נכתב במקור על ידי
rodney1
רגע רגע רגע רגע...רגע...אתה אומר שמי שיש לו LMS גבוה, משיג נשים יפות, עד לכאן אנחנו אותו ראש, איווה?
אז המשפט האחרון שכתבת..קצת סותר את מה שאתה אומר. "היום אני עם חברה יפה שבחיים לא הייתי משיג מסארג'ים" מה זתומרת היום? למה דווקא היום? מה פתאום קיבלת לוק של דוגמן? פתאום נכנס לך לעובר ושב מליון וחצי שקל? פתאאאאוום משום מקום הגיעו אלייך 400 חברים חתיכים בדיוק כמוך עם מלא ידידות? איך?! ביום אחד?! לא יכול להיות.
למה עד היום היית צריך לנסות פיקאפ? למה עד היום נתת לתאוריה של הפיקאפ בכלל "להאט" אותך אם בכלל היית בעצם חתיך, עם מלא כסף ומלא חברים עד היום? שבעצם אתה אומר שאם היה לך את זה עד היום (למה אני אומר שיש לך את זה? כי אתה אומר שאתה יוצא היום עם בחורה יפה..עשיתי 1+1) אז איך רק עכשיו פתאום קיבלת "שכל" והקשבת לטיילר ונהיית זיין אולטימטבי?
אני חותר לנקודה אחת- השתנת. לא שינית את הLMS המטומטם הזה שלך, עשית שינוי בעצמך. בתפיסה של המציאות שלך, במראה החיצוני שלך (בטח יש לך תספורת כזאת שיש למעלה קצת שיער ארוך ובצדדים שיער קצר..מה שתופס היום) ובכלל נהיית יותר "צ'ח צ'ח"..עד לפה אני צודק? אז זה לא קשור לLMS הזה, זה קשור אלייך.