קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 08-07-2006, 13:28
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-05-2006, 20:42
  3. שלום יש לי כמה שאלות לגבי לינאג' 2
    על ידי DaReDEvil' בפורום Lineage II
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 01-03-2006, 07:40
  4. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-01-2006, 21:39
  5. יש לי כמה שאלות לגבי המשחק NHL 2006
    על ידי RaUl בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 15:57
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 27 מתוך 27

סתם כדי למחוק פה כמה מיתוסים לגבי מראה חיצוני..כל מי שחושב שלסת זה הכל שיכנס לפה - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    livestrong

רגע אם אנחנו נחותים וכל הבולשיט בסגנון למה אדון אספרגר טורח להכנס לפה
    ולזיין לכולנו את המוח?

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    אז אתה תזיין שמנה בכיף כי יש לה אישיות מדהימה?
    וואללה שאם היא נראית סבבה, אני אלך איתה. היא לא צריכה להיות 9. אני מעדיף חברה 7 עם אישיות מדהימה, מאשר חברה 9 שאני לא אוכל לשמוע מדברת.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

זיינת את השכל לפני כמה זמן שלסת זה הדבר הכי חשוב,עכשיו זה משהו אחר?

מורחקים
    שם פרטי
    S OF LMS
    לייקים
    17
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    LMS, אותי רק מבאס, המשקל שלי את הכיסא רומס

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    זיינת את השכל לפני כמה זמן שלסת זה הדבר הכי חשוב,עכשיו זה משהו אחר?
    אתה מתבלבל ביני לבין 56565 הפאג

מורחקים
    שם פרטי
    S OF LMS
    לייקים
    17
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אם אתם לא מקושרים לכלום וכל המעגלים החברתיים שלכם זה כמה חנונים או כובעים...זהו עתידכם

INCEL4LIFE AND AN OBESE WHALE IS YOUR WIFE

אה ורודני בחורות כאלה בטוח עדיפות על ה"כוסיות הריקות" נכון??? אני בן זונה אם בכלל דיברתם עם דוגמנית מסלול אפילו. לדבר עם ה"כוסית" של השכונה שלכם זה לא נחשב מהסיבה הפשוטה שהיא לא נחשבת כוסית.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    וואללה שאם היא נראית סבבה, אני אלך איתה. היא לא צריכה להיות 9. אני מעדיף חברה 7 עם אישיות מדהימה, מאשר חברה 9 שאני לא אוכל לשמוע מדברת.
    מילות המפתח.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

מורחקים
    שם פרטי
    S OF LMS
    לייקים
    17
    נקודות
    0
    משפט מחץ

הקטע הוא שאין קשר בין מחט לתחת

רוב הבחורות עם האופי המסריח שהכרתי אי פעם אלה היו דווקא הכונפות והממוצעות

זה מאוד הגיוני

מכוערת>מקנאית בחברות הכוסיות שלה>ממורמרת מהחיים>אופי חרא שלא יודעת להנות

כוסית>מקבלת הכל>נהנית מהחיים>אופי טוב עם שמחת חיים

ומה אכפת לי שהיא לא חכמה כאילו שזה מעניין מישהו אם היא יודעת מי הרמטכ''ל של גולני או שטויות בסגנון זה לא מעניין אף אחד וחוכמה לא נמדדת בדברים שאתם חושבים...פתאום כל אחד נהיה לי פה פרופסור

כל עוד הבחורה לא בת 18 שמתנהגת כמו בת 40-50 ולא יודעת להנות או ביישנית חסרת בטחון או אחת עם אופי של "ילדה טובה" וחננה כזאת מהצופים אני לא מבין מה עוד יכול להיות "חרא אופי". ואופי כזה לא קיים אצל כוסיות כך או כך.
    נערך לאחרונה על ידי StatusIsEverything; 31-10-2012 בשעה 00:59.

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי StatusIsEverything צפיה בהודעה
    ומה אכפת לי שהיא לא חכמה כאילו שזה מעניין מישהו אם היא יודעת מי הרמטכ''ל של גולני או שטויות בסגנון זה לא מעניין אף אחד וחוכמה לא נמדדת בדברים שאתם חושבים...פתאום כל אחד נהיה לי פה פרופסור
    שטויות.
    קרביות מזיינות הכי הרבה חתיכים.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

בחורה חכמה זה בחורה שכיף לדבר איתה. אני לא באמת צריך ללמד אותך מה זה אופי מושך נכון?

חוץ מזה, כל אחד והטעם שלו.
    וכן, נראית סבבה זה מילת המפתח- היא צריכה להיראות רק סבבה ולטפח את עצמה. היא לא צריכה להיות ג'וליה רוברטס, כמו שגברים לא צריכים להיות בראד פיט.

מורחקים
    שם פרטי
    S OF LMS
    לייקים
    17
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    בחורה חכמה זה בחורה שכיף לדבר איתה. אני לא באמת צריך ללמד אותך מה זה אופי מושך נכון?

חוץ מזה, כל אחד והטעם שלו.
    וכן, נראית סבבה זה מילת המפתח- היא צריכה להיראות רק סבבה ולטפח את עצמה. היא לא צריכה להיות ג'וליה רוברטס, כמו שגברים לא צריכים להיות בראד פיט.
    אין קשר בין השניים

כיף לדבר עם אחת שיש לה חיים מעניינים (וזה לא מה שאתם חושבים שזה, חיים מעניינים לא קשורים לתחביבים), אחת שיוצאת למסיבות, אחת שאוהבת לעשות דברים הזויים, אחת שאוהבת לסתלבט על כל דבר, אחת שאוהבת להתמסטל, אחת עם בטחון עצמי גבוה ולא ביישנית חננה, אחת עם חוכמת רחוב ולא ילדה תמימה שרק יצאה מהבית.

ההפך מילדה טובה ותמימה. ורוב הכוסיות אם לא כולן נופלות בול לקטגוריה שאני דורש באופי.

זה לא מתקשר לחוכמה. חוכמת רחוב במקרה הטוב אבל אתם לא דיברתם על זה בכלל. חוצמזה שלרוב הכוסיות יש חוכמת רחוב שלא תבייש אף אחד. זה שהן לא יודעות מזה חוכמת רחוב לא אומר שאין להם אחת...

היא לא צריכה להיות דוגמנית מסלול אבל היא חייבת להיות מעל הישראלית הממוצעת בהכל, בעיקר ביופי. מה לעשות, בחורות כמו האקסית של סניה ואשכנזיות חננות מהצופים סטייל דפני ליף לא מושכות אותי מינית. מה גם, שאין להן את האופי שאני נמשך אליו.

באמת לא מעניין אותי שהיא טיפשה. גמאני לא כזה גאון וכנראה שגם אף אחד מכם אלא אם כן התקבלתם להרווארד. אם לא, אין לכם זכות לדרוש דרישות שאתם בעצמכם לא יכולים להציע. זה צבוע. זה כמו ששמן ששוקל 150 קילו ידרוש לצאת עם דוגמניות מסלול.
    נערך לאחרונה על ידי StatusIsEverything; 31-10-2012 בשעה 10:46.

