|
|
הדיחו את המנהיג הכי שפוי שהיה להם לטובת עוד מחבל והחזירו את מצרים להיות מדינה מהפובליקקה האיסלאמית כמו איראן וכמו סוריה
בסוריה הם נלחמים מלחמת צדק צדק למי? למחבלים שנלחמים באסד? המורדים האלו רוצים להפיל את אסד בשביל להניח את הידיים שלהם על השלטון בסוריה, על הנשק הכימי של אסד ועל כל מה שאפשר לא כי הם אנשים טובים כי הם מחבלים בדיוק כמוהו אז בסדר הם קצת שונים מאסד בדעות שלהם אבל מה זה טוב לנו? בשבילנו הם יותר טובים ממנו? לא בשבילי הם אותו מיץ של זבל אנשים חסרי ערך לחיי אדם לא איכפת להם להיות כל הזמן שהעולם הזה מתקיים במלחמה מתמדת לא איכפת להם למות לא איכפת להם כלום לגועל נפש האלו
ואותו דבר מדובר על 'הראשות הפלסטינית' על חיזבאללה בלבנון שמתחבאים בתוך בתי ספר וגני ילדים ושולחים טילים על ישאל ושאנחנו מחזירים תגובה כמה שמאלנים סמרטוטים קמים ואומרים מה אתם עושים
מה אנחנו עושים ישרמוטות אנחנו מגנים על עצמנו שהילדים הערבים מהחבלים שם ימותו ולא הילדים שלנו
אותו דבר רצועת עזה כל יום 40 טילים על שדרות זה בסדר אבל אז באים השמאלנים המזדיינים של הועלם מנסים להכנס לעזה ושלא נותנים להם הם מזיינים את השל
תנו להם להכנס תנו לבחורות האלו להכנס הפעילות שלום המזדיינות האלו שיראו כל העולם איך מחבלים הופכים אותן לשפכות מין
חיות בסרט יפות נפש חושבות שאם הן נכנסות הן יכולות לצאת
הכל שם גילוי עריות אונסים אחד את השני אבא מביא 4 בנות ומזיין אותן מגיל 10 עד שהן לא יכולות להביא יותר ילדים ואז מזיין גם את הנכדות שלו עד שלא עומד לו יותר הזין
עם אנשים כאלו הם רוצים לעשות שלום
איזה שלום? מדינות וארגונים שכל יום עולה מישהו אחר יום אחד זה בן אדם סבבה קצת שפוי עושים איתו שלום נותנים לו עולמות ואחרי שנה רוצחים אותו שם ואז פתאום עולים לך כמה מחבלים מהרפובליקה האיסלאמית ווכל מה שהיה נשכח זהו אין יותר שלום יש מחבלים בשלטון יש טילים
אי אפשר לסמוך עליהם אי אפשר גם אם היום נתן להם חצי מדינה ונהיה עם כל השכנות שלנו בשלום אפילו סוריה לבנון ועוד ועוד עדיין תוך שנה - כמה שנים השלום הזה ישכח וימשיכו לזיין אותנו בתחת
אז חלאס יא שמאלנים מסריחיםםםםםםם
ואני לא חושב שהימנים הם לא מסריחים כן? פשוט מדובר פה על השמאל אז אני עף בהקשר של הנושא כולם בני זונות עם הדעות המפגרות שלהם פשוט הימין קצת יותר הגיונים כמו עודד
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
רבין מכר נשק, קיבל כדור
אריאל שרון נתן שטחים, נהיה צמח
ביבי תחשוב טוב לפני שאתה מעלה את המחירים שלא תהפוך לברקוד
התנ"ך והקוריאן זה בדיוק אותו הזבל, גם בתנ"ך רשום שצריך לצאת למלחמות נגד הגויים כי הם לא מקבלים את אלוהים והם עושים חטאים, מה ההבדל?
רשם לי באנונימי בטעות חח