רגע אם אנחנו נחותים וכל הבולשיט בסגנון למה אדון אספרגר טורח להכנס לפה
ולזיין לכולנו את המוח?
רגע אם אנחנו נחותים וכל הבולשיט בסגנון למה אדון אספרגר טורח להכנס לפה
ולזיין לכולנו את המוח?
|
|
זיינת את השכל לפני כמה זמן שלסת זה הדבר הכי חשוב,עכשיו זה משהו אחר?
אם אתם לא מקושרים לכלום וכל המעגלים החברתיים שלכם זה כמה חנונים או כובעים...זהו עתידכם
INCEL4LIFE AND AN OBESE WHALE IS YOUR WIFE
אה ורודני בחורות כאלה בטוח עדיפות על ה"כוסיות הריקות" נכון??? אני בן זונה אם בכלל דיברתם עם דוגמנית מסלול אפילו. לדבר עם ה"כוסית" של השכונה שלכם זה לא נחשב מהסיבה הפשוטה שהיא לא נחשבת כוסית.
הקטע הוא שאין קשר בין מחט לתחת
רוב הבחורות עם האופי המסריח שהכרתי אי פעם אלה היו דווקא הכונפות והממוצעות
זה מאוד הגיוני
מכוערת>מקנאית בחברות הכוסיות שלה>ממורמרת מהחיים>אופי חרא שלא יודעת להנות
כוסית>מקבלת הכל>נהנית מהחיים>אופי טוב עם שמחת חיים
ומה אכפת לי שהיא לא חכמה כאילו שזה מעניין מישהו אם היא יודעת מי הרמטכ''ל של גולני או שטויות בסגנון זה לא מעניין אף אחד וחוכמה לא נמדדת בדברים שאתם חושבים...פתאום כל אחד נהיה לי פה פרופסור
כל עוד הבחורה לא בת 18 שמתנהגת כמו בת 40-50 ולא יודעת להנות או ביישנית חסרת בטחון או אחת עם אופי של "ילדה טובה" וחננה כזאת מהצופים אני לא מבין מה עוד יכול להיות "חרא אופי". ואופי כזה לא קיים אצל כוסיות כך או כך.
נערך לאחרונה על ידי StatusIsEverything; 31-10-2012 בשעה 00:59.
בחורה חכמה זה בחורה שכיף לדבר איתה. אני לא באמת צריך ללמד אותך מה זה אופי מושך נכון?
חוץ מזה, כל אחד והטעם שלו.
וכן, נראית סבבה זה מילת המפתח- היא צריכה להיראות רק סבבה ולטפח את עצמה. היא לא צריכה להיות ג'וליה רוברטס, כמו שגברים לא צריכים להיות בראד פיט.
אין קשר בין השניים
כיף לדבר עם אחת שיש לה חיים מעניינים (וזה לא מה שאתם חושבים שזה, חיים מעניינים לא קשורים לתחביבים), אחת שיוצאת למסיבות, אחת שאוהבת לעשות דברים הזויים, אחת שאוהבת לסתלבט על כל דבר, אחת שאוהבת להתמסטל, אחת עם בטחון עצמי גבוה ולא ביישנית חננה, אחת עם חוכמת רחוב ולא ילדה תמימה שרק יצאה מהבית.
ההפך מילדה טובה ותמימה. ורוב הכוסיות אם לא כולן נופלות בול לקטגוריה שאני דורש באופי.
זה לא מתקשר לחוכמה. חוכמת רחוב במקרה הטוב אבל אתם לא דיברתם על זה בכלל. חוצמזה שלרוב הכוסיות יש חוכמת רחוב שלא תבייש אף אחד. זה שהן לא יודעות מזה חוכמת רחוב לא אומר שאין להם אחת...
היא לא צריכה להיות דוגמנית מסלול אבל היא חייבת להיות מעל הישראלית הממוצעת בהכל, בעיקר ביופי. מה לעשות, בחורות כמו האקסית של סניה ואשכנזיות חננות מהצופים סטייל דפני ליף לא מושכות אותי מינית. מה גם, שאין להן את האופי שאני נמשך אליו.
באמת לא מעניין אותי שהיא טיפשה. גמאני לא כזה גאון וכנראה שגם אף אחד מכם אלא אם כן התקבלתם להרווארד. אם לא, אין לכם זכות לדרוש דרישות שאתם בעצמכם לא יכולים להציע. זה צבוע. זה כמו ששמן ששוקל 150 קילו ידרוש לצאת עם דוגמניות מסלול.
נערך לאחרונה על ידי StatusIsEverything; 31-10-2012 בשעה 10:46.