חבר'ה, אם נעשה סקר כולל בפורוום נגלה שקצת פחות מ2% מהמשתמשים כאן נגעו בג'וינט בחיים שלהם
למה?
1. אתם מכוערים. מפה כל הצרות בחיים מתחילות.
2. מכיוון שאתם מכוערים, אין לכם ידידות ברמה. ואין לכם גם חברים ברמה. ידידות ברמה לא יבואו אליכם כי בנות לא נמשכות למכוערים, וחברים ברמה לא יבואו כי כשרואים אותך עם מכוער ישר חושבים שאתה גם מכוער.
3. אין לך חברים או ידידות ברמה? אתה בודד. בודד? מחפש חברים במייפל סטורי ובפורום אטרף. מפה נובע שאין לך הרבה חברים במציאות, ואין לך קשרים ומעגלים חברתיים.
4. אין לך מעגלים חברתיים, אתה לא מכיר זרים או אנשים שיכולים לסדר לך מסיבות, נסיעות או דברים מעניינים.
5. אין לך מעגלים חברתיים? אין לך עבודה טובה! לא יקחו אותך לייחצן ואתה לא תעשה כסף , פלוס אם אין לך מעגלים אתה בכלל לא תכיר מישהו שיביא לך חומר טוב!!! אז גם אין לך מישהו שימכור וגם אין לך כסף לקנות! אתה אבוד!!!!
מסקנה - 2% או פחות מכל הפורום נגעו בג'וינט, 1% עישנו אחד או יותר, 90% לא ראו אחד כזה בחיים, 7% לא יודעים בכלל מה זה !! [הילדים הקטנים].
SMOKE OR DIE
TAYLOR GANG OR DIE
OVO Over Everything & Anything Bitch !

ציטוט ההודעה

ככה שאם שאלתם אותי למה אני מגיב פה כ''כ הרבה..זו היא התשובה. אפילו לבד כיף להטריל כובעים. ואם על הדרך משהו יכנס למוח שלהם אז עשיתי את שלי.