אתם בוודאי מכירים אותי..
אך אתם לא מכירים את מי שאני באמת.
חלקכם ניסיתם לנחש אך אף אחד לא ידע.
מהפורום, רק 5656581 יודע את כל האמת עלי. הוא יכול לאמת את האשכול.
יש לו אפילו תמונה שלי, תמונה ישנה מהחטיבה (אני לא אוהב להצטלם ואני לא פוטוגני). בתקופה ההיא, לא היו לי פצעים על הפנים, לא הייתי מקריח, שקלתי פחות והשיניים שלי היו במקומם.
עכשיו, אני אספר לכם את כל האמת.
בבצפר לא אהבו אותי. זה היה מתחיל בקללות והצקות והיה נגמר במכות עד זוב דם. זה התחיל ביסודי ונמשך עד לסוף התיכון.
אני משער שזה בגלל המראה חיצוני שלי. התחלתי להקריח עוד בגיל 16. כיום אני בן 21 ויש לי NORWOOD 4 כמעט מי שיודע מה זה. מי שלא אז החיים שלו יפים.
יש לי המון פצעים על הפנים. הם התחילו בתיכון ונשארו עד היום. המצב שלי ממש רע, ניסיתי הכל והפצעים רק ממשיכים.
אני מאוד נמוך. מטר 65. שוקל 80 ומשהו. בעל עודף משקל. כל חיי סבלתי מעודף משקל, עוד מימי היסודי. שכולם שיחקו כדורגל וכדורסל, אותי בחרו אחרון. וגם שבחרו אותי, הקבוצה התבאסה ששיחקתי איתה ותמיד קיללו אותי.
אין לי שיניים קדמיות. בכלל. אני לא אספר למה רק אגיד שרוסי עבריין אחד הרביץ לי מכות וכמעט הרג אותי במכות. הכל בגלל שאמרתי משהו לחברה שלו...
יש לי הרבה שיערות על הגוף בגלל העדה שלי. מה שיותר מוזר, שאני לבן לגמרי ולא יכול להשתזף יפה מה שמאוד נדיר אצלנו בעדה.
בתיכון, היו לנו את הילדים האלה שהביאו את כל הבנות. כאלה שעושים תספורות כמו של ZYZZ, רזים, גבוהים, יוצאים למסיבות, שותים ומעשנים...ה"מגניבים". אף אחד לא קרא להם ככה אבל היה הבדל בינם לבין אנשים כמוני.
תמיד קינאתי בהם ורציתי להיות כמוהם. אף פעם לא באמת עישנתי או שתיתי אלכוהול למעט יין באירועים משפחתיים. לא יצאתי למסיבה.
היה לי חבר אחד וגם הוא צחק עלי וניצל אותי. ידידות מעולם לא היו לי ומעולם לא נישקתי בחורה.
גדלתי במשפחה יהודית מסורתית, דלת אמצעים. הילדים העשירים תמיד צחקו עלי ועל המצב הכלכלי שלי ומאז אני שונא את כל העניים. כי הם סובלים כמו שאני סובל.
הם מתביישים בי בגלל שאני אתאיסט ובגלל שלא שירתתי בצבא.
למה לא גייסו אותי אתם שואלים? אני אענה לכם.
יש לי אספרגר, שזה סוג של אוטיזם קל ועוד המון בעיות. קשה לי במצבים חברתיים. למשל, אם בבצפר היו צוחקים עלי היה לי קשה להבין אם הם צוחקים עלי או איתי אז צחקתי גם. ומכאן ההצקות המשיכו...
מעולם לא עבדתי כי אני מתבייש במראה שלי. אני מפחד שאני יעבור את אותן ההצקות, שוב.
אין לי תעודת בגרות.
ולסוע לחו''ל?? אין מצב אני יסע אי פעם. אף פעם לא הייתי בחו''ל ובאילת. אין למשפחה שלנו כסף, אנחנו במינוס ענקי בבנק וכל ההכנסות שלנו הולכות למינוס פחות או יותר. פעם אחת ניתקו לנו אפילו את החשמל בגלל חובות. המחשב הזה שאני כותב בו עכשיו? זה מחשב שחסכנו שנים בשביל לקנות. יש לי גם אח קטן עם בעיות חברתיות שעושה הרבה בלאגן בבית...לפעמים אני רוצה להרוג אותו. לא בגלל שאני שונא אותו חלילה, אני מאוד אוהב אותו אלא בגלל שהוא יגדל להיות כמוני ואני לא רוצה שהוא יסבול. הוא עובר את מה שאני עברתי בגילו...הוא בן 12.
ואני רוצה להתנצל בנושא הזה בפני 56565. אני מצטער שירדתי עליך ועל חבר שלך. אתה היית חבר אמיתי. לא צחקת עלי, ניסית לעזור לי, דאגת לי שניסיתי להתאבד, ואני עשיתי את מה שעשיתי...תסלח לי בבקשה. היה לי יום מאוד רע עם המשפחה שלי והוצאתי את זה על החבר היחידי שהיה לי אי פעם..
אני לא זיין על...אין לי פנים יפות..אין לי גוף יפה...אין לי שיער יפה...אין לי כלום ממה שאמרתי פה. אפילו סמים ואלכוהול לא ניסיתי כי אני לא מבין בזה ולא יודע איך. אני גם מפחד מזה. רק רציתי שיעריכו אותי איפשהו...אף אחד לא אהב ולא העריך אותי
מי שרוצה את התמונה האמיתית שלי, שיפנה ל5656. לא מבטיח שהוא יתן לכם אותה. התמונות שפרסמתי פה אלה לא תמונות שלי. שום דבר ממה שפרסמתי עד עכשיו לא נכון לגבי.
אבל עוד מעט. כל זה ייגמר..יש לי תוכנית איך להגיע לגן עדן ולנקום באלה שעשו לי רע. ספגתי במשך 21 שנים, כל לילה בכיתי לעצמי בכרית, עד שנרדמתי. אבל הפעם זה תורי לגרום להם לבכות. אני ינקום בכל ה"מקובלים", ה"יפים" וה"עשירים".
עוד חודש הכל ייגמר...הכל כבר מוכן. חוץ ממני. אני עדיין משתפן.
אין לי תקווה.
Fat. Short. Bald. Acne. Deformed. Poor. Introvert. No hope.

ציטוט ההודעה
...בקיצור טיילר דחוף אצבע עמוק עמוק בתחת ותריח...בהצלחה !