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי StatusIsEverything צפיה בהודעה
    אין קשר בין השניים

כיף לדבר עם אחת שיש לה חיים מעניינים (וזה לא מה שאתם חושבים שזה, חיים מעניינים לא קשורים לתחביבים), אחת שיוצאת למסיבות, אחת שאוהבת לעשות דברים הזויים, אחת שאוהבת לסתלבט על כל דבר, אחת שאוהבת להתמסטל, אחת עם בטחון עצמי גבוה ולא ביישנית חננה, אחת עם חוכמת רחוב ולא ילדה תמימה שרק יצאה מהבית.
    זה מה שאתה חושב.
    מה שכן אני יכול להסכים איתך בקטע של הדברים ההזוריים ולהסתלבט על כל דבר, להתמסטל גם, למה לא ובטחון עצמי. אבל במיוחד בקטע של להסתלבט על כל דבר, אנשים שעושים מלחמת עולם מכל דבר שני שהם שומעים מניעים אותי ללכת היטלר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אם אתה כל כך רוצה לזיין כוסיות, למה שלא תעיף תעצמך מפה, טוס לאמסטרדם לחלונות האדומים, תשלם 400 דולר לאיזה פצצה בלונדינית שתלקק לך את הביצים ותרגיש הכי LMS בעולם (או שאיך שאתה לא קורא לזה).
    תבין כבר, לאף אחד פה בפורום לא מעניין תזין שכדי להשיג כוסיות כאלה אתה צריך שיהיה לך כסף, מהסיבה הפשוטה שרוב הכוסיות המטורפות האלה לא שוות שום כסף שיהיה לך בארנק. רוב הכוסיות האלה הן פשוט מטומטמות ובחיים לא יהיה לך על מה לדבר איתן חוץ מלשים אותה על השיש במטבח ולדחוף תלשון שלך בין הרגליים שלה.

אם אתה כל כך חרמן להשיג כאלה בנות..אז למה קיבינימט אתה חופר לנו פה איך להשיג אותן? לא חשבת אף פעם שרק אתה רץ כמו מטומטם אחרי פצצות מתקתקות כאלה? כל העולם יודע שרוב הכוסיות האלה הן פשוט נעליים. יש כמה שאני טועה לגביהן ואני יודע את זה, ראיתי ודברתי עם כמה פצצות לא נורמליות שגם יש עם מה לדבר איתן והן שוות הרבה יותר מכסף ודברים בסגנון האלה, אבל הבחורות שבאמת חכמות וגם יפיופות הן בנות שלא מחפשות גבר עם מלא כסף שרק רוצה מישהי שתמצוץ לו תזין ב10 בבוקר עם הזקפת בוקר שלו, הן מחפשות גבר אמיתי. וגברים אמיתיים אתה יכול למצוא בפורום הזה.

בקיצור, לא מעניין פה אף אחד בפורום את השטויות שאתה אומר. אף אחד לא רוצה באמת שהחברה שלו תראה כמו הפוסטר שיש לו בחדר בגלל שהמח שלה הוא בעובי של הדף שעליו מודפס הפוסטר. רובן כאלה, שוב אני מזכיר.
    ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אף אחד לא דיבר על כונפות, יש בחורות יפות שפשוט באלך לתת להן נשיקה במצח מרוב יופי, אבל לא כוסיות שבאלך לתת להן ביס בתחת כי אתה רעב לסקס.
    למה נראה לך שבחיים לא דיברתי עם כוסיות על כאלה? את הדברים שאמרתי על פצצות שחסר להן מח, זה נראה לך סתם הנפצות שהחלטתי להגיד? דברתי עם כוסיות מטורפות בחיים שלי וגם הייתי עם כמה, אבל אני אומר לך שפשוט חסר להן טונה של שכל בפנים.

"אתם נחותים" אם אנחנו האנשים הנחותים..אז למה אתה זה שכל כך מנסה להצדיק את עצמך ולתת דוגמאות על זה שרק אנשים עם כסף מצליחים? למה אתה כל כך נואש להראות ולצאת הבחור הצודק פה? אל תבלבל לי תמח, אני יודע בדיוק למה אתה מציף תפורום עם הדיונים האלה על כמה שכסף קונה כוסיות..אבל עזוב, אני לא מתכוון להוציא אותך קטן...אתה גם ככה נראה קטן פה בפניי כולם.
    הפצצת אחי !!!

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,355 | הודעות: 8,201,948 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect