בסופו של דבר... אתה מדבר פה על להשיג בחורה. אהבה נרקמת במהלך מערכת יחסים ארוכה. מהרגע שאתה אוהב את הבחורה והיא אוהבת אותך זה שהLMS שלך הידרדר לא יפגע בכם.
בסופו של דבר... אתה מדבר פה על להשיג בחורה. אהבה נרקמת במהלך מערכת יחסים ארוכה. מהרגע שאתה אוהב את הבחורה והיא אוהבת אותך זה שהLMS שלך הידרדר לא יפגע בכם.
|
|
ואוו..שמע נשמה. עד הפיסקה האחרונה דיי קראתי בכיף ויש דברים שאפילו הסכמתי..אבל כשהגעתי לפיסקה האחרונה..יענו...פאאאקקק אחי..
יש לך חשיבה לקויה. המח שלך עובד בצורה לא נורמלית, אתה מודע לזה? למה לעזאזל אתה חושב על תאונה שתעבור והפנים שלך יתעוותו ואז אהבת חיי תיפרד ממך בשביל מישו שיש לו "LMS" גבוה יותר? איך הגעת בכלל לנקודת חשיבה הזאת? שתיהיה בעיניינים..זאת סוג של מחשבה של אנשים לא נורמלים, בלי להעליב.
בן אדם שחושב על דבר כזה, רוב הסיכויים שהוא מאחל לעצמו את זה ומחפש שזה יקרה לו.
אסור לחשוב על דברים כאלה..זה פסול.
אני לא מתכוון לדבר יותר על הנושא הספציפי הזה כי זה מעלה לי מחשבות דחויות בראש..בכל מקרה- אהבה היא דבר יפה, היא דבר קדוש והיא דבר מאד מאד מאד בריא. בן אדם שיש לו אהבה בלב הוא בן אדם יותר טוב. יש לו חשק לקום בבוקר בגלל שהוא יודע שיש מישהו בעולם הזה, קרוב אליו שמחכה לטלפון ממנו.
שוב, לא הייתה לי מערכת יחסים ארוכה אז כנראה באמת אין לי נסיון בנושא.
ותראה את הסרטים VANILLA SKY ואת ITS ALL GONE PETE TONG ותבין
כי בכל הסרטים יש טיפת אמת והסרט השני בכלל מבוסס על בנאדם אמיתי. לא שזה מפריע לי איכשהו, אני רק אומר שזה די מציאותי.
בריחה מהמציאות זה לא אופי כ''כ בריא...אני לא אומר שצריך להיות פסימי בגלל המציאות ( עם כמה שאני נשמע לך פסימי אני ממש לא, לי אישית זה לא מזיז, אני בסה''כ מודע אליה ומקדם את עצמי בחיים) אבל מכאן ועד ללברוח..
רוב הנרקומנים יש להם אופי בדיוק כזה. אחד שמחפש עולם ורוד מחוץ לעולם שלנו ומחליף אותו בדבר כלשהו. ממליץ לך לא להתחיל לשתות או להשתמש בסמים יותר מדי.![]()
נערך לאחרונה על ידי OG_KUSH; 12-11-2012 בשעה 16:38.
אני שותה כבר כמה שנים טובות, אבל לא באופן מוגזם..איך זה קשור לנושא אני לא הבנתי.
תבין, אין שום קשר בין בריחה מהמציאות לבין מה שהצגת פה. כולם לוקחים בחשבון שיש סיכוי שמתי שהם יבנו לעצמם קורת גג מעל המפרסת, יש שסיכוי שאחד הקרשים יפול למטה ויחתוך להם תפנים מה שגם בטח ישאיר צלקת..אבל לבוא ולהציג את זה באופן שאתה הצגת את זה..זאת מחשבה חולה. לא בריאה.
אין אף אחד בעולם שלא רוצה לאהב רק בגלל שהוא פוחד שיום אחד יקרה לו משהו ואישתו תעזוב אותו בגלל זה. זאת לא מחשבה נורמלית של אנשים. בדר"כ זה יותר לכיוון של בגידה\ השפלה\ ריבים וכדומה, אבל לא בקטע שאתה הצגת את זה.
אצלי זה לא פחד. אין לי ממה לפחד. אני פשוט לא בציפיות שכולם יהיו נאמנים לי לא משנה מה יקרה. אם זה קורה - אחלה. אם זה לא קורה - אז לא נורא. שאתה חושב בציפיות גבוהות אתה מתאכזב אחושרמוטה. החולשה הכי גדולה שלך זה האנשים הכי קרובים אליך ויכולת ההשפעה שלהם עליך.
ואם אתה חושב שיתייחסו אליך כמו שמתייחסים אליך עכשיו גם אחרי שחס וחלילה הפרצוף שלך יתעוות, או שתיכנס לחובות ענקיים, או שתתמכר לסמים או אלוהים יודע מה יקרה...אתה חי בסרט.
בהתחלה אולי היא תנסה אבל בסופו של דבר יווצר עליה לחץ מהסביבה שלה (ובמידה היא בחורה שווה ולא איזה כונפה מגעילה הלחץ יהיה מאוד אדיר) ובסופו של דבר היא תבין שהיא זורקת תחיים שלה על איזה עני\נכה\מסומם\הומלס.
אף אחד לא אוהב נכים או מעוותים, מסוממים, טיפשים שבחובות לכל העולם ואחותו. לא סתם אנשים סולדים מהם.
אני לא אומר שאי אפשר לצאת מסמים או מחובות אבל זה סיכוי של אחד למליון גם ככה.
אני לא מפחד מזה מהסיבה הפשוטה שאני תמיד יודע שלא באמת אוהבים אותי ואני לא מצפה שישארו איתי באש ובמים. היום משפחות מתפרקות בשביל עשרות אלפי שקלים (שזה גרושים) ואתה מדבר איתי על איזו אהבה...בחיית דינק תסתכל סביבך מה קורה.
נערך לאחרונה על ידי OG_KUSH; 12-11-2012 בשעה 18:13.
"אם אתה חושב..." - זה בדיוק העניין. אני לא חושב על זה. עכשיו אתה מבין על מה דברתי? עצם זה שאתה חושב על הדברים האלה..זה כבר לא בסדר ולא נורמלי. תעשה עם עצמך משהו בקשר למחשבות האלה, תדאג להעלים אותם מהראש ותתחיל להנות.
בקשר לזה שאתה אומר שאף אחד לא באמת אוהב אותך...מצטער בשבילך. אצלי זה לא ככה.
אני לא סתם חושב, אני יודע. ראיתי דברים שבן אדם לא אמור לראות והתמימות שלי קצת נהרסה.
ראיתי בן אדם נרצח בשביל 2 דולר.
ראיתי איך אחד הפך למליונר ואחים שלו דפקו אותו ועכשיו הוא חי בשכונת מצוקה בזמן שהאחים שלו חוגגים. והוא בשיא תמימותו סמך עליהם והכניס אותם לעסקים שלו שהם היו עניים כמו שהוא עכשיו.
ראיתי איך משפחות מתפרקות בשביל גרושים.
ראיתי איך אנשים שמעדו בחיים כל העולם התרחק מהם, כולל האנשים הכי קרובים אליהם. איפה ה"אהבה" נעלמה? הרי זה לנצח, לא?
ראיתי גירושים בגלל דברים כאלה שטותיים שאם אני אספר לך אתה לא תאמין לי.
ראיתי אחד שלא סוגר את החודש, חי בשכירות ומשלם מזונות לאישתו לשעבר תוך כדי שהיא והילד חיים בדירה שהוא ממשיך לשלם עליה והוא לא גר בה.
ברגע שתראה חצי ממה שיצא לי לראות אתה תבין. הבעיה עם רוב האנשים זה או שהם עיוורים או שהם מתכחשים ולמציאות ואומרים "לי זה לא יקרה". אף אחד לא חסין בפני המציאות. אף אחד. חיים של בן אדם לא שווים הרבה. למעשה, הם לא שווים כלום. מה שגורם לאנשים להמשך אליך זה השווי שלך בשוק - הLMS.
נערך לאחרונה על ידי OG_KUSH; 12-11-2012 בשעה 18:53.
נשמה, תן לי לתת לך כלל לחיים - בחיים שלך אל תתנשא מעל בן אדם אחר או תחשוב שאתה יותר טוב או "ראית" יותר ממנו, ובמיוחד במיוחד על תעשה את זה בפורום כי אתה לא יודע מי עומד מולך. כמוני כמוך, גם אני ראיתי בעיניים שלי זוועות. (לא יודע אם כבר ראית..אם לא אז - http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=888885) גם ראיתי דברים בתקופת של הילדות שלי, בעיר, גם ראיתי דברים מחרידים וזוועתיים בצבא וגם בין לבין..אני לעומתך לא רוצה לפתוח את הנושא ולא רוצה לדבר על זה. אני לא מעוניין לשתף את מה שראיתי כי זה פשוט נראלי מגוחך. אני לא רואה טעם "לרצות" אותך בתיאורים של דברים שראיתי כדי "לנצח" בויכוח שלנו.
אבל דבר אחד אני בטוח ויודע - אהבה אמיתית זה דבר נדיר. ברגע שיש לך דבר כזה בידיים...זה אפילו יהיה חזק יותר מ9 מ"מ.
אני מסכים עם כל מה שכתבת רודני.
אבל יש משפט קטן ובעייתי בהודעה שכתבת,שאני חושב שהוא נובע מחוסר הבנת התחום.
אני רוצה להבהיר נקודה מאוד חשובה,שככל הנראה יש המון אנשים שלא מבינים אותה."פיקאפ לא נועד להפוך חנון למקובל. פיקאפ לא נועד לגרום לילד\נער\גבר ביישן לצאת מהביישנות שלו."
תחום הפיקאפ נוצר בשביל להוציא גברים מ"איזור הנוחות"שלהם, להתגבר על הביישנות,על הפחדים, ועל האמונות המגבילות למיניהן (כגון': צריך תמיד לרצות את הבחורה,לתת תשומת לב יתרה וכו'), ולהתחיל לגשת לבחורות.
פיקאפ הוא תהליך(!), של צבירת ניסיון ידע וכלים.
פיקאפ הוא תהליך שגורם לך לצאת מהמסגרת שהורגלת אליה כל השנים.
זאת אומרת שאם בחרת להתעסק בתחום הפיקאפ אתה צריך להיות מוכן לעבור שינוי.
וכאן הטעות שלך רודני.
גבר לא יכול לעשות פיקאפ ולקצור הצלחות, בלי להיות מוכן לעבור שינוי אמיתי בחיים שלו.
נערך לאחרונה על ידי tobacco; 12-11-2012 בשעה 19:44.
לגשת ל10000 בחורות זה לא שינוי אמיתי. זה אספרגר אמיתי.
רוצה לדעת מה זה שינוי אמיתי? חפש ZYZZ בגוגל ותקרא תסיפור שלו. או שסתם תחפש סיפורים של מליונרים שגדלו בשכונות מצוקה. לזה אני קורא שינוי מהקצה אל הקצה, לא ללהטריד בחורות בקניון. שאתה נשאר אותו חנון רק במסיכה של "בטחון עצמי".
נשמה קח כלל לחיים - תדע לאן חותרים בין השורות...שאני אומר "תראה", אני לא מתכוון פיזית. אני מתכוון לזה שאתה לא מפרש את זה בצורה שאני מפרש את זה. אתה לא "רואה" את המשמעות מאחורי זה.
מה שאני ראיתי אני לא מתאר כ"זוועות", אני מתאר כ"כאפות שמחזירות אותך למציאות". שומדבר ממה שתיארתי לא הזיז לי או זעזע אותי. אולי כי לא אכפת לי מאף אחד, בעיקר מכאלה שחיו במציאות מדומה עד שקיבלו את הכאפה שלהם. חכם לומד מהטעויות שלו, גאון לומד מהטעויות של אחרים ולא טועה בעצמו. זה ההבדל ביני לבין שאר האנשים, אני רואה תדרכים שלהם ויודע לאן לא לפנות. אני סה''כ מציאותי ומאמין אך ורק למה שאני רואה בעיניים ולא לדברים שמספרים לך בבצפר\בצבא\בעבודה שלך תדע מה נכון ומה לא. לא בחרתי להיות מי שאני, זה קרה לבד ברגע שראיתי באיזה עולם אני נמצא והבנתי את כללי המשחק. שאני לא מתלונן על זה אבל אני לפחות לא מכחיש. זה לא שישבתי בבית משועמם וחשבתי לעצמי "יאללה נמציא איזה שטות ונקרא לה LMS ונגיד שזה כל מה שאתה שווה". מה שאני כותב פה זה העולם שאני רואה. לא קשה לעבור על כל ההודעות שלי באשכול הזה, לעשות 1+1 ולהבין מה גרם לגישה הזאת, בעיקר אחד שהוא מאוד ריאלי ולא אוהב לברוח מהאמת. אני אפילו מחפש את האמת. ומי שמחפש..מוצא.
"אהבה אמיתית" לא קיימת. אני רוצה שתתן לי דוגמא של הומלס מסומם שהיה מליונר ואישתו הדוגמנית נשארה איתו באש ובמים. או אחד שהפך לנכה ללא יכולת פרנסה ונכנס עקב כך לחובות ואישתו לא זרקה אותו לכלבים. כתבה, מחקר, משהו! כי בינתיים אני ראיתי רק ההפך. אני לפחות מבסס את דבריי על המציאות, אתה מבסס את דבריך על סרטי הוליווד קיטשיים.
זה פשוט לא נראה לי הגיוני שמישהו ירצה איזה הומלס מסומם נכה על הראש...אני לא רואה את עצמי או מישהו מהמשפחה שלי במצב כזה, זה לא נראה הגיוני. החיים גם ככה לא קלים אז לדפוק את עצמך עוד יותר? מה האינטרס?? רק מזוכיסטים חולים בראש מסוגלים לזה.
נערך לאחרונה על ידי OG_KUSH; 12-11-2012 בשעה 21:24.