קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה נקודות צריך בשביל...
    על ידי ghost-dog בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-01-2006, 13:21
  2. [קונה] פאב לNBA 2006 כמה נקודות שאתם רוצים רק תביאו!!
    על ידי SuB בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 22:29
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 16:19
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 20:48
  5. כמה נקודות שתרצו לראשון שיתן לי חשבון לאתר-כנסו
    על ידי guy555 בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 23:36
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 37

כמה נקודות להבהיר.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל כמה נקודות להבהיר.

בזמן האחרון, כל מה שאני רואה בפורום זה בערך את אותם הדברים:
    פיקאפ זה חרא.
    נשים הן פשוט גוש בשר.
    סארג'ים זה חרא.
    LMS, LMS , LMS.
    כל מי שרוצה להשיג נשים שנראות טוב צריך להיות בעצמו גבר שנראה טוב.

ועוד כל מיני דברים שכבר נמאס לי לראות בפורום הזה.
    תראו חבר'ס, פורום פיקאפ נועד למטרה אחת - לתת את הכלים הדרושים לכאלה שמתקשים עם המין השני.
    פיקאפ לא נועד להפוך חנון למקובל. פיקאפ לא נועד לגרום לילד\נער\גבר ביישן לצאת מהביישנות שלו. פיקאפ לא נועד להפוך גבר נורמלי לאנס. אלה הם לא הכוונות של הפורום הזה.
    כשאני אומר "הפורום הזה" אני מתכוון אך ורק לפורום אומנות הפיתוי ופיקאפ שנמצא בתוך האתר Iatraf.
    לא מעניין אותי, לא מזיז לי ולא אכפת לי משום פורום אחר או אתר של פיקאפ ברשת, משום דבר. בפורום הזה היו המון אנשים שיכלנו ללמוד מהם הרבה מאד ויכלו לתת פה אחלה טיפים לחבר'ה פה, אלה שמתקשים. גם אני קבלתי עזרה וכמה טיפים מהחבר'ה היותר מוצלחים שהיו פה. למה הם אינם? בגלל שהפורום הפך למיזבלה של סוטים.
    מה הכוונה לסוטים?
    התגבשה לה לאט לאט עם הזמן סוג של הרגשה שהפורום הזה נועד לעזור לכל גבר באשר-הוא להפוך לאחד שיכול לזיין כל בחורה שהוא רוצה. יכול. שכחתם פרט חשוב:
    נשים זה לא משחק. נשים לא זונות. נשים הן לא איזה "HB" שאתם יכולים לפגוע להן ברגשות. אתם יכולים, אבל אני לא יתפלא אם אותו גבר שהיה נוהג לפגוע בנשים בצורה כלשהיא, בסופו של דבר מוצא את עצמו לבד בכל המערכת הזאת. יש על כך המון, המון, המון סרטים היום, כל מיני קומדיות רומנטיות שרואים איזה גבר שנראה טוב שעובר ממיטה למיטה ומזיין כוסיות על ימין ועל שמאל וכל בוקר פשוט בורח להן ולא עונה לטלפונים...מה סוף של כל סרט כזה? בסופו של דבר הגבר נתקל בבחורה שלא משחקת במשחק שלו והוא נופל בפח, או לחילופין הגבר פותח עיניים בסופו של דבר וקולט שהוא עושה טעות. יש המון סוגים והמון סיומות שונות לסרטים האלה, זה לא הנקודה.

הנקודה היא כזאת: תוציאו לכם מהראש שהפורום הזה נועד לתת לכם שרביט קסמים שתוכלו לזיין על ימין ועל שמאל, כי זה לא אפשרי.
    יש גברים בארץ שיש להם את התכונות אופי שנשים נמשכות אליהם, הם נראים טוב והם פשוט הPerfect package לכל בחורה, יש כאלה. אני לא אחד כזה ולא רוצה שתחשבו שאני כן, ממש לא. גם הפורום הזה לא יהפוך אותכם לאחד כזה, אתם ורק אתם יכולים להפוך את עצמכם לאחד כזה.

הפורום הזה נועד כדי לתת כלים לגברים שקשה להם קצת יותר מהרגיל עם בחורות. יש כאלה שאפילו עד היום מפחדים להסתכל לבחורה בעיניים יותר מ-2 שניות בודדות כי הם בטוחים שהם נראים "אנסים" בעיניי הבחורה. יש גברים שפוחדים לפתוח שיחה פשוטה, יש כאלה שאחרי שהם פתחו את השיחה, הם לא יודעים שאישה היא בת אדם וגם לאישה יש את התכונות שלה ולכל בחורה יש את הדרישות שלה מגבר... יש גם כאלה שמחכים לאחת והיחידה שתגיע משערי גן עדן ותבתול אותם (שזה בסדר גמור).

כל אחד והיכולות שלו, הצרכים שלו והפה והצורה שלו.
    אין לאף אחד מהפורום הזה רשות לפגוע באחר, לאף אחד. כמובן שמי שיפר את החוק הפשוט הזה, יחטוף על הראש.
    אבל הנקודה היא כזאת, כל אחד הוא באשר הוא. לכל מי שרוצה מותר ויש לו את היכולת לפתוח דיון ואשכול ואני מעודד את זה ומחפש את זה! אבל לא לשטויות. אני לא רוצה לראות יותר אשכולות של "איך מכוער כזה משיג כוסית כזאת?? איך? תסבירו??" כי זה נמאס.
    אם אתם רוצים לרדוף שמלות, תרדפו. אל תפתחו נושא בפורום במטרה לגרום לכל לעשות כמוכם, ואם אתם מתעקשים תעשו את זה בצורה מכובדת ומסודרת.

כל מי שרוצה להגיב, בבקשה. אבל אני מבקש שתעשו את זה בצורה מכובדת.

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

שכל אחד ישאר עם הדעה שלו, ושינסה לתת אותה בצורה נורמאלית בלי שטויות, הפורום יהיה הרבה יותר סבבה. בהצלחה לכולם (;

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

תגדיר "כלים".. למה 1000 פעם לגשת לבחורה זה לא כלי.

אה, ו..
    פורום פיקאפ נועד למטרה אחת - לתת את הכלים הדרושים לכאלה שמתקשים עם המין השני.
    פיקאפ לא נועד להפוך חנון למקובל. פיקאפ לא נועד לגרום לילד\נער\גבר ביישן לצאת מהביישנות שלו. פיקאפ לא נועד להפוך גבר נורמלי לאנס. אלה הם לא הכוונות של הפורום הזה.
    אבל אם החנון לא ישתנה, אף אחת לא תרצה אותו. (ולא איזה כונפה, אחת שנראית טוב. תלך לכנס אנימה ומנגה ותן לי דיווח שטח לכמה שנראות טוב שמה. פלוס לא עם אישיות של כונפה. GO ON)
    ואם הוא לא יצא מהביישנות שלו (שאגב אם זה הגיע לכזאת רמה זה גובל במוגבלות) הוא לא יוכל לעשות כלום. כי מה לעשות החברה אומרת שגבר X ואישה Y. וכל הפמיניסטים לכו דחפו דילדו.
    לא נועד להפוך גבר לאנס? 90% מהחומר של הפיקאפ כמעט גובל בהטרדה מינית. ואם לא מינית אז הטרדה בכללי.
    לא מעניין אותי, לא מזיז לי ולא אכפת לי משום פורום אחר או אתר של פיקאפ ברשת, משום דבר. בפורום הזה היו המון אנשים שיכלנו ללמוד מהם הרבה מאד ויכלו לתת פה אחלה טיפים לחבר'ה פה, אלה שמתקשים. גם אני קבלתי עזרה וכמה טיפים מהחבר'ה היותר מוצלחים שהיו פה. למה הם אינם? בגלל שהפורום הפך למיזבלה של סוטים.
    ואותי לא מעניין מה שאתה אמרת כרגע. עובדה ש90% מהחומר של הפיקאפ זה חארטה. לא מזיז לך? לך עם הראש בקיר. אבל עובדה שעד שמישהו יגיע לאטרף 99.99% שהוא יקבל לתוך הראש שלו אחת מהחארטות שיש שמה. ולפי איך שהאנשים שנכנסים לתחום נראים כנראה שהוא יקח את זה 1000% ברצינות.

את האמת רודני, במקום לעשות אשכולות כאלה אולי תעשה משהו מועיל ותסדר את הלינקיה או משהו? תעשה מקור מידע אבל נורמאלי. לא "מה אומרים כשאין מה להגיד? מדריך כישורים טבעיים" כי דברים בסגנון הזה הם לאספרגר. ואני רציני. אני לא יוצא הרבה, ת'אמת לא יצאתי הרבה בחיים שלי. אבל אני כן יודע מה זה תקשורת בין-אישית. אולי היו לאנשים דעה יותר טוב על פיקאפרים אם הם היו מנסים בשיטות נורמאליות ולא מדברים בכל מיני קודים כאילו הם כת. (ואני רציני, לך לRSD NATIONS ואתה תראה כמה האספרגר חוגג. והם עוד חושבים שאספרגר זה עוזר עם בחורות חחחחחחחחחחחחחח)
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 11-11-2012 בשעה 20:57.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

אתה בן 21?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

אם יש משהו שקבוצת הLMS בהנהגתו של טיילר עשתה פה בחודשים האחרונים הוא להראות לנו שהגיע הזמן לשינוי. העולם השתנה (או שהוא תמיד היה ככה?) ואנחנו צריכים להשתנות איתו. ההגדרה הסטנדרטית של אמנויות הפיתוי כבר לא רלוונטית. אולי לפני עשר שנים רוטינות מיסטרי עבדו אבל כבר לא. צריך להתקדם.

אם אנחנו רוצים לעשות משהו לטובת הקהילה פה - בואו נתחיל בשינוי שם הפורום. במקום "אמנויות הפיתוי" צריך שהפורום יוקדש לשיפור עצמי. בשביל אוהבי הLMS לדוגמא יוקדשו נושאים לפיתוח גוף, פיתוח מעגלים חברתיים ואיך להרוויח כסף (שיהיה).

צריך להבהיר שזו לא רק הדרך להצלחה עם בנות אלא הצלחה לחיים, ובגלל זה הפורום יהיה הרבה יותר יעיל לכולם.
    נערך לאחרונה על ידי Lynx; 11-11-2012 בשעה 21:40.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    תגדיר "כלים".. למה 1000 פעם לגשת לבחורה זה לא כלי.
    ניסית? אם לא, אז למה איך אתה מרשה לעצמך להגיד שזה לא כלי?

לא נועד להפוך גבר לאנס? 90% מהחומר של הפיקאפ כמעט גובל בהטרדה מינית. ואם לא מינית אז הטרדה בכללי.

לא נכון. אתה טועה, כל החלקים של הפיקאפ שמתחילים ב- "גם אם הבחורה אומרת לא..." זה לא נועד במטרה לאנוס. אתה מסכים איתי שאם בחורה דוחה אותך עם חיוך, זה שונה המון מאם בחורה תסרב לך עם פרצוף רציני, השמטת הראש כלפי מטה והסטה לצד? מסכים? יפה.

ואותי לא מעניין מה שאתה אמרת כרגע. עובדה ש90% מהחומר של הפיקאפ זה חארטה. לא מזיז לך? לך עם הראש בקיר. אבל עובדה שעד שמישהו יגיע לאטרף 99.99% שהוא יקבל לתוך הראש שלו אחת מהחארטות שיש שמה. ולפי איך שהאנשים שנכנסים לתחום נראים כנראה שהוא יקח את זה 1000% ברצינות.
    לא מעניין אותך מה שכתבתי? אז למה קראת מלכתחילה...? עובדה ש90 אחוז מהחומר של פיקאפ זה חארטה..?? איזה עובדה בדיוק? על פי מה אתה קובע את זה? למה אתה חושב שקיימת כזאת עובדה? אל תדבר שטויות, שקול מילים.

את האמת רודני, במקום לעשות אשכולות כאלה אולי תעשה משהו מועיל ותסדר את הלינקיה או משהו? תעשה מקור מידע אבל נורמאלי. לא "מה אומרים כשאין מה להגיד? מדריך כישורים טבעיים" כי דברים בסגנון הזה הם לאספרגר.
    אל תגיד לי מה לעשות ואיך לנהל את הפורום, כי ברגע שיש כזאת פיסקה בלינקייה :
    מה שהפיקאפ עושה זה לפתוח לנו את העיניים.
    יש בפיקאפ המון דברים מובנים מאליו. ידוע שבני אדם תמיד רוצים את הבלתי ניתן להשגה , ידוע שנשים אוהבות הומור וביטחון עצמי גבוה , ידוע שאם בחורה מסתכלת עליך ליותר מכמה שניות , היא בעניין שלך , לא צריך שמיסטרי יבוא ויגיד את זה .

אז למה כן צריך את הפיקאפ ?
    אני רואה את הפיקאפ בתור כלי. עוד כלי שעוזר לי להשיג את המטרה שלי עם נשים , בין אם מדובר בלהשיג חברה חדשה , או סתם לזיין מישהי , עוד כלי שאני שם בסל הכלים הגדול שצברתי עם הניסיון והחיים שעברתי.
    אני יכול להגיד לך ב100 אחוז שהלינקייה מספקת אחלה של מידע ואחלה של כלים לפורום. אם אתה חושב שהמאמרים לא נכונים ולא עוזרים אתה מוזמן להגיד אבל בצורה נכונה. להגיד "עובדה שפיקאפ זה חראטה" זה לא צורה נכונה. קח לתשומת ליבך.
    ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    אתה בן 21?
    כן, אבל איך זה קשור בדיוק?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Lynx צפיה בהודעה
    צריך להבהיר שזו לא רק הדרך להצלחה עם בנות אלא הצלחה לחיים, ובגלל זה הפורום יהיה הרבה יותר יעיל לכולם.
    יהיה זה בעתיד. כרגע השם של הפורום נשאר כמו שהוא, עד אז..בפורום הזה לא מדברים על שיפור עצמי, לא LMS ולא בטיח, מדברים פה אך ורק על הדרכים האפשריות לפתור בעיות עם נשים.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

לא אמרתי שפיקאפ זה חארטה. אמרתי ש90% זה חארטה. מה שאני בטוח שיש בלינקיה.
    מה שטוב בזה זה הקטע של הפיתוח העצמי. אבל עם לינקיה של דברים לילדים בכיתה טיפולית הם לא יגיעו רחוק.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    לא אמרתי שפיקאפ זה חארטה. אמרתי ש90% זה חארטה. מה שאני בטוח שיש בלינקיה.מה שטוב בזה זה הקטע של הפיתוח העצמי. אבל עם לינקיה של דברים לילדים בכיתה טיפולית הם לא יגיעו רחוק.
    גם אני חושב שיש הרבה חארטה בלינקיה אז , אבל יש שם כמה דברים נכונים ותאמין לי כמה שתגיד אף אחד לא יימחק פה את ה90% חארטה כמו שאתה אומר מהלינקיה..ואם כ״כ חשוב לך פורום LMS (שזה ניראה גם לי אחלה של דבר)תציע אותו לאחד המפקחים איפה שהם מציעים את הפורומים ואולי ייאשרו לך ..תלמד משהו לחיים במקום להתלונן ולא לעשות כלום עדיף לנסות לעשות משהו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

כל מה שאתה אומר זה טוב ויפה אבל אתה צריך להבין שאתה לא יכול לקחת תחום שלם של להצליח עם בחורות ולהשאיר אותו משאר התחומים בחיים כאילו זה איזה תחום נפרד מהחלל שאם פועלים לפיו אפשר להצליח.
    הפוך הפיקאפ בעצם מציע פה איזה שרביט קסם ונותן אשליות שווא לחנונים מסכנים שאחרי זה מתבאסים כי זה לא יעזור לבן אדם.

אתה אומר שהפורום לא נועד כדי להפוך גבר מבישן ללא בישן וחברותי אבל גבר בישן לא יכול להשיג אישה כי אישה זה לא כלי ודוקא הפיקאפ מעודד גברים להתיחס לנשים כאילו זה עוד מספר שהם צריכים להשיג ולהתיחס לנשים כאל נחותות במשחק שלהם.

גבר בישן לא יכול להצליח עם אישה כי כדי להצליח עם אישה אתה צריך להיות בן אדם חברותי ופתוח ולא בישן שמקסימום יפלוט כמה משפטים שהוא שינן כי בחורות שמות זין על כאלה .
    בגלל זה אתה צריך להבין שאין דבר כזה פיקאפ לבד יש שיפור עצמי ובגלל זה אם תתן לחנון אשליה שפיקאפ לבד יתן לו הצלחה מבנות זה סקאם!!!

ובגלל זה אנחנו כל כך נגד זה - אתה צריך להפוך את הפורום למשהו כמו איך לשפר את עצמך ולהצליח יותר עם נשים שכח מהפיקאפ שמה אפשר לשלב בין שיפור עצמי מראה מעגל חברתי ולהיות בן אדם יותר מושך ומשם כבר הרבה יותר קל וזה חובה בעצם כדי להצליח עם נשים .

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי המאמין צפיה בהודעה
    אתה אומר שהפורום לא נועד כדי להפוך גבר מבישן ללא בישן וחברותי אבל גבר בישן לא יכול להשיג אישה כי אישה זה לא כלי ודוקא הפיקאפ מעודד גברים להתיחס לנשים כאילו זה עוד מספר שהם צריכים להשיג ולהתיחס לנשים כאל נחותות במשחק שלהם.
    זה בדיוק הקטע, בפורום אי אפשר להשתפר. לא מבחינה פיזית לפחות. אם אתה רוצה להפוך מביישן לבן אדם נורמלי, השינוי צריך לבוא ממך, הצעד הרציני צריך להגיע ממך, ובפורום אין אפשרות לדחוף אף אחד. אני יכול לתת לך 20 מאמרים, 30 סרטונים ו40 משפטי מוטיבציה של למה להיות רגיל ולא ביישן..אבל אתה יכול עדיין להחליט לשבת על הכיסא מחשב ולא לזוז, נכון? אבל אני מבטיח לך שאם אתה ואני נהיה באותו מקום, פיזית, ואתה תבקש ממני להפוך אותך מביישן לבן עם כישורים חברתיים, זה כבר יהיה משו אחר לגמרי, כי לי יהיה את הכח הפיזי להקים אותך מהכיסא ולגרום לך לעשות שינוי. לדחוף בך פיזית. מה שאין בפורום..בפורום יש רק כלים. זה הכל.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    זה בדיוק הקטע, בפורום אי אפשר להשתפר. לא מבחינה פיזית לפחות. אם אתה רוצה להפוך מביישן לבן אדם נורמלי, השינוי צריך לבוא ממך, הצעד הרציני צריך להגיע ממך, ובפורום אין אפשרות לדחוף אף אחד. אני יכול לתת לך 20 מאמרים, 30 סרטונים ו40 משפטי מוטיבציה של למה להיות רגיל ולא ביישן..אבל אתה יכול עדיין להחליט לשבת על הכיסא מחשב ולא לזוז, נכון? אבל אני מבטיח לך שאם אתה ואני נהיה באותו מקום, פיזית, ואתה תבקש ממני להפוך אותך מביישן לבן עם כישורים חברתיים, זה כבר יהיה משו אחר לגמרי, כי לי יהיה את הכח הפיזי להקים אותך מהכיסא ולגרום לך לעשות שינוי. לדחוף בך פיזית. מה שאין בפורום..בפורום יש רק כלים. זה הכל.
    בוא נגיד שאני ממזמן קורא בפורום סתם כזה מרפרף והיו פה תגובות של אנשים שבאת עזרו לי כי הם חידדו ושמו לי דברים מול הפנים.

אף פעם לא היתי בישן אבל כן אני כל הזמן משתפר ובטח שאפשר לדחוף בפורום זה בדיוק הקטע להשתפר זה לא לדחוף מישו ללכת לשאול בנות ברחוב דברים זה גם לא יצליח וגם אם כן זה סתם משפיל אבל יותר קל לדחוף בן אדם להתחיל לעבוד על המראה שלו בינו לבין עצמו להתחיל לשדרג מעגל חברתי כי אנשים פה עוד לא מבינים שזה מה שחשוב וזה מה שיביא ביטחון שיהיה לך מראה וחברים קבועים וידידות כבר תשיג ביטחון אמיתי ותהיה זורם זאת הדרך היחידה .
    ואם דרך הפורום יש בן אדם בישן ואתה לא יכול להפוך אותו ללא בישן אז על אחת וכמה וכמה אתה לא יכול ללמד אותו להתחיל עם בנות כי קודם צריך להיות זורם ופתוח ורק אז להתחיל עם בנות ביישן + פיקאפ = אספרגר = הטרדה מינית ומרכז לאומנות האונס
    נערך לאחרונה על ידי המאמין; 11-11-2012 בשעה 23:44.

מורחקים
    שם פרטי
    סודני
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Get LMS or die trying

אני תומך בשינוי טבעי. שינוי שהוא לא טבעי הוא לא באמת שינוי.

כלומר, אם האופי שלך לא משתנה לבד עם הגיל ו\או בעזרת ה"דברים" שעבר בחיים (ששיפור הLMS גורם לאותם דברים לקרות) אתה לא באמת משתנה. אתה נשאר אותו חנון ביישן עם מסיכה של "בטחון עצמי" שהולך זקוף וחושב שהוא הפרס אבל עמוק עמוק בפנים אתה יודע שאתה לא אחד כזה.

גבר שהוא הפרס מיד מרגישים שהוא כזה בלי שהוא ידבר במשפטים כמו "מה יש לך להציע חוץ מהיופי שלך". כמו שעשיר לא יגיד שהוא עשיר ככה גם זה...

בפיקאפ יש פה ושם דברים טובים שלי מאוד עזרו פה ושם אבל בין כל הדברים הטובים האלה יש המון זבל וכ''כ הרבה בולשיט שאני אומר לעצמי "מי שמדבר ככה לאנשים או בחורות עוד יידקר יום אחד". אנשים שונאים התנשאות, דיבור נגוע והתנהגות מוזרה. שונאים. וזאת הסיבה למה פיקאפרים לא מצליחים. מה גם, שאני לא באתי מאותה נקודה שהילדים באים לתחום הזה ככה שזה מנע ממני לפתח גישה של אספרגר.

כאילו פאק, לפני פחות מחודש הזמנו "שולחן" ענקי בבר מלא חבר'ה ובחורות, סוג של כמה מעגלים חברתיים שרובם מכירים את רובם ומי שלא מכיר זורם עם השאר פשוט. פתאום, ניגשים לנו לשולחן 2 כובעים, מלאי פיקוק, הולכים כאילו הם מינימום הבנים של יצחק תשובה אבל עמוק בפנים הם כ''כ מעפנים. הם מנסים להרשים כל הזמן, נדחפים, זה כמעט הגיע למצב שאיזה רוסי עצבני רצה לדפוק להם מכות אבל הם בשלב מסויים הבינו ביפה שהם לא רצויים. ואלה חבר'ה לא אלימים בכלל. אבל פאק, אתה נדחף למקום שלא הוזמנת אליו, לבחורות קצת מעל ה"ליגה" שלך, מתיישב לידנו כאילו אתה מכיר אותנו ומזיין בשכל. סע מפה יחתיכת כובע!! למרות שהם יותר מצחיקים ממעצבנים אבל עדיין...אם הייתי יושב באותו ערב עם ערסים זה היה נגמר בזה שהם היו מאושפזים בכירורגית באיכילוב. היה להם המון מזל. המון.

בוא נגיד את זה ככה, מי שקשה לו עם נשים כנראה לא מגיע לו אישה. ואני אומר את זה בשיא הרצינות פה. למה לא מגיע לו? כי הוא בעל LMS נמוך. מה זאת אומרת? או שהוא מכוער, שמן, אנאערף...או שהוא סתם חסר ידידות עם כמה חברים חנונים. שאת החברים האלה צריך לזרוק, תגיד לי מי החברים שלך ואני אגיד לך מי אתה. אולי כי אף פעם לא באמת היו לי חברים כאלה אני חושב ככה אבל עדיין.

הוא רוצה להצליח עם נשים? אז שיתחיל להיות "הפרס". ולא לחקות התנהגות של כאלה ולקרוא לזה "גישת הפרס" זה לא נקרא להיות הפרס זה נקרא להיות בדיחה.

שיפור עצמי זה הכל. ברגע שאתה משקיע את ה200%, לא 100 אחוז 200%, ובאמת באמת זה כל מה שחשוב לך בחיים להרגיש טוב עם עצמך ולדעת "וואלה אני שווה" תאמין לי שאתה תשדר את זה לבד ומספיק בחורות ירצו אותך ולא תצטרך לעשות סארג'ים כמו ילד כאפות.

ומי שאומר שנשים הן "זונות" הוא חתיכת אפס. ואני מדבר בתור סוציופט מאובחן שבשבילו אנשים הם כלים להשגת מטרה. מי שחושב ככה כנראה בחיים לא הייתה לו חברה והוא אספרגר מתוסכל. ושוב, אני מדבר בתור אחד שלא מאמין ב"אהבה", לפחות לא ב"אהבה" חסרת אינטרסים. מי שלא מבין למה אני יכול להסביר לו בכיף מה גרם לי לחשוב ככה.
    נערך לאחרונה על ידי OG_KUSH; 12-11-2012 בשעה 05:05.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי OG_KUSH צפיה בהודעה
    אני מדבר בתור אחד שלא מאמין ב"אהבה", לפחות לא ב"אהבה" חסרת אינטרסים. מי שלא מבין למה אני יכול להסביר לו בכיף מה גרם לי לחשוב ככה.
    מסכים איתך לגבי הכל. אנשים צבועים זה אנשים שנואים, אין פה על מה להתווכח עם אף אחד.

בקשר לאהבה- לא הבנתי. אני יודע שאתה לא בעד נישואים ולא בעד ילדים, אבל אהבה? מה רע באהבה? אם בחורה מרגישה את אותו הרגש כלפיך..אז מה רע בזה?

מורחקים
    שם פרטי
    סודני
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Get LMS or die trying

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מסכים איתך לגבי הכל. אנשים צבועים זה אנשים שנואים, אין פה על מה להתווכח עם אף אחד.

בקשר לאהבה- לא הבנתי. אני יודע שאתה לא בעד נישואים ולא בעד ילדים, אבל אהבה? מה רע באהבה? אם בחורה מרגישה את אותו הרגש כלפיך..אז מה רע בזה?
    קודם כל אני בעד ילדים שהמצב הכלכלי מאפשר לך כך. להביא ילד לעולם של עוני ומוגבלות זה התעללות לא פחות מזה שהילד יוולד להורים מכים.

אין שומדבר רע. באמת שאין. רק יש משהו קטן אחד מאחורי כל זה, שכולנו נוטים לשכוח.

הבחורה שאיתך, היא איתך כי אתה בעל LMS שמספק אותה. בוא נגיד את זה ככה, אני בספק שהבחורות שהייתי חבר שלהן היו שמות עלי אם לא הייתי נראה כמו שאני נראה\מסתובב עם מי שאני מסתובב וכך בהתאם. וככה זה לא רק איתי זה בכל העולם. יש לי חבר שהיה מעפן בחטיבה ובתיכון השתנה רצח בצורה טבעית בלי שום פיקאפ רק ע''י שיפור הLMS (הכרתי אותו בתיכון והוא סיפר לי את זה). עכשיו, הוא נמצא במצב טוב מאוד, בכללי בחור שמאוד מאוד מזכיר אותי ואת הסיפור שלי ואפילו מאוד דומה לי. הוא אמר משהו מאוד נכון - "אם לא היינו משקיעים את כל הזמן הזה בלשפר את המראה שלנו, אף אחת לא הייתה שמה עלינו, כולל הבחורות שיש לנו עכשיו". שזה די נכון שאני מסתכל על ההתנהגות של החברות שהיו לי והחברות שהיו לו. שאני שם לב שאנשים כמוני וכמוהו מקבלים מחמאות על המראה החיצוני שלהם תוך כדי שהם לא יודעים שלפני כמה שנים לא נראינו ככה בכלל. אולי שנינו חושבים ככה כי בחיים לא היה לא לי ולא לו קשר רציני, לא יודע. אבל זה הרושם שנוצר לנו מבחורות, בעיקר בחורות יפות. שהן סבבה והכל ונורא כיף לנו איתן אבל דוגרי? זאת האמת.

לא סתם שעברתי לתיכון בכיתה י' התפלאתי מהתגובות שאני מקבל מהסביבה שלפני שנה הייתי חולם על לקבל עשירית מזה. ותחשוב שעם הזמן זה גדל וגדל וגדל ואתה נכנס למצב של "יש בזה משהו".
    עם הזמן, אתה מפתח בטחון עצמי אמיתי שגובל בנרקיסיזם. אתה מתחיל להיות יותר "מוחצן", בעיקר אם אתה יוצא ועושה ישיבות עם הרבה שתיה ואתה מבין שכרגע אתה בעולם מקביל למציאות שלך בתור ילד בן 13 שהיה חולם על יחס כזה מאנשים. אתה פשוט רואה את העולם דרך עיניים אחרות. אתה מוצא את עצמך הופך למשהו שלעולם לא חשבת שתהפוך. בקטע טוב ובקטע רע. אתה מרשה לעצמך לעשות דברים שילד רגיל לא מסוגל להרשות לעצמו.

מה גם, שלפני איזה 4 שנים פגשתי ברחוב 2 בחורות שהיו איתי באיזה בצפר שהייתי בו בחטיבה ולא רק שהן בקושי זיהו אותי והתווכחו אחת אם השניה אם זה באמת אני או שהחברה שלה מסתלבטת עליה, אלא הן גם התחילן איתי ונתנו לי כזה יחס שהן לא נתנו בזמנו לחתיכים והמקובלים שהיו לנו בשכבה ועוד רצו לשמור איתי על קשר. ואני כזה אומר "איפה הייתן לפני כמה שנים?", כאילו, בלי המראה שלי נתתן לי יחס חרא ועכשיו פתאום אתן מזילות עלי ריר? WTF?

לא רק זה, אני די בטוח שאם יקרה לי, לו או לכל אחד פה הדבר הבא, החיים שלו ייגמרו.

למשל, אתה בעל מראה חיצוני גבוה בהרבה מהממוצע אחד שבנות שלא מכירות אומרות אחת לשניה "איזה חתיך" (לא חייב דוגמן)
    ישך כסף, ולא מעט ממנו.
    אתה מקושר למי שצריך וישך פרוטקציות בכל חור.

קיצר החיים שלך דבש וישך אפילו חברה מאוד שווה שאוהבת אותך ואתם הרבה זמן ביחד.

פתאום, חס וחלילה, קורה לך הדבר הבא:
    אתה עובר תאונה והפנים שלך מתעוותות. או משהו אחר שמאוד, מאוד מכער אותך. או שאתה מאבד את הידיים והרגליים. אנאערף.
    עקב זה, אתה נכנס לדכאון. כשאתה בדכאון, אתה מתחיל לאט לאט לאבד את ההון שלך. הLMS שלך נשרף יותר מהר מגפרור.

כשהוא מגיע לשלב מסויים, הבחורה שאיתך תעזוב אותך לטובת אחד שהיה כמוך פעם או אפילו יותר.

אני גם לא מאמין שאי פעם הייתי מוצא אהבה, חברים, ידידות, הצלחה או כל דבר ממה שיש לי עכשיו אם לא הייתי משנה את עצמי. לא מאמין.

תחשוב על זה, זה די הגיוני. זה מוכיח שהאהבה לא באמת קיימת אלא יותר "ישך LMS מספיק גבוה בשבילי". אולי אני מדבר ככה כי אני בעצמי שטחי ונורא אכפת לי איך אני נראה מהצד (נגיד אני לא מסוגל לצאת עם בחורה ממוצעת ברמה שאני מתבייש ללכת ברחוב איתה ולהציג אותה לחברים שלי). מבין?

THEY LOVE ME IN MY PEAK BUT THIS LOVE IS FAKE
    נערך לאחרונה על ידי OG_KUSH; 12-11-2012 בשעה 12:30.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect