קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני הרוס
    על ידי almogmcm בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 19-04-2011, 00:47
  2. [עזרה] איבדתי אותה... אני הרוס...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 16-02-2009, 17:45
  3. אני הרוס
    על ידי dAmcHa בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 03-01-2008, 16:53
  4. מי מי מי יודע מי אני(((:
    על ידי techno barzel בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-01-2006, 13:20
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:31
נושא נעול
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 65

אני הרוס - עמוד 4

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא נמאס לך?
    אני יודע בדיוק למה החלטת להכניס לקטע של ה-LMS...התחלת עם הפיקאפ, ניסית, וזה לא עבד לך. התבכיינת ואז עברת לתאוריה המטופשת של ה-LMS, נכון? ברור. כי זה הכי קל. אם תראה טוב +יהיה לך כסף ויהיה "ערך חברתי" גבוה, אתה תשיג נשים.

השאלה הגדולה שנשאלת פה היא כזאת- אתה רוצה להיות נשוי לכוסית על או לבחורה יפה עם הרבה שכל ?
    לא מדויק...

התחלתי עם הפיקאפ ואז ראיתי שהגורואים של הפיקאפ יוצאים עם כונפות נואשות חתונה שחברים שלי ברגיל יוצאים עם הרבה יותר יפות

וראיתי גם שיש ילדים שמסרג'ים חודשים ומקבלים אפס תוצאות

אז הסתכלתי מסביב וראיתי שמי שיוצא עם כוסיות זה מי שיש לו LMS גבוה

אז תודה לטיילר שפתח לי תעיניים והיום אני עם חברה יפה שבחיים לא הייתי משיג מסארג'ים ואני לא מסתובב עם כובעים יצורים

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי diqnus צפיה בהודעה
    אז תודה לטיילר שפתח לי תעיניים והיום אני עם חברה יפה שבחיים לא הייתי משיג מסארג'ים ואני לא מסתובב עם כובעים יצורים
    רגע רגע רגע רגע...רגע...אתה אומר שמי שיש לו LMS גבוה, משיג נשים יפות, עד לכאן אנחנו אותו ראש, איווה?
    אז המשפט האחרון שכתבת..קצת סותר את מה שאתה אומר. "היום אני עם חברה יפה שבחיים לא הייתי משיג מסארג'ים" מה זתומרת היום? למה דווקא היום? מה פתאום קיבלת לוק של דוגמן? פתאום נכנס לך לעובר ושב מליון וחצי שקל? פתאאאאוום משום מקום הגיעו אלייך 400 חברים חתיכים בדיוק כמוך עם מלא ידידות? איך?! ביום אחד?! לא יכול להיות.

למה עד היום היית צריך לנסות פיקאפ? למה עד היום נתת לתאוריה של הפיקאפ בכלל "להאט" אותך אם בכלל היית בעצם חתיך, עם מלא כסף ומלא חברים עד היום? שבעצם אתה אומר שאם היה לך את זה עד היום (למה אני אומר שיש לך את זה? כי אתה אומר שאתה יוצא היום עם בחורה יפה..עשיתי 1+1) אז איך רק עכשיו פתאום קיבלת "שכל" והקשבת לטיילר ונהיית זיין אולטימטבי?

אני חותר לנקודה אחת- השתנת. לא שינית את הLMS המטומטם הזה שלך, עשית שינוי בעצמך. בתפיסה של המציאות שלך, במראה החיצוני שלך (בטח יש לך תספורת כזאת שיש למעלה קצת שיער ארוך ובצדדים שיער קצר..מה שתופס היום) ובכלל נהיית יותר "צ'ח צ'ח"..עד לפה אני צודק? אז זה לא קשור לLMS הזה, זה קשור אלייך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

רגע רגע רגע רגע...רגע...אתה אומר שמי שיש לו LMS גבוה, משיג נשים יפות, עד לכאן אנחנו אותו ראש, איווה?
    אז המשפט האחרון שכתבת..קצת סותר את מה שאתה אומר. "היום אני עם חברה יפה שבחיים לא הייתי משיג מסארג'ים" מה זתומרת היום? למה דווקא היום? מה פתאום קיבלת לוק של דוגמן? פתאום נכנס לך לעובר ושב מליון וחצי שקל? פתאאאאוום משום מקום הגיעו אלייך 400 חברים חתיכים בדיוק כמוך עם מלא ידידות? איך?! ביום אחד?! לא יכול להיות.

למה עד היום היית צריך לנסות פיקאפ? למה עד היום נתת לתאוריה של הפיקאפ בכלל "להאט" אותך אם בכלל היית בעצם חתיך, עם מלא כסף ומלא חברים עד היום? שבעצם אתה אומר שאם היה לך את זה עד היום (למה אני אומר שיש לך את זה? כי אתה אומר שאתה יוצא היום עם בחורה יפה..עשיתי 1+1) אז איך רק עכשיו פתאום קיבלת "שכל" והקשבת לטיילר ונהיית זיין אולטימטבי?

אני חותר לנקודה אחת- השתנת. לא שינית את הLMS המטומטם הזה שלך, עשית שינוי בעצמך. בתפיסה של המציאות שלך, במראה החיצוני שלך (בטח יש לך תספורת כזאת שיש למעלה קצת שיער ארוך ובצדדים שיער קצר..מה שתופס היום) ובכלל נהיית יותר "צ'ח צ'ח"..עד לפה אני צודק? אז זה לא קשור לLMS הזה, זה קשור אלייך.
    זה בדיוק מה שהוא עשה זה נקרה לשפר את ה LMS או LS כי אני לא יודע לגבי המצב הכספי שלו אבל אם הוא שיפר את המראה שלו LOOKS ושינה את עצמו ונהיה בנאדם זורם עם יותר מעגלים זה STATUS זה בדיוק מה שנקרא לשפר מה אתה כל כך מפחד מהמושג LMS? חוץ מיזה אני לא יודע בדיוק תגילאים שלכם פה אבל לפי דעתי הכסף נהיה משמעות הרבה יותר שמתבגרים בגיל 15-16 לפי דעתי זה עוד לא הכי חשוב אבל בן אדם מעל גיל 20 שאין לו כסף לפנק תבחורה שלו והוא קמצן זה דוחה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי המאמין צפיה בהודעה
    זה בדיוק מה שהוא עשה זה נקרה לשפר את ה LMS או LS כי אני לא יודע לגבי המצב הכספי שלו אבל אם הוא שיפר את המראה שלו LOOKS ושינה את עצמו ונהיה בנאדם זורם עם יותר מעגלים זה STATUS זה בדיוק מה שנקרא לשפר מה אתה כל כך מפחד מהמושג LMS? חוץ מיזה אני לא יודע בדיוק תגילאים שלכם פה אבל לפי דעתי הכסף נהיה משמעות הרבה יותר שמתבגרים בגיל 15-16 לפי דעתי זה עוד לא הכי חשוב אבל בן אדם מעל גיל 20 שאין לו כסף לפנק תבחורה שלו והוא קמצן זה דוחה
    הLMS הזה שהחבר'ה פה מדברים עליו זה לא לטפח את עצמך מבחינת יופי, הכוונה שלהם זה לעבור ניתוח לשינוי מבנה פנים והכל.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

הLMS הזה שהחבר'ה פה מדברים עליו זה לא לטפח את עצמך מבחינת יופי, הכוונה שלהם זה לעבור ניתוח לשינוי מבנה פנים והכל.
    לא אחי דבר אחד אין דבר כזה ה LMS שלי או ה LMS זה לא איזה תאוריה מופרכת או איזה שיטה זה כולה שלוש דברים פשוטים שכל ילד יכול להבין אותם מראה כסף וסטטוס חברתי אז כן LMS זה ועוד איך לטפח את עצמך אני מבין על מה אתה מדבר בענין הניתוחים ולפי מה שאני זוכר ההקשר הייחודי שבו הזכירו ניתוחים או בכללי מישהו צריך לעשות ניתוח זה אם הוא במצב ממש גרוע ואני מסכים עם זה אתה לא מסכים שמישהו שסובל כל החיים והוא במצב ממש גרוע צריך לעשות ניתוח זה יעזור לו להרגיש יותר טוב עם עצמו ?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי המאמין צפיה בהודעה
    אתה לא מסכים שמישהו שסובל כל החיים והוא במצב ממש גרוע צריך לעשות ניתוח זה יעזור לו להרגיש יותר טוב עם עצמו ?
    אני מסכים עם זה שאם בן אדם נראה נורא, בצורה מאד מאד לא נורמלית..זאת אומרת שיש לו בעיה פיזית בפנים (צלקות, סימן לידה..אנא אערף) שגורמת לו להראות כמו חרגול ענק..הוא חייב לעשות עם זה משהו. אבל אם בן אדם קצת שמן, או נמוך, או שיש לו פצעים בפנים, או שהוא פשוט נראה נורמלי אבל הפנים שלו "ישנוניות" כאלה..הוא פשוט צריך לתת לעצמו איזה שהוא רענון למראה שלו..לשנות את עצמו, לשנות את כל החבילה. לא לעשות ניתוח, רק נגיעה של טיפוח.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

אני מסכים עם זה שאם בן אדם נראה נורא, בצורה מאד מאד לא נורמלית..זאת אומרת שיש לו בעיה פיזית בפנים (צלקות, סימן לידה..אנא אערף) שגורמת לו להראות כמו חרגול ענק..הוא חייב לעשות עם זה משהו. אבל אם בן אדם קצת שמן, או נמוך, או שיש לו פצעים בפנים, או שהוא פשוט נראה נורמלי אבל הפנים שלו "ישנוניות" כאלה..הוא פשוט צריך לתת לעצמו איזה שהוא רענון למראה שלו..לשנות את עצמו, לשנות את כל החבילה. לא לעשות ניתוח, רק נגיעה של טיפוח.
    אוקי זה בדיוק מה שאני אומר אמרתי רק מצב ממש גרוע מצריך ניתוח כל אחד אחר שהוא "רגיל" כמו שנגיד צריך לטפח את עצמו כגבר למה שיהיו לך חצקונים על הפנים זה דוחה ? טיפוח זה חשוב וממש להשקיע בבריאות ובגוף כדי שזה יהיה משמעותי אם אתה שמן להרזות לעשות שרירים אם אתה מחוצקן לעבוד על זה חזק ולעשות פנים חלקות תספורת שתתאים לך ולא דוקא איזה גלח מגעיל שכולם עושים לגוון קצת עם השיער.
    וזה בכללי ה L ב LMS חשוב להשקיע במראה .

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

L זה טיפוח. (במידה ואתה נראה נורמלי)

S זה סטטוס ואנשים שמכירים לך בחורות שוות.

M יביא בחורות אבל זה ברור ובכל מקרה צריך כסף בחיים.

מי שאומר שרק דוגמנים מביאים כוסיות טיפש. מי שאומר שאנשים לא מטופחים בלי חברים מביאים כוסיות שקרן.

מורחקים
    שם פרטי
    גרייגוס
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    על הזין שלי אני שיכור

אגב שרירים זה בולשיט. רוב הזיינים שאני מכיר שהביאו תבחורות הכי יפות שיצא לי לראות היו שחיפים מתים. מהאלה שאתה חושב עליהם שהם יצאו מאושוויץ.
    כל החבר'ה ה"גדולים" שיצא לי להכיר שנראים כמו מקרר או סתם בודיבילדרים לא מביאים בחורות יפות, נדיר מאוד שכן. אולי כאלה שיש להן פטיש ללוק הזה. רובם למעשה חנונים אינסלס מאחורי מסיכה של שרירים. חוץ מכאלה שעוד בתור שחיפים היו מצליחים עם בחורות והשרירים תרמו להם עוד יותר. אבל ככה..זה חסר תועלת.

מה שכן שמן זה איכס. מי ששמן צריך לדפוק דיאטה רצחנית של 300-500 קלוריות ליום, לעשות ספורט כל יום כל היום ולא לצאת מהבית עד שיש לו גוף נורמלי ולא של יונק ימי.

בודיבילדינג זה סקאם. מי שמפתח שרירים בשביל בחורות הוא אידיוט.
    אפילו ZYZZ שהוא מלך הבודיבילדרים היה מביא בחורות שוות כשהוא היה שחיף. מהסיבה הפשוטה שהיה לו סטייל יפה ופנים יפות והוא לא היה נראה כמו פיקאפר ממוצע שלא יודע להתלבש.
    נערך לאחרונה על ידי Grey_Goose; 10-11-2012 בשעה 01:27.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי Grey_Goose צפיה בהודעה
    אגב שרירים זה בולשיט. רוב הזיינים שאני מכיר שהביאו תבחורות הכי יפות שיצא לי לראות היו שחיפים מתים. מהאלה שאתה חושב עליהם שהם יצאו מאושוויץ.
    כל החבר'ה ה"גדולים" שיצא לי להכיר שנראים כמו מקרר או סתם בודיבילדרים לא מביאים בחורות יפות, נדיר מאוד שכן. אולי כאלה שיש להן פטיש ללוק הזה. רובם למעשה חנונים אינסלס מאחורי מסיכה של שרירים. חוץ מכאלה שעוד בתור שחיפים היו מצליחים עם בחורות והשרירים תרמו להם עוד יותר. אבל ככה..זה חסר תועלת.

מה שכן שמן זה איכס. מי ששמן צריך לדפוק דיאטה רצחנית של 300-500 קלוריות ליום, לעשות ספורט כל יום כל היום ולא לצאת מהבית עד שיש לו גוף נורמלי ולא של יונק ימי.

בודיבילדינג זה סקאם. מי שמפתח שרירים בשביל בחורות הוא אידיוט.
    אפילו ZYZZ שהוא מלך הבודיבילדרים היה מביא בחורות שוות כשהוא היה שחיף. מהסיבה הפשוטה שהיה לו סטייל יפה ופנים יפות והוא לא היה נראה כמו פיקאפר ממוצע שלא יודע להתלבש.
    ZYZZ הוא מלך הבודיבילדרים?
    אתה באמת חושב ככה?

אמרתי לך לא לעשן את החומר שסניה וסטס הביאו לך!!

חחח הוא לא קרוב להיות מלך הבודיבילדרים
    מה שכן, מבין יוצאי התחום, הוא השני הכי מתוקשר אחרי ארנולד שוורצנגר

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי WizeEde צפיה בהודעה
    חחח הוא לא קרוב להיות מלך הבודיבילדרים
    מה שכן, מבין יוצאי התחום, הוא השני הכי מתוקשר אחרי ארנולד שוורצנגר
    הוא לא יוצא התחום. הוא בחיים לא עלה על במה.

סתם דביל עם קוביות שמכר כמה אבקות לילדים פראיירים בני 15 והביא את עצמו למצב כלכלי שמאפשר לו לזיין דוגמניות.

ההגדרה שלך לבאדיבילדר היא מישהו שהשתתף בתחרות באדיבילדינג? כי אם כן אתה צודק, ואם לא, אתה טועה
    פעם אחרונה שבדקתי באדיבילדינג יכול להיות גם תחביב בלי שום תחרות

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי WizeEde צפיה בהודעה
    ההגדרה שלך לבאדיבילדר היא מישהו שהשתתף בתחרות באדיבילדינג? כי אם כן אתה צודק, ואם לא, אתה טועה
    פעם אחרונה שבדקתי באדיבילדינג יכול להיות גם תחביב בלי שום תחרות
    גם אם לא, אני צודק (בזה שאתה טועה).
    אם בודיבילדינג זה תחביב אז יש 10000 יותר מתוקשרים ממנו - וין דיזל, דווין ג'ונסון, סילבסטר סטאלון... כולם הרבה יותר גדולים ממנו, מתאמנים קבוע וכנראה גם מזריקים.

סתם הייפ עשו איתו אחרי שהוא מת הזיז הזה.

GN

מורחקים
    שם פרטי
    גרייגוס
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    על הזין שלי אני שיכור

דביל או לא, הוא הבודיבילדר היחידי שראיתי שהוא לא אינסל\חננה בתחפושת של שרירן. אחד שבאמת הביא כוסיות ולא זיין בשכל. וגם אצלו זה היה לפני הבודיבילדינג במילא רק פחות בגלל הסטטוס שהוא קיבל אבל בגדול זה לא סותר כלום ממה שאמרתי. ב22 שנה הוא עשה מה שהבן אדם הממוצע לא יעשה בכל הדורות שלו בכל הזמנים.

האלה שעולים לבמה לא מעניינים אותי, קהל היעד שלהם הוא גברים מקריחים בגילאי 18-30 וכל מיני ילדי כאפות מ*** שחושבים שלהראות כמו מקרר יגרום לכל הבחורות להמרח עליהם. השוליים של החברה מעניינים לי את הלסת.

דביל או לא, הוא הגיע בחיים ליותר מכל הליצנים האלה מישראלבודי שמתלהבים שהם שוקלים 150 קילו על 70 אחוז שומן.
    נערך לאחרונה על ידי Grey_Goose; 10-11-2012 בשעה 02:58.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect