 23:53.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי -Ariel- צפיה בהודעה
    חח אחי אם כ״כ חשוב לך הלייקים יש אתר שנותן לך לייקים...
    שמע גם אני הייתי באותה דעה,גם אני חשבתי שלפייסבוק אין שום השפעה ושום קשר,אבל זה היה לפניי שנתיים שלוש,עכשיו החברה שלנו בנויה על זה,יש שינוי,וצריך להתאים את עצמך לשינוי,ופה טיילר צודק.

אני נותן לכולם פה מתנה ופורמולה פשוטה,שעבדה לכולם,תראו את זה גם כמו ״שיפור ה lms שלכם״.

1-תמצאו מישהו שיודע לקחת תמונות,כל מה שאתה צריך זה קצת קשרים ועושים לך את זה חינם,אם אין דרך,למצוא מישהו ולשלם לו בשביל כמה תמונות שיעשה לך,אפשר גם לעשות עם חבר אם הוא יודע קצת לערוך תמונות,גם מעולה.

2-יש לך תמונה,כל מה שנשאר לך זה להוסיף מלא אנשים,במיוחד הבנות הכוסיות חשוב למצוא אותן,לתת להן פה ושם לייק,כל שבוע בערך תדאג שהתמונה שלך תצא על הhome page.חלק קצת לייקים לאנשים שאתה מוסיף,אם יש לך איכות בפייס,כל הלייקיפ והתגובות יחזרו בהתאם למה שאתה נותן להם.

פייסבוק מרחיב מעגלים חברתיים,החברה שלנו בנוייה על פייסבוק,וכן מה לעשות צריך להתאים את עצמך לשינוי,כל מה שצריך זה להשאר בעניינים וזהו.

מורחקים
    שם פרטי
    אנטי כובע
    לייקים
    7
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כובעים הם שקרנים

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    שמע גם אני הייתי באותה דעה,גם אני חשבתי שלפייסבוק אין שום השפעה ושום קשר,אבל זה היה לפניי שנתיים שלוש,עכשיו החברה שלנו בנויה על זה,יש שינוי,וצריך להתאים את עצמך לשינוי,ופה טיילר צודק.

אני נותן לכולם פה מתנה ופורמולה פשוטה,שעבדה לכולם,תראו את זה גם כמו ״שיפור ה lms שלכם״.

1-תמצאו מישהו שיודע לקחת תמונות,כל מה שאתה צריך זה קצת קשרים ועושים לך את זה חינם,אם אין דרך,למצוא מישהו ולשלם לו בשביל כמה תמונות שיעשה לך,אפשר גם לעשות עם חבר אם הוא יודע קצת לערוך תמונות,גם מעולה.

2-יש לך תמונה,כל מה שנשאר לך זה להוסיף מלא אנשים,במיוחד הבנות הכוסיות חשוב למצוא אותן,לתת להן פה ושם לייק,כל שבוע בערך תדאג שהתמונה שלך תצא על הhome page.חלק קצת לייקים לאנשים שאתה מוסיף,אם יש לך איכות בפייס,כל הלייקיפ והתגובות יחזרו בהתאם למה שאתה נותן להם.

פייסבוק מרחיב מעגלים חברתיים,החברה שלנו בנוייה על פייסבוק,וכן מה לעשות צריך להתאים את עצמך לשינוי,כל מה שצריך זה להשאר בעניינים וזהו.
    בתור אחד שחזק בתחום כנראה יותר מכל אחד אחר פה (הייתי מצטלם לא מעט בשביל צלמים שהייתי בתיכון) אני אגיד שבשביל לערוך תמונות צריך ידע מינימלי בפוטושופ וזה לא מה שיתן לך תמונות יפות.

צריך מישהו שיודע לצלם+רעיונות לסטים יפים (רובם יגיעו מהצלם אבל יצירתיות זה תמיד בונוס)+לדעת זוויות שבהן אתה יוצא יפה וזוויות שבהן אתה יוצא פחות יפה ככה שיצאו לך תמונות טובות (ואצל כל אדם זה שונה לחלוטין, לי למשל יש זווית אחת שבה 90% מהאנשים יוצאים זוועה ואני יוצא שם מדהים). עכשיו, אל תחשבו שזה כזה קל, אם אתם רציניים בקטע על כל נסיון לתמונה הצלם עושה 65643543 תמונות מזוויות שונות וכו' וכו'...עכשיו, זה אומר שצריך להשאר באותה פוזה בדיוק למשך דקה או שתיים. זה נשמע קל, אבל זה אחד הקשים. חוצמזה שצריך להיות פוטוגני ברמות ולדעת מה מחמיא לך ומה פחות.

יש המון צלמים שישמחו לעבוד איתכם במידה ויש לכם קשרים עם מי שצריך+יש לכם עבר בדברים האלה וזאת לא הפעם הראשונה שאתם עושים פוזות למצלמה+אתם זורמים עם מה שהם אומרים ואף מציעים רעיונות משלכם פה ושם. אפילו בחינם. אני אישית לא שילמתי שקל על שום תמונה שעשיתי אי פעם.

כל זה במידה ואתם באמת רוצים תמונות יפות ולא איזה דראק עם פוטושופ בשקל תשעים שאתם נראים כמו ילדי כאפות.

מה שכן...זה ממש לא משהו שמתאים לישראלי הממוצע בלי להעליב...לא רואה איזה אחד שעיר נמוך עם אחוז שומן גבוה לסת חלשה ושיער מעפן ותווי פנים לא טובות שיוצא יפה. לא צריך להיות דוגמן אורגינל של וורסצ'ה אבל צריך נתונים טובים יחסית לרוב אכלוסיה אחרת תיראה כאילו כיכבת בצילומים לסרט אימה. אנשים כאלה צריכים להצטלם מול המראה עם האייפון שלהם ולדעת את מקומם.

מה שכן זה מקפיץ לך את חיי החברה והמין לשמיים. LMS בהתגלמותו. בתקופה ההיא לא היה פייסבוק כמעט לאף אחד והיו יותר רשתות חברתיות ואנשים שהיו להם תמונות מהסוג הזה יכלו להשיג כמעט כל בחורה. בנות שלא מכירות אותך מעולם מציפות לך את התמונות ב"תעשה אותי", "חתיך", "מושלם" וכל מיני דברים בסגנון ואני מתכוון לזה. ורובן שוות רצח, לא כמו הכונפות המצויות. החוקים לא השתנו יותר מדי, עכשיו זה רק פייסבוק. חח
    נערך לאחרונה על ידי Anti-Kova; 25-10-2012 בשעה 02:45.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ארז
    לייקים
    33
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you mirin BRAH ?

תשמע אתה יכל לקרוא לי חנון אבל בנאדם שרואה אותי במציאות לא מקבל את אותו הרושם כשהוא נכנס לפייסבוק ..
    מי שנכנס לפייסבוק שלי במקסימום מקבל רושם של " אה זה סתם חנון "..
    וזה בגלל שאני לא נכנס לשם , וגם כשכן זה בשביל לדבר עם חברים בצאט ולא לעדכן סטאטוס על אהבה או תמונה של המבורגר ..

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

פייסבוק זה לאפסים.. צאו לעזריאלי ותזרימו בנות.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:52.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    כן אחי ראינו את התמונה שלך עם הפרצוף האדיש סטייל מנסה להיות כאילו קשוח אבל יוצא חסר הבעה....ממש דוגמן אתה...אתה אפילו לא מספיק גבר כדי לחייך במצלמה או לעשות פזוה למצלמה אז לא נדבר על לדגמן יא מעפן..
    איפה יש תמונה שלו?

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    כן אחי ראינו את התמונה שלך עם הפרצוף האדיש סטייל מנסה להיות כאילו קשוח אבל יוצא חסר הבעה....ממש דוגמן אתה...אתה אפילו לא מספיק גבר כדי לחייך במצלמה או לעשות פזוה למצלמה אז לא נדבר על לדגמן יא מעפן..
    די עם הירידות האישיות זה לא מה שיקדם אותך

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:51.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי BlowYourMind צפיה בהודעה
    תשמע אתה יכל לקרוא לי חנון אבל בנאדם שרואה אותי במציאות לא מקבל את אותו הרושם כשהוא נכנס לפייסבוק ..
    מי שנכנס לפייסבוק שלי במקסימום מקבל רושם של " אה זה סתם חנון "..
    וזה בגלל שאני לא נכנס לשם , וגם כשכן זה בשביל לדבר עם חברים בצאט ולא לעדכן סטאטוס על אהבה או תמונה של המבורגר ..
    אני יודע שפייסבוק זה לא המציאות ובלהבלה אבל סמוך עליי זה מוסיף לך ולהיות קצת בנאדם מודרני וכל הזמן להיות בעניינים עוד יותר מוסיף לך.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

מי שנגד פייסבוק הוא לוזר. מפחדים שזה ידפוק לכם את הגיים?
    פעם אולי זה היה פחות חשוב שבנות התלהבו מתמונות מטושטשות רצח שאתה לא מזהה שמה כלום, אבל מאז התמונות השתפרו באיכות והכל בהתאם. טוב הטרנד היום זה לפרסם את השאריות שלהן אחרי שהשמנות סיימו לאכול, אבל מה זה משנה.
    אין לך פייסבוק = אתה לא מחובר לעולם. סוף הסיפור.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

מורחקים
    שם פרטי
    incel=u
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    incel4life and an obese whale is your wife

ציטוט נכתב במקור על ידי -Ariel- צפיה בהודעה
    איפה יש תמונה שלו?
    פה

TROLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLO

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,565 | הודעות: 8,204,158 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect