קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. סרטון שלי אני יודע שאני רמה נמוכה:(
    על ידי CrocKer7 בפורום Maple Story
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 17-06-2006, 18:37
  2. הגלריי שלי עיצוב איחודי שאני עיצבתי
    על ידי dvir0-0 בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 05-01-2006, 21:16
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 11-12-2005, 22:06
  4. 3-4 תמונות שלי (תלוי בכמה שאני חמוד :P)
    על ידי OmeR בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 14-11-2005, 21:45
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22

כל האמת עלי. המסיכה שלי בפורום..ואיך שאני באמת.

מורחקים
    שם פרטי
    S OF LMS
    לייקים
    17
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    LMS, אותי רק מבאס, המשקל שלי את הכיסא רומס

Unhappy כל האמת עלי. המסיכה שלי בפורום..ואיך שאני באמת.

אתם בוודאי מכירים אותי..

אך אתם לא מכירים את מי שאני באמת.
    חלקכם ניסיתם לנחש אך אף אחד לא ידע.

מהפורום, רק 5656581 יודע את כל האמת עלי. הוא יכול לאמת את האשכול.
    יש לו אפילו תמונה שלי, תמונה ישנה מהחטיבה (אני לא אוהב להצטלם ואני לא פוטוגני). בתקופה ההיא, לא היו לי פצעים על הפנים, לא הייתי מקריח, שקלתי פחות והשיניים שלי היו במקומם.

עכשיו, אני אספר לכם את כל האמת.

בבצפר לא אהבו אותי. זה היה מתחיל בקללות והצקות והיה נגמר במכות עד זוב דם. זה התחיל ביסודי ונמשך עד לסוף התיכון.

אני משער שזה בגלל המראה חיצוני שלי. התחלתי להקריח עוד בגיל 16. כיום אני בן 21 ויש לי NORWOOD 4 כמעט מי שיודע מה זה. מי שלא אז החיים שלו יפים.
    יש לי המון פצעים על הפנים. הם התחילו בתיכון ונשארו עד היום. המצב שלי ממש רע, ניסיתי הכל והפצעים רק ממשיכים.
    אני מאוד נמוך. מטר 65. שוקל 80 ומשהו. בעל עודף משקל. כל חיי סבלתי מעודף משקל, עוד מימי היסודי. שכולם שיחקו כדורגל וכדורסל, אותי בחרו אחרון. וגם שבחרו אותי, הקבוצה התבאסה ששיחקתי איתה ותמיד קיללו אותי.

אין לי שיניים קדמיות. בכלל. אני לא אספר למה רק אגיד שרוסי עבריין אחד הרביץ לי מכות וכמעט הרג אותי במכות. הכל בגלל שאמרתי משהו לחברה שלו...
    יש לי הרבה שיערות על הגוף בגלל העדה שלי. מה שיותר מוזר, שאני לבן לגמרי ולא יכול להשתזף יפה מה שמאוד נדיר אצלנו בעדה.

בתיכון, היו לנו את הילדים האלה שהביאו את כל הבנות. כאלה שעושים תספורות כמו של ZYZZ, רזים, גבוהים, יוצאים למסיבות, שותים ומעשנים...ה"מגניבים". אף אחד לא קרא להם ככה אבל היה הבדל בינם לבין אנשים כמוני.
    תמיד קינאתי בהם ורציתי להיות כמוהם. אף פעם לא באמת עישנתי או שתיתי אלכוהול למעט יין באירועים משפחתיים. לא יצאתי למסיבה.
    היה לי חבר אחד וגם הוא צחק עלי וניצל אותי. ידידות מעולם לא היו לי ומעולם לא נישקתי בחורה.

גדלתי במשפחה יהודית מסורתית, דלת אמצעים. הילדים העשירים תמיד צחקו עלי ועל המצב הכלכלי שלי ומאז אני שונא את כל העניים. כי הם סובלים כמו שאני סובל.
    הם מתביישים בי בגלל שאני אתאיסט ובגלל שלא שירתתי בצבא.

למה לא גייסו אותי אתם שואלים? אני אענה לכם.

יש לי אספרגר, שזה סוג של אוטיזם קל ועוד המון בעיות. קשה לי במצבים חברתיים. למשל, אם בבצפר היו צוחקים עלי היה לי קשה להבין אם הם צוחקים עלי או איתי אז צחקתי גם. ומכאן ההצקות המשיכו...

מעולם לא עבדתי כי אני מתבייש במראה שלי. אני מפחד שאני יעבור את אותן ההצקות, שוב.
    אין לי תעודת בגרות.

ולסוע לחו''ל?? אין מצב אני יסע אי פעם. אף פעם לא הייתי בחו''ל ובאילת. אין למשפחה שלנו כסף, אנחנו במינוס ענקי בבנק וכל ההכנסות שלנו הולכות למינוס פחות או יותר. פעם אחת ניתקו לנו אפילו את החשמל בגלל חובות. המחשב הזה שאני כותב בו עכשיו? זה מחשב שחסכנו שנים בשביל לקנות. יש לי גם אח קטן עם בעיות חברתיות שעושה הרבה בלאגן בבית...לפעמים אני רוצה להרוג אותו. לא בגלל שאני שונא אותו חלילה, אני מאוד אוהב אותו אלא בגלל שהוא יגדל להיות כמוני ואני לא רוצה שהוא יסבול. הוא עובר את מה שאני עברתי בגילו...הוא בן 12.

ואני רוצה להתנצל בנושא הזה בפני 56565. אני מצטער שירדתי עליך ועל חבר שלך. אתה היית חבר אמיתי. לא צחקת עלי, ניסית לעזור לי, דאגת לי שניסיתי להתאבד, ואני עשיתי את מה שעשיתי...תסלח לי בבקשה. היה לי יום מאוד רע עם המשפחה שלי והוצאתי את זה על החבר היחידי שהיה לי אי פעם..

אני לא זיין על...אין לי פנים יפות..אין לי גוף יפה...אין לי שיער יפה...אין לי כלום ממה שאמרתי פה. אפילו סמים ואלכוהול לא ניסיתי כי אני לא מבין בזה ולא יודע איך. אני גם מפחד מזה. רק רציתי שיעריכו אותי איפשהו...אף אחד לא אהב ולא העריך אותי

מי שרוצה את התמונה האמיתית שלי, שיפנה ל5656. לא מבטיח שהוא יתן לכם אותה. התמונות שפרסמתי פה אלה לא תמונות שלי. שום דבר ממה שפרסמתי עד עכשיו לא נכון לגבי.

אבל עוד מעט. כל זה ייגמר..יש לי תוכנית איך להגיע לגן עדן ולנקום באלה שעשו לי רע. ספגתי במשך 21 שנים, כל לילה בכיתי לעצמי בכרית, עד שנרדמתי. אבל הפעם זה תורי לגרום להם לבכות. אני ינקום בכל ה"מקובלים", ה"יפים" וה"עשירים".

עוד חודש הכל ייגמר...הכל כבר מוכן. חוץ ממני. אני עדיין משתפן.

אין לי תקווה.

Fat. Short. Bald. Acne. Deformed. Poor. Introvert. No hope.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

אתה זה טיילר?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אין לי מושג אם כל מה שכתבת פה הוא אמיתי, אבל אני יעשה לענות כמו שצריך אף על פי שאתה מעורר בי המון שנאה, אבל את זה אני ישאיר לעצמי.

אתה כותב שאתה מכוער - תעבוד על המראה החיצוני שלך. תגלח את המקומות שנראה לך ששעירים מידי.
    לך לחדר כושר ושים אלף זין על כל מי שצוחק עלייך, או שפשוט תצחק חזרה, הם לא ידעו מה לעשות עם זה.
    חסר בבית שלך כסף? לך תעבוד. חד וחלק. אל תתמרמר בבית ותגיד שקשה..זה לא עוזר.

מורחקים
    שם פרטי
    S OF LMS
    לייקים
    17
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אין לי מושג אם כל מה שכתבת פה הוא אמיתי, אבל אני יעשה לענות כמו שצריך אף על פי שאתה מעורר בי המון שנאה, אבל את זה אני ישאיר לעצמי.

אתה כותב שאתה מכוער - תעבוד על המראה החיצוני שלך. תגלח את המקומות שנראה לך ששעירים מידי.
    לך לחדר כושר ושים אלף זין על כל מי שצוחק עלייך, או שפשוט תצחק חזרה, הם לא ידעו מה לעשות עם זה.
    חסר בבית שלך כסף? לך תעבוד. חד וחלק. אל תתמרמר בבית ותגיד שקשה..זה לא עוזר.
    כל פעם שניסיתי לצחוק בחזרה הרביצו לי. בגלל המכות האלה איבדתי את השיניים הקדמיות. אין לי תקווה.

אני נמוך, מקריח, שמן, עם אקנה, בלי שיניים קדמיות

אני 1 מתוך 10.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי StatusIsEverything צפיה בהודעה
    כל פעם שניסיתי לצחוק בחזרה הרביצו לי. בגלל המכות האלה איבדתי את השיניים הקדמיות. אין לי תקווה.

אני 1 מתוך 10.
    אני כבר לא יודע אם אתה אמיתי או לא..בכל מקרה אם אתה סתם עושה צחוק..תדע לך שאתה פשוט בזיון. לא עושים צחוק מדברים כאלה ואני מאחל לך באמת להיות כזה.
    אם אתה אמיתי לגמרי, אז יש לי שאלה- אם מרביצים לך, למה אתה לא מחזיר? ממה אתה מפחד?

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

אני 1 מתוך 10.

למה שלא תזדיין מפה מה אתה אומר??

ואם זה אמיתי (ולא ניראלי כי אתה החרטטן הכי גדול שראיתי) הייתה צריך לבקש עזרה מההתחלה ולא כמו איזה זין לרדת על כולם ואז לצפות שמישהו ינסה לעזור לך...

מורחקים
    שם פרטי
    S OF LMS
    לייקים
    17
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אני כבר לא יודע אם אתה אמיתי או לא..בכל מקרה אם אתה סתם עושה צחוק..תדע לך שאתה פשוט בזיון. לא עושים צחוק מדברים כאלה ואני מאחל לך באמת להיות כזה.
    אם אתה אמיתי לגמרי, אז יש לי שאלה- אם מרביצים לך, למה אתה לא מחזיר? ממה אתה מפחד?
    אני מאחל למי שצוחק על אנשים כמוני את כל הרע שבעולם. אלה אנשים בלי לב. הקטע הוא שהיה לי שכבה שלמה של כאלה.

אם אני אחזיר הם יחזירו חזק יותר. גדלתי במקום הם אפילו מסוגלים להוציא סכין ולדקור. אני מדרום ת''א אם אתה רוצה לדעת..
    אני לא יכול להחזיר לכאלה שיש להם חברים איתם או כאלה עם סכינים..

מאיפה אתה?

מורחקים
    שם פרטי
    S OF LMS
    לייקים
    17
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Ariel- צפיה בהודעה
    למה שלא תזדיין מפה מה אתה אומר??

ואם זה אמיתי (ולא ניראלי כי אתה החרטטן הכי גדול שראיתי) הייתה צריך לבקש עזרה מההתחלה ולא כמו איזה זין לרדת על כולם ואז לצפות שמישהו ינסה לעזור לך...
    לא היה לי את האומץ..

אבל עכשיו הבנתי שגם ככה...לא מעריכים אותי פה...אז החלטתי לחשוף את האמת.

מעכשיו, אני לא ארד על אף אחד.
    אני רק רציתי לקבל קצת כבוד..הערכה..שיגידו וואו...בחיים לא אמרו לי מילה טובה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני מאחל למי שצוחק על אנשים כמוני את כל הרע שבעולם. אלה אנשים בלי לב. הקטע הוא שהיה לי שכבה שלמה של כאלה.

אם אני אחזיר הם יחזירו חזק יותר. גדלתי במקום הם אפילו מסוגלים להוציא סכין ולדקור. אני מדרום ת''א אם אתה רוצה לדעת..
    אני לא יכול להחזיר לכאלה שיש להם חברים איתם או כאלה עם סכינים..

מאיפה אתה?
    מה זה אנשים מסוגלים להוציא סכין? אני גדלתי במקום שקיבלתי פיצוצים על סתם (כנס לפורום מתבגרים ומתגברים ותראה את האשכול שכתבתי על עצמי, הכל אמת שם) ועובדה שתמיד ידעתי לעמוד על שלי. גם כשבאים אלייך 2 אנשים עדיף לתפוס משהו ביד ולפרק אחד מהם מאשר סתם להשאר בצד ולהראות כמו פודל.

לא היה לי את האומץ..

אבל עכשיו הבנתי שגם ככה...לא מעריכים אותי פה...אז החלטתי לחשוף את האמת.

מעכשיו, אני לא ארד על אף אחד.
    אני רק רציתי לקבל קצת כבוד..הערכה..שיגידו וואו...בחיים לא אמרו לי מילה טובה.
    בשביל מה אתה צריך מילה טובה? למה אתה צריך הערכה מהאנשים? לפי דעתי זה סתם. אני לא צריך שמישהו יטפח לי על השכם ויגיד "כל הכבוד" כי זה סתמי. זה לא נותן כלום.

משתמש מתחיל
    לייקים
    18
    נקודות
    0

רודני זה ספאם מה יש לך משעמם לו הוא גמור מת מה אתה מתייחס לזה רציני בכלל חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

טיילר אתה איש הזוי. אם זה אמיתי יש לי רק דבר אחד להגיד לך - עוף מהפורום הזה לקבל עזרה מקצועית. יש פתרונות לבעיות כאלה, אבל אתה לא תמצא אותם כאן.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:51.

מורחקים
    שם פרטי
    S OF LMS
    לייקים
    17
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    מה אתם בכלל שוקלים אם זה אמיתי... זה ברור שהוא מקצין כדי שיקלטו שזה מזוייף, כי אם זה לא יהיה מוקצן אז יחשבו שאולי יש אמת בדבריו ואז הוא יראה כמי שהוא באמת.. אפס ...בקיצור טיילר דחוף אצבע עמוק עמוק בתחת ותריח...בהצלחה !
    מה בדיוק מוקצן פה?

מורחקים
    שם פרטי
    S OF LMS
    לייקים
    17
    נקודות
    0
    משפט מחץ

מה זה אנשים מסוגלים להוציא סכין? אני גדלתי במקום שקיבלתי פיצוצים על סתם (כנס לפורום מתבגרים ומתגברים ותראה את האשכול שכתבתי על עצמי, הכל אמת שם) ועובדה שתמיד ידעתי לעמוד על שלי. גם כשבאים אלייך 2 אנשים עדיף לתפוס משהו ביד ולפרק אחד מהם מאשר סתם להשאר בצד ולהראות כמו פודל.

בשביל מה אתה צריך מילה טובה? למה אתה צריך הערכה מהאנשים? לפי דעתי זה סתם. אני לא צריך שמישהו יטפח לי על השכם ויגיד "כל הכבוד" כי זה סתמי. זה לא נותן כלום.
    לך קל לדבר. בנות מגיבות לך בפייסבוק ורושמות "חתיך". שאתה הולך ברחוב אתה מקבל מבטים. אני מעולם לא קיבלתי מחמאה אחת מגבר שלא נדבר על בחורה.

מה אתה בכלל יודע על הצורך שיאהבו אותך?

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    livestrong

אם זה ספאם אז אני מאחל לך למצוא חיים ופאקינג מהר כי המצב קשה!!
    אם לא אז תחשוב על זה שכבר אין לך מה להפסיד אתה בנקודת השפל ומפה המצב יכול רק להשתפר..
    אה ובקשר לדרום תל אביב אני גדלתי בשכונת מצוקה בנתניה. בערך חצי מהשכבה הישנה שלי נמצאים כרגע בכלא/מוסד לנוער/מוסד גמילה
    ואתה לא רואה אותי בוכה על זה. המון אנשים גדלו בקומות קשים אבל לזיין את המוח על כמה שקשה לא עוזר ולא יעזור

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,012 | הודעות: 8,205,605 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect