קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. killa instinct - I dont want to die
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 08-12-2005, 20:36
  2. Madonna - Die Another Day
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 10:41
  3. N.E.R.D - Fly Or Die
    על ידי GodFather בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 14:29
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

SMOKE OR DIE

Exclamation SMOKE OR DIE

חבר'ה, אם נעשה סקר כולל בפורוום נגלה שקצת פחות מ2% מהמשתמשים כאן נגעו בג'וינט בחיים שלהם

למה?
    1. אתם מכוערים. מפה כל הצרות בחיים מתחילות.
    2. מכיוון שאתם מכוערים, אין לכם ידידות ברמה. ואין לכם גם חברים ברמה. ידידות ברמה לא יבואו אליכם כי בנות לא נמשכות למכוערים, וחברים ברמה לא יבואו כי כשרואים אותך עם מכוער ישר חושבים שאתה גם מכוער.
    3. אין לך חברים או ידידות ברמה? אתה בודד. בודד? מחפש חברים במייפל סטורי ובפורום אטרף. מפה נובע שאין לך הרבה חברים במציאות, ואין לך קשרים ומעגלים חברתיים.
    4. אין לך מעגלים חברתיים, אתה לא מכיר זרים או אנשים שיכולים לסדר לך מסיבות, נסיעות או דברים מעניינים.
    5. אין לך מעגלים חברתיים? אין לך עבודה טובה! לא יקחו אותך לייחצן ואתה לא תעשה כסף , פלוס אם אין לך מעגלים אתה בכלל לא תכיר מישהו שיביא לך חומר טוב!!! אז גם אין לך מישהו שימכור וגם אין לך כסף לקנות! אתה אבוד!!!!

מסקנה - 2% או פחות מכל הפורום נגעו בג'וינט, 1% עישנו אחד או יותר, 90% לא ראו אחד כזה בחיים, 7% לא יודעים בכלל מה זה !! [הילדים הקטנים].

SMOKE OR DIE
    TAYLOR GANG OR DIE
    OVO Over Everything & Anything Bitch !

2. קישורים ממומנים

לצערי נגעתי לא רק בחום ובירוק, אלא גם בלבן ושקוף

נ.ב. על מי אני עובד? זין לצערי. לא מתחרט.

חחחחח מה הולך OVERPOWERED אני רואה התחלת לחשש אה בחור לעניין אתה

גם רוב ה"מעשנים" היום מעשנים את הכימי המגעיל הזה וחשים מגניבים עם שירים של CYPRESS HILL ומתנהגים כמו חולי אספרגר

מה שכן גם פה הקשרים באים לידי ביטוי, מכיר מי שצריך להכיר? מפנקים אותך כל ישיבה בראש או שתיים או שעוזרים לך להתארגן לפחות אם אתה בקטע של WAKE AND BAKE ואתה מעשן גם לבד בין היתר...קיצר החיים יפים.

לא מכיר אף אחד ומסתובב עם ילדי אנימה ומנגה ואומני פיתוי? במקרה הטוב מעשן חרא של גמלים שנקרא "מיסטר נייס גאי" וכל מיני דברים שלך תדע מה דחפו לשם ולמה זה גורם...

מקווה שאתה לא מהילדי נייס גאי האלה למה נמאס לי מהמושפעים האלה כבר

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה

גם רוב ה"מעשנים" היום מעשנים את הכימי המגעיל הזה וחשים מגניבים עם שירים של CYPRESS HILL ומתנהגים כמו חולי אספרגר

מה שכן גם פה הקשרים באים לידי ביטוי, מכיר מי שצריך להכיר? מפנקים אותך כל ישיבה בראש או שתיים או שעוזרים לך להתארגן לפחות אם אתה בקטע של WAKE AND BAKE ואתה מעשן גם לבד בין היתר...קיצר החיים יפים.

לא מכיר אף אחד ומסתובב עם ילדי אנימה ומנגה ואומני פיתוי? במקרה הטוב מעשן חרא של גמלים שנקרא "מיסטר נייס גאי" וכל מיני דברים שלך תדע מה דחפו לשם ולמה זה גורם...

היום?
    השיר הזה לפני עשור כלבה על מה אתה מדבר

חחחחחחחחח איך אתה עולה עלי כל הזמן ישוטר

לא ראית שכתבתי בדיוק מה שאמרת
    3. אין לך חברים או ידידות ברמה? אתה בודד. בודד? מחפש חברים במייפל סטורי ובפורום אטרף. מפה נובע שאין לך הרבה חברים במציאות, ואין לך קשרים ומעגלים חברתיים.
    4. אין לך מעגלים חברתיים, אתה לא מכיר זרים או אנשים שיכולים לסדר לך מסיבות, נסיעות או דברים מעניינים.
    5. אין לך מעגלים חברתיים? אין לך עבודה טובה! לא יקחו אותך לייחצן ואתה לא תעשה כסף , פלוס אם אין לך מעגלים אתה בכלל לא תכיר מישהו שיביא לך חומר טוב!!! אז גם אין לך מישהו שימכור וגם אין לך כסף לקנות! אתה אבוד!!!!

היום?
    השיר הזה לפני עשור כלבה על מה אתה מדבר
    מי דיבר על השיר יאספרגר כרוני...דיברתי על הכימי...ומה לעשות שזה שיר שעושה לי אסציאציות לילדי נייס גאי בדיוק כמו ויז קליפה וסנופ דוג אפילו שאני מת על שניהם וגם על CYPRESS HILL

חחחחחחחחח איך אתה עולה עלי כל הזמן ישוטר

לא ראית שכתבתי בדיוק מה שאמרת
    מהסיבה הפשוטה שאתה מהבודדים שהם לא חיבסים בפורום הזה. GREAT MINDS THINK ALIKE

מה שכן ממליץ לך לנסות על טרולינג עם חבר+עישון תוך כדי (אני נגיד עושה את זה עם בייקר)

אני בן זונה אם אתה לא צוחק כמה שעות רצוף ככה שאם שאלתם אותי למה אני מגיב פה כ''כ הרבה..זו היא התשובה. אפילו לבד כיף להטריל כובעים. ואם על הדרך משהו יכנס למוח שלהם אז עשיתי את שלי.

מי דיבר על השיר יאספרגר כרוני...דיברתי על הכימי...ומה לעשות שזה שיר שעושה לי אסציאציות לילדי נייס גאי בדיוק כמו ויז קליפה וסנופ דוג אפילו שאני מת על שניהם וגם על CYPRESS HILL
    אספרגר כרוני חחחחחחחח שמע אתה קובע רף חדש לקוקסינליזם
    כלמקרה מה נפתחת כאילו אתה מינימום אסקובר אז עישנת ירק בחיים מה אתה עף חח
    cheers cunt

אספרגר כרוני חחחחחחחח שמע אתה קובע רף חדש לקוקסינליזם
    כלמקרה מה נפתחת כאילו אתה מינימום אסקובר אז עישנת ירק בחיים מה אתה עף חח
    cheers cunt
    לפחות אני מעשן חומר של בני אדם ולא נענע מרוססת ברעל עכברים כמוך וכמו החברים שלך.

מה נעלבת פתאום? כנראה שנגעתי בנקודה רגישה של לפלף שיושב בפארק עם 2 פריקיות ומעשן נייס גאי וחושב שהוא בוב מארלי

לפחות אני מעשן חומר של בני אדם ולא נענע מרוססת ברעל עכברים כמוך וכמו החברים שלך.

מה נעלבת פתאום? כנראה שנגעתי בנקודה רגישה של לפלף שיושב בפארק עם 2 פריקיות ומעשן נייס גאי וחושב שהוא בוב מארלי

איך הבנת שנעלבתי חחחחח
    זה דווקא משעשע אותי לראות איך אתה משקיע לרדת עליי ואיך קבעת מי אני מה אני מה אני מעשן ועם מי חחח

איך הבנת שנעלבתי חחחחח
    זה דווקא משעשע אותי לראות איך אתה משקיע לרדת עליי ואיך קבעת מי אני מה אני מה אני מעשן ועם מי חחח
    ככה זה כפרה דיברתי על ילדי נייס גאי ואתה קפצת לשיחה בלי שדיברו לכיוון שלך משמע זה נגע אליך...כי כשמדברים על ילדי נייס גאי לידי אני או שם זין או מצטרף לדאחקות עליהם

זה משאיר לי רק דבר אחד לחשוב עליך...

ככה זה כפרה דיברתי על ילדי נייס גאי ואתה קפצת לשיחה בלי שדיברו לכיוון שלך משמע זה נגע אליך...כי כשמדברים על ילדי נייס גאי לידי אני או שם זין או מצטרף לדאחקות עליהם

זה משאיר לי רק דבר אחד לחשוב עליך...

לא מותק יש לך בעיות קשות בהבנה אני קפצתי כי תייגת את כל מי ששומע סייפרס היל כילד נייס גאי

SHUT YOUR FACE CUNT

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,770 | הודעות: 8,202,363 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect