קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מסר לשמאלנים
    על ידי - ®BJ4ever® - בפורום סרטונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-07-2009, 23:29
  2. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-11-2008, 19:17
  3. אנשי עכו שכאן היהודים אני מתכוון כנסו.
    על ידי tip tip בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 13-10-2008, 16:56
  4. כל מי שכאן אוהד קבוצה מליגת העל שיכנס
    על ידי levental בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 01-09-2006, 10:51
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 54 מתוך 54

לשמאלנים שכאן!!! - עמוד 4

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    התגעגעתי לאמא שלך הבת זונה הזאת שכל השכונה דפקה בגלל זה יש לך 14 אחים יא בן זונה
    כוס של האמא שלך החולה אגזמה בכוס
    יא פרסי מזדיין לך תחפס שקל בחוץ יא הומו ועל הדרך דחוף אותו לאבא שך הצולע הזה אותו בתחת יא קוקסינל
    יא חולה שלכת שתישרף עם כל המשפחה המזדיינת בתחת שלך החולי איידס האלה
    סע סע מפה לעזה יא שרמוט
    אדם המשתמש ב"מקלל האוטומטי" אותר!

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי eriK צפיה בהודעה
    שיהיה ברור, אנחנו מדברים על שמאלנים קיצונים כן? כי נראה לי גם שמאלנים מתחלקים לקבוצות

תראה בעיקרון מצרים הדיחו את המנהיג שלהם כי הם חיו בסבל
    בסוריה הם מנסים לעשות את זה כדי להעלות מנהיג חדש וטוב יותר (כנראה)
    וגם לוב הרגו את המנהיג שלהם כי הוא הרג אותם והשתלט להם על החיים.

יענו שמע אני לא יכול לא להסכים איתך
    אבל זה צריך לקחת בחשבון שמדובר בשרים וממשלות, זה לא מה שרוב הציבור חושב (או אולי כן, אנחנו לא באמת יודעים)
    כמו שגם בישראל לא כולם חושבים שצריך להשמיד את כל הערבים כמו שחושבים עלינו בעולם, גם אצלנו זה מתחלק לימין ושמאל.
    הדיחו את המנהיג הכי שפוי שהיה להם לטובת עוד מחבל והחזירו את מצרים להיות מדינה מהפובליקקה האיסלאמית כמו איראן וכמו סוריה
    בסוריה הם נלחמים מלחמת צדק צדק למי? למחבלים שנלחמים באסד? המורדים האלו רוצים להפיל את אסד בשביל להניח את הידיים שלהם על השלטון בסוריה, על הנשק הכימי של אסד ועל כל מה שאפשר לא כי הם אנשים טובים כי הם מחבלים בדיוק כמוהו אז בסדר הם קצת שונים מאסד בדעות שלהם אבל מה זה טוב לנו? בשבילנו הם יותר טובים ממנו? לא בשבילי הם אותו מיץ של זבל אנשים חסרי ערך לחיי אדם לא איכפת להם להיות כל הזמן שהעולם הזה מתקיים במלחמה מתמדת לא איכפת להם למות לא איכפת להם כלום לגועל נפש האלו
    ואותו דבר מדובר על 'הראשות הפלסטינית' על חיזבאללה בלבנון שמתחבאים בתוך בתי ספר וגני ילדים ושולחים טילים על ישאל ושאנחנו מחזירים תגובה כמה שמאלנים סמרטוטים קמים ואומרים מה אתם עושים
    מה אנחנו עושים ישרמוטות אנחנו מגנים על עצמנו שהילדים הערבים מהחבלים שם ימותו ולא הילדים שלנו
    אותו דבר רצועת עזה כל יום 40 טילים על שדרות זה בסדר אבל אז באים השמאלנים המזדיינים של הועלם מנסים להכנס לעזה ושלא נותנים להם הם מזיינים את השל
    תנו להם להכנס תנו לבחורות האלו להכנס הפעילות שלום המזדיינות האלו שיראו כל העולם איך מחבלים הופכים אותן לשפכות מין
    חיות בסרט יפות נפש חושבות שאם הן נכנסות הן יכולות לצאת
    הכל שם גילוי עריות אונסים אחד את השני אבא מביא 4 בנות ומזיין אותן מגיל 10 עד שהן לא יכולות להביא יותר ילדים ואז מזיין גם את הנכדות שלו עד שלא עומד לו יותר הזין
    עם אנשים כאלו הם רוצים לעשות שלום
    איזה שלום? מדינות וארגונים שכל יום עולה מישהו אחר יום אחד זה בן אדם סבבה קצת שפוי עושים איתו שלום נותנים לו עולמות ואחרי שנה רוצחים אותו שם ואז פתאום עולים לך כמה מחבלים מהרפובליקה האיסלאמית ווכל מה שהיה נשכח זהו אין יותר שלום יש מחבלים בשלטון יש טילים
    אי אפשר לסמוך עליהם אי אפשר גם אם היום נתן להם חצי מדינה ונהיה עם כל השכנות שלנו בשלום אפילו סוריה לבנון ועוד ועוד עדיין תוך שנה - כמה שנים השלום הזה ישכח וימשיכו לזיין אותנו בתחת
    אז חלאס יא שמאלנים מסריחיםםםםםםם
    ואני לא חושב שהימנים הם לא מסריחים כן? פשוט מדובר פה על השמאל אז אני עף בהקשר של הנושא כולם בני זונות עם הדעות המפגרות שלהם פשוט הימין קצת יותר הגיונים כמו עודד

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

הדיחו את המנהיג הכי שפוי שהיה להם לטובת עוד מחבל והחזירו את מצרים להיות מדינה מהפובליקקה האיסלאמית כמו איראן וכמו סוריה
    בסוריה הם נלחמים מלחמת צדק צדק למי? למחבלים שנלחמים באסד? המורדים האלו רוצים להפיל את אסד בשביל להניח את הידיים שלהם על השלטון בסוריה, על הנשק הכימי של אסד ועל כל מה שאפשר לא כי הם אנשים טובים כי הם מחבלים בדיוק כמוהו אז בסדר הם קצת שונים מאסד בדעות שלהם אבל מה זה טוב לנו? בשבילנו הם יותר טובים ממנו? לא בשבילי הם אותו מיץ של זבל אנשים חסרי ערך לחיי אדם לא איכפת להם להיות כל הזמן שהעולם הזה מתקיים במלחמה מתמדת לא איכפת להם למות לא איכפת להם כלום לגועל נפש האלו
    ואותו דבר מדובר על 'הראשות הפלסטינית' על חיזבאללה בלבנון שמתחבאים בתוך בתי ספר וגני ילדים ושולחים טילים על ישאל ושאנחנו מחזירים תגובה כמה שמאלנים סמרטוטים קמים ואומרים מה אתם עושים
    מה אנחנו עושים ישרמוטות אנחנו מגנים על עצמנו שהילדים הערבים מהחבלים שם ימותו ולא הילדים שלנו
    אותו דבר רצועת עזה כל יום 40 טילים על שדרות זה בסדר אבל אז באים השמאלנים המזדיינים של הועלם מנסים להכנס לעזה ושלא נותנים להם הם מזיינים את השל
    תנו להם להכנס תנו לבחורות האלו להכנס הפעילות שלום המזדיינות האלו שיראו כל העולם איך מחבלים הופכים אותן לשפכות מין
    חיות בסרט יפות נפש חושבות שאם הן נכנסות הן יכולות לצאת
    הכל שם גילוי עריות אונסים אחד את השני אבא מביא 4 בנות ומזיין אותן מגיל 10 עד שהן לא יכולות להביא יותר ילדים ואז מזיין גם את הנכדות שלו עד שלא עומד לו יותר הזין
    עם אנשים כאלו הם רוצים לעשות שלום
    איזה שלום? מדינות וארגונים שכל יום עולה מישהו אחר יום אחד זה בן אדם סבבה קצת שפוי עושים איתו שלום נותנים לו עולמות ואחרי שנה רוצחים אותו שם ואז פתאום עולים לך כמה מחבלים מהרפובליקה האיסלאמית ווכל מה שהיה נשכח זהו אין יותר שלום יש מחבלים בשלטון יש טילים
    אי אפשר לסמוך עליהם אי אפשר גם אם היום נתן להם חצי מדינה ונהיה עם כל השכנות שלנו בשלום אפילו סוריה לבנון ועוד ועוד עדיין תוך שנה - כמה שנים השלום הזה ישכח וימשיכו לזיין אותנו בתחת
    אז חלאס יא שמאלנים מסריחיםםםםםםם
    ואני לא חושב שהימנים הם לא מסריחים כן? פשוט מדובר פה על השמאל אז אני עף בהקשר של הנושא כולם בני זונות עם הדעות המפגרות שלהם פשוט הימין קצת יותר הגיונים כמו עודד
    אשמח אם לא תקרא לי שמאלני, כי אני לא. אני באתי להציג צד אובייקטיבי לטענות לא באתי להתווכח על זה כי באמת שהבעיות שלהם לא מעניינות אותי.

רבין מכר נשק, קיבל כדור
    אריאל שרון נתן שטחים, נהיה צמח
    ביבי תחשוב טוב לפני שאתה מעלה את המחירים שלא תהפוך לברקוד

רבין מכר נשק, קיבל כדור
    אריאל שרון נתן שטחים, נהיה צמח
    ביבי תחשוב טוב לפני שאתה מעלה את המחירים שלא תהפוך לברקוד
    זה הדבר הכי מטומטמם ששמעתי

על הזין של הקוראן! הבנת אותי?
    י'טמבל ! לקחת את התנ"ך, שיניתם את השמות וקראתם לזה "קוראן"!
    כל המחבלים על הזין הגדול של מדינת ישראל היהודית! לך לעזה! תשלוט שמה! רוצחים אחד את השני המוסלמים! חתיכת מטומטם! אמן תקבל סרטן בביצים ! שיהיה לך איידס שלא יהיו לך ילדים! לך ולכל המחבלים המוסלמים ימח שמח!
    התנ"ך והקוריאן זה בדיוק אותו הזבל, גם בתנ"ך רשום שצריך לצאת למלחמות נגד הגויים כי הם לא מקבלים את אלוהים והם עושים חטאים, מה ההבדל?

התנ"ך והקוריאן זה בדיוק אותו הזבל, גם בתנ"ך רשום שצריך לצאת למלחמות נגד הגויים כי הם לא מקבלים את אלוהים והם עושים חטאים, מה ההבדל?
    רשם לי באנונימי בטעות חח

רשם לי באנונימי בטעות חח
    לא משנה כוסעמק, זה Shinx

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,780 | הודעות: 8,201,373 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect